onsdag 23. februar 2011

Siden sist……

Ja, hva kan jeg si? Hverdagen er her igjen. Ikke mye skjer. Forvirret smilefjes  Jeg er drittlei vinter og kulde. Og mer skal det komme. Hjelpe meg!!!!! MEN….Charlie elsker dette været. Har igjen begynt å sitte ute på kvelden. Så lenge han ikke bjeffer får han sitte der. Åpner han kjeften, ja da er det rett inn. Dette er det jeg skal trene på fram over. Får jeg gjort det, da er jeg klar!!!!!

012

Nå er det deilig å gå tur på ettermiddagen. Ikke refleks noe mer. Merker dagene har blitt lenger. Det hjelper litt på humøret nå som snøen ikke vil gi seg. Ler så jeg ruller

002

Aida og Charlie koser seg i vestmarka!

003

Aida og Charlie fant en sti som de måtte undersøke.

007

Snøtunge trær. Vakkert!

Ellers så har vi vært med på et par “ Whippet-treff” og testet oss med et par hannhunder. Med to vidt forskjellige utfall. Det ene var en border collie og det ble skikkelig kræsj. Det var en hanne på 4 år. Vi slapp dem sammen og det sa pang. Ga dem noen sekunder for å se om de roet seg, men nei. Charlie ville ikke underlegge seg den. Så vi huket inn hver vår hund og ble enig om at det var liten vits. Den andre hannen var en gordon setter. Hvor gammel fikk jeg ikke med meg. Den så i hvertfall godt voksen ut. Den satte seg i respekt med en gang. Og Charlie ble dønn underdannig. Ikke noe tull der. Dette med å møte hannhunder uten bråk er noe jeg vil fortsette å prøve når jeg har den andre eieren med på det.

031

På søndag tok Kirsti og jeg hver vår unge hjem og hadde hele dagen. Marita og Marius holder på å sette inn nytt kjøkken. Og med to små og begge i full jobb så for vi gjøre det vi kan for å hjelpe. Vi måtte jo ut å gå tur når det var så fint vær. Barnehagen i nabolaget er kjekk å ha da.

050

Tante måtte jo også være med å huske. Andrea ser litt skeptisk ut. Hvorfor meg?

061

Andrea elsker Charlie og han må jo ligge midt oppe i oss. Han er jo så tålmodig med henne. Stakkars, ser jo ut som hun drar av han pelsen på hode. Det er ikke det som skjedde. Bare for å si det. Smilefjes som blunker

Så blir det ikke noe Kongsberg med oss i år. Gråtefjes Da er det bursdag for Andrea som blir 1 år.  Så når jeg ser noen av dere på treff eller utstilling neste gang vet jeg ikke. Det blir vist ikke før senere i sommer. Da er det varmt og godt. Lengter!!!!!!!  I skrivende stund så snør det jaggu igjen.

071 (3)

Rødt hjerte  Med dette vil vi ønsker dere alle en fin VM tid!  Rødt hjerte

12 kommentarer:

Unknown sa...

Flotte vinterbilder! Men ja, eg må nok sei meg einig; eg er også lei vinteren no! Men det er jammen godt at ein merkar at dagane er lyse lenger. No er det jo fortsatt lyst når eg kjem heim frå jobb, og det er jo faktisk ikkje lenge sidan det byrja å mørkne allereie kl 14 her. Så litt lysare dagar hjelper jo litt på denne mørketids- og vinterdepresjonen :)

Det er ikkje alltid like enkelt å treffe på hannhundar nei! Det har eg også merka med Heino. Ofte er han heilt tullete og nektar å underkaste seg, medan andre går det greitt med, akkurat som du opplevde med Charlie her..

Lykke til med bjeffetreninga forresten! :)

Gry og Millis blogg sa...

Jeg er også kjempelei av vinteren Nina. NÅ holder det liksom. Men det hjelper ørlite grann at det er lysere på kveldene:o)

Så flink du er som trener på å møte hannhunder. Skal se du har masse igjen for det senere!

Moro at Andrea er så opptatt av Charlie. Kanskje hun har arvet grandtantes hundegener???

Nøve sa...

Lei vinteren??? Det er nå det fine ved vinteren begynner, syns jeg. Nå kan man være på fjellet og samtidig kjenne at sola varmer. Skiløypene ligger der og venter (jeg nyter løypene i tiden mellom vinterferie og påske;) Det finns ikke noe bedre enn det!
Du skulle virkelig prøve det, Nina. Bare kom, så skal vi ta litt hannhund trening samtidig!

Nina og Bonnie sa...

