søndag 7. juni 2009

MIN HELG!

Min helg begynt rett etter jobb på lørdag. Rett hjem og pakke bilen, ta en kjap dusj og så kjørte Marius meg rett til Glenne. Vi skulle på overnattningsbesøk til Gry og Milli. Og selvfølgelig Ola. Vi skulle jo reise sammen til Drammen på søndag.

Vi kjører over Vrengenbroen(?) og da begynner Charlie og pipe. Han har begynt å kjenne seg igjen. Når vi kom fram var det ei frøken som begynte å ule inne i huset. Og skal si den gjensynsgleden var stor. Det er godt å komme til Gry på Glenne. Det er noe som er så fredfullt og rolig der. Jeg får en helt annen ro over meg der. Der koser jeg meg. Så etter et par kalde pils på verandaen tok vi en tur med hundene. Og skal si de koset seg. Særlig i den gjørmete bekken. Og hjelp, utstilling dagen etter! Men vi har da lapphund. Det rant av i løpet av en halv time.

018

Milli og Charlie i kjent dans!

026

Er vi slitene nå tro?

032

Vi kan da leke pent sammen!

Så senere på kvelden serverte Gry DEN fiskesuppa med hjemmelaget kryddersmør og nydampa blåskjell. NYDELIG!!!!! Takk for den, Gry. Den var knallgod. Resten av kvelden satt vi på verandaen og bare skravlet. Ola ble nok litt lei hundeprat så han forsvant inn til slutt. Stakkars!!

042

Draleker er gøy!

Så kom søndagen og etter frokost var vi på vei til Drammen. Klar for å møte bloggjengen igjen. Og jeg var spent på Charlie i ringen. Jeg hadde jo ikke gått med han selv siden i fjor. Vel, ukene uten godbiter tror jeg gjorde nytten. Han var litt for hektet på godbiten. Og det var nok godbitene som fikk all kontakten i dag. Men jeg er kjempefornøyd. Jeg var ikke så stresset og tok våre tabber med stor ro. Selv om plasseringen ikke var det store pga høyden, så synes jeg dommeren var god. Endelig en dommer som likte lyse lapper, jippi!!!!

Fikk ikke tatt så mange bilder fra selve utstillingen og fikk ikke følgt med så mange av dere i ringen, men jeg har fått med meg resultatene. Gratulerer alle sammen!!! Det var moro å se dere igjen. Og i sær Marianne  som kjører og kjører for å se og møte oss. All ære til deg.

064

Bloggjengsamling!

069

Hanne og Gry like blide! Sjekk tålmodige Milli!

059

Thea og Nalle trener før alvoret!

065

Her kommer Marianne med følge!

055

Charlie og Roxie fant hverandre! Dagens mestvinnende valp!!!!!!

Det var litt om min helg. Og den gikk jammen fort. Nå er det Sandefjord vi gleder oss til. Håper fler av dere skal dit????

Ha en fin uke!!!

17 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Dette har vært en utrolig koselig helg med dere Nina, takk skal dere ha begge to:o)

Dette MÅ jeg si: Det er bare det kuleste bildet av Milli og Charlie øverst i innlegget ditt!!!! Alle var fine, men der fikk du knipset i rett sekund. Jeg lo!!!

Klem

Nina sa...

Takk for det, Gry!!! Men nå må vi snart ta kvelden, jobben i morgen vet du. :-) Jeg som var så godt forberedt med ekstra chips og greier. Så fikk jeg ikke tatt så mye bilder jeg tenkte.

Hanne og Bienna sa...

Fin-fin helg dere har hatt!!!

Du og Charlie var kjempeflinke idag!! Kledde hverandre så godt!!

Resultatet i utstillinger blir stadig mindre viktig for meg når jeg ser hvor mye forskjellig dommerene henger seg opp i. Satt og leste litt i gamle kritikker i stad, og det er nye "feil" hver gang...

Stå på!!!

Siss sa...

Gratulerer igjenn Nina,Det var en fryd for øyet og se dere i ringen i dag.Charlie hadde fokuset på deg,og det så ut som du faktisk koset deg i ringen.Bortset fra høyden var kritikken kjempe god.Jeg er stolt av der:-)

Gry Viola og Roxie sa...

