onsdag 10. desember 2008

Snart jul!Vet det er lenge siden. Det har vært litt kjedelig sånn i henhold til historier.


Jeg har holdt på i helgen å pakke inn julegaver. Det er noe av en tradisjon hos meg. En hel kveld setter jeg av til bare å pakke inn. Det tar så lang tid. Jeg elsker å mikse bånd og papir i forskjellige farger og med pynt på. Sånn ser det ut når jeg holder på. Dette er jo Charlies første jul og han fulgte nøye med på hva jeg styret med. Til å med katten "Cæsar" måtte legge seg for å følge med.
Etter en stund merker jeg at papiret jeg klipper av , prislapper ol. forsvinner. Og ja, der er det en som lusker seg rundt.Forsiktig sniker han ser mot papiret,så konsentret.Tar det i munnen og lusker seg til bordet. Charlie har samlet papir under sofabordet. Der har han revet alt i små og litt mindre biter.
Så fornøyd når han blir tatt. Gjordt noe galt?Jeg? Trodde det var lov, jeg. Det ble litt av en opprydning på meg og katten hadde fått sin kveldsunderholdning. Det er ikke kjedelig med hund.(Heldig hvis!)

Juleforberedelser hos meg går stort sett ut på å lage store pepperkakehjerter til vinduene, puffa risboller og som dere nå vet, pakke inn gaver. Vi er en veldig liten familie og det er ikke hos meg vi er i julen. Jeg har sluttet å gjøre så mye ut av det. Før bakte jeg og vasket. Ingen hos oss spiser så mye kaker, så fuglene fikk mye på våren. Ikke bra for dem heller. Storvasken har jeg heller lagt til våren. Da får jeg lissom vedfyringen vasket ut samtidig. Jeg er en person som ennå tåler å se støv uten å få astmaanfall,så der har jeg det bra med meg selv. Tar heller en tur ut med Charlie. Får heller hetta når jeg brått får en melding om noen kommer inn om en tur.

Ellers skal jeg endelig få kjøpt meg nytt kamera. Har bestemt meg for speilreflekskamera. Fikk et tips av Marianne. Det var et godt tips. Regner med jeg har det til uka. Skal bli moro. Har jo fått litt mere dilla nå etter denne fotokonkurransen. Det var gøy. Da skal jeg legge inn litt flere bilder her også. Da er det kanskje flere bilder med hund og ikke bare en hale.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Moro å høre fra deg her igjen! Folk er litt tregere nå(?), muligens noen som har julestri. Det har ikke jeg, Nina. Ikke kjøpt ei eneste pakke enda engang, utsetter og utsetter. Får litt hetta når noen stikker nesa innom, men de kan trygt sette seg ned og få en kaffekopp - kaninene gjemmer seg i krokene.
Jeg tar ett skippertak når det virkelig trengs, det er jo så mye anna interessant å drive med.
Nå har vi tilogmed sparkføre!

Misunner deg ditt kommende kamera! Blir spennende å se hva du får til, det virker som om man har uendelig mange muligheter med slike.
Ps.Les bruksanvisning nøye (he-he)og prøv deg fram :o)

Anonym sa...

Oi, alle de rullene med band!!! Skjønner at pakkene dine blir fine :-) Og Charlie må jo selvfølgelig ha det litt morsomt han også, eller var det hjelpe til han prøvde på ;-)

Anonym sa...

Hei Nina og Charlie. Der var dere jo! Så fint! Morsomme Charlie som skulle hjelpe deg å "klippe opp" papir (jeg tror det var det har prøvde på;o). Så moro med Charlies første jul da Nina, vedder på at det blir noen pakker på go'gutten også?! Jeg synes det høres ut som om du har koselige juleforberedelser jeg!

Høres ut som jeg ikke trenger å få panikkangst om du skulle ta deg en tur innom.... Hybelkaninene lever sitt eget liv, og får ekstra næring av høy og halm vi drar inn i huset. I dag skal jeg kjøpe julepresanger også jeg som HATER å shoppe.....har laget liste og vet hva jeg skal ha, så da er vi langt på vei.

Vi har ikke gjort så mye hjemme. Har vasket huset (sånn at det blir passe skittent igjen til jul....stønn) men Ola, Milli og jeg drar på hytta. DET blir fine greier!!!

Godt å vite at du er på nett igjen Nina, og det er IKKE kjedelig med små hverdagshistorier!

Marianne sa...

Hørtes ut som en utrolig koselig pakke kveld dere hadde da. Er jo litt gøy å gjøre litt ekstra ut av det og. Lage egne merkelapper er også gøy. Blir spennede å se bildene du får tatt med det nye kameraet da...

Nina og Bonnie sa...

Jeg er veldig romslig i forhold til støv og litt rot. Ingen grunn til panikk om jeg kommer. Jeg prioriterer kanskje litt rart. Jeg går heller ut med Charlie enn å ta oppvasken. Ja, jeg har ikke oppvaskmaskin ennå. Den står på kjøkkene i leiligheten opp. Jeg går heller opp å setter opp noen lister enn å tørke støv. Men Man må jo ta en skikkelig runde inn i mellom.
Ja, skal bli gøy med nytt kamera. Har hørt på Marianne og skal kjøpe det hun tipset meg om. Takk for den, Marianne!
Charlie får nok noen gaver til jul. Blir spennende!

snorredimma sa...

Jeg får også litt panikk når folk sier at dem bare skal "stikke innom en liten tur." For meg betyr det fram med støvsuger'n, rydde leker her og der som Dimma og Snorre drar med seg rundt hele huset, tørke det værste støvet (bare der det syns)og tørke dem værste flekkene på gulvet etter møkkete hunder som har vært ute.

Etter at ungene ble store, ble rengjøring veldig nedprioritert av meg. "Det er jo så mye annet som er mye mer interessant å gjøre", sier Nøve, og jeg er helt enig.

Da gleder jeg meg til mange fine bilder av Charlie framover...og Nina, det ser jo ut som om du er godt i gang med jula. Jeg har ikke kjøpt en eneste julegave, og har kun fått opp adventstakene i vinduene....

Nina og Bonnie sa...

Hei Camilla, du er hjemme igjen. Så hyggelig, har savnet deg her. Vi er vist veldig like flere her.