mandag 27. juli 2009

Min helg på Glenne!

Nå har Gry beskrevet helgen så fint, men her er litt om min opplevelse av den.

Fredagen var avreise dag og jeg var slett ikke snill på jobben å sto et sekund over arbeidstiden. Jeg skulle jo til Gry og Milli. Hjem kl. 1500 og pakket kjapt. Sendte Gry en melding når jeg var klar og sa; nå er jeg straks på vei! Fikk svar om at det var sauepatrulje når jeg kom bort. Og det er jo gøy. Men Tønsberg og Tjøme er jo sommerbyer og det ble litt køkjøring utover. Når vi kjører over broen til Gry er det en som våkner i bilen. Da begynner pipingen. Han vet ihvertfall hvor han skal.

Milli var i ekstase når vi kom og ville slett ikke hilse på meg. Da var det Charlie for alle penga. Men hun kom for å få litt kos etterpå. Så var vi klar til å innspisere sauene. Og som Gry har fortalt så fant vi en meget syk søye. Vel, den historien har dere. Men vi koste oss på kvelden med nydelig kjøtt/grønnsakssuppe som Ola hadde laget. Og ble sittende å skravle mens Milli og Charlie hadde det himmelsk. De er bare herlig å se på. Ja, en annen ting. Når vi kom fram måtte Charlie på runde å sjekke huset, så ikke noe var forandret siden han var der sist. Han er virkelig husvarm.

Lørdag fikk vi oss en fin tur i regnet for å sjekke flere sauer og en kjøretur til Verdens Ende. Og telle sauer i fart kan være en utfordring. Men Gry er flink til å passe på sauene og de er veldig tamme. Hundene koste seg og det gjorde jeg også. Så på kvelden kom Hanne på mat og Bienna for å få herjet litt med Milli og Charlie. Koslig å møtes til litt hundeprat. Og hos Gry er det så gjestfritt. Det vet jo de fleste av dere!?

Søndag var det på tide og tenke hjemover, men ikke før Tove kom med Barfi. Charlie er like happy for alle som kommer. Vina sier bare i fra at sånne valpenykker gidder ikke jeg. Og den tar Charlie kjapt og da er det greit. Bare å holde seg vekk fra den dama. Barfi er på lekestadige, heldigvis for Charlie og Milli og da er alt greit. Unntagen når Milli følte seg tilside satt. Stakkars Milli. Der kommer det gjester til deg også tar Charlie dem rett foran nesa på deg.

Men en måtte jo bare pakke til slutt og takke for meg og min lille gutt. Helgen gikk altfor fort i godt selskap. Men hva kan jeg gjøre til gjengjeld for denne gjestfriheten??? Etter ferien deres må dere ta dere en tur til meg så vi kan finne på noe her. Ikke så mye sau og jorder, men noe skal vi da finne på.

001

Her venter Milli og Charlie så fint mens vi sjekker sauene.

003

Må jo finne på noe når det tar så lang tid.

024

Etterpå kan vi jo bare leke.

031

“Bestisane”!!!

018

Bildet tatt mot sola og ikke beste, men sauene på Glenne.

040

Sliten og lykkelig:-)

037

Men man kan jo ikke gi seg for det!

055

Man er da litt gårdshund også.

059

Gry med barna sine. Se hvor godt hun trives:-)))

060

Enda mere venting mens vi sjekker sauer. Nå skjønner jeg hvor Milli har lært sin tålmodighet hen. Dette har Charlie godt av.

035

Så kom VINA!!!!

040

Og Barfi! Da ble det fart på de to som hadde begynt å samle krefter etter en heftig helg.

006

Og når ikke Milli furtet. Men det gikk seg fort til.

031

Kan gå hardt for seg. Men den som er med på leken for tåle smeken!

039

Og så går det pent for seg!

Tusen takk for oss, Gry.  Håper ikke vi tok helt livet av deg og Milli. Vi har hatt det så fint:-)))) Og makan til gjestfrihet!!!!!!!!!!!! Og ekstra tusen takk for meg for du er du:O))))

 

14 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Så fine bilder Nina:o) Se på det nederste, der Charlie hopper:o)

Vi har storkost oss. Det er nok heller du som stiller små krav enn jeg som er så gjestfri, uansett er jo det en flott kombinasjon;o). Vi kommer til Larvik, det er HELT sikkert, nå må vi bare få hatt litt ferie i Valdres først.

