onsdag 31. mars 2010

GOD PÅSKE!!!!

Nå er det blitt påske her også. Nala her kommet i dag. Og her er det liv…. ja, den dama har bein i nesa. Det er helt sikkert. Nå har hun brukt kvelden på å gå å knurre på Charlie for alt. Så her må Charlie oppføre seg. Hun tolererer ikke noe tull fra han. Men hun er snill og lydig. Når jeg synes det er nok så er det bare å be henne om å gå å legge seg så forsvinner hun ut i gangen. Men jeg er ikke vant til å ha en på 35 kg å gå tur med som drar. Det er noe å holde på. Da er kjørebelte kjekt å ha. Da har jeg Nala i det og Charlie i båndet i håndet så går vi på tur. Det går så fint. 031

Nala, den nye sjefen her i huset!

Det skal bli moro å følge Charlie og Nala i disse dagene. Jeg kjenner hun jo ikke, men hun har roet seg her med en gang og legger seg alene i gangen. Så hun må være trygg og tøff.

049

Her på kveldsturen. Charlie i langline, men han gikk ikke langt unna.

Så har jeg holdt på med dataen i et par dager nå. Den er blitt formatert og bygd opp igjen. Så jeg har ikke vært online siden søndag. Det er mye som skal legges inn igjen, og noe er blitt glemt. Blandt annet passord til forskjellige gamle programmer. Og det har vært en jobb og finne fram til igjen. I dag fikk jeg endelig åpnet Writer så jeg kan blogge igjen. Og i kveld kom mailen min på plass. Så nå hjelper det. Og så har jeg kjøpt meg en ekstern harddisk, så nå kan bildene ligge der. Trygt og godt. Jeg har fått med meg det meste av blogger og tror jeg har husket å kommentere alle.

027

Her ligger det litt snø ennå, men nå går den fort. Det er grått og trist vær for tiden. Her ser dere også litt av all den hundemøkka som ligger over alt nå. Det er ikke moro å være hunde-eier her i område nå. Men med det regnet som er meldt her i påsken så kanskje det meste forsvinner. Kan jo håpe på det.

Ellers bytter jeg og Kirsti på å ta oss litt av William i disse tiden.

029

Ut på tur, aldri sur!!!! Her er gjengen på tur i nabolaget. Jeg bruker mye kjørebelte på Charlie. Praktisk å ha hendene fri og jeg bruker taska bak til å lette bæsjeposer etterhvert som de blir fylt opp. Og William har fått pinnedilla og Charlie tror vist han samler til han. Det er ikke ofte jeg har sett barn og hunder slåss om samme pinne. Jeg måtte le når jeg så hvor kjapt William vant den kampen. Charlie har vist respekt for en snart 2 åring.

Så til slutt vil jeg ønske alle en flott påske, uansett vær hos dere. Den kan jo bli fin uten fint vær også. Påsken er til avslappning og kos. Og det skal vi gjøre her.

God påske!!!!

024

12 kommentarer:

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Hei Nina! Så hyggelig med Nalabesøk da! Ønsker deg en riktig god påske! Klem fra oss.

Gry Viola og Roxie sa...

God påske til dere! Nala ligner jo veldig på Nala som bor i gata her! Tror golden rettriverene er ganske sjefete. For her er det åsså Nala som er sjef når de leker sammen her. Det kan være mange andre hunder med, men det er Nala som er sjef!
Flinke Charlie som lar William vinne kampen om pinnene!

Irén sa...

Så koselig med litt nytt fra Nina-fronten :-) Herlig innlegg som vanlig også. Nala ser jo ut som den kosebinnen, smilefjes og det hele. Synes jeg ser deg for meg på tur med Nala og Charlie. Mye krefter i disse firbeinte vennene våre.

Også Wiliam, luringen da, hihihi. Så skjønn han er :-) Og snille Charlie som er så forsiktig, så forsiktig. Det er vofsen sin det! :-)

Kos dere masse, Nina, og nyt påskefri! God Påske!

Klem fra Irén

Gry og Millis blogg sa...

Så gøy å lese om Nala-besøk!! Høres jo ut som om det går aldeles glimrende (Charlie tar jo det meste med godt humør, og er vel bare glad for å ha damebesøk?:o)

Morsomt å lese at han gir seg for William også, han forstår nok mye Charlie - det er jeg helt sikker på!

Du bare MÅ holde oss oppdatert om påskebesøket ditt Nina - jeg synes det er så gøy å lese om!

Ha en skikkelig fin og trivelig påske, kos deg masse og hils til Charlie!

Klem

Anne-Liss sa...

Så hygelig med påskebesøk. Charlie får nok for alvor lære seg å oppføre seg for voksne damene nå ;o)
Koselig å se bilder av William og Charlie nå, de har jo blitt gode venner.
Ønsker dere en riktig god påske.

Nøve sa...

Litt av ei dame dere har fått i hus! Charlie er vel fornøyd med dama uansett - han må være enhver svigermors drøm :o)

William er virkelig en heldig liten pjokk. Han har fått ett helt naturlig forhold til hunder fra dag en. Veldig moro å se bilder av de to!
Håper dere får noen skikkelig fine fridager nå. GOD PÅSKE, Nina og Charlie!

Nina og Bonnie sa...

Jeg skriver litt på bloggen i kveld etter vår første dag sammen og om hvordan natten gikk. Så følg med!!!!

Siss sa...

Så koselig med en hund til da Nina.
Gøy med hund og barn også.
Deilige bilder,
Ha en riktig god påske.
Klem fra oss:-)

T :-) sa...

Så koselig lesing Nina :-)
Og jeg er imponert over hvor bra du og Charlie "takler" gjesten. Dette skal bli morsomt å følge med på.
Og William er heldig som har både deg og Kirsti rundt seg og ikke minst Charlie. Gode Charlie som lar William vinne :-)))
GOD PÅSKE! Kos deg.

T :-) sa...

Og så flink/smart du er som har ryddet opp på pc'n. Flere som skulle gjort det gitt....

Nøve sa...

Hva med en nettskole i data, Nina? Jeg er så blank. Nå er pc'n min jævli treg igjen. Har ikke mulighet til å se filmsnutter..Jeg lagrer lite bilder (de brennes på cd etter hver mnd, før de slettes) så det må være noe anna jeg burde gjøre annerledes?!?

Nina sa...

Jeg vet ikke så mye selv, jeg har Marius som bruker timer på å slette og legge inn på nytt. Men jeg er nøye på å bruke cookies-program og passer på at det ikke ligger for mye på oppstartmenyen. Det er forskjellige programmer som komprimerer så det blir ryddet litt plass. Bilder tar ikke så mye plass at det skal ha så mye med treghet å gjøre. Da skal dere ha mange tusen bilder. Det er disse programmene som en aldri bruker, men som alltid er med når en kjøper maskinen. De tar opp en del plass. Men skal få noen greie tips og linker av Marius neste gang jeg ser han.