søndag 10. mai 2009

NOK EN HYGGELIG DAG PÅ GLENNE!

I dag skulle Tove og Barfi komme en tur og så skulle vi sammen reise en tur til Gry og Milli. Og Tove og Barfi kom kl 1000. Vi tok Barfi ut av bilen så hun fikk hilse på Charlie. Charlie springer rett på, akkurat som med Milli, men feil. Denne frøkna vil ikke la seg overfalle og svarer på tiltalen. Det var noe nytt for Charlie, å bli satt på plass og denne gang av ei frøken som er mindre enn han. Når Charlie roet seg var det helt greit.

Så tok vi en runde i hagen og Tove fikk se dammen og fiskene. Hagen vår er ikke så stor egentlig, men vi har plass nok til å holde det i orden. Glemte jo helt å ta fram kamera hjemme å ta bilder når de var her.

Og så var det å pakke hundene i bilen å kjøre til Tjøme. Og det var til Tjøme-city vi havnet før jeg oppdaget at vi hadde kjørt for langt. Jeg skravler jo så at jeg hadde glemt å se etter avkjøringen til Gry. Og da var det å snu. Måtte jo ringe Gry og si fra og hva sa hun; det var en bombe, Nina.! Farlig godt vi kjenner hverandre nå.:-)

Når vi kom til Gry var det Milli som kom først å møtte oss. Like glad og lykkelig. “Endelig besøk” tenkte nok Milli. Så kom Gry og Ola. Utrolig så velkommen og “hjemme” en føler seg når en kommer dit. Så kom Hanne og Thea også med Bienna og en liten lappevalp som de passet i helgen.

Så var jordet neste stopp med hundene. Og som de sprang. Milli og Charlie fant hverandre og Barfi og valpen Laika fant hverandre. “Gamle-mor” Bienna satt seg å følgte med på disse ungdommene i forskjellige stadier. Barfi er vokst og blitt ei flott frøken, og det var ikke mye bråk på henne. Det var det i grunn ikke i det hele tatt. Veldig stille til å være lapphunder vi har. Tove hadde bakt og Gry holdt kaffen, så vi koset oss og pratet hund. Får nok litt bedre kontakt når vi ikke er så mange som møtes. Moro å følge med på hundene og se hvor tøffe de små var i forhold til de som er litt større. Charlie satt som en klegg på Milli og var til tider plagsom, synes jeg. Litt flaut med en som vil “kjøre trillebor” hele tiden. Bienna var det ikke noen vits i å prøve seg på. Den dama kan si i fra. Milli blir nok flinkere til å si i fra hun også. Hun begynte å si i fra litt. Bedre lykke neste gang,Milli…

Men alt tar jo slutt en gang og vi hadde jo bare Tove på lån. Hun var jo egentlig for å besøke sin familie. Og vi måtte kjøre hjemover. Og da hadde Charlie til og med tid til å hilse litt mer på Ola før vi dro. Vi har jo en fan der. Men før vi kjørte fikk vi med oss egg av Gry. Takk for dem, Gry!

Nå er jeg faktisk litt sliten. Tar på med mye luft og folk. Tror jeg begynner å bli gammel. Men det er jo så gøy. Takk for du tok deg tiden i dag, Tove!

Tilslutt litt bilder……

228

Lille frøken Barfi!

231

Tove og Gry!

086

Hanne og Bienna og Milli!

212

Milli og Charlie!

218

Fint terreng å springe på.

214

Charlie bare MÅ ;-)

208

“barna”, Barfi og Laika, Charlie har roet seg.

167

Var tid til litt kos også. Mille koser med Hanne.Bienna sjekker at alt går riktig for seg.

156

Kompisene har tatt en pause og kan stå i ro…..

137

Til bekken etter vann. Bokstavlig talt.

126

Charlie og Barfi.

099

Her har vi det gøy, Barfi, Milli og Charlie.

201

Barfi og Mallalasses Laika.

186

Barfi og Charlie.

112

Charlie og Milli i farta!

111

Barfi og Laika med Milli i bakgrunnen.

110

Milli passer på Laika.

105

Nydelige Barfi!