Milli og Charlie er VIRKELIG bestiser (i hvertfall for Millis del;o) Hun vokter ikke sånn på han, alt er bare lykke liksom:o)

Takk igjen Nina, det er godt vi har blitt kjent:o)

Inger`s blogg sa...

Herlige bilder ,Charlie og Millie er bare så fine sammen.
Det var da en litt annerledes helg for dere, bra du trives på landet Nina.

Nina og Bonnie sa...

Klart du trenger ferie nå, Gry. Dere skal jo til fjells og kose dere og feire bursdag:o))

T :-) sa...

Takk for sist :-) Alltid koselig p treffe deg og Charlie.

Nok en gang, herlig å se på alle bildene dine.

Jeg tror dere stortrives og har det superfint sammen alle 4. Heldig at dere bor såpass nærme :-)

Tenk så mye morsomt vi har fått med oss etter at vi begynte med bloggingen.

snorredimma sa...

Jeg er helt enig med deg. Tove! Den bloggen har virkelig gitt oss mye glede, og for noen (meg) et nytt liv! jeg har plutselig blitt sosial!! hehe

Koselig det, Nina, at du og Gry bor så nærme hverandre. Charlie og Milli stor-trives jo så godt sammen, og da er det fint at "mødrene" gjør det samme!!

Gry Viola og Roxie sa...

Hei på dere! Fine bilder du tar Nina!! Er jo noe på etterskdd her men skal prøve å fø lest mellom innelggene og så skal vi hente Roxie i morra og det gleder jeg meg til!!
Ha en fin uke!!

Ville sa...

Så fine bilder av bestevennene, det stråler jo glede av dem både Charlie og Milli, når de er ilag:o)))

Nøve sa...

Koser meg med bildene dine :o)))
Går igjennom ALT som har skjedd de siste dagene, det er faktisk ganske mye!!!

Dixie sa...

Høres ut som dere har hatt en fin helg! Charlie og Milli ser ut som de har blitt KJEMPEGODE venner! Så mange fine bilder du har tatt av dem, Barfi, Vina og sauene! :)

Ragnhild B. sa...

Så moro å se! Sauer er spennede dyr, syns Emma, men de vi treffer, er så sky! Det hadde vært bra å få trent litt på "pen" oppførsel overfor sauer. Saueforfølgelse er ikke gøy!

Nøve sa...

Såg så fint bilde av Charlie med kløv!!! Fortell,fortell :o) Liker han det?

Nina og Bonnie sa...

Har bare prøvd han et par ganger. Men, ja, det går over all forventning. Kjøpte bare en i Sverige til 350,- og den er faktisk bra. Ihvertfall til min bruk. Jeg skal ikke på langtur som Christian. Har bare hatt et par kilo på han og han bærer den så stolt som en høne. Du skal se han lette på beinet for å tisse med den. Balansen er det ikke noe galt med. Han jobber jevnt og trutt opp over bakker over fjell. Men som sagt har jeg ikke gått så mye ennå.

Nøve sa...

Så tøft. Har hørt andre si at hundene blir så stolte, liksom :o) SKAL kjøpe en jeg også, men oppi dalen her var det elendig utvalg og altfor dyrt.
Jeg bestiller derfor en slik en som Christian anbefalte, den passer nok til Nalle.

Nina og Bonnie sa...

Jeg hadde også tenkt å bestille på nettet helt til jeg skjønte hvor mange forskjellige det var. Og for mange innstillingeer blir bare forvirring. Men du går nok mer enn meg og jeg kjøpte jo bare av impuls i Sverige. Her kostet kløvene 2000,- på butikken. Og da prøvde jeg den på Charlie. Synes han druknet litt i den selv om den satt som den skulle. Derfor valgte jeg en lettere og enklene en når jeg var på tur. I sverige er de himla mye billigere. Jeg kjøpte den dyreste, men der var kløver fra 69,-. De var elendige. Tror nok Christian har testet ut mye. Og vet hva han snakker om.