mandag 6. juli 2009

Mandag og besøk!!

I formiddag fikk jeg en meldig fra Tove; vi kommer en tur ved 16-tiden, passer det???. Gjett om!!!! Vi hadde planer om å møtes i helgen, men av forskjellige årsaker ble det utsatt litt. Tove er jo ei ekte Larvik-jente og det har jo jeg fått med meg. Felles kjente fra barndomsåra. Da har vi alltid mye å snakke om.

Og Tove kom og hun hadde ikke bare med seg Barfi, ut av bilen kom Irene(datter) og VINA. Gjett om jeg ble glad. Endelig fikk jeg møtt Vina og det var ei flott, bestemt dame. Hun satte Charlie på plass med en gang så var den saken grei. Han er som sagt en hund som skyr konflikter så den tok han kjapt. Han fant ut det var greit å holde seg unna den dama. Han hadde jo Barfi å leke med så da fikk hun være i fred.

Vi tok oss en liten tur i skogen får at hundene skulle få blåst av seg det meste og så var været usikkert. Der inne ligger det faktisk et hus som hagen er igjengrodd så det synes ikke. Og hvis gjerdene er inntakt så et det et flott sted å slippe hunder der. Plassen synes ikke fra skogen. Man må være litt kjent for å vite om det. Viste ikke når det skulle begynne å regne. Etter en kjapp 1/2 time i skogen, rett over huset for meg, så begynte det å regne. Vi gikk hjem til litt te og kake. Hundene fortsatte inne og Vina gikk å passet på de unge. Inn i mellom måtte hun bort å “kjefte” litt. Og de roet seg i ca. 10 sek. før det var full turbo igjen. Det var moro å se hun prøvde å passe på dem.

Vi pratet og pratet og plutselig var det på tide for Tove med følge å reise hjem. Har henne jo på lånt tid når hun er her nede. Men vi sees nok igjen i sommer:o)

059

Ungdommen herjer!

087

Vakre Vina, blir sliten av ungdommene!

118

Charlie har akkurat fått en skjennepreken av Vina!

116

Så lenge varte det!

104

Vina er på inspeksjon!

098

Charlie har kapitulert!

108

Vina i gangen ved avreise, se hun smiler. Hun tenker sikkert; ENDELIG!!!

Jeg glemte selvfølgelig kamera når vi gikk i skogen så jeg håper Tove har noen bilder der fra. Og det var ikke lett å få bilder av Barfi og Charlie for der gikk det i hundre.

Takk for besøket, Tove og Irene og hundene. Dere er velkommen når som helst, dette var såååå koselig:o)))))

 

19 kommentarer:

Nøve sa...

Det tenker jeg var ett koselig besøk! Vina høres ut som ei veldig spennende dame. Og snille, snille Charlie var sikkert stolt av å vise fram alt som var "sitt" :o)

Gry Viola og Roxie sa...

Så koselig med besøk!!
Vienna virker jo til å være den flotte lapphunden!! godt at hun prøvde iallefall å holde orden på Barfi og Charlie!!
Ha en fin sommer videre!! Nå regner det litt igjen!!

Dixie sa...

Det hørtes ut som et koselig besøk! :) Ser ut som Charlie og Barfi hadde det kjekt sammen! Og selvfølgelig måtte Vina "kjefte" litt på dem av og til! De kunne jo ikke leke HEEELE tiden, heller! ;)

Siss sa...

Kos at du fikk besøk av Tove,så gøy at dere har felles kjente.
Tenker Charlie barer stor koser seg nårr han får leke med Barfi:-)

Christian og hundene sa...

Herregud å jeg skvatt når det plutselig begynnte å spille musikk uten grunn! Skjønte det kom fra bloggen din etterhvert da... Men noe rart skjedde, de begynnte å spille sangene oppå hverandre...

Nina og Bonnie sa...

Christian, den virker fint på min blogg, men jeg må gjøre noe med spillelisten. Litt "stressa" musikk å lese etter. Er den plagsom vil jeg høre det for da fjerner jeg den.:o)))

Ville sa...

Så koselig med et eget lite lappis og islender treff hos dg Nina, når nesten alle de andre var på Bergheim.

