fredag 13. november 2009

Hva skjer hos oss….????

Vel, ikke så mye. Dagene er veldig like. Vi har våre vanlige turer, en langtur i bånd og snusetur på sene kvelden i langline med den lille treningen. Får jo holde det vedlike. Og så har vi jo sykkelturene våre inn i mellom. Nå er det jo mørk når jeg kommer fra jobb så det blir desverre mye gatelangs hos oss. Men kveldene byr på mer inneaktivitet som godbitsøk og innpakka doruller med pølser inni. Og dager det ikke skjer noe. Jeg er fortsatt av den mening at det ikke bør skje noe hele tiden. Charlie har litt godt av å vite at det ikke skal skje noe hele tiden og at han kan slappe av med det. Men han har også fått seg en ny hobby…..

023

025

Må si at støvsugeren bor i stua om dagen. Ja, han får lov!!!!! Greit, vet det, han er bortskjemt der. Men jeg tenker sånn at da er det veden han holder på med og ikke møbler og andre ting. Og det rare er at han gjør det bare når jeg er hjemme. Ikke når jeg er på jobb. Skulle jo tro at han kjedet seg alene, men da ser det ut som han sover hele dagen.

Så fikk jeg tak i et STORT margbein på jobben, og Charlie fikk litt problemer. Han klarte nemlig ikke å bære det.

019

015

Så nå vil han ut hver kveld etter turene. Nå ligger han ute i hagen alene hver kveld for å tygge på beinet. Han som bjeffer og passer på når han er ute alene. Nå er det stille hver kveld. Vel, må jo si i fra når det går noen forbi men det er greit. Det blir fort stille. Men bare det å venne seg til å være ute alene er jo en framgang jeg er glad for. Han har godt av å være masse ute for å få pelsen tykk igjen. Og det kommer seg, for ikke å snakke om vekten. Der legger han på seg sakte men sikkert.

Og sprøytene går det fortsatt veldig fint med. Nå er vi nede i hver 14-dag. Og det ser ut som de hjelper. Han klør ikke i øynene mer og det renner veldig skjeldent. Så jeg vil vel si at det er en suksess. Og at det er noe som vi vil fortsette med resten av livet hans. Ikke det verste å gjøre.

For de av dere som fulgte med på “hund på rømmen” så er den fortsatt på frifot. Eierne har utlovet dusør nå. Han holder seg fortsatt i Larvik, men det står ikke mest om den i avisa noe mer. Så jeg skal si i fra når det er noen nyheter der.

Noen av dere ser jeg jo i Kongsberg så vi snakkes der og til dere andre….

SÅ VIL JEG ØNSKE DERE ALLE EN GOD HELG!!!!!

16 kommentarer:

Ville sa...

Så herlig Nina, at Charlie får lov:o))) Holder på å pakke skal på hytta Synes det var så kjekt at mamma-Nina gir go`gutten sin lov til å leke med sånne fine pinner inne, helt herlig, så jeg måtte bare svare deg!!!
God helg!

T :-) sa...

Selv om det ikke "skjer noe" så er det kjekt å høre om det og, syns jeg :-)

Vina er som Charlie, rører ingen ting mens vi er borte tror jeg. Hvis vi gir henne tyggebein, øre eller noe før vi drar, så ligger det urørt til vi kommer hjem.

Gry Viola og Roxie sa...

Fine bilder! Artig å se hvordag Charlie kikker på marg beine og lurer i grunn på hvordan han skal bære det!!
Jobb dukker nok opp skal du se!!
Trasig at ikke den hunden kan komme til rette! For nå så er det jo kaldt ute åsså!!
Vi ses på Kongsberg til søndagen!!

Irén sa...

Synes det er veldig trivelig med innlegg der det "ikke skjer" noe jeg ;-)Ser jo ut som det er mye kos da.

Hadde Balder fått lov til å gnage på greiner inne tror jeg han hadde besvimt av lykke, hehe Jammen meg har Charlie en snill matmor :-)

Det margbeinet ser jo bare snadder ut (tror jeg Balder ville synes om han hadde sett det).

Ønsker dere en fabelaktig helg, Nina! Go'klem til deg :-)

Luna sa...

