søndag 26. april 2009

Kongsberg!!!

Ja, da var den dagen gått og guri så fort den gikk. Og så innmari gøy det var å se og møte alle.

Dagen startet med at Gry og Mili kom for å hente meg og Charlie. Vi tok en kaffe og pratet litt før vi pakket i bilen og kjørte mot Kongsberg. Og selskap på veien var koselig. Vi pratet og pratet. Takk for den turen Gry. Det var virkelig hyggelig. Jeg storkoser meg i ditt selskap.

Vel framme, fant vi kjapt Nøve og Hanne og Thea. Også noen andre hyggelige hundefolk jeg ikke fikk med meg navnet på. Gikk en tur rund og pratet med Sissel og Per og hilste på Sidsel og Rolf, Inger og Harald og mange andre. Fikk til og med en prat med en av svenskene som hadde tatt turen. Det var utrolig masse fine lapper der. Blir aldri enig med meg selv om hvem som er penest.

Så var det Charlie sin tur i ringen. Sissel skulle gå med han så slapp jeg å være så nervøs. Og Charlie er Charlie. Han er og blir en klovn. Ikke alle står på to-bein i ringen. Sissel kontrollerer han med stor tålmodighet og han oppfører seg til slutt. Det er der jeg gir opp. Han gikk kjapt ut med blått, men kritikkene er jeg stolt av . Takk for jobben, Sissel! :-)))

Meget fin type, passe stor, fin pels og farge, vakre mørke øyne og fine ører. Det eneste negative var for trippende steg og for mye krøll på halen. Jeg er godt fornøyd.

Etter masse prat og hundehilsing satte vi nesen hjemover og var veldig fornøyd med dagen. Begge var slitene og masse inntrykk skulle inn.

Takk for en flott dag alle sammen, det var kjempehyggelig å hilse på dere.

Gratulerer alle med fine resultater.

Tilslutt en haug med bilder!

023

Hanne og Bienna!

022

Milli,Toivo og Bienna!

033

Roxie koser å bli børstet!

034

Sissel og Embla!

039

Nøve og Nalle!

092

Flinke Milli-mor!

088

Tittei her er jeg! Søte Milli på tur!

126

Gry og Milli i farta!

105

Og jeg ble bare satt på vent. Så kjedelig at jeg måtte begynne å si i fra.

046

Sissel i ringen med Embla!

047

Sidsel og Arja!

062

Og så klovnen min i ringen.

067

Kan stå fint også.

078

Her blir Charlie målt.

083

Står fint for dommeren!

089

Henne vet jeg ikke hva het, men se så fin. Tror det er søstra til Nalle.

091

Kompisene på tur sammen.

099

Nesten hele gjengen, Inger og Harald,Sissel, Gry ,Nøve, ? og Per.

113

Milli på haugen!

124

Milli og Gry i ringen.

127

Flinke Milii står pent.

126

I farta!

133

Sidsel og Honey!

139

Thea og Bienna.

142

Bienna og Thea i farta.

11 kommentarer:

Nøve sa...

Takk for sist, Nina og Charlie!
Først av alt, jeg er full av beundring for den roa OG vennligheten Charlie viser HELE tida! (ok,ikke værst du heller ;o)
Gleder meg allerede til å treffe dere igjen.

Veldig mange fine bilder her!
Ble han litt betatt av Tuuli,søstera til Nalle? De blir med oss til Biri :o)

Gry Viola og Roxie sa...

Hei! blir nok rimelig opptatt og ganske stressa denna uka, men jeg kommer nok innom bloggene for å se hva som skjer!!! Morro å treffe deg og Charlie, han var jo så kosete og søt!! Om jeg ikke hadde smelta før så måtte jo hjerte mitt vært laget av is om jeg ikke hadde smeltet helt når jeg fikk kose så mye med han.Ha en fin uke!!!

Ville sa...

Så mange fine bilder, og gralla med blå sløyfe, og alle de gode kommntarene fra dommer:o) flott pels...synes å minnes at matmor for ikke så lenge siden hadde en annen oppfatning av pelsen til go`gutten;o).
Tror jeg må sette meg litt inn i sløyfer og bir, bim osv. alle farger og benevnelser.

T :-) sa...

Så morsomt å lese og se, Nina :-) Mange flotte bilder. Ser ut til at dere har hatt en kjempetrivelig dag. Føler at jeg gjentar meg selv ;-) Blir nesten misunnelig på dere som var der.

Marianne sa...

Jeg er ihvertfall døds misunnelig på dere som var på kongsberg.....sukk....

Var det ike deiligt å få høre at charlie var akkurat passe stor da, og med flott pels? Han blir nok en skikkelig flott mann etterhvert...

T :-) sa...

En ting til: For mye krøll på halen????? Og Nalle hadde for mye pels?

Nina og Bonnie sa...

Så det var søstra til Nalle som jeg fikk så fint bilde av. Tror Charlie forelsket seg litt i henne. Da var den saken avklart.Og Charlie begynte å gneldre når andre falt til ro. Ble for kjedelig for han å stå på et sted. Men det er en treningssak det også.

Og Tove, ja for mye krøll på halen. Det syns så godt nå som det er lite pels der.I fjor hadde han så stor og fin hale og ingen kunne se selve krøllen. Men jeg er veldig fornøyd med gutten min. Jeg har jo sammenlignet han med disse andre hannene med mye mer pels. Derfor synes jeg han ser så liten og pelsløs ut. Feil, skal ikke gjøre det igjen.

Og Marianne, jeg tror at foret og at han får i seg maten sin har begynt å gi resultater på pelsen. Da var det bare oppførslen i ringen igjen.

Dixie sa...

Dere er SÅÅÅ heldige som var på Kongsberg! Det hørtes så utrolig kjekt og koselig ut! :)

Mange fine bilder fra utstillingen, av maaange fine hunder! :)

Gry og Millis blogg sa...

Tusen takk igjen for en flott dag Nina:o)

Masse fine bilder som gjenforteller dagen på en strålende måte:o)

Gleder meg til Drammen alt jeg:o)

Nuss på nesa til bestekompisen til Milli-mor fra oss begge

snorredimma sa...

Jeg ble i allefall betatt av søstra til Nalle! Ho er super-fin, syns jeg...lgner veldig på Nalle, og han er jammen ikke verst han heller!!!:-)

Veldig fine bilder og det ser ut til å ha vært en gjeng som har hatt det veldig trivelig sammen. Morro å være samlet med så mange kjente på utstilling da. Da jeg stilte ut Dimma dro jeg alene og jeg kjente ingen der - det var litt stusselig!!

Og jeg syns du kler det korte håret, Nina!! Trives du med kort, eller??

snorredimma sa...

Jeg må jo si at ble ikke dommer'n litt imponert over Charlie som sto på to bein i ringen, så vet ikke jeg......Syns Charlie er akkurat så fin som han er, jeg..;-)

Kritikken var vel bra, men for mye krøll på halen....Dimma nektet å krølle hale sin på utstillinga, ho...og fortsatt i dag gidder ho ikke å krølle halen for mye...Syns det er best å ha den hengende ned som en rev!!