Han er jo snill og god Charlie også med valper, men nå er vel ikke Barfi av de aller minste lenger;o)og lappis valpene er jo heller ikke de mest lettskremte.

Herlige Vina som forsøker å holde ro og orden, synes hun ser sånn passe oppgitt ut av de 2 lekelystne

Nøve sa...

Litt moro med spillelista! Har du lagt ut dine favoritter? Sangene overraska meg litt med det samme, men slik er vel du Nina ;o)
Musikksmaken sier litt om oss den.
Tror ikke du passer som kordama til James Brown,da men...

Nina og Bonnie sa...

Den spillelisten klikket jeg tilfellig ut av det som lå der. Men noe er nok litt meg. Har ikke hatt tid til å sette meg ned å søke etter sanger jeg virkelig vil ha.

Gry og Millis blogg sa...

Så koselig med besøk Nina, også av Irene og Vina òg:o))) Vina føler seg sikkert skikkelig voksen i forhold til lille Barfi og gutteaktige Charlie:o)) Klart hun må vise hvem som bestemmer:o) Var hun sånn at hun bare satt dem/ham på plass når de/han ble litt "mye"? Barfi har vel vokst mye siden sist vi så henne???

Det hørtes ut som et idyllisk sted i skogen, der dere kan gjemme dere bort og hundene kan springe løse:o)

Jeg skjønte først ikke hvor musikken kom fra egentlig....:o)

Christian og hundene sa...

Den funka greit nå:-) Bare en sang om gangen:-)

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Jeg skjønte heller ingenting av at det plutselig begynte å spille musikk her. Du er en luring du Nina!!! Og så veldig trivelig ut med besøket ditt :) Er det finske lappiser????

T :-) sa...

Hei Nina, Takk for en superfin ettermiddag :-))) Jeg er såååå glad for å ha bli kjent med deg og Charlie. Det er Brafi også, men hun syns vi skal GÅ til dere neste gang ;-)

Mange flotte bilder du har satt inn. Joda jeg tok bilder på turen, men de ble ikke noe fine. Skal skrive i bloggen i kveld.

Tøft med musikk på bloggen din da. Jeg ble sååå imponert. Skal jeg være helt ærlig så syns jeg det er supertøft og proft med en gang, men så går jeg som oftest lei og irriterer meg over den etter en stund. Men det kommer veldig an på musikken også da. Som Nøve skriver så sier det jo mye om deg, hvis du velger musikk etter din smak. Så nå er jeg spent på neste innlegg.

Jeg måtte jo begynne hos deg, nå er det resten av blogglisten som må undersøkes ;-)

Nina og Bonnie sa...

Sidsel: Vina er ei lita islandsk fårehund og Barfi er ei lita Fjelldronning. Hun er faktisk større enn Charlie nå og vel 6 mnd. Rett meg Tove hvis jeg tar feil.

Og jeg må gjøre noe med sangene på den spillelista min. Jeg blir litt stessa av den. Slitsom musikk å ha i bakgrunnen.

Nina og Bonnie sa...

Ikke lett å finne rolig musikk, umulig å finne noe norsk eller svensk på en amerikansk side. Forslag ønskes!!!! Er dårlig på å huske titler og ikke minst hvem som synger dem.

Christian og hundene sa...

Hvordan fikk du den til å spilla av din musikk? Får bare beskjed om at "the playlist does not exist" enda jeg har laget spilleliste og får spillt den av på playlist.com

Nina og Bonnie sa...

Jeg husker ikke alt jeg gjorde. Klikket på sangene fra eksempelet, lagret og gikk til en kode som jeg kopierte og gikk på bloggen og la det inn som en ny gadge. Valgte en med html-filer. Tror det var omtrent sånn jeg gjorde det. Nøve har sånn nå også så kanskje hun kan hjelpe.

Nøve sa...

Husker ikke akkurat.. men den koden som skulle limes inn på HTMLgadget'n,kom fram i hjørnet på playlist'n... Moro å pusle med slikt i regnværet :o)

Huset ditt såg forresten nymalt ut (i bloggen til Tove), har du fått tid til å male likevel?

Nina sa...

Bare litt på 1 etg., Framsiden og verandarekkverket. Skal få farta opp i morgen. Dagene har gått litt fortere enn jeg beregnet.