tirsdag 20. april 2010

Hektiske dager!

Etter Milli forlot oss ble det stille her. Ikke det at Milli gjorde så mye av seg, men Charlie sov og sov. Og etterhvert så ble han sitt gamle igjen. Det tok egentlig ikke så lang tid. Men han har jo vært hjemme og med Milli som ikke ville leke hele dagen så fikk han slappet av inn i mellom slaga.

024

Milli rakk en tur på besøk til William før hun ble hentet. Litt skummelt og litt spennende. Her på bilde ligger Milli og Charlie under kjøkkenbordet mens William spiser. Sjekk Charlie, han vet det kan komme noe dalende. Milli søker trygghet i Charlie, unger kan jo være litt skummelt.

010

Milli på tur før hun ble hentet, balljenta til tante…. da gjorde det ikke noe å gå løs i langlina. Da hadde jeg henne i min hule hånd, som Gry kaller det. Blitt litt svart på nesa i løpet av helgen, men pytt, vi skal jo ha det litt gøy.

Hun har vært en drøm å passe, stille og rolig. Ikke noe bjeffing, unntatt litt på søndagen når vi møtte en annen hund på morgen turen. Men hun har fått mange nye inntrykk å ta inn. Og derfor var hun nok veldig sliten når kvelden kom. Og det var koselig med sengebesøk. Charlie brydde seg ikke om det. Det har han ikke tatt etter. Katten var den eneste som ikke likte Milli. Han flyttet opp til Kirsti. Tror ikke det gjorde noe.

Jeg passer Milli gjerne igjen, Gry og Ola. Men jeg tror det blir lenge til Milli skal på overnattningsbesøk.

Så på mandag etter jobb dro jeg rett til mamma på besøk. Hadde jo ikke vært der i helgen. Og hun er ikke bra for tiden. Vi har vært hos legen med henne i forrige uke og nå følger vi med. En plan er satt opp, så får vi se hvordan det går. Men hun har jo MS og vi vet jo at det bare vil gå en vei etter hvert. Men tilstanden på mandag var bedre, så nå er vi positive. Kan hende det bare var en liten nedtur og at det er over nå.

Etterpå var det en kjapp middag som jeg kjøpte med ferdig hjem. Og så syklet Charlie og jeg en tur. På vei hjem så syklet vi forbi Heidi med Whippeten. Og hun hadde kjøpt noen levegger som skulle opp som et gjerdet. Mannen er bortreist over et par uker så hun prøvde å finne ut hvordan hun skulle får dette til. De som vet hvordan en Whippet er vet at de hoppe høyt og derfor levegger. Dette var et prosjekt jeg synes var spennende og parkerte syklen. Charlie ble sluppet inn til Aida(whippeten) og jeg begynte å hjelpe Heidi. Når kl var nesten 2100 var vi ferdig. 7-8 meter gjerdet var satt opp og vi var kjempefornøyd med jobben begge to. Det eneste var at det kunne godt vært noen meter til. Så hadde hun fått opp hele inngangen. Og hva så jeg når jeg gikk tur med Charlie etter middagen i dag????? Jo, Heidi hadde kjøpt fler. Da avtalte vi at jeg skulle komme innom etter turen og sette opp resten. Dette er jo moro!!!!!

På turen møtte vi en golden som er på besøk her. På ferie i 14 dager og båndtvang fikk være båndtvang. Vi slapp den på sletta og Charlie sprang og sprang. Etter en time gikk vi til Heidi og der var Aida som var fristene. Mens vi satte opp resten av leveggene så brukte Charlie tiden på å prøve å få Aida til å leke. Men nei, hun er blitt en dame og leker ikke. I hvertfall ikke mye og kun når det passer henne. Men Charlie erter henne så hun blir sint og jager han. Og det er også moro. Han bare smiler og smiler. Uansett å sur Aida er. Men hun jager jo han og han kan springe. Hjemme kl 2100 i kveld også. Så nå er Charlie sliten. Han sover.

Glemte å fortelle at på mandag når vi kom fra Heidi så måtte Charlie dusjes. Og i dag så brukte jeg en halvtime på å børste han før turen. Han røyter og røyter. En pose med pels var resultatet. Vet ikke helt hvor smart det var før utstillingen. Men pytt….vi tar det da ikke så alvorlig. ;))) Men nå kan du fortelle Ola, Gry, at Charlie er hvit igjen. Han var nok grå og fin når dere var her.

Som dere skjønner så har ikke dataen blitt prioritert disse dagen, men jeg har lest blogger, bare ikke fått kommentert. Men i morgen har jeg fri og skal ta igjen litt. Blandt annet å støvsuge her. Det er et fint lag med dun etter Charlie her og noe må bakes. Kjekt med litt kaker på frys.

