tirsdag 22. september 2009

Hund på rømmen!

Og det er ikke Charlie denne gangen. Men i Larvik er det en felles leteaksjon etter en tibetansk spaniel, hvit hanne som kom seg ut av en bil i sentrum. For to uker siden og som hører til i Molde. Eierne var på helgebesøk i Larvik da hunden, 1,5 år gammel, kom seg ut av bilen ved en stor dagligvarebutikk i sentrum. Eierne måtte dra hjem igjen og de følger med fra Molde. De skal vist nok være på vei hit til helgen.

Siden har lokalavisa fulgt folk som har prøvd å få tak i den. De fleste i Larvik har engasjert seg stort i dette. Og det står daglig i avisa hvor den sist er sett.

Den første uka holdt den seg i sentrum, men forrige uke var den sett i et område uten for sentrum.

I dag fikk jeg høre den var sett i nabolaget her i går. Så i dag har jeg og Charlie gått å sett etter den. Både i ettermiddag og i kveld har vi gått gatelangs og sett. Og jeg må innrømme jeg ser ofte ut vinduet i kveld. Hun som så han her i går sa han ikke var hvit noe mer og var lettere skremt. Han går vist ikke til folk, men er veldig glad i hunder. Derfor tenkte jeg at det hjalp å gå med Charlie. Det hjalp ikke i dag. Så ingen andre hunder i det hele tatt, men sendte meldinger til noen hundevenner så de er på vakt når de er ute på tur.

Det begynner å bli kaldt om natta og ikke vet jeg hvordan den får seg mat. Jeg trodde at hunder ville trekke til folk når de er sultene og slitene. Men denne er sikkert skremt på nye steder og ikke finner hjem. Jeg synes så synd på den og tenker på den stadig.

Vel, måtte bare fortelle denne lille historien og vil oppdatere dere når det skjer noe. Håper det snart står i avisen at han er fanget.

18 kommentarer:

Nøve sa...

Uff som jeg skvatt og tenkte på Charlie...
Men det er jo fryktelig uansett hvem sin hund det er! Kan tro de har det fælt? Hvordan kan de klare å holde seg borte så lenge..?

Tenk om Charlie hadde finni seg en leikekompis.. Oppdater oss, kjære deg :o)

Gry Viola og Roxie sa...

Så trasig at hunden ikke går til folk. Får håpe den går til folk når den blir sliten, det burde den være nå?
Du skriver jo at den liker godt ndre hunder så får håpe at den går til noen om det er med hund eller ikke. For som du skriver så begynner det å bli kaldt nå, i natt så har det vært nede i 3,5gr.
Staker hunden!
Ha en fin uke videre!!

Luna sa...

Huff, stakkars hund.. så rart at de ikke har klart å få tak i den på så lenge! Er vel ikke så lett om hunden er så sky.. Jeg hadde nok ikke klart å reise fra den om den var min..! håper den kommer til rette snart. Bra at folk er engasjert i å prøve å få tak i den da :)

Marianne sa...

Så godt at det er så mange som bryr seg, og som hjelper til i letingen...Heldigvis er hunden sett flere ganger, så det betyr jo at han er i live og ikke skadet..enda!..Håper virkelig noen klarer å lokke han til seg..stakkars hund, og stakkars eiere!
Håper alt ordner seg for alle sammen!

T :-) sa...

Uff ja stakkars den hunden. Det begynner å bli lenge nå. Håper det ordner seg snart, veldig snart.

Jeg må innrømme at jeg tenkte det var Charlie som hadde tatt seg en tur, jeg også.

Dixie sa...

Håper noen klarer å få tak i hunden snart! Den har jo vært lenge alene nå! veldig kjekt at avisa skriver hvor den sist er sett, i hvert fall, slik at folk kan være med å lete!

Gry og Millis blogg sa...

Stakkars liten hund! Å som jeg håper at noen finner den snart! Håper det blir deg og Charlie, for bedre lekekompis(er) kan han ikke få! Det gir jo turene deres en ekstra misjon også dette da, å se etter en bortkommen liten tass... Dette må du holde oss oppdatert om Nina.

Ville sa...

Skvatt litt jeg også...

Stakkars liten hund og eiere. får håpe at der er en hund som klarer å lokke den til seg.

Så kaldt der er hos dere allerede.
Håper at den kommer tilrette.

T :-) sa...

Nina, noe helt annet: Kjenner du Roy Eftedal? Tipper på at du også gikk sammen med broren hans. Ser han er NM-mester i rundering. Må jo bli litt imponert av sånt:-) Folk vokser seg til, det er helt sikkert.

Ragnhild B. sa...

Uff, for en sørgelig historie! Nå får vi håpe det lille vesenet blir funnet og kommer tilbake til sine!

Anne-Liss sa...

Uff så fælt, får håpe at hunden kommer til rette ganske snart. Jeg tenker på hvor redd og sulten den må være, stakkar.

Du får holde oss oppdater.

snorredimma sa...

Så fryktelig....Håper virkelig at den hunden kommer til rette igjen...Det har gått mange dager nå, og tenkt på så fælt den må ha det! Stakkar....

Nøve sa...

Har det ordna seg for den vesle flyktningen?

Nina og Bonnie sa...

Har ikke hørt noe nytt. Skal sjekke avisen i morgen også. Jeg finleser avisen om dagen etter nyheter. Har ikke noe avis fast, leser den på nettet og der står ikke alt. Så jeg maser hull i hodet på de jeg jobber med. Nå skal jeg kjøpe den i morgen.

Kathrine sa...

ååå.. håper noen finner den fort!! Utrolig ekkelt, stakkars eiere.. det er jo mange farer der ute for en liten tass.. ikke minst biler! uff, håper den har fått i seg mat.. uff, nei her må du holde oss oppdatert Nina!

Nina og Bonnie sa...

Vil bare informere om at jeg ikke har hørt et pip av nyheter her. Må grave litt mer på jobben i morgen. Har hatt fri i dag.

Unknown sa...

Tror jeg så hunden ista i Heibergsgate, den så sliten ut, og meget pistrete i pelsen. Men vet ikke om det var denne da? Den var i hvertfall skremt. Finnes det noen bilder av den noe sted?

Nina og Bonnie sa...

Hei Are! Vet ikke om ØP har hatt noen bilder. Har jo ikke hørt nyheter om den hunden på lenge.