søndag 25. april 2010

PLAY-DATE!!!!

Dette er vist helgen hvor alt skal skje. Denne helgen er nemelig Tove hjemme på familiegården og da må vi passe på å møtes. Denne gangen var det jeg og Charlie som skulle ta turen til henne. Og dra på tur i Toves hjemtrakter.

Jeg kjørte etter en veibeskrivelse Tove hadde mailet meg og det var lett å finne fram. Litt lokalkjent er jeg jo i fra min barndom. Jeg hadde fler fra klassen min på barneskolen i området der. Jeg ble møtt av Tove og en bjeffekor som sto inne i gangen og ventet. Det var så fint å se Tove igjen. Nå er det blitt lenge siden sist. Før jul, tror jeg det har blitt. Hundene viste også gjensynglede. Barfi var i ekstase og Vina passet på. Selv om det var på hennes eiendom så har hun begynt å kjenne Charlie og vet at han ikke er slem med “lille-søster”.

001

Så begynte vi å gå, innover i skogen og oppover. Hjelpe meg, er Tove en sånn fjellgeit som Nøve??? Ja, det tror jeg. Selv om hun påsto at kondisen ikke var på topp så synes jeg hun gikk bra oppover.

004

Når vi nådde toppen så var det nedover igjen, det var fint der. Flott for hundene å springe løse. Vi hadde langliner på for sikkerhetsskyld. Men de var jo langt foran. Vi hadde jo ikke hatt noen sjanse til å ta dem igjen. Vina brydde seg ikke om ungdommen. Hun passet på mamma. Hun var ikke langt unna Tove, selv om hun er lokalkjent her.

006

Så, langt inne i skogen kom vi til et jordet. Og der gikk Barfi og Charlie bæsjerk. Se de sprang og sprang……langt av gårde. Deilig å være på en plass som det er langt til vei og folk. Og hundene bare kan springe. Dette var et supert sted å være på tur. Og Tove, jeg kommer igjen.

023

Så kom kakene fram, ikke bare en kake, men to kaker hadde Tove med. Og suksessterte…..mmmmmm.  Da kom hundene også. Tigge i skogen, det er liksom lov. Charlie må jo prøve Toves fang for å se om det er noe der. Men kos, det er han glad i uansett.

025

En skikkelig skitten og glad gutt. Han storkoste seg og da gjør vel ikke litt skitt noe. Å bare springe er nok hans favoritt.

016

Barfi med lang tunge. Da begynner det vel å hjelpe. Langlinene måtte vi fjerne etter hvert. De surret seg godt inn i dem når de begynte å leke.

021

 

Det er ikke lett å få bilder av disse to kompisene. De holder stor fart hele tiden. Her har det roet seg litt. Charlie er sliten, han hadde jo en lang dag i går også.

028

På vei hjemover så gikk vi i gjennom en granaskog som til og med Tove har vært med på å plante. Vel, sier det litt om alder, Tove??? Og enda en  del snø innover her. Charlie holder teten og Vina danner baktropp.

Tusen takk for at du tok oss med på tur, Tove! :)))) Vi har hatt det så fint i dag og vi kommer igjen. Og den plassen vi var i dag var et perfekt sted for et treff med flere lapper. Hint, hint…..

Ha en fin uke, alle sammen!!!

16 kommentarer:

Nøve sa...

Tove og heldigrisene, burde innlegget hete ;o) Det der så moro ut. Og så skriver du akkurat slik som du prater, og hele greia blir bare toppers!
Du Nina, du Nina..du og Charlie er likere enn du aner!
Dere kommer til å være fullstendig utslitt etter helga begge to, slik som dere farter! Det hadde ihvertfall en 'normal' noenogførtiåring blitt :o)

Nøve sa...

Dere er flinke til å bruke langline. Hvorfor iallverden gjør ikke jeg det også???
Ha ei fin uke :o)

Gry Viola og Roxie sa...

Morro å få være med der på tur her inne åsså! Det var jo et kjempe flott sted dere var på tur. Hadde vært kjempe koselig om vi kunne dratt på tur en hel gjeng. Det er jo ikke såå langt mellom oss. Inne på en fin tanke der Nina.
Ha en fin uke!!

