mandag 20. april 2009

Lenge siden!

Ja, nå har det lenge siden jeg har fått knotet ned noen ord. Har jo fulgt med på alle bloggene og fått tid til å kommentere de fleste. Det er jo litt av hvert som skjer nå om dagen.

Først brukte vi påsken til å flytte opp i leiligheten. Holder fortsatt på å komme i orden. Tar litt om gangen, og får ting unna etter hvert. Har sovet her en uke nå. Og Charlie storkoser seg. Ute på verandaen eller i hagen det meste av dagene. Bjeffe-trening på nytt. Nå er det så mye som må passes på. Og jeg har bestemt at jeg ikke skal røyke inne, nå som alt er ny-oppusset. Kjedelig, men på en måte deilig. Sitter ute med pcen på fanget og sjekker bloggene. Derfor har jeg ikke vært så aktiv. Sitter ikke så lenge av gangen og inne er det alt mulig annet som skal gjøres. Men jeg lover og skjerpe meg.

Har jo brukt de dagene som er fine og varme på hagen. Den er nå klar for første gjødselrunde. Venter ennå på litt varmere netter før jeg gjør det. Til neste år skal jeg være like flink som Tove, og så litt selv. Dammen er snart klar, vi skal gjøre om kanten så ikke Charlie ødelegger den i år også. Da legger vi shifferheller(vet ikke helt hvordan jeg staver det) rundt kanten så for det bli som det blir. Det er i allefall merk praktisk. Fisken er sjøsatt og 4 overlevde ute i vinter. Vi har fisket opp 3 som var døde. Det må jeg si er bra i en så liten dam. Trodde den hadde vært bunnfryst i vinter. Har forsatt fisk til overs i alle størrelser hvis noen trenger!

Så er den snart klart for årets første utstilling. Charlie er blitt badet og fønet etter alle kunstens regler i dag. Nå er det bare om å gjøre å holde han ren til søndag. Ikke noe langline resten av uka. Det blir en utfordring. Mye mas er det blitt i kveld, men han roer seg etter hvert. Det går seg vel til. Da er det ikke lenge til jeg og Charlie ser fler av dere. Det blir gøy. Glede-gruer meg litt til utstillingen. Men det får gå som det går. Vi får se om han oppfører seg.

Ikke noen bilder denne gangen. Har tatt endel nye, men har ikke rotet meg til å legge dem inn ennå. Kommer etter hvert. Det var det for denne gang. Ha en fortsatt fin uke alle sammen!! :-))))

25 kommentarer:

Inger`s blogg sa...

Gratulere med nyoppusset leilighet.
Tenker du er glad nå, å være kommet så langt.

Nøve sa...

Gratulerer Nina og Charlie! Godt å høre at han har finni seg til rette i sin nye bolig også :o)

Nalles kvite labber er ikke kvite nå om dagen, det er jo umulig! Det kan ikke være lett for Charlie nå!! Men er det egentlig så nøye da??

T :-) sa...

Så deilig det må være å komme i orden i den nye leiligheten. Ikke glem å nyte det :-)

Venter spent på bilder av den "nystrigla" Charlie.

Flott innlegg av sjarmøren du har på klubbens hjemmeside. Flere bør gjøre det samme....

Tove sa...

Charlie er sikkert veldig glad for at du har bestemt deg for å gå ut for å røyke :-) Vina syns i hvert fall det er veldig fint at PE går ut, da blir det jo en tur ut for henne også ;)

Marianne sa...

Så gøy med ny leilighet! Men det er jo litt styr å pakke ut da, men en fin anledning til å få rydet opp i alt skrotet eller?
Blir spennende å se hvordan det går på utstilingen, og tenk å få se så mange lapper på en gang, og alle bloggerene selvfølgelig!

Gry Viola og Roxie sa...

Det blir nok deilig for både Charlie og deg selv at du går ut og røyker. Skal bli koselig å hilse på dere til søndagen. Venter i det lengste med å bade Roxie. Hun er litt små fornerma på at Terje (Pappa) har stengt av hagen slik at hun ikke får ta seg ut på egen hånd. Hun er så rar hun går langs gjere der hun kom ut før og snøfter og sukker helt oppgitt over "pappa" som har stengt av hele hagen. Ha en fin uke!!

Gry og Millis blogg sa...

Så deilig Nina, at all jobbingen din resulterer i at du har fått en ny leilighet:o) Godt å høre at både du og Charlie koser dere der.

Det er kjempelurt å røyke ute, det minimerer røykinga en god del....

Ringer deg vedr. søndag. Vet ikke hvor lang tid vi bruker, men fikk PM'en på mail og FL starter så vidt jeg husker 1130? Da bør vi vel være der en time før (i hvertfall?)

