tirsdag 2. desember 2008

Hverdagen!

Nå har vi "landet" etter en kjempdag i Andebu. Nøve og Gry har fortalt så fint om dagen vår så jeg vil bare skyte inn , TUSEN TAKK FOR EN KJEMPEFIN DAG! Synd bare at kamera mitt ikke ville virke og at jeg dro litt tidlig og jeg ikke fikk med meg gruppefinalen til Gry.Som dere sikkert har fått med dere jobber jeg i en slakterbutikk. Der har vi slakteri og pølsebakeri også. Tar med litt snadder til Charlie inn i mellom. Marvbein er noe av det beste. Da ligger han å gnager i timer. Inne, ikke ute. Da havner de i første blomsterbed. Jeg lurer på hva jeg finner når jeg begynner i bedene til våren. Han er grei med bein, ikke et knurr hvis jeg tar det fra han. Har måttet skjekke det i forhold til William, 6 mnd. som gror opp sammen med han. Han må bli snill med barn. Ikke for det William må også lære at Charlie skal har fred. Dette er litt nytt for meg. Med den forrige hunden var det ikke småbarn i familien, så det ble aldri noen stor ting. Må tenke litt anderledes nå. Kanskje jeg tenker for mye? Det er vel kanskje meg i et nøtteskall. Tenkeren og planleggeren. Vel, noen må vel være det også. Tilbake til jobb, lever er jo også en ting vi har, og griselabber og griseører. Skulle hatt oppskriften din, Gry, på lever. De du hadde i Andebu var fine. Da kan jeg koke lever til jul når andre baker. Ribbe og pinnekjøtt går i bøtter og spann om dagen. Det er jeg stort sett lei før julaften kommer. Godt den ikke er ferdig stekt også. Da hadde jeg nok ikke orket det på julaften hjemme.
Og dere proffe på dette, hvordan får jeg bildene inn der jeg vil? Har fått bildene på starten av innlegget isteden for i midten.
9 kommentarer:

T :-) sa...

Flytting av bilder: Mulig jeg gjør det tungvindt, men jeg klikker og drar. Må holde musa helt borti kanten av inlegge og helt nede ved pila for å komme langt nedover. Det kommer opp en lite frkant der bildet havner. Dette skjønte du ingen ting av ;-) Overlater til Nøve å komme med en vettug forklaring.

Heldige Charlie som har matmor som har "fri" tilgang til namnam :-)

Nå skal jeg ut i snøen for å gå kveldstur med Vina.
Ha en fin kveld/natt :-)

Nina og Bonnie sa...

Takk, Tove! Se jeg fikk det til.

Nøve sa...

Nina, først i kveld føler jeg meg "normal" igjen :o)

Heldige Charlie som får så mye godt! Men det er nok smart å venne ham til at andre kan ta maten fra ham, enig med deg der.

Kanskje det blir kokt lever til julemiddag på deg og Charlie i år :o)

Gry og Millis blogg sa...

Vi hadde en super dag vi også, mest takket være deg og Charlie og Nøve og Nalle. En hel hundedag:o)

Lever. Kok hele stykket i 20 minutter, stek hele stykket på 200 grader i 20 minutter, la det bli kaldt og skjær det opp i små terninger. GENIALT

Marianne sa...

Jeg må si at den bilde flyttingen her på bloggen er utrolig amatør messig. At de ikke kan klare å sette bilde inn der skrive streken står.....!!utroligt tungvint når man legger inn 4-5 bilder, men men...(bare et lite irriterende sukk fra meg)
Charlie er virkelig heldig som har en slakter mamma, får mye snadder da som han kan kose seg med. Verre med mine hunder som har en fotomamma....da blir det poseringer og lange seanser der man må sitte helt i ro og smile...så kos deg du charlie.....

T :-) sa...

Flink jente :o) Er mest imponert over at du skjønte forklaringa...

Charlie er bare nydelig der han ligger og storkoser seg.

Nina og Bonnie sa...

Takk for oppskriften, Gry. Den skal jeg prøve til helgen.

Tove: Forklaringen din var helt grei den. Ikke vanskelig å skjønne den.

Fri i dag, så vi har sovet lenge. Så skal vi ut å prøve kamera.

T :-) sa...

Husk på å legge ut noen bilder her også da...

Skulle gjerne vært ute en tur og tatt bilder i snøen jeg også. Men det rakk jeg ikke. Får håpe den blir liggende. Det er så mye lysere og trivligere ute med snø :o)

Gry og Millis blogg sa...

Flinke Charlie, som ikke passer på bena han får... Håper dere har hatt en fin fridag Nina, og at det ble noen bra bilder. Her prøver jeg å rå med jula, og har kjøpt årets første julepresang(!) Driver med litt sporadisk støvtørring, men synes plutselig det var morsommere å holde på med det lille akvariet mitt.....(huff og huff). Nå er jeg kjempemisunnelig på deg som jobber i slakteforretning! Jeg løper beina av meg for å få tak i blod (til å legge spor), og plutselig er det INGEN som har. Grrrrrr:o) Må nok i slakteforretningen eller til Gilde. På den annen side, det ligger jo snø enda, så det er ikke akkurat ypperlige forhold for sporing.

Gjør som Tove sier, sett inn noen bilder:o)