lørdag 18. juli 2009

Bare bilder!

012

Her har vi kommet ned, William og jeg går oss en tur. Dette er hytta vi hadde en natt for så å flytte til en litt større med eget soverom.

059

Det går en elv gjennom campingen og der ble det fisket og leid ut tråbåter. Ikke at jeg orket det, men noen synes det er gøy.

078

Møtte på en Pumi på campingen. En snål fyr på størrelse med Charlie som hadde fått sommeklippen. Siste kvelden vi var i Borås fikk jeg se en kremfarget finsk lapphund. Det var rart det!!!

111

En sebraantillope fra dyrparken.

112

Også en geit som vist nok kom fra et spesielt land. Husker ikke nå.

116

Elefantene prøvde å tigge.

123

Hallo,hallo jeg ser dere. Strutsen prøvde å følge med oss.

117

Her er fra savannen hvor alle gikk sammen. Elefanter, struts, gnuer, sebraer,giraffer og sikkert noen til jeg ikke har fått med meg. Dette er bare en fjerdedel av hvor stor den var.

128

Alle som en stor happy familie.

129

Nesehorna var for seg. De var veldig trege i varmen.

141

142

Løvene slappet også godt av.

143

En skikkelig konge av en tiger. Det var det eneste bilde som ble vellykket gjennom glassveggen.

166

169

Så kom vi til ulvene. Alfa-paret hadde et kull på 3 unger. Så 6 voksene, men vet ikke sikkert hvor mange det var. De gjemte seg godt oppi lia. Og de andre voksene holdt god avstand til paret med valpene.

204

Vaskebjørnene synes jeg var herlig. Han her stilte seg opp som modell og så bare dumt på oss.

192

Pause…… søstrene sisters på tur.

206

219

212

Så kom vi til barnas bondegård. Der var griser og geiter løse for stor lykke for mange barn. De hadde en liten inngjerding inni den store med luker kun til dem så de hadde en mulighet til å trekke seg tilbake fra alle menneskene. Verdens lengste setning, men jeg håper dere skjønner.

247

252

242

Og så var det bjørnene. Der kom vi til mating og de ventet. Her får folk være med på matingen og det blir delt ut frukt i biter som en kan forskyne seg med og kaste inn til dem. Det var artig. De hadde to unger der nå og de var det liv i.

269

268

Tilslutt var vi inn om “ikke røre marken” område for barn. Hvorfor det var for barn vet jeg ikke for den var vanskelig og slitsom. Kanskje det med alder har noe å si????

289

Og før vi reiste hjemover måtte jo endene mates med resten av brødet til stor glede for William. Tror det er ender på alle campinger i Sverige.

Det var litt om ferien min i bilder. Dere skjønner sikkert hva jeg likte best. Ble ikke tatt så mye bilder fra kjøpesenter og ellers når vi gikk tur. Og resten av familien vil sikkert ikke legges ut på nettet.

Ha en fortsatt fin helg!

 

9 kommentarer:

Lena & lapptussarna sa...

Vad roligt att ni fick en trevlig semester i Sverige.
Förstår att du saknat Charlie,du får ta honom med nästa gång ;)

Jättefina bilder, du har varit duktig med kameran!

T :-) sa...

Hva tok du ikke bilder på kjøpesenteret????????

Mange flotte bilder, Nina. Da jeg så bildet fra savannen så syns jeg det virket kjent og så kom jeg på at vi har jo vært der vi og. :-)Dyreparksavanner ser kanskje like ut i alle dyreparker, men...

Gry og Milli sa...

Det var fine bilder Nina og det ser jo veldig koselig ut. Ut fra de bildene du har med, så antar jeg du liker dyreparken best, jeg er litt i tvil om hvorfor ikke dyrebutikken er representert i bildegalleriet? Går ut fra at den var NESTEN like høyt på lista som dyreparken;o)

Nina og Bonnie sa...

Hei Lena. Jeg tror Charlie hadde det bedre på gårdsferie hos Gry enn å bli dratt med rundt på en masse og bli forlatt i bilen fordi han ikke kan være med inn en masse steder. Synd, skulle gjerne hatt han med.

Sorry, Tove. Kjøpesenteret var nok ikke så spennende. Det er Lindex, Kappahl, Cubus og alt det andre over alt nå. Ikke mye spennende å se noe mer. Før så lå Ellos og de andre postordrefirmaene i Borås med store utsalg. De var borte.

Og ja, har vært i den dyreparken 3 ganger i mitt liv nå. Første gang i 1989, ikke store forandringer.

Gry da, dyrebutikken??? De hadde vel lagt meg inn hvis jeg hadde begynt å ta bilder der!

Nøve sa...

Kan man ikke ta bilder i dyrebutikker?? (unnskyld meg og min dårlige folkeskikk, jeg vet altså ikke bedre ;o)

Du har blitt en veldig god fotograf, men det er moro å se bilder av deg også iblant. Koselig der du og William er ute og rusler. Dere er foresten litt av en familie :o)

Nina og Bonnie sa...

Vet ikke om det er noen regel for å ta bilder i en dyrebutikk, men de seg vel litt rart på deg hvis du gjør det. :-)

Jo da, moro å ta bilder av dyr, ulvene er veldig forstørret etterpå. De var langt unna. Da ønsket jeg meg en større linse, hadde vært moro å bare zoome inn.

Nøve sa...

Vi var i den parken for ca 15 år side. Glemmer aldri synet av ei ung ulvepasser-jente som satt inne hos ulvene mens ho ga dem mat. Når ho sto, sto de (en av dem,da)med labbene på skuldra hennes.
Tok ikke bilde, men det der sitter i hjernebarken ;o)

Dixie sa...

Det både så og hørtes ut som en koselig ferie! Har ikke tenkt så mye på det før jeg så disse bildene, men det er alt for lenge siden jeg har vært i en dyrepark nå! Det er jo så kjekt å se på alle de forskjellige - og rare - dyrene som finnes der! :)

Men det er veldig synd at det de fleste steder er ulovlig å ta med hund inn... Charlie hadde det nok mye kjekkere og bedre hos Milli enn i bilen! :D

Inger`s blogg sa...

Gode fine bilder Nina, det er en koselig dyrepark å rusle i, var der for et par år siden med en av de guttene ( da 7 år), han var meget opptatt av pingvinene.

Charlie syntes vel det var litt leit du måtte på jobb igjen?