mandag 3. mai 2010

Bittelitte grann fra oss!!!

Siden vi var så mye på farten forrige helg så har det vært rolig her. Uken som har vært har jeg tatt ting helt med ro. Charlie trenger å “lande” litt. Og det ser ut som at det må han tvinges til. Så her har det ikke vært noe utenom de vanlige turene og ikke noe lek med andre hunder.

008

Denne helgen har jeg hatt fri og bare holdt på i hagen. Dammen er satt i gang igjen etter vinteren og fiskene er sluppet ut i. Men vi har ikke gjort noe rundt dammen ennå. Planen er å bruke hele sommeren på å gjøre den om. Ny duk skal bestilles og det skal graves litt om på kantene. Og når den nye duken er lagt skal kanten rundt støpes. Så det blir mer varig i forhold til Charlie. Og da skal bekken også bli ny. Så har en dam så har en noe å gjøre. Vi har gjort om dammen flere ganger nå. Fra en liten putt til en større dam og bekken er forandret fra å bare være grus til trinn. Så dette blir siste gangen. Nå blir den større så vi må ha ny pumpe også.

001

Noen blomster har kommet i hagen. Som denne primulaen. Det var egentlig en gave til Kirsti i en gruppe vi plantet ut om våren. Siden har den blomstret hver vår i mange år nå.

014

William var hos oss hele søndagen og hjalp til så godt han kunne. Han har jo selvfølgelig fått sitt eget hageutstyr. Tante har vært på Felleskjøpet og handlet.

063

Etterpå gikk vi en tur ned i barnehagen for å leke litt med han. Og Charlie koser seg også der. Han må jo gjøre det vi gjør.

048

Her er William og Charlie på toppen av sklia. Bare en sklei ned, gjett hvem??? Jo, William, Charlie gikk ned. Det var for skummelt.

035

Så hadde de glemt å ta inn noen leker i banehagen. Fotballen har jo aldri Charlie brydd seg om før. Nå var det veldig gøy.

061

Hva gjør dere???? Charlie vil vippe han også. Men det var ikke like gøy når jeg tok han opp.  Men har har vært stuptrøtt om kveldene. Han klarer ikke å sove ute, det er for mye å følge med på. Så bare det å være ute hele dagen, er jammen hjernetrim for Charlie.

Jo, så skal jeg og Charlie begynne på grunnkurs på onsdag. Det skal bli spennende. Charlie har jo aldri vært på kurs før. Og det skal bli moro å se om kontakten er der med flere andre hunder. Og jeg satser på å lære masse. Bare det ikke blir for mye på en gang. Da går det trill rundt for meg. Er blitt gammel, vettu!!! Kan hende jeg får lurt noen til å ta noen bilder av oss på kurset når vi har vært der og blitt kjent. Det er jo i Sandefjord og der kjenner jeg ingen. Har meldt meg ut av hundeklubben i Larvik og inn i Sandefjord. Så det er der vi kommer til å gå kurs her etter. Men først for vi se hvordan dette går.

Men fokusen min dreier seg bare om helgen og Marnardal. Jeg gleder meg og jeg gruer meg. Alt om hverandre… skjønne det den som kan. Akkurat nå gleder jeg meg til grilling og skravling, natursti og agility. Og enda mere skravling. Jeg har begynt å skrive ned ting jeg må pakke og ting jeg MÅ huske på. Og ting jeg må kjøpe før jeg skal dra. Og er det noen tips om hva som er kjekt å ha med, så kom med det. Jeg har aldri reist på en helgetur med Charlie før. Og kommer helt sikkert til å glemme noe viktig. Men kartet er skrevet ut, så Gry, jeg er klar. Fram kommer vi. Og jeg ser vi kommer til å kjøre forbi mange med lapphunder og valper på veien. Blandt annet broren til Charlie, han som er hvit, som er prikk lik Charlie. Jeg så aldri forskjell på dem. Hver gang Charlie var rampete som liten, mistenkte jeg Sissel for å ha gitt meg feil valp, haha…. Vel, dette var litt avsporing. Jeg ser MANGE av dere om ikke mange dager.

Ønsker alle en fin uke med mye fint vær, håper jeg!!!

 

20 kommentarer:

Nøve sa...

