søndag 15. november 2009

Kongsberg!!!!

I dag var dagen kommet, vi skulle på utstilling på Kongsberg. Og jeg har ikke vært på utstilling siden juni. Dette skulle bli gøy. Lenge siden jeg har møtt mange av dere. Jeg gledet meg masse og pakket sekken på lørdagskvelden.

Når jeg sto på i morres så begynte jeg å tenke på at dette skulle jo være inne i en hall og det hadde jo ikke Charlie vært med på før. Ville min lille hypre bjeffefant takle dette???? Da fikk jeg brått litt nerver.

Så kom Gry og Milli og alt var glemt. Dette var koselig. På tur igjen, bare Gry og Milli, Charlie og meg. Timen på veien virker som minutter, veien går jo så fort. Hadde printet ut kart til hallen, men veien var godt merket så vi fant fram uten problemer.

Denne gangen var vi bare tilskuere og det var ikke ille det heller. Charlie begynte kjapt å bjeffe og vi fikk tilsnakk fra ringsekretæren om å få han til å slutte. Ikke lett!!! Har aldri kjeftet og tatt Charlie i kjakan så mye før. Men vi har heldigvis ikke alene om å få den beskjeden. Tror hun ga opp til slutt. Det var ikke bare Charlie som bjeffet fant jeg ut etter hvert. Jeg hadde jo håpet på at Charlie snart var så dreven i dette game at denne bjeffingen ville roe seg. Men han virker stresset og det var ikke lett inne og prate med folk, spise, ta bilder og gå rundt en tur med en hund i en hånd. Jeg skjønner ikke hvordan folk fikser dette med to hunder på utstilling. Så det ble lite kos og småprat med flere av dere. Neste gang tror jeg Charlie skal være i et bur. Da blir jeg litt friere.

Noe nytt Charlie begynte med i dag var en utagering over hannhunder. Dette ga meg et lite sjokk og noe jeg må jobbe for å pelle av han med en gang. Sånn vil jeg ikke ha det. Må finne noen hanner her hjemme som jeg kan trene med.

Når alle finnene var ferdig i ringen gikk Gry og jeg i bilen med Milli og Charlie. Da fikk vi beveget oss litt friere og fikk hilse på Charlie sin søster Cita. Sissel hadde vært i bilen og hentet henne. Og for ei jente!!!!!!!!Så vakker og så lik Charlie. Både i oppførsel og utseende.

På vei hjem fant vi ut at vi ikke hadde fått spist noe og tok en stopp på en bensinstasjon. Så i dag har vi virkelig vært på tur. Og jeg har storkost meg veldig. Charlie ligger fortsatt rett ut. Vi tok en tur tidligere i kveld, men interessen var ikke stor for det.

Til slutt vil jeg takke Gry for egg og Herdis som dro på røyk fra Sverige.

Og tusen takk for i dag, Gry. Dette har vært sååååå moro!!!!!!

Litt bilder… fikk ikke tatt så mange og de ble nok litt mørke.

096

095

Vakre Cita, så lik Charlie.

088

Gry og Christian med Toivo og Nieida

087

Flinke Milli i ringen.

083

Milli står i ringen som ei dronning!

072

Roxie i ringen med en jeg ikke vet hva het.

070

Herdis og Isac

065

Christian i ringen med Nieida. Tror det er Nemi som hilser på dommeren.

064

Blogggjengen, både svenske og norske

047

Charlie`s halvsøster, den vakre Roxie.

061

Søte, nydelige Nieida

091

Herdis må jo hilse på Cita, hun også.

046

Milli, snill og tålmodig som vanlig.

060

Dette er jeg faktisk ikke sikker på hvem er, noe som vet???

Det var det for denne gang.

Ha en fin uke alle sammen!!!!!!!!

26 kommentarer:

Toiwo, Järki og Charlott sa...

Hyggelig å hilse på dere :) Den vakre brune hannen som ble BIR i valpeklassen het noe slikt som Lappizaros Faroo :o) En aldeles nydelig gutt som vant meget velfortjent !

Gry Viola og Roxie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anne-Liss sa...

Det gikk jo fint det med Charlie og fotoapparatet.
Du fikk mange flotte bilder. Det er så kjekt å se så mange bloggere samlet.

Gry Viola og Roxie sa...

Tusen takk for en kjempe fin dag!! Det er så koselig å være sammen med dere!! Den ringsekretæren tror jeg hadde glemt at hun var på en hundeutstillig og da i ring sammen med spisshunder!!
Er det ok om jeg rapper bilde av Roxie? Glemte kamera hjemme så jeg fikk ikk tatt noen bilder.

Hanne Marki sa...

Fine bilder! Og av det jeg så av Charlie så synes jeg han var flink jeg.. Teite ringsekretærdama! Det var så mye lyd der inne på grunn av klimaanlegg osv at litt bjeffing gjorde ingenting fra eller til..

Koselig å se dere igjen! :)

Christian og hundene sa...

Ikke Faroo, men Fasoo. Men kalles Toivo til daglig(han også)... Han var en fin brunbjørn synes jeg:-)

Ringsekretæren har ikke mye til overs for finsk lapphund, i ringen sa hun til meg:
"Åhh, det blir så stille når rasen deres er ferdig!!"

Jaja... Gøy læll;-)

Nina og Bonnie sa...

