lørdag 24. april 2010

En laaaaang dag!!!!

I dag var dagen kommet. Vi skulle på utstilling på Kongsberg. Og jeg gledet meg stort. Har ikke stilt Charlie siden i fjor sommer og han er ikke akkurat konsentrert om dagen. Men pytt, han som er for liten og ikke noe pels igjen så tar vi det som en kosedag. Sånn vil det alltid være. Gutten min blir nok aldri noen utstillingsstjerne. Vi har det da både gøy og koselig for det.

Gry og Milli hentet oss kl 0800 og vi kjørte mot Kongsberg. Vel fremme så møtte vi Hanne, Geir og Thea. OG Bienna….det var stas. Og plutselig var det bare kjentfolk der. Alle bloggerne, Charlott, Elisabeth, Inger, Gry Viola, Sissel, Nøve, Mona, Hanne, Christian, Ragnhild, Kathrine, og svenskene, Herdis og Marina med datter. Har jeg glemt noen nå så unnskyld meg.  Plutselig skjedde det mye på en gang. Mange å snakke med og følge med på ringen.

I tillegg til at Charlie var ei bølle til tider. Han har fått hannhundtendenser. Knurring og buldring. Og på slutten av dagen var det på tide med en time out i bilen. Da virket han så hissig at han trasset meg også. Er det en form for pubertert som kommer eller er det bare Charlie???? Han liker jeg ikke. Måtte holde god avstand til andre hanner i dag og det synes jeg ble stressende.

Men i ringen gikk det delvis bra, han var konstentret og sto det meste av tiden så jeg er fornøyd. Dommen ble blått og helt greit. Han ble målt og er fortsatt for liten. Så det var fortjent. Kritikken har jeg ikke funnet ennå, så den blir lagt inn på hjemmesiden senere.

Etter utstillingen var det årsmøte. Greit å være med en gang å se hva som foregår der. Helt greit det også, så det ble en lang dag. Vi kjørte vel hjemover rett etter kl 1800. Jeg var hjemme ved 1930-tiden og da skulle Gry kjøre i enda 45 min. Stakkars, hun som har slitt med meg i hele dag. Charlie har tatt kvelden for lenge siden. For han er utslitt, han slapper ikke av på noe sånt. Er livredd for å gå glipp av noe tror jeg. Til og med i bilen hjem fikk han seg ikke til å legge seg.

Så til det alle gleder seg til: BILDER……

042

Marina og BB Lord Azlan fra Sverige. Han vant vel det meste tror jeg og avsluttet med BIS2.

050

Vet ikke hvem dette er, men tror det er hun som ble beste tispe.

061

Kathrine og Nemi trener før de skal i ringen. Se så flinke de er!!!!

065

Her blir Charlie målt, 43,5cm…..hva er det å si om det???

066

Kan jo stå pent også da, selv om det bare varte noen minutter. Jeg var i ringe med bare svensker. Hjelp, alle de proffe!!!!!

068

Er ikke gutten min flink her???? Takk Gry for flotte bilder du tok for meg. :)))

095

Vakre Emma(Fjelldronningens Birka). Gjorde det bra i dag. :)

104

Roxie og Nemi i farta!!!! Begge gjorde det kjempebra i dag. :)

111

Se så flink Milli er! Her står tispene alle veier og Milli bare står og ser på mamma! :))))

116

Milli står fint for dommeren! Se den slakke lina!!!!!

108

Nøve og Nalle er med som heia-gjeng! Takk for du tok turen, Nøve. Kjempekos å snakke med deg igjen! :)

120

Best in show, finalen!

123

På parkeringen etter møte luftet vi hundene før vi skulle kjøre hjem. Da ble det et lite søskentreff. Fjelldronningens Charlie, Fjelldronningens Cita og Fjelldronningens Chicko. Ikke dårlig??!!! 3 av 6 søsken møttes.

Til slutt vil jeg gratulerer alle med kjempefine resultater idag!!!! :))) Og vi hadde vel alle en kjempefin dag. Det hadde jeg i hvertfall. :)

Takk, Gry for i dag! Du er en kjempemorsom sjåfør å kjøre på tur med. Jeg har det så gøy når vi er på tur sammen. :))))))

17 kommentarer:

Nøve sa...

Så moro å se og lese :o) Og veldig moro å få skravla litt med dere :o)))

Syns forresten at det er moro at Charlie viser litt hannhund-tendenser! Det har du bare godt av ;o)

Nina og Bonnie sa...

Fy, Nøve, nå er du slem!!!!! Synes du at jeg skal få erfare det som du har hatt??? Ja, det er vel kjekt for deg at vi er fler med de samme bråkehannene. :)))) Da kan vi starte en egen gruppe snart på FB. "Bråkete hannhunder". Ha-ha....

Anonym sa...

Isac vill också vara med i den klubben! ;-)
Det är inte alldeles enkelt att se sina små älsklinger transformeras till monster.. :-(
Men men, that`s life!
Och om det skulle vara någon tröst, så är det ju inte bara vi som har det så...
Kram till er båda från svenskane"

Nøve sa...

