mandag 31. januar 2011

Hva driver vi med for tiden?????

Vel, ikke mye. Det som opptar mest tid er det fine været og å få mest tid til å være ute med Charlie før det blir mørkt. Har jo merket at det er lenger lyst på kvelden. Ikke mye, men vi rekker noen turer til Stavern etter jobben  om dagen. Og etterpå er det andre ting. Så det har ikke vært mest data. Og forresten, dataen har vært helt på tryne den siste tiden. Vifta går varm og hele dataen slår seg av. Så nå har jeg endelig fått bestilt meg en ny. Den kommer på posten om et  par dager. Ååååå som jeg gleder meg. Det har vært slitsomt med en data som skrur seg av etter en time eller to.

001

Ellers så er det blitt litt bilder, ikke av hund, men av solnedganger og natur. Vel, den lille vi har her. Ikke noe flott fjell-natur som Nøve og Irén har å vise fram. Ble litt hekta etter kurset til Marianne kom i gang. Så nå testes lukking og blender for å få det rette lyset og for ikke å glemme “dotten”. Også har jeg brukt stativet mer.

019

Ikke ofte å se Aida og Charlie i lek noe mer. Charlie er blitt kjedelig!

En ny ting på jobben som jeg gleder meg skikkelig til. Jeg har fått jobb som personlig assistent 17,5 time i uka. Dette er ei dame jeg har vasket for som ikke er mye eldre enn meg. Også har hun hund!!!!! Hun har en sykdom som gjør at kroppen ikke vil være med hele tiden. Vi har hele tiden hatt en fin kjemi og når hun spurte om jeg kunne være interessert i det så sa jeg ja med en gang. Og hun ble glad for å få et vedtak på så mange timer i uka. Hun gleder seg til å få hage og blomster igjen i år, trening med hunden og kles-innkjøp. Det er sånne ting som vi andre gjør i hverdagen som jeg skal hjelpe henne med. Ukehandling og være med på bassengtrening. Så nå har jeg fått fylt opp uken min med 100% stilling. Da blir det ikke mer helgejobbing på meg. Vel, skal ikke si aldri, jeg trives veldig godt med det. Så sånn er det litt synd. De jeg jobber sammen med er jo superhyggelig også. Så jeg blir litt dratt to veier.

Akkurat nå har jeg blitt smittet av dette Noro?-viruset. Er ikke sikker på hva det heter. Regner med dere helsearbeidere her inne vet. Det har gått på avdelingen jeg jobbet på i helgen. Og jeg slapp ikke unna. Jeg har sittet på do i dag og vært kvalm. Men nå utover kvelden har jeg fått i meg litt mat og kommet meg. Det er jo jobb i morgen. Så for bare komme seg på beina.

057

041

039

Tenk å ha det så gøy med broddene mine. Jeg mistet en på turen i snøen når jeg tråkket igjennom. Da var han kjapp til å bølle med den. Jeg var egentlig lykkelig. Charlie er blitt bråvoksen i vinter. Nå leker han ikke mye med Aida mer. De går mye hver for seg på tur. Han er blitt en snuser og nesa fører han på mange rare turer. Sist vi var i Stavern så kjørte Heidi sakte fra plassen for å se om han kom. For da hadde nesa ført han langt fra oss. Vi viste ikke hvor han var. Jeg ble igjen og gikk sakte etter bilden. Et stykke på landeveien mot hovedveien så kom han springene og sprang etter bilen et stykke før Heidi stoppet og plukket han opp. Ser ut som nesa hans må brukes til noe nyttig. Når har blir borte sånn så har jeg sluttet å rope. Da er han så opptatt med å snuse noe at han er døv. Så når snøen går, så er det ut å legge spor. Ringer alle dere proffe her for å få råd om hvordan det skal gjøres. Dette vet jeg ingen ting om. Men tydeligvis så trenger Charlie det og har vist anlegg for det.

003

SmilefjesHa en flott uke!!!! 

 

14 kommentarer:

Unknown sa...

fyrst av alt: god bedring!

og her var det mange flotte bilder :) når det gjeld snusing og hundar som blir litt for ivrige på lukt og vandrar avgarde så kan eg alt om det...Heino er også ein "snusar". det er gøy når me har trent sporing, men ikkje fullt så artig når eg vil at han skal komme til meg når me går på tur. Der blir det dottar i øyrene ja.....ALT skal luktast på!!!

Ville sa...

Der var du igjen Nina, da er alt vel hos dere:o)

Så flotte bilder du har tatt Nina, det er jo så flott i og rundt Stavern, havet er jo vakkert det også. Hav og solnedgang er jo så vakkert, går ikke sola ned i havet hos dere??!

Så Charlie har er blitt kjedelig....er det mulig... propell Charlie... hva er skjedd;o))) Blitt voksen kanskje?Noroviruset er et litt finere ord for omgangs-sykå, ikke populært med sånt på syhus og sykehjem.

Jeg hadde det nyttårshelgen, ser ut som det vandrer rundt i landet.

snorredimma sa...

Kjedelig å sitte sånn på do, da Nina, men det går over....:-)

Så mange fine bilder du har å vise fram, synes nå at jeg fortsatt kan se en leken gutt i Charlie på bildene....

Så flink du er som orker å jobbe 100 % i helsevesenet!!!!!! Jeg har mer enn nok med det halve...ho er heldig ho som får deg som personlig assistent, Ikke bare kan du masse om hund, du kan jo alt om hage, også...Ho kommer til å få den fineste hagen i hele nabolaget!!! Tror dere kommer til å kose dere i lag, jeg.

