søndag 29. november 2009

Hva har hendt i helgen!!!!!

Jo, litt av hvert har jeg vært med på i helgen. Det begynte fredag. Ei av damene i nabolaget, hun med to shelti-gutter har vært å hentet seg den tredje.  Og da måtte jeg jo på valpebesøk. Men denne gangen uten Charlie. Vi var litt redde for at de andre ville være litt beskyttende over den nye i flokken og venter litt med å la Charlie hilse på den nye. Han hadde jo bare vært der i to dager også. Litt nytt var det meste ennå. Men han, Linus, var en trygg og tøff valp. Og i en flokk med to andre hanner kommer han fort til å finne sin plass.

036

Nydelig jeg, eller???

024

Vi skal være med på bilde, vi også!

032

Hele gjengen samlet. Ask, Evin, Linus.

Så var det lørdag. Og vi skulle i 90-års lag på Stathelle. Mye familie samlet og noen koselig timer. Charlie fikk være hjemme, ikke alle er like glad for å ha en hund med. Og det ble mye folk på en liten plass. Han hadde det nok bedre hjemme. Men jeg fikk snakket med familie jeg ikke hadde snakket med på maaaange år. Det positivet med dette selskapet er at når en har med eldre folk så begynner det tidlig og slutter tidlig. Og jeg hadde dermed lørdagskvelden hjemme. Og at Charlie fikk den vanlige kveldsturen.

Og i dag!!!! Ja, da fikk vi besøk av Tove, Barfi og Vina. Et kort, men veldig godt besøk. Vi fikk pratet hund som vanlig + litt annet.

006

En leken Barfi!

Men leken var ikke så lenge i dag. Barfi har hatt sin første løpetid og blitt en ung dame. Og hun gadd ikke dette så lenge. Charlie prøvde så godt han kunne.

014

Lek med meg da Barfi

016

Uff, så kjedelig du er blitt.

013

Da går jeg til tante Tove isteden.

Barfi er nok roet seg veldig etter løpetiden, Charlie prøvde å mase så hun skulle leke. Det virket ikke helt. Men på en annen side så hadde Charlie litt godt av det. Han har godt av å se at noen kan være her uten å leke hele tiden. Tror han fikk noe å tenke på.

001

Flotte Vina!

Vina setter seg i respekt med en gang hun kommer inn døra. Og Charlie tar den med en gang og holder seg vekk fra henne. Så de går helt fint sammen. Hun godtar til og med at Charlie blir kost av Tove uten å bli sjalu. Da vil jeg si hun har blitt godt kjent hos oss. Tiden gikk for fort, men sånn er det når en må dele Tove med familien når hun er her.

Takk for besøket, Tove, Barfi og Vina! Alltid koselig når dere kommer.

24 kommentarer:

Luna sa...

Det var mye på en helg.. for noen flotte sheltier :) En av hver farge, det var jo litt moro :) Kjempesøt valp... alle valper er jo helt nydelige :)
heldig er dere som støtt og stadig besøker bloggvenner.. savner noen på denne kanten av landet..!! Barfi begynner å bli voksen dame, jøss så fort tiden går...

Nøve sa...

Skal si dere har hatt ei action-helg :o)
Fikk litt vondt av Charlie-gutten.. Så synd at Barfi har vokst ifra ham. Sikkert vanskelig for ham å forstå det, at noen ikke vil leke!!!
Skal se han og vesle Sheltie-gutten blir bestiser om litt :o)

Håper dere får en fin søndagskveld!

Hanne Marki sa...

Litt av en helg ja! Og så koselig og gøy det ser ut til at dere har hatt det! Noe så nydelig som den sheltie valpen har jeg ikke sett på lenge :)

Dixie sa...

Høres ut som dere har hatt en travel helg! :) Charlie syntes nok også det var kjekt med besøk i dag, selv om Barfi ikke ville leke så mye med ham lenger... ;) Tror Dixie er litt lik Charlie der. Hvis noen ikke vil leke med henne, maser hun på dem og prøver hun alle mulige måter for å få dem med... ;)

Gry og Millis blogg sa...

Det var sannelig mye greier på en helg Nina! Sheltiene var nydelige alle sammen, som Nøve sier, kanskje Charlie får en lekekamerat i den nye valpen? Jeg synes så innmari synd på ham jeg, når Barfi har vokst fra ham... Lille, glade Charlie. Jeg tror nok både Milli og Cita vil være "leker'ne" hans en stund til:o)

Koselig med familiebesøk også, og det er jo deilig da, når man kan ta kvelden tidlig:o)

Nina og Bonnie sa...

Ja, han lurte nok fælt på hva som har skjedd med Barfi. Men de lekte jo godt den første halvtimen. Så gikk Barfi å la seg. Det skjønte han ikke noe av. Men det er da trening det også. Han har godt av å lære at ikke alle MÅ leke. Tror jeg må dra en tur til Fjelldronningen å la han leke litt med Cita.

