torsdag 1. april 2010

En liten oppdatering fra oss! :)

054

Her er vi!!! Den nye påskefamilien her i Larvik!! Dette går sååå bra. Og jeg lærer å kjenne Nala hele tiden. Hun er ei dame som vet hva hun vil. Snill, smiskete, glad, bestemt og veldig trygg. Hun er redd for at jeg skal blir sint og kommer da smiskende bort for å slikke meg i ansiktet. Uansett om det er Charlie jeg kjefter på. Han er jo ikke helt lydig for tiden.

017

Først må jeg fortelle om når vi skulle legge oss i går. Charlie legger seg i senga sin ved siden av meg, og plutselig hadde jeg en hund ved siden av meg i senga. Nala la seg godt plantet med beina nesten rett ut. Og jeg dyttet og dyttet. Hun er sta også og jeg har vel nevnt 35 kg. Tilslutt fikk jeg henne ut av senga og hun gikk slukøret ut i gangen å la seg. Når jeg våknet i dag så møtte hun meg sååååå glad med støveletten min i munnen. Ikke er hun en tygger, men hun er en bærer. Er hun glad så skal det bæres noe.

015

I dag har Nala lagt seg av knurringen og begynt å leke med Charlie. Men  hun bestemer når leken starter og når det er nok. Han får en oppdragelse han ikke helt skjønner. Til tider synes jeg litt synd på han, men han har nok godt av det. Og så må vi jo benytte det når vi har henne.

024

Nala er en skikkelig koseklump. Jeg kan ikke sette meg ned for å ta bilder av dem. Da kommer hun styrtende bort for å få kos. Og det lukter noe helt annet av en golden enn en lappe. Det har jeg måttet venne meg til. Og med det våte været nå så blir det ikke noe bedre. For ikke å snakke om mengden sand som blir av to våte hunder. Men hva gjør vel det, jeg har da både mopp og støvsuger.

091

Her er det to som tigger etter en pølsebit. Jeg lager ostesmørbrød og begge sitter pent for å få. Sjekk den stilen på Nala. Det er vist ikke bare jeg som har en hund med en rar stil.

049

I dag på turen så festet jeg Charlie til Nala og båndet hennes i kjørebeltet  mitt. Det gikk så fint og det var ikke noen bånd å holde styr på. En tur på et par timer da var Nala sliten. Vet ikke om hun er vant til det. Hun lå rett ut hjemme etterpå i mange timer. Charlie er også sliten, han er hele tiden under utdanning og med mosjon ved siden av. Det tar på for en stakkar.  I kveld på langlineturen hadde jeg bare tauet på Nala og langline på Charlie. Hun gikk løs i tauet. Men hun er flink til å komme på innkalling. Jeg har ikke tort å teste henne i å gå løs. Det kommer vel andre ganger.

Dette var litt fra oss i dag. Skjer det noe i morgen så kommer det en oppdatering da også.

11 kommentarer:

T :-) sa...

Takk for rapporten, Nina. Det er morsomt å følge med på hvordan det går. Jeg syns jeg ser dere der dere "krangler" om hvem som skal ligge i senga ;-)

Nøve sa...

Nina, du er jo kjempeflink! Du takler alt, til og med en to-timers tur i regnvær...det tror jeg ikke jeg hadde giddi! Nalle syns dessuten at regnvær er ufattelig kjedelig, han blir værsjuk og sover seg gjennom det :/

Lurer på hvor Nala legger seg hen ikveld? Ved siden av Charlie, kanskje? På det 2. bildet ser hun da litt forelska ut ;o)
To fine snikere, forresten. Jeg tror du storkoser deg.

Eva + 4 sa...

Det søte parret da :)

Ønsker Dere en riktig god påske :)

Nina og Bonnie sa...

Det regnet ikke her på dagen i dag når jeg gikk tur. Jeg hadde ikke gått så langt hvis det hadde regnet, Nøve.

Ja, jeg koser meg med dem begge. Det jeg synes er verst er å dele oppmerksomheten min med to. Begge skal jo gjerne ha kos samtidig.

Gry og Millis blogg sa...

Herlig beskrivelse av dagen deres Nina, og av Nala og Charlie. Dette er skikkelig gøy å lese om, så jeg praktisk talt FORLANGER en liten oppdatering i morgen også;o)

Du er kjempeflink synes jeg!

Tips for å kose begge samtidig: Ta dem begge opp i senga i natt;o))

Siss sa...

Artig med raport fra dagen med to hunder i huset. Faren nå Nina, er at du vil ha en hund til.
Høres bra ut at Nala setter Charlie på plass.
Lykke til videre i påsken :-)med to hunder.

Gry Viola og Roxie sa...

Så søte Nala og Charlie er da!
Artig at du tar deg tid til å skrive rapport om påskedagene os deg med 2 hunder!
De er sta de hundene. Godt at du ikke ga deg Nina! Når vi har Tara her så går Roxie veldig og kikker for hun gjør ting som hun ikke får lov til så da blir hun helt bestyrta over at noen kan gjøre det. Flink du er til å gå tur med de to åsså. Trekker de når de går? God påske til dere videre!
Vet du om det er hengt opp påskeegg som barnehagene har malt i Stavern? ( v gamle fortet)

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Så koselig! Du egner deg Nina! Ser jo ut som den erfarne sjefa der du går! Fin erfaring for alle 3 det tenker jeg:) God påske! Klem

Nina og Bonnie sa...

Gry Viola: egga er på plass i Stavern. Hvis det blir litt bedre vær så skal vi ta oss en tur å se på.

Nala drar helt til hun får tømt seg. Da er hun flink og går pent. Og med Charlie koblet til henne så får ikke han dratt. Hun holder han igjen.

Jeg må vist skrive litt i dag også. Det skjer mye med to herlig hunder.

Og Sissel, jeg er nok "sugen" på to stykker nå. Er det noen som har en ny jobb til meg????

Nina og Bonnie sa...

Gry, to i senga??? Kommer ikke på tale!!!! Da sover jeg i stua, hihi...

Luna sa...

Du er sugen på to hunder nå som du har prøvd det ut? tror jeg må finne meg en hund å låne, sånn at vi også får prøve.. det er jo lurt før man evt skaffer seg en til? :) men så var det ronny da... hvordan skal jeg få overtalt han?! ;)
Det ser veldig koselig ut da!

Det er jo utrolig deilig med en hund som ikke lukter "hund" ;) Vi har påskebesøk av noen med hund - cocker spaiel, liten rase og liten valp, men lukter noe helt annet enn luna ja!

Ha en fortsatt fin påske :) Hvor lenge skal nala være hos deg?