Ha en fin uke, alle sammen. Noen av dere ser jeg vel på Kongsberg lørdag???

8 kommentarer:

Marielle sa...

Virker som det var et vellykket besøk av Milli :-) Alltid kjekt å få besøk, det merket jeg på Kero i helgen når Christian og Nieida kom på besøk :-) Kero klarte knapt å sitte stille :-)
Bra du klarte å få Charlie hvit igjen til utstillingen da ;-) Gleder meg til å få høre hvordan det går i helgen! Dere får ha masse lykke til! :-)

T :-) sa...

Dere har hatt ei trivelig og travel uke, ingen tvil om det :-))

Blir det levegger i Hagaveien også nå som du har så god trening ;-)

Kos dere på lørdag og husk å ta ei pause i skravlinga for å ta en titt over til kjerkebygda ;-)Kanskje jeg vinker :-)

Du har blitt skikkelig god på å ta bilder Nina! :-)

Gry og Millis blogg sa...

Puh, du har jammen hatt hektiske dager Nina. Jeg synes forresten at det er så kult at du er en skikkelig "handywoman" (det synes sikkert hun som fikk satt opp leveggen også:o) Håper at det går bra med moren din, selvom hun er syk og dere vet hvilken vei det går. Alle små oppturer er i allefall verdt å ta med seg på veien:o)

Det var helt utrolig godt å få Milli-mor hjem igjen. Hun har hatt det så fint og opplevd så mye nytt. Hun var veldig trøtt på søndag kveld, men mandag var hun jammen seg selv igjen. Hele Milli lyste av tilfredshet, så at hun har hatt en flott helg hos deg og bestisen sin, det er helt sikkert. Du skal ikke se bort fra at du får henne på overnattingsbesøk igjen (hvis du orker da) - men da skal ikke jeg være hjemme. Jeg var skikkelig grinete hele helgen.... Savnet henne noe forferdelig, det er liksom anderledes når vi er borte, merker ikke så godt at hun ikke er der da. Veldig moro å se at hun kjente igjen bilen når vi møtte deg på veien da vi skulle hente henne. Ingen tvil om at hun vet hvordan mors bil ser og høres ut:o)

Tusen takk for hjelpen Nina, Milli har fått en flott helg takket være deg og Charlie, og hun hadde godt av å bli ordentlig sliten både i kropp og hode etter at hun har vært litt oversett i lamminga.

Nå gleder vi oss til Kongsberg, det skal bli morsomt å stille i åpen klasse, for da går vi jo sammen med Bienna og flere andre som vi kjenner - koselig i ringen skal det bli:o)

T :-) sa...

Glemte jo det viktigste: Håper det går bedre med moren din!

Gry Viola og Roxie sa...

Håper det går bedre med moren din.

Skal bli koselig å treffe dere til lørdagen!

Skikkelig handy wommen du! Jeg har vel 10 tommeltotter som di sier.

Det er meldt litt bedre vær til lørdagen! Det fortjener vi!!

Ha en fin uke!!

Nøve sa...

Milli,ja. Jeg vet hvor tomt det blir når ho drar. Se på bildene av henne - det er bare noe med det blikket hennes!!!
Har lagt merke til at FjelldronningPer bruker orda 'gild og ven' - og det er den rette beskrivelsen på Milli. Bokmål har ikke ord som beskriver henne godt nok.

Handywoman kan du trygt omtales som! (Der må vi over på engelsk,gitt)

Trist med moren din. Ho er tross alt heldig som har døtre og familie som stiller opp slik som dere gjør. Alle gode dager blir tatt ekstra godt vare på og satt pris på,når man har noen å dele dem med.
Jeg har ikke stilt opp for noen, og kan ikke forvente noe tilbake. Håper noen gir meg en pistol..

Idag har du sikkert fri? Kos dere :o)
Her er det kaldt og snø i lufta.. Har fortsatt piggdekk, og det blir nok kjekt å ha når vi skal til Kongsberg. Gleder meg til å se dere!
oi..detta blei langt.

Ville sa...

Trodde jeg hadde lagt inn en kommentar her, men den er visst borte blitt.

Flotte bilder av Milli-jenta, morsomt det av dem under bordet, ser ut som om Milli har lyst til å gå i ett med parketten:o)

Er vel Kongsberg nå til helgen, skulle så gjerne vært med i heia-gjengen:o)))
Lykke til og kos dere!!! Forstår jo at DET er dere bloggvenner flinke til på utstillingene.

Rebecka sa...

Hej Nina & Charlie!
Var tvungen att titta in och säga hej. :) Vi syns ju i morgon i Kongsberg och vi ser fram emot dagen! :) Ha det gott!
Hälsningar Rebecka & lappgänget