Hei på deg!
Koselig at du tok deg tid til å blogge litt igjen, nå som du har det så travelt som gartner og tante. Så fint dere har det sammen :o)

Har du begynt å pakke?? Vi trenger vel ikke å ha med oss så mye på denna bikkjeturen? Jeg får det som regel fryktelig travelt i siste liten.. Om jeg glemmer noe, kan jeg kanskje gå ut ifra at du har dobbelt opp av det meste ;o)
Ingen grunn til panikk!

Nøve sa...

Hvis bror til Charlie også flyr etter vegen iblant..tar vi'n med ;o)

Du, den dammen din, den er kjempeinteressant! Mere bilder ;o)Du kan jo være gartner hos meg i sommer, trengte du ikke en ekstrajobb??? Kan tilby kost og losji, og hundepass ;o)

Marianne sa...

Så koseligt med hagen og William Nina..Han er en herlig gutt!! Det blir sikkert kjempe bra for Charlie å komme på kurs, man lærer mye bra der!

Husk å ta med gode godbiter til agilityen, pølser eller noe!

Gleder oss til å treffe dere!!

Nina og Bonnie sa...

Jeg er en frysepinne, så jeg må ha med masse varme klær. Ser ikke ut som varmen kommer og jeg er jo en røyker. Så det blir mye frisk luft i helgen.

Det hadde vært fint med en sommerjobb på Bergheim. Det måtte vært drømmejobben. :))) Skal se hva vi får til i løpet av sommeren!!!!

Ville sa...

Nå sitter jeg å småler av din lille avsporing, at Sissel hadde ved en feiltakelse gitt deg feil valp, hver gang Charlie var rampet:o)))

Det blir kjekt å treffe dere alle, har liksom godt å tenkt hva jeg skal pakke etc, jeg har sagt at vi må ha med Ville sin "seng" det klarer Øystein ikke helt å skjønne. Jeg mener at det er et fremmed sted og med sin seng så roer hun seg sikkert lettere om kvelden??? Hønemor??? Så tenker jeg langeline og et tau til å binne henne i ute. Gode tur sko, eventuelt sandaler vist fint vær.
Ellers så er det vel litt avhengig av været i Marnardal. En kort værmelding ifra Marianne hadde vært fint:o)
Godt å bli minnet på godes til agilityen.
Å så fin bekken er med steinene:o)))
Vi hadde litt planer om å bygge inn vann fall på terrassen, men vi slo det fra oss.
Får nyte bildene fra din bekk istede. Du er utrolig flink og tålmodig, Nina:o)
Snakkes på fredag:o) Håper du har med den rette Charlien;o)

Nina og Bonnie sa...

Berit; tålmodig må en være når en holder på med hage og blomster. De trenger et par år før det gror seg til. Men der slutter tålmodigheten min. Skulle ønske jeg kunne overføre litt av den tålmodigheten på Charlie. Der skulle jeg gjerne hatt en knapp.

Ja, jeg tar med den rette Charlie på fredag. Hvis ikke vi møter broren på veien. Da tar vi med han også. Haha..

Gry og Millis blogg sa...

Fine, fine hagen det:o) Nå får dere jo enda en hjelpende hånd (med egne hageredskaper), så dette må jo bare bli bedre og bedre:o)

Charlie er nok helt riktig hund Nina, for du og han er ganske så prikk like;o)

Helgen blir veldig bra tror jeg! Gleder meg. Sitter og ser ut og tror jeg skal kaste en varmedress med i bilen.... Vaksinasjonskort ligger (klok av skade) i sekken til Milli-mor. Dette blir bra Nina!!!

Nina og Bonnie sa...

Du har begynt å pakke alt, du også, Gry??? Da er det ikke bare jeg som er tidlig ute. Varmedressen har jeg også tenkt på. Den tar bare så stor plass. Men jeg så på YR at det er meldt 10 grader på dagen og mye vind på lørdag. Kvelden blir nok kald.

Tror jeg leier sengetøy der nede så slipper jeg å drasse på det. Men jeg er som Nøve, jeg må ha med puta mi!!!

snorredimma sa...

Koselig med en liten hage-oppdatering- det blir jo så fint hos deg. Tenker du kan ta deg en lo
iten sommerjobb på Bergheim, også trenger du vel en assistent??

