mandag 1. juni 2009

PINSEN ER OVER;-)

Nå var jaggu den ferien over også. Nå er det dårlig med fri før ferien. Men ser ut som været blir litt dårligere og det er meldt nordavind så temperaturene synker endel. Men vi har nytet hver dag i pinsen så med tanke på den solbrente ryggen min så går det helt greit.

Ikke har det skjedd sååå mye hos oss. Charlie begynte sultestreik igjen for en måneds tid siden. Så her er det IKKE godbiter, bein, middagsrester eller noe godt til gutten om dagen. Har en ide om (i mitt lille hode) at han har småspist i så mange måneder at magesekken hans aldri har blitt noe større. Så han trenger ikke mye mat før han føler seg mett. Etter rådet fra Marianne fikk jeg han til å spise igjen sist, men denne gangen prøver jeg en annen teknikk. Når han har spist maten sin, noe han gjør ca hver 3 dag, så øser jeg på med boks mat. En type jeg kjøpte på dyreklinikkken. Den skal vist ha en masse næringsstoffer i seg. En skikkelig kaloribombe! Jeg vet han elsker våtfor, men for å ikke gi han vanen med å bare få våtfor så gir jeg maaase av det når han har spist opp tørrforet. Da håper jeg på å “utvide” magesekken hans etter hvert. Kanskje han blir mer sulten og oftere etter hvert. Han er vist nok litt tynn og bør gå opp 3-4 kg. Så vi jobber med saken.

123

Så har vi vært i bursdag! William er blitt 1 år. Og fikk jo selvfølgerlig sin egen lille kake til å spise og grise med. Charlie slapp denne gangen. For varmt ute og med 4 unger under 5 år tenker jeg han er glad han slapp.

022

Sjekk flotte gutten min. Nå kommer det noen nye bilder av ungen min……

023

Slapper av i varmen!

047 (3)

Klar på utsiktsplassen!

074

Var det meg du snakket til????

082 (2)

Et gammelt stretchlaken kan blir en morsom leke!

Ellers har jeg holdt på i hagen på dagen (bombe) og grillet på kvelden. Da koser jeg meg. Charlie takler varmen utrolig godt. Kjøpte et basseng til han i hardplast. Men det er ikke så interessant ennå. Vi får se etter hvert. Det er vel kanskje en treningessak…….?

007

Må jo prøve!

011

Fikk jo parasoll og greier!

Hva mer kan jeg si……. HA EN FIN UKE FØR VI SEES I DRAMMEN!!!!!!!

13 kommentarer:

Nøve sa...

Hei på deg!
Synd dere sliter slik med matlysta! Det er ikke moro.Syns den nye metoden høres ut som en god idè, vel verdt ett forsøk.

Prøvde med basseng i helga vi også, men de lot seg ikke lure uti.. Det ser jo riktig sydlandsk ut hos dere,da, med parasoll og greier! Du kan få ei god stund for deg sjøl oppi der, Nina ;o)

Dixie sa...

Uff, så kjedelig at Charlie ikke vil spise opp maten sin! Dixie har lenge latt det være litt igjen, men vi har ikke bekymret oss for hun er ikke akkurat for tynn... ;) Men i det siste har hun faktisk begynt å spise helt opp også! Lykke til med den nye metoden. Den hørtes jo smart ut, den! :)

Tove sa...

Uff så kjedelig det med Charlies dårlige matlyst. Håper det ordner seg.

Så mange flotte bilder.:-)

Ha ei flott uke og lykke til i Drammen.

Marianne sa...

Huff ja det der med matlyst er ikke enkle greier..det hjelper ikke akkurat når det er 25 grader i i skyggen heller....

Det var et greit lite basseng gutten hadde fått..pleier han å bade ellers?

Så nydelig lille william var....tenk å få egen grisekake da...han koste seg nok fælt med den..

Håper vi sees i drammen!

Gry Viola og Roxie sa...

Flotte bilder av Charlie gutten!! Håper han begynner å spise greit snart!!

Det bassenge så jo riktig koselig ut da!! Et sånt tror jeg vi må skaffe oss!! Ha en fin uke!!

Ses i drammen!!

Ville sa...

Deilig pinsevær hos dere også:o)

Det er vel med hundene som oss mennesker, noen spiser alt de kommer over andre kjenner ikke sult følelse.
Så smart å pøse på med ekstra næringsriktfòr når han endelig spiser:o)
Herlig bilde av William m/kaka på sin burdag:o)))og av go`gutten Charlie, som har fått seg eget basseng og greier, ikke dumt med et sånt av hard-plast.
Nina et lite spørsmål, er William ditt barnebarn??? kanskje dumt spørsmål for du har sikkert skrevet om det tidligere, men den husken min, er ikke som den engang var;o)

Nina og Charlie sa...

Berit: William er barnebarnet til min søster. Da blir vel jeg grandtante til han, tror jeg. Men vi kaller meg tante.

Det bassenget er egentlig en sandkasse, kjøpt på Europris. Veldig holdbar. Den eneste som liker den er William.

Lena & lapptussarna sa...

Vad smart med en egen bad bassäng :)
Ni har haft lika fint väder i Norge som vi haft i Sverige i helgen!
Fast idag regnar det här inte lika mysigt!

Ha en bra vecka :0)

Nøve sa...

Du får meg stadig til å tenke på presten, du Nina!
"Jaggu" svarte jeg presten engang under konfirmasjonstida antagelig. "vet du hva det betyr Inger Synøve??" Selvølgelig aaante ikke jeg. "det betyr JA gud,det.." Sånne dumme flaue ting, som jeg aldri glemmer helt :o(

Gry og Millis blogg sa...

Så fine bilder Nina, både av William og Charlie!!!

Ikke akkurat noe sjokk at du har stått med rompa i været i hagen din i pinsen:o) Da har du sikkert kost deg glugg i hjel!!

Lurt med det bassenget til Charlie. Jeg har lurt på å kjøpe et til Milli, men tviler på om hun går oppi der (etter at Nøve prøvde på Bergheim).

Nina og Bonnie sa...

Nøve, nå tenker jeg på deg når jeg sier "jaggu". Et uttrykk jeg bruker endel som du har skjønt. Så jeg tenker mye på deg nå.

Charlie er ikke den store baderen. Men under lek går han gjerne i vannet. Svømme tror jeg ikke han kan. Det har jeg aldri sett. Men så vidt vasse i bassengen det var greit.

Hanne og Bienna sa...

Kjedelig med dårlig matlyst... det varme været gjør det ikke noe lettere, vel? Bienna spiser iallefall veldig lite nå, og hun pleier ikke å slite med matlysten.

Rene sydenstemningen hos dere jo, med basseng og parasoll. Charlie har det jammen godt!!

Sees i Drammen!!

Herdis sa...

Min Isac är också mycket dålig på att äta. Kräsen är han också, så jag har fått byta foder flera gånger.. Men så hittade jag Pro Plans högenergifoder som tydligtvis smakar lite bättre. Högre fettinnehåll är lösningen, så gör det ju inget om han äter varannan el var tredje dag. Man blir ju så klart lite orolig, hönsmor som man är..... ;-)