søndag 14. mars 2010

Koselig med besøk! :)

I dag har vi hatt besøk av Hanne og Bienna. Jippi!!!! Det har vært så gøy.

107

Dette ble ganske fort bestemt og vi tok det litt på sparket. Vi gikk en tur bort til den plassen som det går ann å slippe de litt mer dresserte hundene. Charlie har jeg i langline. Tar ingen sjanser nå om dagen med han. Men han har det gøy uansett. En liten ertekrok han er og Bienna biter på hver gang.

067

Hanne og jeg har masse å snakke om. Det viser seg også at Bienna og Charlie er veldig like. Bjeffingen og ikke minst tonefallet er helt likt. Vi viste ikke bestandig hvem som bjeffet.

055

Brytekamp, Charlie stiller i lettvekterklassen!

057

Her går det over i voldtekt.

078

Før Charlie får bank av Bienna.

Det ble et flott vær og vi koste oss ute i en god time før vi gikk hjem og spiste litt Nøve-kake. Og Bienna og Charlie skulle få en pause. Trodde vi… men det var bare tull. Charlie er en skikkelig ertekrok. Han bryr seg ikke om at Bienna blir sur på han, bare hun springer etter. Det er lykken!!! Og han får kjeft gang på gang, men han er like blid. Fanget til Hanne ble også veldig populært. Det måtte besøkes ofte, og jeg tipper Hanne fikk plenty pels i teen.

046

Bienna og Charlie har vel aldri lekt sammen alene før, men dette var gøy. De hadde det såååå moro sammen, selv om Charlie har en masse hormoner i kroppen nå. Det er fortsatt tisper med løpetid i området.

079

Charlie tar en pause i bakken. Ikke ofte å se når det er andre hunder tilstede.

102

Æda, bæda, Hanne koser med meg!!!!

Dette var kjempekoselig, Hanne!!! Dette må vi gjenta!!!! :)))) Tusen takk for besøket! :)))

Må samtidig fortelle at på lørdag hadde jeg besøk av ei Golden Retriver tispe som skal være hos oss i påsken. Hun heter Nala og er 4,5 år. Vi måtte jo la hundene møte hverandre før hun kommet til oss. Det var ei tispe med bein i nesa. Hun satte Charlie på plass fra første stund. Så han får nok en liten oppdragelse når hun skal være hos oss. Var veldig opptatt med å passe på mamma og pappa og lillebabyen, så det ble litt knurring. Det blir nok litt roligere uten dem her. Ei flott og glad tispe som vist nok er utbryterkong når hun må stå i bånd. Der de bor er det veldig landlig så hun er ikke vant til det. Det skal hun slippe her også. Prøvde henne med klikkeren og hun hadde full kontakt fra første stund. Veldig ivrig. Så det skal bli gøy å låne en hund noen dager. Da får jeg testet ut hvordan det er. Kanskje jeg finner ut at jeg klarer meg med en….. haha.

019

Dette er litt av det som har skjedd de siste dagene hos oss. Ellers er dagene ganske like. Vi liker våren, vi er mye ute og koser oss. Snøen er råtten nå og ikke grei å gå i. Og nå som veiene er bare så kommer det mye asfaltstøv, den setter seg som en seig hinne på beina til Charlie så nå er det ofte beinvask. Han blir helt grå og det går ikke bort av seg selv. Det er vel krem han skal være og ikke grå. Så da er det bare såpe som virker. Venter med å vaske hele han til utstillingen på Kongsberg. Ja,da… vi skal stille der, selv om han alltid blir målt for liten. Dette er jo bare gøy, i hvertfall for meg. Så høytidelig tar jeg det ikke. Og jeg møter jo så mange koselige folk. Så det gleder vi oss til.

Med dette ønsker vi dere en ny, fin uke med blanke ark!

Hilsen Nina og Charlie !!!!!

15 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Så utrolig koselig med besøk av gjengen fra Nøtterøy!!! Åh, jeg kan tenke meg at dere koste dere, og at skravla har gått på både folk og dyr:o)

Når selv ikke Bienna klarer å sette Charlie-gutten på plass, så er han herved erklært å ha nerver av stål, den dama kan nemdlig være ganske så bestemt (selv Nalle har tuslet bort med uforutrettet sak der i gården;o) Herlige ertekroken "vår":o)

Gøy med besøk av Nala også. Gleder meg masse til å lese rapporten din fra påsken Nina, det blir spennende! Jeg synes du er tøff jeg, som tar det litt sånn på sparket med en hund du ikke kjenner noe særlig!

Hanne sa...