For et stort margbein, heldige charlie :)
Så bra at sprøytene hjelper, og at han kan stå ute uten å bjeffe.. der har ikke vi noe problem, luna elsker å ligge ute i lina, og det er ikke et knyst.. :)
Så fælt å høre om den hunden... det er jo kjempe lenge siden den stakk av..! huff, håper noen klarer å fange den snart...
Lykke til på utstilling!!
Ha en fin helg!

Inger`s blogg sa...

Charlie koser seg og har det bra med en snill matmor.
Så fint allergien har blitt bedre og Flotte, snille Charlie gutten tar på i vekt og får seg en varm vinterpels.

Den forsvunne hund? stjålet? lever kanskje ikke lengre? Trist for ejeren (om det da ikke med vilje) den er borte ( uf, det var ingen pen tanke,) men sånn skjer jo.

Klem og god helg til dere.

Nøve sa...

Det ble ett innholdsrikt innlegg,det Nina! Men så synd med den bikkja på rømmen :o(

Godt å høre at øynene til Charlie er bedre! JEG måtte gni meg i øynene da jeg såg det margbeinet!!! Heldigris! Skikkelig snadder, ikke rart han vil ligge ute å kose seg i fred og ro :o)

Skjønner at du har tilgang på slikt i slaktebutikken, men dere andre, hvor får dere tak i skikkelige bein??

Gry og Millis blogg sa...

He-he Nina, Charlie og Milli er skikkelige vedarbeidere;o) Milli har også den tendensen vet du:o)

DET flotte margbeient da gitt, forstår godt at han vil tilbringe litt kvalitetstid med det hver kveld....

Så godt å høre at øynene hans er bedre. Tror du det bare er sprøytene eller har det hjulpet at du har flyttet opp også?

I likhet med de andre synes jeg det er helt flott å lese om "ingenting":o)

Sees på søndag. HERLIG!!!

Berit sa...

bein er fine saker ! Når Kango har fått en elgfot, vil han helst være ute hele tida. han spiser ALT- klauvene er snadder som han tar først. Godt å høre at Charlie er i form !

snorredimma sa...

Sånn gjør Dimma, også..ho simpelthen elsker all veden vi har her inne...det ligger bøss overalt, men ho får egentlig ikke lov, da..hehe

Sånn er det her, også - ingen tyggebein blir rørt mens jeg er borte...men når jeg kommer hjem..ja, da kaster de seg over tyggebeina...begge to! Snålinger.

Det skjer vel ikke så mye ho andre heller...eller jo, hos Nøve, men ellers virker det ganske så stille, syns jeg.

God helg, og skravle masse med Gry i bilen på vei til Kongsberg!! :-)

snorredimma sa...

Så er det også fint å høre at "stikka" virker og at Charlie har blitt bedre i øya sine!! Og så må jeg bare gi litt skryt for at han har blitt så flink til å være ute alene uten å bjeffe. Flinke gutten!!

Snart begynner Beat for Beat....

Nina og Bonnie sa...

Nøve: butikkene her selger margbein i poser i frysedisken fra Gilde. Men sjekk de godt. Kan være mye søppel i dem.

Berit: koselig å se deg inn om her. Følger jo med Kango og barna hans. Moro det.

Jo da, Gry og jeg skal nok skravle i bilen. Der har vi ikke noe problem.

Ja, Tove, nå er det din tur. Om ikke no`. Lenge siden vi har hørt fra deg.

tove sa...

Vet du Nina, jeg har faktisk sittet og skrevet om "ikke no" her på jobben idag. Og det ble skrekkelig langt. Men må vente til jeg kommer hjem, må jo ha med bilder. Men ikke gled deg for tidlig. Det ble nemlig en laaaang landbrukshalvtime og bare litt annet som kanskje er litt mer artig å lese. Bør kanskje vurdere det en gang til...

Glemte jo Flinke Charlie som ligger ute aleine :-) Og så bra at vaksina hjelper!!

Merete sa...

Neida Tove, har du sagt A så får du si B: bare legg det inn akkurat som det er (og evt med bilder i tillegg). Det e sikkert det som bli aller best.

Ragnhild B. sa...

Så fint at Charlie er blitt bedre! Korte dager og lite lys får vi holde ut,- det er godt med et litt roligere tempo også! Og med sånt et godt gnagebein, da!

Nøve sa...

Ser på bildene av gnageren Charlie. Han er ikke plaga med verken plakk eller tannstein, vil jeg tro. Eller??