onsdag 24. mars 2010

Litt hit og litt dit!

Tja, hva skal vi skrive om her???? Hva er skjedd i det siste. Sikkert mye, men mye detter bare ut igjen. Og jeg glemmer hva jeg vil fortelle dere. Uphs, gammel????

Vi kan begynner her:

067

Tirsdag 16 mars kom lille Andrea Sophie til verden. Hun skulle egentlig kommet med keisersnitt på formiddagen samme dag, men lille tøtta ville ut litt før. Kl 0200 gikk vannet og kl 0407 ble hun født med et hastekeisersnitt. Da ble det liv i leiern, for når de måtte på sykehuset så måtte jo noen være hos William. Så Kirsti ble ringt etter kl 0200 og ble nok tatt regelrett på senga. Og jeg som sov og ikke viste noe ble vekket kl 0700 av den stolte pappaen. Da skjønte jeg mindre, men skal si jeg våknet fort.

090

Og denne lille røvern har blitt storebror. Han har ikke helt skjønt hva som er kommet hjem ennå. Nå fyller han snart 2 år og den tiden har gått fort. Nå har jeg blitt “tante” til to på under 2 år og jeg synes det er bare moro. Spørs hva Charlie sier til at to stykker skal springe rundt om en liten stund. Det kan bli mye å passe på.

014

Så har jeg vært en tur på hundeklubben i Sandefjord. Måtte bort å sjekke forholdene der. Og det var lettere når Sissel trener der med Cita. Se bare så flink den lille frøkna er. Der var det et helt annet opplegg enn det de kjører i Larvik. Der trente de veldig variert og korte økter. Ikke som i Larvik, der måtte vi trene bare kontakt i 1 time. Det var jo terror. Så nå har jeg sjekket hjemmesiden etter nybegynnerkurs. Må vist vente litt. Det var ikke satt opp noen nå. Men nå vet jeg at Sissel trener der to dager i uka og Elisabeth med Fjelldronningens Frithjof, Balto er vanligvis der også. Hun var syk i går.

011

Det var gøy å se på Sissel og Cita trene. Vi kunne jo ikke trene med dem, de går jo et kurs, så vi trente litt på sidelinjen. Og det holdt vist det. Charlie trenger å trene med andre hunder. En ting er hjemme, inne eller ute. Eller på en full parkering, det går det også. Men når det er andre hunder der…….ja da er ikke kontakten der. Men det kan jo gjøres noe med.

Nå priser jeg bare våren og takker for det regnet som kommer. Uansett hvor skitten Charlie blir på tur så forsvinner i hvertfall snøen. Det er fortsatt mye snø på turen over jordet og inn i skogen. Og mye søle enkelte steder. Så der har vi ikke vært på en stund. Også gleder jeg meg bare til påsken og Nala som kommer og til utstillingen  på Kongsberg.

092

Hva som skjer her, vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at han sitter på fange til Marita. Kanskje han sitter vondt??? Ser ikke helt fornøyd ut.

Oj, jeg har helt glemt å fortelle at klikkmetoden virker såååå bra på bjeffingen inn. Kirsti ringte i forrige uke og spurte om jeg hadde tatt livet av Charlie. Hun hadde ikke hørt han på flere dager. Nå, hva sier dere til det??? Jeg er kjempefornøyd og legger en slagplan for hvordan jeg kan jobbe videre med det ute. Og den kjedsomhetsbjeffingen han har bl.a. på utstilling. Den tror jeg at jeg skal finne ut av først. Det verste er å finne ut av hvordan en skal gjøre det. Når bare det er gjort så er resten bare greit. Og det rådet jeg fikk av Sissel sist funket bare så bra, så vi tar den videre derfra.

Nå er det snart helg igjen og påsken begynner for mange. Jeg skal jobbe til og med onsdag så her begynner ikke påsken før skjærtorsdag. Og jeg gleder meg til noen dager fri. Så jeg sier GOD HELG til dere nå, også sier jeg ikke god påske riktig ennå.

009 (4)

 

14 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Først: GRATULERER SÅ MASSE MED EN VAKKER, VAKKER JENTEBABY!!! Jeg begynte å le når jeg kom på at egentlig er du vel grandtante...., skal si vi drar på åra Nina;o)

Så gøy at du har sett på treningen til Sissel og Cita. De er kjempeflinke tror jeg. Fikk Cita og Charlie hilse? To alen av samme stykke det der!

Søle og klin er det hos oss også. Jordene kan jeg ikke gå på enda, men jeg gleder meg som et lite barn til vi kan trene søk og spor igjen. SNART NÅ!!!

Kjempebra at klikkeren virker så bra Nina. Jeg tror det er lurt å gjøre som du gjør, at du tenker gjennom hvordan du skal bruke den, ellers blir det litt tilfeldig liksom.

Vi snakkes snart. Hils Go'gutten og de stolte foreldre og bestemor.

Klem fra oss

Gry Viola og Roxie sa...