Takk for super-duper dag, Nina!!! Vi kommer gjerne igjen, men håper du kan ta turen hit en gang også!!!

Synes du fikk flere bra bilder enn meg. Jeg fikk ikke tatt så mange som jeg trodde...

Deilig å høre at det er flere enn meg som sliter med bjeffing i tide og utide også!! Vi får pønske ut en snedig plan der!!!

Takk igjen og ha en fin-fin uke!!!

Gry Viola og Roxie sa...

Så mange flotte bilder av de to erterisa!
Det er ikke Nala som bor i gata her du skal passe i påska da? Hun er åsså en golden retriver men hun er 3,5år.
Gleder meg til å treffe deg og Charlie på Kongsberg!
Ha en flott uke i Larvik!!

Nina og Bonnie sa...

Gry Viola, nei det er nok ikke den tispen. Hun her er en av to de eier. De har en annen retriver som heter Baloo også. Litt problemer å sette bort to så jeg sa jeg kunne ha henne. De bor her i Larvik.

T :-) sa...

Så kjekt med besøk fra Nøt'rø :-) Jammen godt kveldemannen er på jobb innimellom, da kan det bli tid til flere besøk :-)

Masse fine bilder. Ser de har det morsomt.

Så spennende med påskebesøk da. Sier som Gry, du er tøff som tar på deg den oppgaven. Men det er jo greit å prøve litt hvordan det er med to stk. da. Har du sjekka om det er noen aktuelle kull på gang... Lysten på en til kan fort bli overveldene etter påskeferien ;-)

Ha ei flott uke!

Marianne sa...

Så koseligt dere har hatt det!! Å så Charlie da, som faktisk ble "litt" sliten!! Morsomt at de har så like stemmer...Mira og Embla har ikke det...Embla bjeffer som en rottwiler hann (de to gangene i året hun bjeffer da!) Mitra bare boffer, høres egentlig ut som om hun hoster..hehe!!

Så koseligt at du og Charlie skal passe Nala da, det blir nok både moro og slitsomt! Gleder meg til bilder fra det ja!

Ville sa...

Så koselig å lese om Charlie og Bienna. Flotte bilder av i lek dem:o)

Syntes litt synd på Charlie ett kort øyeblikk, for han fikk kjeft av Nala;o)
Trekker dermed på smilebåndet når jeg leser Gry`s kommentar; "Charlie har nerver av stål".
Skal se at han har godt av litt oppdragelse av ei voksen dame!

Dere er jammen meg flinke som passer den ene hunden etter den andre!

Nøve sa...

Kjempeartige bilder og tekst, Nina. Det slår meg gang på gang at du og Charlie er utrolig like ;o)

Det virker som om hele gjengen skal til Kongsberg!? Spørs om ikke vi må ta oss turen også, om ikke anna så for å møte blogge-gjengen. Fikk litt utstilling-skrekk på Biri, jeg...
Ha ei fin uke, og kjenn hvordan våren nærmer seg - nå går det så fort!!

Anne-Liss sa...

Herlige Charlie :o) Han ser alltid overlykkelig ut, en skikkelig gladgutt er han ! Det viser at han trives godt.
Ser nå ut som Bienna koser seg selv om han kan være litt innpåsliten. Slik er det med tispene de må bare kjefte litt innimellom (typisk damer;)

Så du skal prøve deg med to hunder, det blir spennende. Det går nok kjempebra, Charlie liker jo alle uansett.
Ha en fin uke !

Ragnhild B. sa...

Så fine bilder fra et hyggelig treff! De hadde det gøy, de to! Det blir hyggelig å se lillebror Charlie i Kongsberg!

Dixie sa...

Så kjekt det ser ut som Charlie og Bienna har det! Charlie tåler visst alt, høres det ut som! Bare han får noen til å springe etter seg... ;) Dixie får heller aldri nok av leking, så de to kunne nok holdt på leeenge... ;)

Det blir spennende å høre om hvordan det går med besøk av Nala i påsken! :)

Bettan's blogg sa...

Takk for enda en koselig hilsen på bloggen :-) og nå gleder jeg meg til tirsdag når dere dukker opp!!!! Tre lapphunder på kurs er bare storluksus!
For noen fine bilder du har tatt nå. Jeg skal ihvertfall ta med kamera på tirsdag :-)

T :-) sa...

Så morsomt da, TRE fjelldronninger på kurs :-) Kos dere :-)

Nøve sa...

Oi, det blir saker! Da må minst en av dere ta med kamera, eller en fotograf :o)

Nina og Bonnie sa...

Her blir vi vist fler med kamera. Det skal være med!!!!!!!