Godt at vi tre kan være venner,da :o)

Gry Viola og Roxie sa...

Tusen takk for en kjempe fin dag!!
Morro var det å treffe Charlie og deg igjen, Nina! Synes Charlie er kjempe flott jeg, så er han veldig snill! Var så heldig å få være litt alene med Charli og han var kjempe rolig. Håper vi treffes snart igjen!!
Ha en fin uke!!

Gry Viola og Roxie sa...

Hei igjen. Glemte å komentere det flotte bilde av de 3 søskene! Morro å kunne treffe sine kull søsken!
Helt riktig Nina at det var den svarte m hvite tegn som ble best av tispene. Hun heter Lappnisses Chanel
Ha en fin dag! Her er det ganske overskyet i dag, så det blir noek en rolig dag i heimen!

Ville sa...

Det siste først, så jeg ikke glemmer det.
Kjempe koselig bilde av søsknene, artig med så mange forskjellige farger fra samme kull. Vakre er de alle 3 på hver sin måte:o)))
Ellers så er det masse fine bilder og koselig lesing.
Klart Charlie blir mann han også en dag;o)
Visst det kan være en trøst, så er Ville også blitt voksen. Enkelte ganger så lurer jeg på: "er det virkelig min hund, som oppfører seg så ufordragelig".
Det er vel noe som følger med, hormoner og den slags;o)

Gry og Millis blogg sa...

Tusen takk for en flott dag Nina:o) Den ble lang og vi var nok slitne, men nå du og jeg (det gamle ekteparet) er på tur, går praten stort sett i ett. Begge ble litt overrasket over noen sekunders stillhet;o)

Charlie og du var kjempeflinke i ringen!!! Begge virket veldig rolige og taklet det med glans!!!

Innmari gøy å få tatt bilde av Chicko, Charlie og Cita sammen!!!

snorredimma sa...

Ja, så begynner Charlie å bli som andre bloggegutter her inne...:o) Skjønner at du syns det er stressende, men bra han var flink i ringen, da. Mange flotte bilder, og jeg syns liksom at jeg kan høre skravlinga deres laaang vei....heheh

Siss sa...

Takk for i går :-) Kan jo tenkes at god gutten til mor er i lit pubertet for tiden. Da er det jo ekstra kjekt at du snart skal på kurs med han.

Dere er blit litt av et radar parr i ringen. Han har jo fult fokus på deg Nina:-)Gratulerer med god kretikk. Du lærte jo et triks i gård også. Da får vi håpe du får trent på det.

Han er jo bare så god den gutten.Vet ikke om en hund som viser mere glede over å se meg en han.

Ragnhild B. sa...

Hei og takk for sist! Så flotte bilder - og særlig det av Emma;o) Puberteten er en utfordring - men de lander jo etterhvert. Hold ut! Charlie er en vakker gutt, og hva gjør det vel for deg at han ikke er så høy? Han er jo både glad og kosete, og frekkheten og yppinga får du ta med et flir;o)

Anne-Liss sa...

Nå har jeg koset meg med bildene. Så gjerne jeg ville vært der men synes det er litt for langt å kjøre for en helg.
Høres ut som dere hadde en herlig og trivelig dag.

Vi treffes vel om et par uker, jeg gleder meg veldig.

T :-) sa...

En laaang dag, men da ble det vel tid til masse prat også :-) Og så moro å være på utstilling der du kjenner alle :-)

Charlie oppfører seg eksemplarisk hver gang jeg treffer han, så det er ingen grunn til å bekymre seg Nina.

Kathrine sa...

Hei Nina :) Kjempefine bilder du har tatt. Jeg må bare si; Du og Charlie var sååå flinke på lørdag!! Charlie var fokusert hele veien, og jeg ble bare kjempe imponert av dere! Og ikke minst betatt av den lille prinsen din :) Grattis med kjempefin insats! :) Håper vi ses i Drammen.

Nøve sa...

Dere er kjempeflinke. Hva slags belønning bruker du Nina??
Kom til å tenke på at du som jobber i en slakterbutikk, har sikkert testa ut det meste. Hva fungerer best? Du har ett forsprang på oss alle sammen der, men det er kanskje en yrkeshemlighet?? ;o)

Da Nalle fikk smake rått kjøtt av Gry på runderingstreningen i høst, ble han helt vill etter mer - belønningen smakte FOR godt!!

Nina og Bonnie sa...

Nøve, på lørdag brukte jeg for første gang fiskerkaker. Det var litt for godt. Pølser er han snart lei, det går til hverdags. Rått kjøtt er også kjempegodt, det bruker jeg bare når det er noe spesielt. Kjøttpudding og pannekaker tar jeg også med fra jobben. Det er snadder. Og påleggskalker, men da noe med smak i, ikke kokt skinke, det smaker det vist ikke nok av. Det er mye å variere med. Men jeg merker han begynner å bli bortskjemt. Litt kresen på godbiter.

Nøve sa...

Du sparer ikke på noe du ;o)
Kjenner jeg får lyst på noe godt til kvelds!