Sa hun virkelig det, Christian?? Den dama kan jo ikke være på utstilling. Utrolig frekt å si noen sånt.

Gry Viola: Bare rapp i vei. Jeg har fler av Roxie. Sender du meg mailadressa din så kan jeg sende dem. Advarsel, ikke like fine alle sammen.

T :-) sa...

Endelig ;-) Kjekt å høre hvordan dere har hatt det Nina. Høres ut som damene på tur har hatt en kjempetrivelig da :-) Mange fine bilder som vanlig.

Hadde Hanne rett, var det kaldt på beina?

Nina og Bonnie sa...

Jeg var jo godt forberedt og kledd meg fra topp til tå med ull eller flis. Så jeg synes ikke det var kaldt, men jeg svettet ikke heller. Vi fikk jo heldigvis mildvær og fin kjøretur opp over langs Lågen. Den var bred og fin. Det skulle du ha sett, Tove!!!

Gry Viola og Roxie sa...

Det hadde vær fint Nina!! mail adressa mi er: gryviolaa@yahoo.no

T :-) sa...

Ja bare synet av Lågen må jo ha vært verdt hele turen ;-)hjem så dere også!!!!! Ja hvis dere hadde tid til å se ut av vinduet da og ikke bare skravle ;-)

Gry og Millis blogg sa...

Tuuuuuuuuuuuusen takk for i dag Nina, du er kjempegodt selskap!!! Har kosa meg skikkelig, og Milli ligger rett ut enda.

Fikk litt sjokk over det ringsekretæren sa til Christian.....

Tove: Ja, det ble litt kaldt på beina. Jeg var veldig glad for at Hanne hadde advart oss. Jeg kunne vel nesten gått over Grønland i det utstyret jeg hadde på meg:o)

Nøve sa...

Dum ringsekretær :o(

Ellers er dette bare hyggelig lesning :o)
Ser forresten du skriver at Charlie hadde litt "manne-tendenser". Jeg tror Nalle begynte i den alderen der også, det gjelder nok å passe på, men jeg veit ikke hvor mye det er mulig å gjøre med det??
Inne i den hallen kan det jo ha vært en helt spesiell stemning også,da

ps.Charlie har ei aldeles nydelig søster!

Nina og Bonnie sa...

Fikk noe tips av Sissel for å trene Charlie ang. manne-tendensene. Får prøve å gjøre det med en gang. Orker ikke en sint hanne til. Har hatt en av dem....

Nina og Bonnie sa...

Og Nøve, du var dypt savnet i Kongsberg. Vi snakket om deg. Og Tove: vi snakket om deg på veien opp over når vi kjørte over Lågen. Så dere har på en måte vært med i dag.

Siss sa...

Ikke bry deg om den ringsekretæren. Det kan være lurt å kansje trene med et bur neste gang på en inne utstilling. Da får han slappe mere av.Var kjempe kos å være sammen med dere igjenn.

Nøve sa...

En ting til.. Syns jeg ser på ett bilde hos Gry, at Charlie går med sjekke-skjerfet? Nina, er det rart han er litt på hugget???

Dixie sa...

Høres ut som dere hadde en fin dag på Kongsberg selv om ringsekretæren ikke likte så godt bjeffinga til hundene! Kjekt at du fikk tatt noen bilder likevel, de var kjempefine! :D

Ville sa...

Så koselig å lese om utstillingen, og alle de flotte bildene du har tatt:o)))
Nydelige Cita, Charlies søster...hvordan går de 2 isammen???

Nina og Bonnie sa...

Nøve: ja, Charlie hadde på seg "sjekke-skjerfet". Men det virket ikke. Fikk ikke tid til å ta så mange runder med han, med det på.

Ville: Vi hadde satt hundene i bilen når vi hilse på Cita. Men så like de var så hadde det gått så bra. De er nok noen "lekere" begge to.

T :-) sa...

Så du fikk ikke sjekketut om de kjente hverandre igjen? De er søsken, ikke sant?

Hanne og Bienna sa...

Takk for fin rapport og fine bilder, Nina!!!

Det var virkelig en dum ringsekretær!! Hvis vedkommende var klar over "problemet" på forhånd burde hun tatt med ørepropper!

Så koselig at dere tar en utstilling som denne som en tur!! Ikke noe stress - bare kos (for det meste iallefall).

Jeg tror nok også det hadde vært lurt med et bur til Charlie i sånne sammenhenger. Så får han mulighet til en time-out (og du også). Bienna trenger iallefall det, ellers klarer hun ikke å slappe av...

Nina og Bonnie sa...

Nei, Tove. De møtte ikke hverandre. Og ja, de er helsøsken.

Ja, Hanne. Søndagen til Kongsberg var ikke stress i det hele tatt. Deilig!!!!!

Ragnhild B. sa...

Flotte bilder, Nina! Det er bra det er noen som fotograferer! Vi fikk ikke tatt et eneste bilde!

Gry Viola og Roxie sa...

Jeg synes Charlie var rolig jeg! Han må jo få si i fra. så var det veldig mange som var å hilste på Milli og han føler nok at det er vennen hans. Nok en gang kjempe koselig å være sammen med dere!!

Lena & lapptussarna sa...

Tycker du fick till en massa fina bilder på vackra lapphundar!
Jag åker gärna på utställning fast utan hund.
Tycker det är kul att stå vid sidan om och titta på!