søndag 6. februar 2011

Vår helg!

012

Charlie og sitt harem!

På lørdag fikk Charlie og jeg være med på et lite Whippet-treff. Eierne, inkludert Heidi, treffes hver lørdag på golfbanen i Stavern. Så vi tenkte siden Charlie har blitt så voksen og kjedelig så trengte han litt mer fart rundt seg. Og gjett om det hjalp. Han var i ekstase.

014

Her ute et det fine jorder og en fin vei for oss mennesker.  Whippetene heter Aida, Ami og Twiggie. Charlie forelsket seg litt i Twiggie.

026

Her leder Twiggie ann. Skal si det er fart i disse whippetene. Charlie springer og springer, de andre jogger.

029

Whippetene hadde røde dekken, Charlie måtte jo stå i stil. Se, han smiler……039

Full fart, dette var gøy!!!!!!!041

Som eneste hanen i flokken så må han jo passe på å markere litt på en haug, også! 064

En liten gutt må jo få ta seg en pause. Blir sliten av å leke med whippet. Se, han har til og med funnet seg en pinne- jeg ble så glad. Gutten min er leken igjen.

015

I dag ble aldri solen klarere enn dette. Turen gikk til Stavern og strendene. Nå har det gått så mye snø at det går ann til å gå helt ned til vannet mange steder.  Tok INGEN bilder av hundene i dag. Jeg har begynt å utforske andre motiver. Ikke alt blir like bra, men jeg lærer å se motivet. Tror jeg……..

018

006

023

008

Litt av det jeg fant på stranda i dag. Hadde vært fint med en kommentar, Marianne!?

028

På vei hjem kjørte vi nedom brygga i Stavern og der var det samlet seg en hel haug med svaner. Har aldri sett så mange svaner på en gang. Noe spesielt må det ha vært på gang.

Dette har vært den første helgen på lenge som jeg har hatt fri hele helgen og som vi har kos oss. Både på treff og en langtur på lørdag og på langtur søndag. Nå har jo været holdt seg bra også. Da er det deilig å komme seg ut. Og på toppen, jeg har fri i morgen også!!!

13 kommentarer:

Heidi og Aida sa...

Kjempefine bilder av en kjempeflott helg!!!!

Gry og Millis blogg sa...

Charlie må jo ha vært i Paradis med et helt, lite harem rundt seg også fikk han lekelysten tilbake. Så moro (og ja, jeg så smilet hans:o)

Flotte bilder av fjære og sol Nina!!! Det fotokurset til Marianne tror jeg er skikkelig bra, for du har funnet utrolig fine motiver (som jeg dessverre bare hadde gått forbi....).

Kos deg på fridagen din i morgen!

Unknown sa...

Haha, på det fyrste biletet ser det virkelig ut som eit harem ja - det ser ut som dei står klar bak Charlie for å følgje etter han! men eg reknar vel med at det heller var han som fekk problem med å følgje dei ja...dei er jo det eg ville kalt skikkelege "springehundar"! Finsk lapphund er nok ikkje bygd for slik fart! :p

Kjempemorosame bilete av hundane, og naturbileta dine er kjempeflotte!

Lappelykke sa...

Det så ut som en god dag for Charlie - så gøy at han gjenoppdaget sin lekne side igjen. Og hvem kan klandre han for å finne frem unggutten i seg, omgitt av så mange vakre damer?

Frost har vært på lufteturer med staffer siden han var liten; han lyser fremdeles opp i en helt egen grad når han ser en staff. Både staff og whippet er herlige raser, men for meg er det for lite pels på dem:)

Men gode lekekamerater er de og det er det viktigste!

Ville sa...

Charlie og haremet hans:o))) ikke rart lekelysten kom tilbake, til og med jeg ble i godt humør av å se de 4 i farta, veldig gode bilder og tekst.... kost meg:o)))

Motiver er der overalt, det gjelder bare å se dem, jammen har du funnet mange flotte motiver Nina:o)))

T :-) sa...

Masse flotte bilder. Tenker det er en sliten gutt du deler hus med i kveld :-)

Ja nå begynner det å minke såpass på snøen at jeg tror jeg tar med bikkjene nedover neste gang.

Nøve sa...

For en drømmedag for Charlie! Jeg tror at det muligens finns bare en eneste lapphund som makter å holde koken med TRE whippetter,og det er Charlie. Så tøff han var, med tørkleet sitt og allt ;o)
Nydelige bilder fra søndagen også. Kos deg imorgo!

Marianne sa...

Så gøy at Charlie koser seg med whippet jentene, de kan nok ta pusten fra enhver de der! hehe!!!

Bildene Nina! jaaaaaaaa, du har helt rett, du begynner virkelig å få øye for motiver! Veldig fine..Likte aller best strandbilde med skjell, sand, stein og sivbiter på! Nydeligt! De andre var like flotte, rulle steiner i vannet og den nydelige utsikten! Svanebilde var også kjempe fint, heldig som fikk med den svana som brisket seg der!!
Kjempe gøy å se hvor flink du er blitt med kameraet Nina!!

Gry Viola og Roxie sa...

Så flotte bilder!! Charlie var nok i sitt ess da sammen med haremet sitt!! Stavern er en flott by! Kanskje vi kan treefes der en gang?
Ha en flott uke videre!!

Anne-Liss sa...

Charlie og damene ;o) ja at han koste seg med haremet sitt det vises tydlig på bildene.
Flotte bilder Nina, sol og strand. Fikk nesten litt vårstemning :o)

snorredimma sa...

Sånn en fin helg dere har hatt....Ser tydelig at Charlie og haremet hans stor-koser seg i lag...måtte le litt da du skrev at Charlie springer og springer, mens de andre bare jogger..hehe...Og skjerfet rundt halsen hører med ;o)

Jammen flotte bilder du har tatt - likte godt det svanebildet!!! Ellers ser jeg at det har vært nyttig å gå videre på fotokurset til Marianne - du har funnet fine motiver. Er det ikke gøy??

Ha en fin uke!

Irén T. A. Færevaag sa...

Charlie & The Whippet Harem!!! STILIG! Så morsomt for godgutten din at han fikk tatt seg litt ut og fant igjen lekenheten i seg :-)

Nina: du tar kjemefine bilder! Det med blåskjell på gjør at en nesten kjenner lukten av salt sjø... Nydelig stemning i det bildet av stranden med dimmet sol. Flotte bilder!

Riktig god helg til deg og Charlie :-)

Ragnhild B. sa...

Så elegante og lekre damer, da! Ikke rart Charlie likte seg! Håper denne helga også blir fin, Nina!