onsdag 22. juli 2009

På besøk hos valpene!

I går var jeg på besøk på Fjelldronningen og møtte valpene. Og det var noe jeg hadde gledet meg til lenge. Jeg fikk aldri vært der i vinter når de hadde valper, så nå hadde jeg bestemt meg for at nå skulle jeg bare ta meg tid.

Jeg skyntet meg hjem fra jobb og skulle lufte Charlie, men han var ikke der. Opp til Kirsti og der var Charlie. Hun hadde hentet han ut tidliger på dagen og de  hadde kost seg i hagen. Men kjøleskapet hennes hadde gått og det ble en runde for å skjekke nytt. Jeg så på klokka og ble mer og mer stresset. Vi hadde avtalt kl. 1700 og det skulle jeg. Vel, hjemme kl. 1630 så spiste jeg litt og så leverte jeg Charlie til Kirsti og kjørte.

Ble møtt av velkomstkommiteen Ofelia og Byu`ti. Det var noen strålende opplagte mødre som var elleville over å få besøk. De tok meg straks med til valpene og en runde i begge valpebingene. Så måtte vi ha litt kaffe, Sissel og jeg. Og jeg fikk servert Gjerstadlefse. Knallgode!!!!! Kan anbefale dem på det sterkeste. Vi har så mye å snakke om når vi møtes og etter hvert kom Per hjem. Jeg måtte ha en runde i hagen til Sissel og Per for der er det så mye rart. Ikke bare blomster men bær og forskjellige prydbusker. Det er litt sånn bestemors hage. En oppdager noe nytt bak den neste busken. Så tok Sissel valpene ut og vi flyttet kaffen og røyken til verandaen.Da ble det fart i valpene. Jeg lå på verandagulvet og ble overfalt av et par som ikke ville gi seg helt med leken sin. Og den var meg. Alt ble smakt på og skoene mine var morsomme og leke med.  Og der ute var jo resten av hundene i luftegården. Den er for tiden blitt utvidet med valpegrinder får å gi dem litt plen i varmen. Tiden gikk så alt for fort og jeg måtte jo bare reise hjem igjen uten valp. Jeg hadde for liten veske med meg og den sto faktisk i bilen.

Og så det dere venter på, BILDER::::::

034

041

056

058

051

055

050

057

043

044 

053 046

048

052

 

Til slutt en liten hilsen til Gry fra Asca :o)))))

031

Takk for jeg fikk komme, Sissel, og neste gang er det besøk uten valper, men med Charlie.

14 kommentarer:

Gry og Milli sa...

Åh Nina, så herlig. Himmel og hav, har Per og Sissel telt over valpene sine etter du var der??? Til og med de små, skarpe tennene er jo bare idyll å tenke på nå, og en liten kabel på gulvet er jo ren, skjær lykke:o) Så fine bilder du har tatt! (Ikke for å være slem, men med sånne motiver så skal det vel litt til å mislykkes også forresten;o)

Det var jo DET herlige bildet av nydelige, nydelige Asca!!! Jeg har en eller annen greie med henne:o)) Hun lyser av noe spesielt, selv på bilder!

Takk for titten Nina, jeg har vært spent i dag:o)

Marielle sa...

Ååå så kjekt :-D Så store alle valpene var blitt :-) Kjempe søte alle sammen :-)

Nøve sa...

Tusen takk kjære Nina! Så moro å se!!! Jammen er de små enda :o) Jeg gleder meg så til å hilse på dem sjøl, bare mer og mer!

Iblant misunner jeg dere som bor til i mer "siviliserte" strøk..
ps. kjørte du?

Nina sa...

Nøve: Ja, jeg kjørte selv. Kunne ikke ha med Charlie og det var rart. Tror ikke jeg har kjørt noen steder uten han. Men det er utrolig hva en venner seg til.

Nøve sa...

Jammen det var bra Nina :o)
En annen ting jeg lurer på, er brunfargen forskjellig på de nydelige Nallebarna?

Nina sa...

Vel, egentlig ikke. Det er nok tegningene som har begynt å skinne igjennom så noen virker lysere på forskjellige områder. Som i ansiktet og beina.

Inger`s blogg sa...

Fine bilder, kan se du koste deg med de søte små, de er bare så fine og forskjellige, ser det ut som.Lykkelige mødre.
Indy ser ut, som var han litt lei seg,han vil jo også gjerne vise fram valper og Bell er, som å se Chicko.
Koselig du fikk vært der. Kan godt forstå Nøve gleder seg til å se "sine" små.

T :-) sa...

Så store de har blitt.

Som Nøve sier, heldige deg som bor så nærme. ååååh så herlig å få leke / kose med og se på alle valpene :-)

Bra veska di var så lita ;-)

Dixie sa...

Så heldig du er som bor så nær! Vi har ikke vært hos Sissel og Per siden i fjor sommer, så det begynner å bli lenge siden nå! Det hadde vært SÅÅÅ kjekt å få hilse på de små, søte valpene!

Hanne og Bienna sa...

Å, heldige deg, Nina!!! Så nydelige valper - Nalle må være veldig stolt! (og Nøve også selvfølgelig)!!

Finnes det noe bedre enn å stikke nesa nedi valpepels?? Deilig!!!

Anelille sa...

Å Gud Bedre, jeg vil haaaaaaaaa!!! Så urettferdig å legge ut bilder av valpene, Nina :( Jeg vil haaaaaa!!!!!

snorredimma sa...

Heldige deg, Nina...Ingenting er vel vakrere enn små lappiser....Ble du valpesjuk, eller??? Det hadde jeg blitt...godt at jeg bare ser dem på bilder..:-)

Hege og Tussi sa...

Jeg var hos Sissel og Per på onsdag. Det var så koselig. Tok masse bilder jeg også, men siden jeg traver rundt på ferie så får bildene bli til en annen gang. Daniel syntes det var KALL gøy å få sitte i valpekassa med elleve små "baller" rundt seg. De kravlet over han og leika og beit litt. Og plutselig lå de "strødd" utover golvet. Da hadde de sovna. Gud så herlige. Selvsagt måtte vi jo snakke litt ekstra med Tussi vår. Jenta til Ofelia og Nalle. Siss mente hun kom til å bli helt brun, ingen lyse "underhår" som det var på noen av de andre gutta. Hun har en liten "bles" under halsen (og er visst en bestemt liten dame:)))). Jeg greier snart ikke vente lenger med å få ho i hus:)))
Tusen takk for fine bilder, Nina! Og fortsatt god sommer!
Hege og Daniel

marina sa...

Men lyckades du åka hem utan valp ?? Musik har man fått här med ! Härligt