Hei på dere! Det er så koselig å treffe dere!! Charlie er jo bare herlig og så snill og tålmodig han er med Roxie!! Vi skal ikke til sandefjor men vi blir med til Biri så da ses vi da om ikke før!!

Stoor nuss på nesa til charlie fra Roxie!!

Nøve sa...

Ja du har all grunn til å være fornøyd med dagen :o) Som Hanne sier; det viktigste er ikke resultatene, de spriker nesten i alle retninger. Men som vi gleder oss, og som vi koser oss!!!

Veldig moro å se bildene av Milli og Charlie i vilter lappeleik. De kler virkelig hverandre!
Klem fra meg :o)

Dixie sa...

Charlie og Milli har det visst veldig kjekt når de får leke sammen! Ser ut som de to har blitt kjempegode venner! :)

Kjekt at det gikk så fint i ringen, da! Jeg gruer meg litt til jeg skal gå med Dixie for første gang, på Biri... :S

Herdis i Töcksfors sa...

Jag förstår att ni haft en trevlig helg i Drammen, och det ska bli supertrevligt att möta många av er i Sandefjord och på Biri!
Grattis till alla bra resultat!

Ville sa...

Jeg gjentar meg selv jeg, Nina. Men jeg synes det er så koselig å lese om hvordan dere alle fire har funnet tonen, og kan virkelig kose dere i hverandres selskap:o)

Gøy å lese at utstilling kan være så mye mer enn bare det å vise frem hunden, det må være en deilig følelse å ha et avslappet forhold til det å være i ringen:o)

Ps. For en tid siden var jeg inne på hjemmesiden din; for en vakker hund du har hatt, den så så snill og god ut:o) Den hadde vel noe lignende farge som Ville, det virket som den var litt mer melert med mørkere pelse i kragen?

T :-) sa...

Kryss i taket, Nina :-)

snorredimma sa...

Er så enig med, Gry: Det øverste bildet av Milli og Charlie er knall-bra!!

Flinke Nina og Charlie i ringen. Nå kommer det til å gå som en drøm på utstillinger heretter, vet du ;)

Men du, hjalp det skjerfet, eller?? Du hadde vel ikke lagt det igjen hjemme??hehe

At du og Gry koser dere i hverandres selskap, er jo helt tydelig, for ikke snakke om de to gode vennene Charlie og Milli. Hipp-hurra for bloggen!!

Nina og Bonnie sa...

Jeg er så opptatt med å følge med alle andre blogger så jeg glemmer helt å svare dere i min egen.

Berit: Ja, jeg hadde en nydelig hollandsk gjeterhund.Han var stri under ungdomsåra, men vi ble vel enig til slutt. Han var en rolig og tålmodig hund. Unntatt barn og andre hanner,ellers var han en drøm.

Camilla: Skjerfet var med til Drammen men det ble i sekken. Ja, jeg vet jeg er pyse!

Gry Viola og Roxie sa...

Hei Nina!! Gratulere med dagen , håper du får en kjempe fin dag!!

Masse hilsner fra oss på bølehøgda!!

Ville sa...

:o) Nina vi har diskutert sånn av og til her hjemme, om hvor mye det er trening som gjør at det blir folk (les; hund) av våre små, eller at de vokser og tar til vett.
Det begynner iallefall å bli hund av Ville også nå:o)))
Vi begynner å forstå hverandre;o)

Gry Viola og Roxie sa...

Hei Nina! Helt utenom , hvor har du kjøpt skjerfet til Charlie? Mariken vil gjerne kjøpe et til Roxie. ( ikke samme altså!!)

Nøve sa...

Driver du bare i hagen nå om dagen Nina? Og sitter ute på verandaen med laptop'n på fanget og kommenterer og slapper av sånn innimellom??
Eller driver dere med ringtrening?

Anelille sa...

Å det er så fine bilder hos deg vennen:) Og Charlieboy blir bare vakrere og vakrere:) Jeg har lagt inn tekst på siste innlegget mitt nå. Hadde bare tid til å legge ut bildene i går, så nå er den oppdatert:) God uke til deg, også kommer gutta og jeg innom snart!