fredag 17. juli 2009

Hjemkomst!

Ja, da var jeg kommet meg hjem igjen. Kom hjem i natt og kunne jo ikke legge meg før bloggene var pløyd i mellom.

Jeg  satt og leste om Charlie på ferie som hadde det sååååå fint. Jeg fikk jo oppdatering underveis, så jeg slappet godt av.Unntagen på torsdag, da oppdaget jeg at strømmen på mobilen var borte og jeg viste ikke om Gry hadde sendt noen meldinger. Under lunsjen på en veikro måtte jeg finne et bord ved en kontakt så jeg fikk i gang mobilen igjen. Da var jeg nærmest hysterisk. Jeg viste at Charlie var i beste hender. Jeg håpet bare han oppførte seg, så vi kan gjøre dette igjen. Jeg var jo også redd for å ikke få han tilbake. Fikk jo meldinger om at han var snill og passe, og at han var en engel både på jobb og om natta. Og ikke noe bjeffing!!!! Nå har han jo også fått oppleve myyyye mer i det daglige enn jeg kan gi han. Så får jeg litt dårlig samvittighet……… Men nå som hoftene hans er konstatert bra så skal vi begynne å sykle.(hjelpe meg) Kanskje det hjelper litt og jeg har fått kjøpt kløv i Sveige. Da blir det på med den når vi skal i skogen.

Jeg gledet meg frykelig til å få hentet Charlie. Det var så tomt her når jeg kom hjem og når jeg sto opp i dag. Det var faktisk Gry som vekket meg med melding om når jeg kom. Tror hun var spent på å levere han fra seg. Og når jeg kom fram var det en ellevill Charlie som møtte meg. Og Milli….. hun er bare glad, hun. De hadde frest fra seg og det gikk i et ganske bedagelig tempo. Det så ut som de hadde bodd sammen i flere år. Det var ganske artig å se på. Hvordan de la seg til ro på hver sin side av verandaen og plutselig måtte følge med den andre hvis en reiste seg for å gå et annet sted. Og Charlie hang i rompa på meg når jeg skulle inn etter kaffe. Da var mamma kommet! Jeg synes det var rørende. Han hadde tross alt ikke glemt meg helt, så fint som han har hatt det.

Fikk forresten svar på allergien når vi var i Sverige. Jo, da…. HUSSTØVMIDD!!!!!!!! Hjelpe meg, nå er det bare å begynne å vaske. Det er rart den bikkja ikke daua når jeg bodde i kjelleren. Det var utrolig mye som kom fram da jeg flyttet opp. Dere aner ikke hva som lå under skap og reoler. Så nå lager de vaksinen hans og så er det å lære å sette sprøyter. Skal vist ha det ofte den første tiden for å tilsette kroppen allergenene, for å få han imun. Deretter en gang i året. Heldigvis!!!!!

Ferien min har vært en tur til Borås. Kriteriene for turen var; skulle ikke være langt å kjøre(skulle tross alt sitte i baksete med barnesete og min kjære søster), det skulle ikke være mange dager(i tilfelle jeg savnet Charlie),det skulle være noe for alle(så det blir litt ferie på allle). Og da ble det Borås. Min beste del av ferien var dyrhagen der. Den er stoooor, tok nesten 5 timer å gå i mellom alt. Der er det store områder for dyrene. Kirsti sin favoritt var nok shoppingen. Det nærmeste jeg kom der var dyrebutikken. Men prisene var veldig like hos oss minus ca 20% pga kursen. Og da blir det ikke så galt. William likte seg best på badeland. Han er for liten til å få med seg noe annet. Ungdommene så ut til å være i sitt ess overalt. Har begynt å lure på om jeg har blitt gammel, er ikke like entusiastisk over nye ting noe mer. Tror jeg hadde trives med en fjelltur og ei hytte å bare gjøre mitt. HJELP!!!!!!!!! JEG ER BLITT GAMMEL!!!!! Når jeg leser det jeg skriver så går det opp for meg.

Bilder kommer etter hvert. Holder på å laste ned 300 bilder nå og håper noe er blitt bra.

Ha en fin helg!

 

7 kommentarer:

Nøve sa...

Så moro koselig - gledelig -kjempegodt å høre fra deg igjen!!!

Ergelig med allergien, men det er tydeligvis hjelp å få ;o)

Dixie sa...

Velkommen tilbake! :)
Høres ut som både dere og Charlie har hatt en fin ferie! :)

Stakkars Charlie - med allergien, altså! men det var kjekt å høre at han kan få sprøyter for den i hvert fall!

T :-) sa...

Velkommen etter, Nina (det med gammel) ;-)

Hjelp!!! husstøvmiddallergi = min stoooooore skrekk. Ikke ta med Charlie til meg :-( Men kanskje ikke så farlig etterhvert som vaksinen virker :-) Men er redd det ikke er godt nok hos meg...

Godt å ha deg hjemme igjen Nina, venter spent på bildene.

Pass godt på Charlie de neste dagene, stoler ikke helt på at Gry greier å holde seg unna ;-)

Kan tenke meg at det var to overlykkelige hagaveibeboere som møttes idag :-) Gode Charlie som måtte passe på at matmor ikke reiste ifra ham engang til. Milli og Gry/Ola er supre for en kort stund, men matmor er nå best da!!!!

God helg!

Gry og Millis blogg sa...

Nå er det fryktelig tomt her (èn er som ingen og to er som ti, er det ikke det de sier?). Savner Charliegutten jeg, men Milli ser ut til å synes det er greit å være litt alene nå. Hun sover og kroer seg. Ruller seg rundt og er riktig så søt.

Jeg har blitt kjempeglad i Charlie mens han har vært hos oss Nina, han er helt herlig!!! Så blid:o) Jeg tror han har kost seg, han har i allefall vært med på det vi gjør til daglig. Godt å ha deg hjemme igjen synes jeg, koselig med oppdatering på bloggen nå:o) Gøy å se at Charlie hang i rompa di' når du kom, han hadde slettes ikke glemt deg!

T :-) sa...

Jeg lurer på om Gry bør si opp jobben sin og begynne med hundepensjonat????

Nina og Bonnie sa...

Ja, det er deilig å være tilbake. Ikke noe er som hjemme og sin egen seng. Charlie har stort sett sovet etter han kom hjem. Men går jeg noen steder er det en som henger i rompa mi. Nå tenker jeg hardere enn noen sinne på å ha en til. Kanskje Charlie trives bedre med en til??????

Tove: det var en god ide. Gry, si opp jobben din og start kennel. Det hadde passet bra hos deg.

Inger`s blogg sa...

Godt dere har hatt det bra begge to.Klart du savnet ungen din og han er sikkert redd for du blir borte igjen. Godt Gry og Millie-mor var så glad for å ha han.

Allergien hans, har aldrig hørt om sånn før, syntes det er litt leit, kanskje derfor matlysten ikke har vært så stor, håper det bedre seg med behandlingen. Kos dere sammen i helgen.