lørdag 17. april 2010

Rapport om Milli og Charlie!

Ja, dere har vel fått med dere at jeg har hatt besøk i senga i natt???? Milli kom og la seg med ryggen til. Der ville hun være i fred. Men jeg ble vekket kl 0400 av to veldig våkene hunder. Når jeg så klokka så bare stønnet jeg, jeg gav Milli og Charlie beskjed om at det var natta ennå og at vi skulle sove. Så ble det stille. Jeg lurer på om ikke min lille gullunge har vært å vekket Milli for å leke. Han vet jeg sover hardt. Men jeg våknet kl 0800, da var det stille og begge sov på hver sin plass.

002

Sånn fant jeg dem når jeg skulle legge meg i går kveld. Side ved side i gangen.

003

Hva sier du??? Skal vi legge oss et annet sted??? Må vi flytte på oss???

I dag har vi hatt besøk av noen i Larvik som ønsker seg en av valpene til Honey. De er kjempeforelsket i Finsk Lapphund og ville komme en tur når Milli var her. Det er ei jente/dame som jeg har hatt litt kontakt med på mail. Og jeg synes jo det hadde vært superkoselig om det kom en lapphund til til Larvik. Vi gikk bare en liten tur i skogen her og hun, Kristin, spurte om ting hun lurte på. De forelsket seg i Milli totalt!!! Hun er jo så rolig og snill, Charlie er snuseren og gikk for seg selv. Det var ikke så mye kontakt å få med han. Milli likte godt 8 åringen som var med. De lekte med ballen sammen. Jeg håper vi holde kontakten og uansett så skal de ha en lapphund. Drømmen er bare etter Honey, de synes hun er verdens vakreste. Og der er vi jo fler som er enig.

006

Litt leking har det blitt i dag. Ellers har de oppført seg som et gammelt ektepar. Milli har slått seg til ro og følger ikke etter meg eller Charlie noe mer. Charlie ligger i nærheten av meg i stua og Milli forsvinner for å få ro. Hun fant jeg under senga når vi skulle på tur i stad. Så hun trenger å få sove litt. Selv om hun ikke sier fra til Charlie når han vil leke så har han sluttet å henge etter henne. Og jeg øyner et ørlite håp, har gutten min blitt mer voksen???? Eller????

021

Jeg fikk ikke tatt bilder i skogen i dag. Ble for opptatt med å prate hund. Og Milli og Charlie var på hver sin siden hele tiden. Opptatt med helt forskjellige ting. Og nå i ettermiddag så slapp jeg dem i barnehagen og da hadde jeg jo glemt å ta med kamera. Skal ikke skje i morgen. Men de lå på verandaen etterpå og plutselig fant Milli ballen der. Og da ble det liv. Milli gikk med ballen i munnen, men dem munnen er liten for Charlie kunne bare ta den fra henne. Og da ble dama sur.

024

Ikke de beste bildene, solen var i veien. Hvis en kan kalle den det. Så da tar Milli hevn.

032

Da kjører vi trillebord. Det liker du jo så godt, Charlie. Da glemmer du sikkert ballen.

037

Ikke det….da tar jeg den med makt!!!!!

045

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, JEG HAR`N

Nå skal vi snart opp til søstra for å spise kveldsmat og Milli er mer en velkommen der. Så for vi holde dere oppdatert i morgen. Da blir jo Milli hentet. Men vi skal på en tur til Marita og Marius først. Lille William må jo hilse på Milli før hun drar hjem. Og jeg må nyte hvert minutt med frøkna før hun stikker. Og til Gry og Ola, prøv og kos dere i kveld! Dere får henne hjem i morgen. :))))))

Ha en fortsatt fin helg og en fin lørdagskveld!!!

8 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Så herlig du beskriver dagen deres Nina:o) Innmari fint bilde av Milli og Charlie sovende i gangen sammen. Veeeeldig søte da. Hvis de kommende hundeeierene forelsket seg i Milli, så kommer de garantert til å forelske seg i Honey og hennes valper. Sidsel og jeg har mer enn èn gang snakket om hvor utrolig like Milli og Honey er som typer; milde, myke, rolige og omgjengelige:o)

Når det er sagt, så er det èn ting du bare ikke gjør - du tar bare ikke ballen fra Milli-mor!!!! Milli ELSKER ballen sin (evt. Charlies;o) Du skal se at Charlie etterhvert finner ut at det er en måte å få dama engasjert og med på leken på.....

Kos dere i kveld og i morgen Nina, jeg nyyyyter hver oppdatering fra deg (blir veldig stolt når du skryter sånn av jenta mi' da...:o), gleder meg til å hente henne i morgen, men vet hun har det som plomma i egget:o)

Nøve sa...

Så koselig :o))) og du hadde med deg verdens beste lappe-ambassadører på tur! Smart ;o)

Men, det spørs om du ikke må stå opp kl 4 i morgentidlig..hvor lenge tror du egentlig Gry greier å holde seg unna??
Ha en fin kveld, hils gjengen!

Dixie sa...

Høres ut som Charlie og Milli har det veldig koselig sammen! :) Det bildet der de sover sammen på ganggulvet var kjempefint! Veldig kjekt å høre om og se bilder fra dagen! :)

T :-) sa...

Koselig med oppdateringen om "ekteparet" ;-)Masse fine bilder.

Gry Viola og Roxie sa...

Flotte de er de 2 bestissene!! Blir morro å treffe dere på Kongsberg til lørdagen!!
Håper været holder seg! Mye koseligere å være på utstilling ute når det er fint vær!!

Anne-Liss sa...

Herlige bilder av de to ! Så fint det er at Milli slår seg så godt til ro, det betyr jo at hun trives hos deg og Charlie. Charlie er jo bare herlig som finner seg i at den ene etter den andre hunden kommer inn i hjemmet hans og så bare godtar han det. God og snill gutt du har !

Hilde og gjengen sa...

For en flott helg du har hatt, Nina! De ser ut som om de storkoser seg sammen, bestevennene!
Det har helt sikkert du også gjort.

Nå er antageligvis Milli blitt henta av Gry, og det er stille i heimen. Charlie har kanskje tatt kvelden, nå?

Jeg skal skrive litt om det du spurte om vedr. Fant og bjeffingen i hagen. I dag var han nemlig også veldig flink, forstyrrelsene var der, men han var helt stille. Det kan såklart være tilfeldig, men jeg har sett litt bedring den siste tida.
Det kan jo være greit å prøve forskjellige metoder, også?

God uke til deg og Charlie, fra Hilde og Co.

Ville sa...

Så utrolig herlige bestisene er i sammen. Jeg har vært innom tidligere og studert bildene av dem.
De kler hverandre var det noen som skrev - det gjør de virkelig!!!

Tenker både du og Charlie føler at det blir litt tomt etterat Milli drar.

Flotte bilder alle sammen!!!