LYKKE TIL! Du slipper i allefall helgene....

Wilma sa...

God bedring til deg! Håper du føler deg bedre :) Å gå rundt å være kvalm er noe av det verste som finns!

Wilma er også veldig styrt av nesa si. Det er derfor jeg (mot min vilje) ikke tør å ha henne noe særlig løs. Finner hun et viltspor er hun døv og borte ja. Derfor gleder jeg meg til å få inngjerdet hage her til sommeren. Sånn at hun får løpe mer! Har tenkt å prøve blodspor med henne nå i sommer.

Og ja: fine bilder av Charlie i farta!

Lappelykke sa...

Gratulerer med jobben, så hyggelig at du har fått fylt opp stillingsprosenten og får helgefri attpåtil!

Håper du føler deg bedre snart, vi har gått klar av viruset (bank i bordet), satser på at det holder seg slik.

Charlie kjedelig? Syns det så ut som han fremdeles har litt trolling i seg når han tok brodden din? Søt er han iallefall, kanskje han er blitt voksen og henter frem valpen i seg ved spesielle anledninger, som ved broddlek?

Syns bildene du tok var kjempefine, deilig at det er begynt å bli litt lys å ta bilder av og at man rekker en ettermiddagstur i lyst vær!

Ha en fin uke!

Irén T. A. Færevaag sa...

Først av alt: Riktig god bedring, Nina! Uansett hva det kalles så er det pyton å være dårlig! Uff, uff!

Gratulerere med 100 % jobben! Kjempekjekt! Det må være en veldig givende jobb, Nina. Ære være dere som står på innen omsorg!

Kjedelig at dataen din krangler, men SÅ kjekt med en ny en da! Grattis! :-)

Nina da, har ikke du flott natur rundt deg så vet ikke jeg. Se bare bildene du begynner og avslutter innlegget med. Praktfulle! For ikke å snakke om hundebildene. I farta-bilder er du god på, der er jeg helt håpløs. Får det ikke til... oh well :-)

Ha en strålende uke!

Boff fra Balder og klem fra Irén

Gry Viola og Roxie sa...

Så flotte bilder du har tatt!! Må si meg enig med deg at vi har vært heldig med være!! I dag så var det så deilig å bare rusle litt med hundene.
Sånn spor greier kan vi kansje gjøre sammen. Har tenkt ¨på å få til det med Jackie og Roxie.

Så lurte Mariken på om du skal til Herkules snart. Så kan jo Charlie gutten være her hos oss!

Gratulere med 100% job da!! Hun er heldig som får deg til p assistent!!

Ha en fin dag og uke!!

Nina og Bonnie sa...

Charlie leker ikke sånn som han gjorde. Derfor satte jeg inn de bildene som han lekte på. Det er nemlig ikke noe som skjer hver dag noe mer. Aida synes han har blitt kjedelig, han springer ikke med henne ofte heller.

Jeg er i farten igjen. Slapp sikker billig unna. På jobb i dag, men er forsiktig med hva jeg spiser ennå.

Gry Viola, skal snakke med Kirsti. Det blir sikkert ikke før neste helg. Da er det lønning!!!!!

T :-) sa...

Gratulerer med ny jobb! Kjekt med 100% i hvert fall for lommeboka :-)

Hallooo du har da en del fin natur du også. Det er jo det som er så fint i Norge, dette med de ulike variantene. Hagalia er kanskje ikke så mye å "skryte av", men sjø og sva er da ikke å forakte :-) Flotte bilder :-)

Godt å høre at du er bra igjen.

Gry og Millis blogg sa...

Gratulerer med ny jobb Nina, også den jobben er jeg helt sikker på er midt i blinken for deg!!! Superdupert!

Så utrolig mange fine bilder du har tatt. Jeg synes det er så fint når sola blir "sol" liksom, og det har du jo klart noe så utrolig bra, pluss selvfølgelig bildene av Charlie og broddene:o)

Jeg hadde mine tvil om Charlie noen gang skulle bli voksen, nesten litt trist at det har skjedd synes jeg...:o)

God bedring Nina!

Nina og Bonnie sa...

Vet du Gry, jeg lurer på om han savner sine likesinnede. Lapphunden!!!! Kanskje det snart er på tide med et lite søndagsbesøk på Glenne????

Ville sa...

Glemte jo helt å gratulere deg med en ny deltidsjobb...Smiler litt for meg selv..Virker som du nå har klart å snekre sammen din helt spesielle sammensetning av oppdrag:o))) Jeg håper du kommer til å trives med den nye arbeidsrytmen! Det er helt sikkert herlig med helgefri:o)

Skal se han har lekt seg ferdig med Aida, at det er årsaken? Han trenger nok lek med likesinnede, tiden for ny valp i huset begynner kanskje å nærme seg nå;o)))

Nøve sa...

Du har nydelig natur, Nina!!! Og vet du, jeg tror kameraet åpner øynene våres og vi ser alt på en ny måte. Flotte bilder!
Gratulerer med ny jobb! Og "ny" hund!? Det må føles litt rart,ja. Syns så absolutt at det er på tide med ett Glenne-besøk. Kanskje Charlie rett og slett sturer. Han savner selvfølgelig Milli, han.. ;)

Ragnhild B. sa...

Gratulerer med ny, viktig jobb! Fint å kunne kombinere ulike oppgaver. Og så fine bilder!