Ragnhild B. sa...

Det var en sosial helg, ja! Skjønne sheltier, en av hver farge. Vi hadde en sobel i 10 år. Lærevillig og kvikk hund, det også.

Anne-Liss sa...

Så flotte sheltier, valpen var jo nydelig.
Så Charlie blir satt på plass av damene, jaja ikke alltid like lett å være mann i sin beste undomstid!!!

Hilde, Fant og Ebbie sa...

Hei Nina og Charlie!

Jammen har dere hatt ei fin helg. Så flott den vesle valpen var!! Det blir vel flere besøk hos han etterhvert.

Stakkars vesle, lekne Charlie. Det er jammen godt han har andre å herje med. Det er som du sier, han skal jo lære seg at ikke alle er like glade i å leke som han er!

Håper dere har hatt en fin søndag så langt. Det blir vel en "langlinetur" seinere i kveld, kanksje??

Nina og Bonnie sa...

Ja, Hilde. Vi er snart klar for langlineturen vår. Det er den Charlie gleder seg mest til. Maset er begynt.

T :-) sa...

Oi, så effektiv du er Nina :-) Min versjomn kommer nok den også etter hvert. Har nettopp kommet hjem og nå er jeg spent på om det ble noen brukbare bilder.

Hælledussan så nydelig Linus er!!! smelt, smelt

Mange flotte bilder du har tatt og ja jeg syns synd på Charlie, her åpner han hjemmet sitt og er verdens beste god gutt og så er det ei prippen frøken som dukker opp!! :-(

Tusen takk for noen flotte timer Nina og Charlie :-)

Apropro ostesmørbrød - noen etterlyser det her jeg sitter....

Irén sa...

Heisann, Nina!

Det så skikkelig trivelig ut på besøk - og med besøk :-) Masse fine bilder som vanlig. Også skriver du så levende. Det er akkurat som å være der :-)

Ønsker deg en nydelig flott uke, og kos deg med resten av den 1. adventsøndagen!

Klem, Irén :-)

Siss sa...

Så deilig helg du har hat da Nina.Ekstra stas å ni kose med en valp. Stakars Charlie gutten som ikke får med seg damene på leken slik han vil.

Nalle sa...

Hello Long Line Charlie!

Du har draget! Ikke gi deg ;o)

Hilsen Nalle-kompis

Nina og Bonnie sa...

Takkar, takkar, kompis!!! Jeg gir meg ikke så lett. Mammaen min sier jeg bare må prøve meg hele tiden. Jeg prøver jo å ligge på ryggen å gjøre meg skikkelig til kar. Men den beit ikke Barfi på. Tror kanskje Barfi er litt mer din dametype, Nalle????

Gry Viola og Roxie sa...

Hei på dere! Neste gang dere skal til Stathelle og ikke Charlie kan være med på morroa, så må du kjøre hit med han! Så kunne Charlie vært hos Roxie og leka!! Kjempe flotte bilder du har tatt! Stakars Charlie gutten som ikke fikk Barfi med på leken sin! Roxie har blitt roligere etter sin løpetid, men hun elsker å leke med andre. Hun skjønner ikke når de stopper å leke. Så Roxie, Milli, Cita og Charlie hadde nok lekt veldig bra sammen!! Ha en fin uke!!

snorredimma sa...

Du har jammen hatt en like hektisk helg som meg, du Nina. Og den valpen er bare søt..kjempe-søt!!
Charlie fikk jo lekt litt med den unge damen, da...selvom han sikkert kunne ha holdt på i flere timer...skjønne at gutten blir glad for besøk av tante Tove, Vina og Barfi!!

Milli sa...

Charlie!!!! Hva driver du med????? Kobler Nalle og Barfi????????????

Charlie sa...

Milli: får du lov til å sitte på dataen til mammaen din??? Du skulle vel i grunn ikke seg dette. Hjelpe meg!!!!!! Som unnskyldning må jeg si at Nalle er av den trofaste typen og ser ingen annen vei enn mot Tjøme.

Nina og Bonnie sa...

Takk for tilbudet, Gry Viola. Skal huske på det en annen gang. Hadde jo vært kjekt så slapp Charlie å være hjemme alene.

Nalle sa...

Takk for den, Charlie ;o)

Ronja sa...

oi oi - mye på en gang. Jeg har også en matmor Nina - og noen ganger har vi også hektiske helger, men ofte er det bare oss to og mye kos!

Anelille sa...

Jeg må si jeg skvatt da jeg gikk inn på bloggen din Nina!!! Min første tanke her på morran (sliten etter 2 timer med turboLinus) var: hæ? trykka jeg på min egen blogg?? Hahahahahaha. Så herlig at du tok med de vennen:) Og tusen takk for alt skrytet av gutta mine:) Jeg må si jeg er en meeeeeget stolt, dog noe sliten valpemor.

marina sa...

Härligt med hundmys , så härliga bilder !