100 Barfi og Laika leker og Charlie henger i rumpa på Milli!

090 Her er gjengen samlet.

Ha en fin uke alle sammen!

16 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så fine bilder. Ser ut som dere koser dere!!!Er så koselig når hundene kan løpe fritt uten bånd. Ha en fin uke. Nå er det ikke lenge til 17.mai og da vil vi ha fint vær og ikke snø som i fjor!!!

Gry og Millis blogg sa...

Vi har storkost oss Nina, og som du nevner, nå begynner vi å kjenne hverandre så godt, at fleipen sitter løsere:o) Liker det jeg! Så mange flotte bilder!! Bildet av Milli og Charlie i lek (det der hvor de står mer eller mindre på to) var helt herlig, og veldig typisk dem.

Det er jo ikke langt mellom Tjøme og Larvik, og nå er det ikke vinterføre heller, så det er nok ikke lenge til vi sees igjen:o)))) Hils til go'gutten "vår":o)

Nina og Bonnie sa...

Jeg fikk jo med meg feil navn på mallalasse-valpen. Leica, skulle det være.

Ja, Gry. Blodet ditt ligger i frysa her.

Charlie sier nuss til deg og Milli.

Dixie sa...

Så koselig det hørtes ut med så mange lapphunder og folk samlet på Glenne! :) Og i hvert fall når dere kjenner hverandre SÅ godt! Vi var på lapphundtreff i dag, vi også. Der var noen av de som alltid pleier å komme, men også en ny! Så det var jo kjekt å få hilse på dem! :)

Dixie sa...

Her også glemte jeg visst å kommentere bildene, for de var jo kjempefine!!! :)

Hanne Marki sa...

Så flotte bilder og hunder! Er nok her jeg skulle ha vært i stedet for på utstilling, hehee ;)

Anne-Liss sa...

Charlie var vel i sitt ess, masse damer å velge mellom, ikke rart gutten "smiler".
Flotte bilder av en gjeng glade hunder og blide eiere.

Inger`s blogg sa...

Fine gode bilder av flotte hunder og "Jenter", så gøy de hadde det.

Ville sa...

Så koselig du skriver Nina, og så ange fine bilder... det er så kjekt når de blir gode venner og kan leke sammen.
Ville har og lyst å komme å hilse på Charlie og venninnene hans:o)

Nøve sa...

Charlie er fjellkonge!
Mange, mange fine bilder her også :o)

T :-) sa...

Tusen takk for en kjempekoselig dag Nina, Gry, Thea og Hanne. Jeg er SÅ glad for å ha blitt kjent med dere :-)Og dere har noen nydelige bikkjer.
Flotte bilder Nina

snorredimma sa...

Nina: Nå er det min tur ril å skryte av deg....så mange flotte bilder fu har tatt - du begynner å få dreisen på det der!!

Dem er jo så vakre alle sammen..sukk! Ser godt at det der var midt i blinken for hundene...og for dere, selvfølgelig! Det er jo ikke hver dag man kan kose seg med baksten til Tove og kaffen til Gry!!

Siss sa...

Kjempe fine bilder Nina.
Gleder meg til i morgen:-)

Marianne sa...

dere er nå heldige og dere som bor så "tett"....Ikke det at jeg bryr meg om noen timer i bilen, men litt ekstra styr blir det jo...

Du må få tatt noen flere bilder fra hagen...er veldig nysgjerrig!

Så Charlie kjører trillebår..hehe, det er vel pga sjarmen at Milli ikke "banker" han litt.

Nina og Bonnie sa...

Ja, jeg venter på at Milli skal banke Charlie litt. Hadde ikke vært dumt at han ble satt litt på plass. Ble lei av å gå å mase på han så de for ordne opp seg i mellom.

Og Marianne, hagen er ikke stor eller så veldig fin. Jeg koser meg bare med å luke og stelle med planter. Men jeg skal vel få tatt noen bilder etter hvert. Blomsteringen har akkurat begynt her. Tulipanene står i blomst nå.

Gry Viola og Roxie sa...

Hei igjen!! Må bare innom å se på de vakre bildene og spesielt de vakre hundene!!! Ha en fin dag !!
Nuss fra Roxie til Charlie!!