søndag 22. november 2009

En super helg!!!!!!

Etter jobb lørdag så satte jeg og Charlie nesen mot Tjøme. Det var planlagt en kosehelg med Gry, Nøve og Hilde+hunder. Og det gledet jeg meg veldig til. Jeg skulle få møte den berømte Hilde som Gry snakker så varmt om. Og jeg gleder meg til å få en helg med Nøve og bare kunne prate med henne og ikke ta hensyn til hannene som ikke vil sitte sammen.

025

Charlie fant seg til rette hos Hilde.

Det var et flott vær på lørdag, men når jeg endelig kom fram var det blitt mørkt. Når velkomsten var over og vi hadde fått kommet i orden ville Nøve og jeg gå en tur med hannene. Jeg var spent på Charlie etter Kongsberg. Der han hadde litt tull med Isac. Men dette gikk fint. Nalle er en tålmodig hund og oser nok litt leder over Charlie. Han så nesten ikke på Nalle. De hilste forsiktig snute mot snute på vei hjem. Og Hilde utbrøt, så dere Nalle hadde tungen ute!!! Jeg er dårlig på sånt så jeg hadde ikke sett noe. Jeg var mest opptatt av at Charlie oppførte seg. Og det gjorde han. Perfekt, den lille gutten min. Nalle også. Flinke var de begge to. Og jeg pustet lettet ut. Vi fikk mye skryt av Hilde for at begge viste tydelige tegn og de oppførte seg så perfekt. Her har vi fått et fint grunnlag å bygge på.

020

Hei Milli, Nøve er min, hold deg vekk!!!!!

Tror nok Nøve var like fornøyd som meg når vi gikk hjem til Gry som laget mat mens vi var ute å gikk. Og ja, vi  kom hjem til dekket bord. Herlig fondue. Vi skravlet hele kvelden og Ola var med fra tid til tid. Han lo nok godt inni seg. Fire hundegale kjerringer. Samme det, jeg koste meg veldig og det tror jeg alle gjorde. Kvelden gikk fort og når det var på tide å ta kvelden gikk vi gjestene ned i gjestehytta for å ta kvelden. Men ikke helt. Nøve og jeg skravlet videre til nesten 01.00 og jeg var fortsatt oppspilt når jeg la meg. Trodde aldri jeg kom til å sovne. Masse tanker i hode på meg, og jeg var så glad for Nalle og Charlie hadde gått så bra sammen.

038

Herlige Ebbie? til Hilde.

I dag våknet jeg og lå å tenkte på hvor stille det var. Charlie hadde overnattet hos venninen sin. For at Nalle kunne gå fritt i hytta vår så gjorde vi det sånn. Jeg hørte de andre begynte å lufte hundene og da sto jeg opp også. Etter en kaffe og røyk med Nalle ute så gikk jeg opp til Gry. Måtte jo opp til Charlie. Hva skulle vi gjøre i dag tro??? Det var grått og trist og regnet økte på. Hos Gry var det kaffe og frokost. Og Charlie var ellevill når jeg kom. Å sove hos tante og onkel er ikke ille når mamma kommer rett etter en har stått opp.

013

Hei tante, kan jeg sitte hos deg?

Etter frokost og litt mer prat så bestemte vi å gå en tur å se hva som skjedde. Nalle har et lite eieforhold til dama si, så når damene ble sluppet på jordet så gikk Nøve og jeg en ny treningstur med gutta våre. Og da gikk det fint igjen, damene er nok problemet her.

003

Hold deg vekk, Nøve er min!

Så som dere skjønner så har jeg hatt en perfekt helg!!!!!! Hunder og hundeprat uten at noen blir lei. Jeg har storkost meg, kan ikke få sagt det for ofte. Jeg er så glad jeg har endelig fått møte Hilde, du er ei super dame, Hilde. Fikk så mye positiv tilbakemeldinger av deg så jeg svevde på ei sky en stund. Ble stolt av Charlie da. Og så fikk jeg pratet masse med Nøve, og såååå glad for det. Du er ei super dame du også. Selv om du har lagt vekk malekosten så håper jeg på å få lokket den fram igjen en dag så du kan male Charlie for meg. En gang, et år………

016

Fanget er inntatt!

Ble desverre ikke tatt så mye bilder. I dag har det regnt i hele dag og da blir kamera hjemme. Men litt innebilder fikk jeg tatt.

045

Gutta i huset har funnet hverandre!

039

Hele gjengen samlet til frokost.

005

Endelig fikk Milli et fang også.

043

Tror det var ei som var trøtt når vi dro!

Tilslutt, takk for meg Gry, som alltid er det like gjestefritt hos deg og Ola. Det er såååå fint å være hos dere. 

 

20 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så koselig dere hadde det!!Ser ut som både 2 og 4 beinte koste seg!!
Flotte bilder du tar Nina!!

Nøve sa...