T :-) sa...

Tusen takk for et supertrivelig besøk Nina og Charlie! :-)))) Vina og Barfi var utslitte resten av dagen. Og vi gleder oss til neste besøk :-)

Så fine bilder du fikk tatt. Jeg må se å få lagt inn et bilde av deg etterhvert.

Gry Viola: til høsten en gang... :-)

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Ser ut som dere har kost dere veldig godt alle sammen! Er jo så morro å følge med!

snorredimma sa...

Herlig tur, da - og så kaker midt inni skauen!!! Heldiggriser..;o)

Flinke dere er til å holde kontakten...det tipper jeg vofsene er veldig glad for, og ut i fra bildene ser det iallefall sånn ut!!

Etter en sånn helg, tror jeg ikke jeg hadde orka tanken på jobb på mandags morran...;o)))

Anne-Liss sa...

Så ut som en herlig tur med kaffekos og kaker i sekken ;-)
Han Charlie går han på Duracell batterier eller ? Ser ut som han alltid er på topp ;o) men så har han mange damer også da, sjarmøren.

Gry og Millis blogg sa...

Åh, det så kjempekoselig ut, med et sånt jorde som "belønning" etter å ha klatret rundt i skauen med Tove (som jeg tror er ei fjellgeit - hun påstår hun er glad i kake, men slank som et siv;o) Også TO kakeslag midt inne i svarte skauen da Nina. Ikke rart dere hadde det trivelig.

Det må være gøy å se Toves barndomstrakter - hun er jo SKIKKELIG lokalkjent. De trærne Tove var med å plante må jammen ha fått godt stell - skal se de har vokst ekstra fort:o)))

Siss sa...

Hvor tar du all energien fra Nina??
Jeg er utslit enda etter Kongsberg.
Artig å lese om deres tur:-)

Tenker gutten din er fornøyd nå. Med såååååååå mange damer på to dager.

T :-) sa...

sjekk den tunga da!!

Inger`s blogg sa...

Takk for sist Nina og Charlie, koselig å treffes igjen.
For en helg dere har hatt, opplevet så mye.
Åååå så godt det så ut med hundene det kunne springe frit, det er sånn vi ønsker det.
I dag må du da være trøtt ?
Ha en god uke dere to.
Ps. Gode bilder fra lørdagen, koseligt med søsken bilde å!

Nina og Bonnie sa...

Jo i helgen har både jeg og Charlie gått på duracell. Men jeg må jo tilstå at sofaen fikk et langt besøk etter turen med Tove. Og på jobben i dag kjente jeg at jeg var passe sliten. Men sjefen var sur og maste om ting som måtte gjøres. Så det hjalp lite å være sliten da. Men hvor ofte er det vi har det så gøy en hel helg??? Kan jo ikke gå glipp av noe. Tror Charlie og jeg er like der. Nøve, du har så rett, så rett. Vi er veldig like. Hjelp, han bjeffer like mye som jeg snakker!!!! Det kommer aldri til å bli ro på den bikkja.

Ja, til høsten tar vi et treff hos Tove på Hedrum, eller heter det i Hedrum??? Det stemmer jeg for. Når alle sommerens aktiviteter har roet seg og det er slutt på båndtvangen.

Ville sa...

Så koselig det både ser og høres ut som dere har det:o)))
for et herlig jorde de fikk boltre seg på.
Ha en fin uke du også, Nina!!

Ragnhild B. sa...

Sånn en flott tur! Selv om det er slitsomt, er det jo sånt som gir energi og glede og, da! Så ut som et flott sted!

Dixie sa...

Så koselig turen deres så ut! Charlie liker visst veeeldig godt å leke enda, han! Det gjør Dixie også, hun blir aldri lei... ;)

Kjekt at Charlie og Barfi har det så gøy sammen! :D Charlie ble sikkert veeeldig trøtt etter de to dagene... :)

Berit sa...

For en kjempetur ! Så herlig at de kan springe så fritt. Her er det masse rådyr i skogen, så jeg tør ikke slippe jegeren min løs..