onsdag 3. desember 2008

Bilder

Dette er noen av bildene jeg tok når jeg skulle teste kamera i dag. Ikke lett å få bilder av en hyper hund. Han spinger også inn og ut av bildene.

I hagen har vi et lite fjell, stor stein eller noe sånt. Den gror det eføy over. Det er blitt Charlie sin vaktplass. Der har han utsikt over hele område. I hagen er han i løpestreng og den har han tøyd så han kommer opp. Gleder meg til den dagen jeg kan flytte opp og leie ut nede så det kommer inn noen penger jeg kan gjerde inn tomta med.Kamera virker helt greit ute. Var å skjekket opp nytt i dag. Det er rimelig dyrt hvis det skal være bra. Har tatt noen bilder i kveld. Mørke er ikke så bra for det kamera. Skal ta noen inne etterpå. Kanskje jeg må skjekke bruksanvisningen for innstillinger. Bruksanvisninger og Nina passer ikke sammen. Bruker mest prøve og feile metoden.
Så at Gry hadde problemer med blod. Har ikke butikkene det i frysedisken? Det selger vi i halvkilosbokser, frossene. Mange kjøper det til spor. Det er jo ikke dyrt heller. Kom en tur til Larvik, har endel liter på lager.
Etter endel problemer med internett og telefon har jeg byttet nettselskap og det vil si at jeg kanskje blir borte litt til uka. Må begynne med ny nett adresse også. Kommer tilbake til det.
12 kommentarer:

Nøve sa...

Du ser ut til å ha en grådig fin hage!!! Charlie er selvsagt prikken over i'en da...

Kameraet ditt virker iallefall. Bruksanvisning er fint å lese på senga ;o)

Gry og Millis blogg sa...

Høres ut til å ha en fin hage. Var det en liten dam jeg så der?? Det er så koselig med dam i hagen.

Flotte bilder av Charlie gutt! Ikke lett å ta bilde av hvit hund mot snø, i tillegg til at han er helt "Milli" og løper ut og inn av billedkanten:o) Kaisa var helt svart, hun var også vanskelig å ta bilde av.

Det er butikkene som er utsolgt på blod... Nå har jeg vært i 4 stykker... Kanskje Milli og jeg får ta en Larvikstur;o)

Jeg synes det er så dumt med mitt kamera, at jeg ser ikke en dritt om kvelden, så jeg aner ikke hva jeg tar bilde av. Er ditt sånn?

Nå tar jeg kvelden. Vi hør's:o)

Nina og Bonnie sa...

Mitt kamera er håpeløst i mørket. Charlie er hvit, snøen er hvit. Mange bilder av grøftekanten. Umulig å se før bildet er tatt.

Ja, jeg har en liten dam i hagen. Har Koi og gullfisk i den om sommeren. De er tatt inn nå. Gullfisken avler syk der. Fikk 150 unger der i fjor. Nå har jeg et akvariet med 60 unger og Kirsti har 40 hos seg. Itillegg til ca 60 på vinterlagring som har vært i dammen i sommer. Noen som trenger fisk. Vi må prøve å bli kvitt de til våren.

T :-) sa...

Oi!! 150 gullfisker!! Du kan visst åpne butikk ;-)
Det er så fint med hagedam :-) Hos oss blir det bare med drømmen /planene...

Bruksanvisninger er noe herk, men du verden så kjekke de er når noen bare gidder å studere dem ;-)

Fine bilder av nydelig gutt.

Marianne sa...

Bruksanvisninger er noe herk, men jeg kan love deg at du får 10 ganger mer ut av kameraet visst du lærer deg hvordan det virker...Syntes det var fine bilder av Charlie, nydelig farge han har. 150 gullfisker!???hadde vært gøy å sett den dammen om sommeren, må være litt av et syn....

Gry og Millis blogg sa...

Vi drømmer også om dam i hagen. Så koselig. Det må jo være et utmerket sted for gullfiskene, siden de avler sånn?

Kanskje du skal vurdere å åpne fiskeforretning;o)

Nina og Bonnie sa...

Jeg har ikke 150 fisk i dammen. Det er det ikke plass til. De gror fort og Koien er blitt 25 cm og Gullfisken kommer godt etter. Vi hadde ca 60 fisk i dammen i sommer, da var det nok. Vi har hele tiden 2 akvarier i gang inne. For de minste fiskeungene. Vi har gitt bort endel og til våren skal vi levere de største i en dyrebutikk.

Noen som skal ha dam i hagen, jeg har fisken, bare å komme å hent.

Gry og Millis blogg sa...

Vi vurderer en dam, men som så mye med oss, så tar ting sin tid, og dine fisker er sikkert døde av alderdom lenge før vi får satt spaden i jorda:o)

Er det mye jobb?

Nina og Bonnie sa...

å,ja. Mer enn jeg trodde. Filter skal renses og byttes. Vannet skal følges med ved varme og midler i for alger i varmen. Men hvis jeg skal ha det må den se litt grei ut, eller bør den fylles igjen. Det er nå bare min mening.

snorredimma sa...

Charlie er vakker - liker spesielt bilde nr. 3 der han sitter inne i buskene. Det gullfisk-greiene er ikke noe for meg. Hadde en gang 2 gullfisker i en bolle - det tok ikke lang tid før den ene av dem ble funnet på ryggen her en morra - og den andre åt seg stor og feit. Myye større enn den skulle være...!

Anonym sa...

Det er jeg enig med deg i Nina, det er ikke noen vits i å ha en sump med noen halvdaue fisker i. Har man først en dam, så får den se skikkelig ut, det er vel litt derfor vi drøyer også:o)

T :-) sa...

Dammer er bare fint så lenge vannet i den ser reint ut. Dam full av alger og og annet rusk er ikke fint. Og så kan det jo gjøres mye flott med planter, lys og fontener...Men selv ikke dette hjelper viss vannet ser grumsete ut. Er min mening. Jeg ønsker meg en bekk med fossefall og dam i en av endene. Men har ikke noe sted det vil se naturlig ut tror jeg og så er det skrekkelig mellom planer og realitet... jeg bør nok heller bruke tida på å luke :-(