Åh, så herlig fortalt Nina! Jeg er minst like fornøyd som deg med helga. Det gjorde sååå godt da Nalle og Charlie gikk der avslappa, side om side. Og den bitte lille nussen til slutt. Håper vi treffes snart igjen, nå som jeg endelig har blitt kjent med deg..og du er akkurat som jeg trodde - så vi er på en måte gamle kjente uansett.
Tusen takk for nå!

Marianne sa...

For ei koselig helg, tenk å bare snakke om hunder, spise og gå tur! Kjempe kjekt!

T :-) sa...

Så flott at dere endelig fikk tid til å samles med god anledning til å prate sammen :-) Og så ekstra morsomt når det viste seg at Nalle og Charlie kunne "oppføre" seg sammen også :-)))Og når i tillegg til alt det andre Hilde stadfester at Charlie er en godgutt - ja da tror jeg deg på at dette var ei super helg!!!! Du kommer til å leve lenge på dette Nina. Og så er det jo ikke så langt mellom Glenne og Hagalia i hvertfall:-)

Gry og Millis blogg sa...

Takk for at dere kom Nina! Vi har som vanlig storkost oss i deres selskap:o) Ekstra gøy denne gangen var det jo at du og Nøve ENDELIG fikk kvalitetstid sammen og at dere ble litt bedre kjent.

Jeg har aldri vært et sekund i tvil om at Charlie er "verdens beste"! Blid og glad og med mye futt i den lille kroppen sin (som mor så sønn;o)

Ville sa...

Har gledet meg til dette innlegget!
Så utrolig flinke dere er alle sammen. 4 hunder og 4 damer + en mann;o) samlet på ett sted.. og dere klarer å beholde ro i rekkene!!!
Kan tenke meg det var en deilig følelse når Charlie og Nalle gikk avslappa, side ved side.
"Stakkars" Milli da;o) rart hva flotte jenter gjør med gutta, helt ubevisst.
Mange koselige bilder, som tydelig viser den gode stemningen!!!

Hilde sa...

Hei Nina og Charlie!

Tusen takk for ei veldig koselig helg!!!!
Det var så fint å bli kjent med deg og go`gutten Charlie.
Riktig en snill og sjarmerende gutt er han. Du er også slik jeg forestilte meg deg, blid og hyggelig. Vi hadde det virkelig supert sammen, vi fire damene.

Charlie og Nalle kom også langt i å bli kjent med hverandre, så dette kommer til å gå så bra, så.

Vi sees nok igjen!! :-)))
Ha en fin dag, Nina!

Toiwo, Järki og Charlott sa...

Høres og ser ut til at dere har hatt ei super helg !!
Håper det blir mulughet til å møte dere alle i litt roligere omgivelser enn hva det er på utstillinger !

Christian og hundene sa...

Har Milli blitt mørkere siden jeg så ho i Kongsberg?

Så bra det gikk så bra med Charlie og Nalle da:-)

Dixie sa...

Høres ut som dere har hatt en kjempekoselig helg! Kjekt at det gikk så fint med Nalle og Charlie! :D

Anne-Liss sa...

Herlig å lese referatet fra en så vellykket helg. Så fint at Nalle og Charlie gikk så fint sammen.

Dere er en herlig gjeng, alltid så kjekt å høre om "treffene" deres.

snorredimma sa...

Heldig-griser....sukk!!! Mange supre og fortellende bilder om helga deres...

Lappekoz sa...

Vilken trevlig helg,Nina!
Intet är så herligt som litt(eller mycket)doggytalk med trivsamma människor.Vad kul att det gick bra med Charlie och Nallemann då..Det går oftast ganska så bra med hanar när de möts i lite mera avslappnad miljö.En utställning är INTE en sådan,och alla sitter ju så innpå varann och det blir trång om plats..Isac blir stressad där och får dåliga vibbar från mig som vill så gärna att han ska uppföra sig...Det är så olika hundar..
Jag har en varje slag jag...:-)

Nøve sa...

Litt ok å høre Lappekoz, at dine to er så ulike. Det er personligheter, og man må behandle dem deretter. Ikke alltid like lett!

Luna sa...

høres ut som dere har hatt en flott helg ja! Så fint at charlie og nalle gikk fint sammen :)

Irén sa...

Masse fine bilder fra et alle tiders besøk. Så koselig, Nina :-)

Den lille nussen mellom Charlie og Nalle var nå litt stort da, hehe

Veldig kjekt å "få være med" dere på tur/besøk! Tusen takk :-)

Inger`s blogg sa...

Ååååå så gode kose-bilder og så bra dere fikk trene med Charlie og Nalle til å akseptere hverandre.

Her har vi noe å lære.

Siss sa...

Deilig at du og Charlie har hat en super helg. Kjekt at Nalle og Charlie var venner. Mange deilige hunde bilder (blir aldrig lei:-)

marina sa...

Härliga kose bilder !! Synd att vi inte ses i Lilleström då , men blir säkert fler tillfällen Kram på er
www.lappisarna.dinstudio.se

Anelille sa...

Hørtes ut som en drømmehelg vennen:) Såååååå herlig og flott den kortisen var:)