søndag 14. desember 2008

Litt om helgen!

Her sitter jeg og venter litt på håndballfinalen. Ser litt over skjermen på dataen inn i mellom. I helgen har det ikke blitt gjort noe i forhold til julen. Jeg har fått gjort litt i leiligheten. Doen platet jeg veggene på og sparklet. Trappnedgangen til kjelleren fikk jeg platet en pen kant ned mot veggen i nedgangen. Bruker litt acryl og tetter spikerhull. Jeg har en spikerpistol og komperssor. Da går det fort. Fikk grunnet med sperre. Da er alt klart til første malestrøket.

Var også en tur på middag i går kveld hos nevøen min og hans familie. Det var koselig. Helstekt ytrefilet med pannestekte grønnsaker og hjemmelaget rødvinsaus. Den dama der kan lage mat. Lille William og Charlie lekte på gulvet mens vi spiste. William har begynt å krabbe litt, og han er hekta på Charlie. Charlie flytter seg hvis han blir for ille. Flink gutt! Han har roet seg endel i det siste. Mye roligere inne og roer seg fortere når han er på besøk. Men med andre hunder er han fortsatt hyper. Han savner nok en fast leke kompis.

Nå begynner den mest hektiske uka på jobben. Vi begynner å ha åpent til kl. 1800. Da er det godt jeg har fast barnepike til Charlie. Vi begynner å gå skift og begynner enten kl. 0800 eller kl.1000. Men når man jobber fra 1000 til 1830 så er jo hele dagen gått uansett. Det er en slitsom uke og med en valp i huset blir det ekstra hektisk i år. Det er godt det bare er en uke i året. Jeg skal jobbe julaften i år også. Tar meg fri til neste år når lille William skal være hos oss. Da må jeg en tur i kirken også. Det er de vant til.

Dette ble mye om ikke no. Uansett så har timene en lei tendens til bare å forsvinne. Selv om det virker som jeg ikke gjør så mye. Tror nok disse småturene med Charlie har en tendens til å bli lenger enn planlagt. Og så hvis jeg kjeder meg tar jeg med meg Charlie ut. Da leker vi i hagen eller småtrener litt. Bare sånn kos.

Holdt på å glemme, Charlie sto ute i hagen alene i dag. Når jeg setter i gang kompressoren blir han redd. Da setter jeg han ut. Men det var det jeg skulle fortelle. Han sto der i 2 timer og IKKE et bjeff. Jeg måtte se etter han flere ganger. Han bare satt på utkikkposten sin og følgte med. Kanskje det er håp for han også.

Ha en fin uke!

18 kommentarer:

Anonym sa...

Herre min hatt Nina, du er jo griseflink!!! Jeg bøyer meg i støvet for praktise dama!!!!! Gøy!

Det høres ut som om neste uke blir skikkelig pes. Så godt at Charlie ikke må være alene hele tiden. Hvem er det som passer han? Kirsti? Gøy med William og Charlie da, at det går så bra.

Milli er så hyper med andre hunder at av og til, når hun har fått leke riktig lenge, så virker hun glad for at jeg tar henne med hjem, for da klarer hun å slappe av. Så lenge det er en annen hund der så MÅ hun leke. Hele tiden.

Charlie er kjempeflink!! Hils han fra oss å si at vi er stolte av ham!

Anonym sa...

Ja, Kirsti passer han. Hun henter han når hun kommer fra jobb. Og hun har fri en dag i uken. Da har jeg bedre samvittighet.

Charlie var flink i dag, ikke sant. Jeg har sagt det til han. Han har fått så mye skryt i dag.

Milli og Charlie er veldig like. Charlie er sånn han også.

Anonym sa...

IKKE gjør noe???? Syns du har gjort masse jeg bøyer meg i støvet.

Bare en rask titt innom før premieutdelinga, leser mer etterpå. Vi knuste Spania JIPPPIII

Anonym sa...

Selvfølgelig er det håp for Charlie, kjempeflink var han :-)

Jeg misunner ikke dem som jobber i butikk på denne tida, så mye mas og kjas og aldri stengt. men sikkert litt moro og når det skjer noe. Jobber du bak disken eller på "bakrommet"?

Anonym sa...