Koselig å se bilder av deg, William og Charlie på lekeplassen, men hvem var det som hadde det gøyest?? Var det du?? ;o))

Heldige dere som skal på treff til helga. For gud skyld - ta med varmedressen for nå har vi i Østfold fått snø!!! Ikke godt å si åssen det blir i Marnadal da....

Ha det hyggelig, og jeg hadde gjort som Ville...enten senga eller et teppe som de liker å sove på, det hadde jeg tatt med!

Gry og Millis blogg sa...

Nei Nina, har bare pakket inne i hodet mitt:o)

Jeg tar med Fjelldronningenteppet til Milli, en teppepose jeg ELSKER, puta mi' og laken.

Siden vi ikke skal være der før kl. 1600, så trenger vi jo ikke stå opp i otta på fredag, og Nøve og jeg går en tur med Nalle og Milli på Tjøme tror jeg - da får de ut litt damp før de skal sitte så lenge i bilen:o) Enig Nøve?

Nina og Bonnie sa...

Camilla, jeg elsker å leke med William. Barnslig, jeg....ja.

Det er fint at en ikke trenger å dra så tidlig. Får jo avtale litt avreisetid med Hanne og Thea også. Og jeg tar med buret til Charlie. Jeg gir meg ikke med det. Han bruker det hjemme så da for ha bruke det borte også. Det må han venne seg til. :)))

Gry og Millis blogg sa...

Jeg tror det er lurt å ha hvert sitt bilbur til dem. Milli trenger helt sikkert å slappe av på vei hjem (og den er litt lenger enn våre vanlige turer:o)

Nina og Bonnie sa...

Charlie trenger også å slappe av, men gjør han det???? Kanskje etter flere dager får jeg håpe. Han legger seg jo aldri i bilen.

T :-) sa...

Her var det flere som har kost seg i helgen :-)

Og vannfallet ditt elsker jeg jo, som du vet :-)

Kos dere i helgen. Jeg får glede meg til rapporten.

Luna sa...

koselig på leikeplassen med charlie og william :) og jeg vil også gjerne se mer bilder og kanskje få lære litt om blomstene dine?! :) jeg er agronom, men grønne hagefingre har jeg absolutt ikke..!
Jeg er sååå misunnlig på dere som skal på lappetreff i sør.. :( Jeg bor helt klart på veldig feil del av landet i forhold til andre lapper.. jaja, sånn er det.. Kos dere masse!! og ta masse bilder!! :)

Dixie sa...

Den hagen din er kjempefin! :D Jeg liker så godt sånne dammer! Ser ut som William og Charlie koser seg på lekeplassen, begge to! :)

God tur til Marnardal! Hadde hatt veldig lyst til å blitt med og møtt dere, men Sebastian kommer hjem fra USA den helgen og Dixie har løpetid, så det får bli en annen gang! :)

Ragnhild B. sa...

Så spennende og vakkert det må være i hagen din, Nina! Og god tur til Marnardal! Dere får det sikkert kjempehyggelig!

Gry Viola og Roxie sa...

Kjempe fin e bilder Nina!
Ja for guds skyld ta med varme dressen. Den grønne vinteren har begynt tror jeg. Her kom det litt snø i dag. Den var borte ganske fort men det er så kaldt.
God tur til Marnardal!! Kos dere masse!! Om være er kaldt ute så er det nok kjempe varmt rundt der dere er.
Dette ble litt feil skrevet men du skjønner hva jeg mener.
Flue på veggen der hade vært artig!!

Anne-Liss sa...

Så flotte bilder fra hagen, dammen ser veldig flott ut. William og Charlie ser ut til å trives sammen og selvfølgelig vil Charlie være med på alt. Dino vår første hund rant på rutsjen sammen med barna vår når de var små. Har prøvd med Leia og Maila men de nekter ;-)
Tror jeg tar med meg varmedressen jeg også, vet ikke hvordan det er i Marnadal men her er det flott vær men iskald vind.
Gleder å treffe dere !

Ville sa...

Nå er jeg begynt å legge frem ting som vi skal ha med, reiser i morgen.
Vi tar med varmedress vi og, senga til Ville får også lov å bli med;o)))
Klarer Charlie virkelig å stå oppreist i bil, blir han ikke sliten av det???
Vi tar med hver vår camping stol, tenkte det er greit visst vi blir med som heia-gjeng å lørdag.
Snakkes!!!