Jo du, Nøve. Det hadde nok vært flott. Men her er det ikke sol og ikke noe varme. Bare kald vind. Selv om vi hadde en kjempevær på søndag så er det lenge mellom de dagene. Og her salter de mye og da er det ikke vakkert lenger. Masse grå og svart snø. Rømmer inn over i skogen inn i mellom. Da er det vakkert, rent og lyst.

Den hannhund-treningen får vi en dag uansett. Den er jeg spent på. ;))

Marianne sa...

Jeg sier som Nøve..det er nå den fine tiden kommer..Ut på ski uten å få forfrysninger! Deilige ettermiddager i solen med appelsiner å ski! Skjønt!
Herligt med de tanteungene dine og Charlie! Tenkt så glade de vil bli i hunder pga han ;)

snorredimma sa...

Jeg synes det er herlig med vinter, bare snøen får ligge og det er kaldt ute. Nå er det kjempe-deilig ute...sola varmer og alt er så hvitt og vakkert...der dem ikke salter og strør, selvfølgelig. Og ikke nok med det - jeg kan liksom aldri få nok av vinter'n...så i morra setter vi kursen oppover mot hytta og til enda mer snø og kalde grader/dager!! Herlig!!!!

T :-) sa...

Kjekt å høre litt fra deg igjen, Nina. Syns det skjer masse hos deg jeg :-) Synd det ikke blir noen Kongsberg-tur på deg, men det blir jo flere treff-muligheter utover ået :-)

Bortsett fra at det er unødvendig kaldt så beholder jeg gjerne vinteren minst 1 mnd til jeg.

Ville sa...

Koselig innlegg fra deg Nina:o))) Sånn som du gjør med Charlie nå, har jeg holdt på med Ville leeeenge. Det hjelper!!! Det er så artig å se hvordan hun og sikkert Charlie prøver så godt hun kan å beherske seg. Klarer hun det ikke, så kan det godt være hun løper inn av seg selv eller finner noe, som å ta en leke i munnen, lyd-demper;o)) Jeg bruker og å se på henne med store kuleøyne når hun er urolig (bjeffer) og der er kontakt. Jeg snur meg bort og går inn dersom hun klarer å roe seg, bjeffer hun igjen, så er det på nye kontakt og kuleøyene. Utrolig effekt, iallefall på min Ville.

Lykketil Nina og Charlie...ps. det er så godt at vi har noe som heter TTT ting tar tid:o)))

Jeg synes vinterskog bildene dine er helt nydelige, fikk lyst å gå i den skogen jeg:o)))

For en kjekk tante du er Nina, tipper tantungene stor koser seg med deg og søsteren din. De er jo så nydelige de små.

Flink du er til å la Charlie få være ilag med hanner!!1

Ha en fin helg!!!

Hanne sa...

Vinteren er vakker og du har tatt så fine bilder, Nina! Jeg har ikke rørt kameraet siden begynnelsen av desember - eier ikke inspirasjon eller gidd...

Men selv om det er vakkert nå begynner jeg å bli lei av kulda. Samtidig gruer jeg meg til væromslag, slaps, søle, regn og skitten snø. Men vi må vel gjennom en sånn periode også?

Lenge siden sist nå. Vi burde vel fått til et lite møte?

Gry Viola og Roxie sa...

Kjempe flotte bilder som vanelig!!
Veldig flotte bilder av vinter skog!! Ja snøen laver ned her nå åsså! Begynner å bli en smule lei. Så er det så kaldt ute. Godt at Vm begynner nå, da har jeg en god unskyldning til å sitte å se!! Kos dere videre, syns i grunn litt synd på de som ikke liker sport/ski i disse Vm dager, ikke så veldig mye annet snakk på tv nei.
Ha en flott helg så satser vi på at snøen gir seg snart!! Nå er jeg veldig klar for våren!! (selv om det er noe inne i meg som sier at mars kan godt komme med masse snø. den lille stemmen gidder jeg ikke høre på!!)

Anne-Liss sa...

Det er snart vår Nina, bare ha litt tålmodighet ;)
Så snill Charlie er med barna det er godt at de får vokse opp sammen.

Jeg synes du er flink som lar Charlie møte andre hannhunder. Det er jo bare slik han lærer og jo eldre han blir jo mer respekt får andre hunder overfor ham.

Hege og Tussi sa...

Koselig lesing:) Jeg for min del liker vintern fordi den er kald og god, men skulle gjerne hatt mer lys! Men å rangle en tur på åsene her når bakken er frossen, men bar og sola varmer- DA liker vi oss:) Tussi er jo "snødronning", men på disse kanter får vi bare vår lille tilmålte mengde.
Måtte humre litt av bjeffetreninga:)"åpner han kjeften er det rett inn" ... hehe...han er så fin han Charlie og så tålmodig med de små barnehendene:)