Heia Norge, så nesten hele finalen jeg også ;o)
Deretter en liten blund på sofaen..
Alt jeg har gjort denne helga, er en skikkelig rufs i akvaria, det tar noen timer, men nå er de klare til jul!!!

Bøyer meg i støvet for Nina jeg også, og Charlie-gutten imponerer han med :o)

Nina og Bonnie sa...

Tove: jeg jobber bak disk. Finner den fineste ribba eller den møreste biffen. Nå har vi mye bestillinger. Mange gidder ikke vente i kø, så de ringer og vi pakker. Er en ekstra på som bare står og pakker vare hele dagen.

Nå fikk jeg lager puffa risbollene, så julebakster min er i hus.

Anonym sa...

Flott at det fortsatt finnes spesialforretninger og ikke bare vakumpakka mat.

Risboller ja.....kakeboksenen mine er fortsatt tomme. Hjelp!!! I tillegg til å følge med på sporten så har jeg gjort ingenting :-( Men i morgentidlig...

Marianne sa...

Jeg har allerede fått fylt noen kakebokser, men jammen med er de tomme allerede, så jeg må bake på nytt. Ikke enkelt med en haug kakemonser i huset.

Høres ut som om du er en dame med kontroll ja...spikerpistol og fugemasse, hmm høres ut som om du klarer deg bra selv ja. Er jo litt ekstra gøy å kunne ordne opp også.

Anonym sa...

Vedder på at dere har god ribbe til jul;o)

Enig med Tove, det er så fint at spesialforretninger finnes! Jeg savner en slakterbutikk i Tønsberg, en sånn god, gammeldags en, der man får hjelp av flinke folk! Kan tenke meg julerushet er rimelig hektisk hos dere, det er jo ikke måte på hva vi skal ha i hus av mat i jula (meg selv inkludert:o)

Anonym sa...

Jeg har faktisk ribbe på frys,er redd jeg glemmer den i julestresse. All julematen fryser jeg i slutten av november. Ja, vi får endel kunder fra Sandefjord, Tønsberg og til og med Oslo som skal ha juleribba. Vet ikke om den er vært 119,- kg. Hadde aldri giddi kjørt fra Oslo for å kjøpe ribbe til den prisen. Vi har jo spesialpris, vi som jobber der.

Anonym sa...

Marianne:har hentet kamera i dag. Batteriet ligger til lading. Fikk med fotokurs også. Er ikke før i februar, men kjekt å få med. Skal bli moro å prøve i morgen.

Anonym sa...

Det hørtes ut som ei langreist ribbe...

Så spennende med nytt kamera Nina, gleder meg til å se resultatene her i bloggen din:o) Så lurt med fotokurs også. Når du har kommet i gang, så må du fortelle litt om hva du synes om det, jeg er litt nysgjerrig....

Trur du ikke jeg omsider har klart å få vaske i 2 etasje her da??? Nå er alt utenom badet tatt, og da er huset juleklart (nesten:o)

Nina og Bonnie sa...

Holder dere oppdatert vet du!:o)

Marianne sa...

Så heldig du er som har kamera da......sukk...mitt ble ødelagt her om dagen, så mit liv er en smule trist for tiden, vet ikke hva jeg skal gjøre, tror ikke det går ann å ta det på forsikringen heller....uhuuuu...

Anonym sa...

Sorg og lykke om hverandre.. Gratulerer Nina med nytt kamera!! Håper virkelig at Marianne får seg ett nytt til jul ;o)
Flinke Gry som vasker tak og vegger, og skuffer og skap :o)

Anonym sa...

Marianne: Ønsk deg nytt av Rambo til jul, han kan spleise med nissen og Ask og Embla:o)))

Nøve: Nå var du da veldig ond;o) Her snakker vi utelukkende støvtørring, støvsuging og vask av gulv (det holder det;o)

Marianne sa...

Tja det spørs vel om det blir noe kamera på meg til jul, Ramboen min har nemlig kjøpt noe helt annet til meg...Kanskje du får sett det visst du titter inn på bloggen min..

Gry og Millis blogg sa...

Takk Nina, nå skjønner jeg hvordan jeg abonnerer på kommentarer:o) Lurt!