fredag 16. april 2010

MILLE ER KOMMET!!!

Så er dagen kommet som vi har gledet oss til. Vel, Charlie fikk ikke vite noe før jeg kom hjem fra jobb i dag. Og da begynte bjeffingen. Tror hele nabolaget har fått med seg at vi ventet storfint besøk.

056

Milli-mor kom og har tatt oss med storm. Den jenta er tålmodigheten selv. Ikke så lekete mer, men hun lar Charlie herje med henne likevel. Når jeg så at nok er nok og hun er så snill og ikke sier noe, så tok jeg Charlie vekk og ba han gå å legge seg. Da fikk Milli sove litt. Og Charlie også, han var trøtt han også, selv om han ikke ville innrømme det.

053 En liten tur på Prix ble det også. Milli er jo stødig som et berg. Det eneste som var litt skummelt var ismannskiltet til Diplomis. Den måtte bjeffes litt på og se ekstra stygt på. Det var det eneste. Innom kjøpesenteret Nordbyen måtte vi også. Jeg sendte Kirsti inn i butikkene. For her er det blitt stjålet hunder før og jeg vil ikke oppleve det.

060 Litt tigging ved kjøkkenbenken!

Når vi kom hjem så spiste Milli og Charlie, Milli spiste opp alt. Det tar jeg som et tegn på trivsel. Nala spiste ikke de første dagene. Men Milli har vært her flere ganger og kjenner oss. Og kveldsmaten skulle jeg ha i sammen med Kirsti og det ble hos henne denne gangen. Hun måtte jo hilse ordentlig på Milli. Og der har Milli fått en STOR fan. Kirsti satt og sa; HUN HAR ET NYDELIG ANSIKT!!!!!  Flere ganger….Gry, du skal være stolt!!! Kirsti sier ikke det om mange hunder.

068 Så var det kveldsturen. Ja, Gry, jeg vet vi ble enig om ikke langline på gangstien, men…….jeg synes så synd på henne i kortbånd og Charlie i langline så jeg tok på henne et tau jeg brukte til Charlie før. Det er kortere enn langlina og jeg har kontroll på Milli og veien på andre siden. Og det gikk kjempefint. Hun holdt siden sin, venste side hele veien. Noen steder er det jo ikke bilvei inntil. Milli skjønte ikke helt at hun hadde litt større frihet og Charlie var for opptatt av å snuse. Han var ikke gjestefri. Milli ble  helt overlatt til meg. Og der var det full kontakt. Bare kose-jente det der.

070

På slutten av turen skjønte Milli at her skal det snuses og hun ble litt tøffere. Og så når vi skulle over veikrysset hjem så kom det en gutt på skateboard. Og det måtte sjekkes. Fikk Milli med meg over krysset, men der måtte hun stå å se på han til han forsvant. Det tror jeg hun synes var kjemperart. Men ikke en lyd eller noe som tydet på at hun var redd. Bare veldig nysgjerrig. Trygg og god den jenta.

074 

Nå er Milli husvarm og inntatt vokterrollen sammen med Charlie. Mye som må passes på her. Blir det bråk så lemper jeg de inn. Men foreløpig er det kun Charlie som har bjeffet. Milli er stille.

I skrivende stund så har de tatt kvelden. Milli sover under den gamle senga jeg har i stua og Charlie har inntatt den nye senga Gry kom med til han. Tusen takk for den, Gry. Så nå er det bare å vente til jeg skal i seng og se hvem som dukker opp i senga mi.

Kommer nok et referat i morgen også. Så til i morgen……

9 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Åh, så herlig du skriver om bestisene Nina, nå ble jeg helt rørt av alle de fine ordene om Milli:o))) Jeg glemte å si til deg at i flg. Lise, som har passet Milli noen ganger, så bjeffer hun mer når jeg ikke er der (skal passe litt ekstra på tror jeg), det virker jo ikke som om det skjer hos deg?! Så fint. Veldig overrasket over at hun ikke var skeptisk til skateboardtypen, det ville nemlig lignet henne.

Hun er i så trygge, gode hender hos deg Nina, at vurderte du det som trygt å la henne gå i langline på gangveien, ja da er det helt sikkert kjempetrygt!!!

Det var veldig koselig sagt av Kirsti, og alle komplimenter tas i mot med stor takk (jeg er jo fryktelig stolt av jenta - da er det jo gøy å få det bekreftet - og du Nina, du er nok ikke helt objektiv;o) Men du, pass godt på så Kirsti ikke begynner å skrubbe på snuta hennes;o))

Dette ble et langt svar. Gruer meg til å legge meg, det blir litt tomt på soverommet når Milli er på "bestisbesøk":o)

Sov godt alle dere tre - gleder meg til neste oppdatering, og Nina - takk for at du tar så godt vare på henne, hun har veldig godt av dette!!!

Nina og Bonnie sa...

Vi koser oss med go`jenta di, Gry. Og jeg tror Kirsti har skjønt at den nesa skal være sort. Ha-ha.... den tabba tror jeg hun husker godt.

Ikke vanskelig å finne masse flott og fint med Milli. Og jeg får nå en sjanse til å lære henne enda bedre å kjenne. Nå er det ikke bare lek, men kos også.

Luna sa...

Så koselig dere har det :) Heldig du som får gå rundt på tur med to så flotte lappiser da :) Hvor lenge skal milli være hor dere? kos dere videre! :)

Nøve sa...

Nå VET jeg at dere storkoser dere :o)
Dere fikk vel mange komplimenter da dere var i by'n? Dette må være det perfekte sjekketriks, skal se det blir ny bytur imorgo ;o)
Hvem kan motstå to lappiser?? Tilogmed Bjørn er fullstendig betatt av Milli, ingen er bra nok for ham vanligvis. Så jeg skjønner at Kirsti er trollbundet allerede. Det betyr kanskje at du er ett hakk nærmere Milli-valp??
Kos dere imorgo. Hils bestisene :o)

Ville sa...

Så koselig å lese om Milli og Charlie!!!
Milli virker som du skriver veldig trygg og rolig i nye omgivleser.
Vakre er de begge 2, herlig bilde der de begge står å vokter på terrassen:o)
Gleder meg til å oppleve dem begge "in life".
God natt til dere alle 3:o)))

T :-) sa...

Her er det 3 stk som kommer til å storkooooooose seg i helga :-))

Morsomt bilde der de står side om side på terrassen.

Hvordan gikk det i natt? Trangt i senga og fikk du sove eller måtte Gry oppdateres?? ;-)

Inger`s blogg sa...

Så bra, så flinke!
Gleder meg til fortsettelsen,
Nuss til Milli og Charli!
Ha en fin dag!

Siss sa...

Det ser ut som du stor koser deg Nina.
Gleder meg til og lese fortsettelsen av Milli besøket:-)
To vakkre hunder som kler hverandre.
Kos deg.

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Så koselig å lese om bestisene :)
Tenker du storkoser deg Nina, hvor lenge skal du ha henne?
Herlig bilde av de to som vokter verandaen. God helg :9