Gratulere som tante! Nå får nok Charlie mye å gjøre, passe på 2 små "troll".
Så Bra at ikke Charlie bjeffer inne!
Skal dere begynne i Sandefjord hundeklubb? Tror ting er veldig på stell der.
Ha en flott helg!!
Her har datan tatt kvelden så jeg bare "låner" Mariken sin når hun er på skolen.

Marianne sa...

For en utroligt nydelig lita jente da Nina!! Tenker familien er stolt..Lille William er nå en skikkelig sjarmør han og!

Kan tenke Charlie gutten blir skitten nå..han med den fine hvite pelsen...

Ville sa...

Gratulere med nytt tantebarn. Ååå for ei NYDELIG lita dokke!!! Synes tydelig der er likheter med storebror:o)))

William er heeelt klart en sånn Lano-gutt. Han ha er sånn herlig smil og de små fine perlene av noen tenner.
Det blir nok litt travelt der i heimen med de 2 små. Tipper de for det kjekt når den lille vokser litt og kan begynne å leke isammen med William.

Charlie får det travlet nå, enda ei lita å passe.

Det høres så lurt og kjekt ut å trene korte intervaller. Tror det er mange plasser de har lett får å trene på samme ting litt for lenge. Så er det jo gøy å trene isammen med kjente:o)
Cita er søsteren til Charlie, eller tar jeg feil nå?

Så gøy at klikkeren fungerer så bra!

God helg til dere!!!

T :-) sa...

Gratulerer med enda et tantebarn. Så herlig bilde. smelt smelt :-))Dere får nok mye kos og morro framover alle sammen.

Så flott at du har funnet ut av dette med bjeffinga til Charlie.

God helg til deg også.

snorredimma sa...

Gratulerer, Nina - tante til to på kort tid!!

Så fint at klikketreninga på Charlie funker - tror jammen for alvor at jeg skal prøve meg på det sjøl. Først skal jeg ta for meg Dimma - ho har størst forutsetning for å kutte ut unødvendig bjeffing! Snorre er vel bare sånn...hehe

Ha en god helg!

Nina og Bonnie sa...

Ja da, Gry, jeg begynner å bli gammel.;)) Grandtante det er det jeg er, men det snakker vi ikke høyt om.

Nei, Cita og Charlie fikk ikke leke. Cita var i/under trening og Charlie måtte jeg lempe i bilen en stund. Han fikk bjeffe-dilla uten at jeg kan si grunnen. Men Charlie fikk møte Sissel etterpå og det var STOR gjensynsglede.

Berit: Cita og Charlie er helsøsken, ja. Og veldig like i oppførsel. Skal blir gøy å se dem sammen en dag.

Eva + 4 sa...

Gratulere så mye med den nye lille i familien :) Koselig med baby ja! Og storebroren så riktig stolt ut :)

Godt at våren så smått har begynt å komme - selv om det merkes på gulvene inn. Man må jo bare regne med litt skitne gulv når man har hund ;) Og kan tenke meg til at det synes ekstra godt hos Charlie som er så lys i pelsen. Ser det på papillonene også...føttene og magen blir møkkete bare man tenker at man skal gå tur ;)

Ragnhild B. sa...

Nudelig baby! Det blir mye kos framover med "gammeltante";o)(ikke ta det ille opp;o))

Hva var det Sissel lærte deg om bjeffing og klikking (Emma bjeffer forresten veldig lite)? Blir nysgjerrig! Lykke til med videre trening.

Lena & lapptussarna sa...

Det var en söt liten baby som du blivit tante till! Är det som moster eller faster på svenska?

En Glad Påsk önskar vi dig & Charlie!

Nøve sa...

Hei på deg Gammaltante Nina :o)
Jeg har lest innlegget noen ganger, har bare vært litt treg til å kommentere her.
Du er virkelig flink når du setter igang med treningen! Kan ellers tenke meg at Charlie har en riktig så vakker farge nå på denne tida av året. Litt seig og god i tillegg... Jo de er herlige nå, disse ungene våre!

Ha en fin søndag! Det er strengt tatt IKKE påske enda ;o)

Dixie sa...

Veldig kjekt at dere har funnet en måte som virker så bra på bjeffingen! :D Da finner dere helt sikkert en måte å bruke den på for å få vekk resten av bjeffingen også! :D

Så gøy det hørtes ut på hundeklubben i Sandefjord! Det var sikkert veldig kjekt å se på Sissel og Cita også! De så veldig flinke ut på bildene! :)

God helg! :D

Nina og Bonnie sa...

Nøve, du er som meg noen ganger. Jeg leser bloggene, men lysten til å kommentere er ikke alltid der.

Charlie var i badekaret forrige lørdag, men han må vist bade før utstillingen igjen. Nå håper jeg folk får av piggdekkene snart så jeg slipper det asfaltstøvet.

Luna sa...

..har også lest, men vistnok glemt å kommentere.. gratulerer som tante! Det var en nydelig søt liten jentebaby :)
Ønsker deg en GOD PÅSKE! :)