Ville sa...

Så kjekt at dere er inne i den nyoppussede leiligheten:)
Du er utrolig flink med hagen din:o) så koselig å lese om hvordan du har det...tenk fiskedam...ikke mange som har det. Hagen høres litt sånn eksotisk ut for meg:) håper at vi får sett noen bilder av den etterhvert.
Blir liksom mindre tid til blogging når været er fint...men må allikevel inn å sjekke...vil jo gjerne følge litt på hva som foregår.
Lykke til med utstillingen.

Hanne sa...

Grattis med innflytting i ny leilighet!! Mye jobb, men spennede også, tenker jeg!

Jeg tror jeg må krype til korset og gi Bienna en vask før utstilling, hun er helt seig i pelsen av støv og skitt. Jeg pleier ikke å bade henne før utstilling, tror det er best uten, men nå har jeg ikke noe valg ser det ut til...

Gleder meg til å se dere på Kongsberg!!

Anne-Liss sa...

Gratulerer med ny leilighet, fint at Charlie fant seg fort til rette.

Så mange som skal til Kongsberg:-)
Det blir nok en kjekk helg synd vi bor så langt vekke ellers hadde vi nok tatt en tur.

Kos dere og lykke til med utstillingen.

Lena & lapptussarna sa...

Lycka till på söndag!
Jag tror det kommer en hel del "svenska" finska lapphundar till utställningen!
Vi stannar dock hemma =0)
Utställning har vi aldrig vågat oss på.
Ha de gott!

Nina og Bonnie sa...

Hjelp, jeg har ikke fått noe PM. Kanskje det var for mailen min ikke var til å åpne så jeg måtte sende det pr.post.

Gry, det tar ca 1 time og 15 min. fra meg til Kongsberg og så vet jeg jo ikke hvor i Kongsberg vi skal. Håper du har kart så legger vi det inn på GPSèn din. Tenker det blir gøy, to uten sted sans på tur.

Og ja. Det kommer bilder. Kanskje i kveld. Må få med meg Frustrerte fruer først.

Nina og Bonnie sa...

Ja,vi koser oss. Mangler bare skyvedørsgarderoben så er alt på plass. Klar til å ta i mot besøk.

Nøve sa...

Det er iallefall lett og finne fram dit, til hundehytta :o) Det er godt skilta fra rv 134.
Sier vel ifra om når dere planlegger å være på plass?

Nå begynner jeg virkelig å glede meg :o)

Gry sa...

Så hvis jeg er hos deg sånn litt over halv ni, da burde vi ha god tid? Jeg har GPS (på en god dag forstår jeg hvordan jeg bruker den også;o)

Herre min hatt, jeg skal først finne fram til deg, og så til Kongsberg... Oi, oi, oi......:o) Men din adresse ligger lagret på GPS'n, så dit skal jeg nok finne fram:o) Så tar vi det derfra - sammen - betryggende det:o)

Tove sa...

Slapp av og kos dere Nina og Gry, det ER lett å finne fram. Se etter den røde kafeteriaen.

Ville sa...

Lykke til alle flotte lappiser på utstillingen, venter spendt på å høre hvordan dere har hatt det:) Tror jeg trenger noen tisps om hvordan dere stiller ut hundene, for vi lurer på å ta Ville på utstilling, tenkte nå mai, men vi føer oss ikke helt klar for det, så i første om gang blir det bare å se hvordan det funker.
Tipsene kan vente til dere har vært på utstillingen:)

Nina sa...

Gry:
Er vi to, finner vi vel frem. Det er sikkert flere med lapper på veien. Da henger vi oss på en bil med hunder bak i. Å håper de skal dit.

Vis ikke lappene skal i ringen før 1130 har vi god tid hvis du er her ved 830 tiden. Skal jo laste inn hund og baggasje i bilen din.

Nøve: Sender deg SMS under veis. Nå begynne jeg å merke sommerfuglene også.

Nina. sa...

Berit: Et godt tips første gangen, dra sammen med noen som har gjordt det mange ganger. Jeg hadde aldri gjordt det hvis ikke jeg følte meg trygg og hadde noen som kunne fortelle meg hva som skulle skje og hva jeg skulle gjøre.

Uansett er ringsekretærene der for å svare på spørsmål og hjelpe oss under veis.

snorredimma sa...

Gratulerer, Nina - endelig i hus i den nye leiligheten! Gleder meg til å se bilder både innefra ot fra hagen din ute! Nysgjerrig på fiskedammen, og det var jo ikke dårlig at noen av fiskene klarte overvintre i alle den snøen o kulda vi har hatt.

Og til dere alle som skal på utstilling: Lykke til og bare kos dere. Tenk så mange vakre lapper dere får se, og tenk så mange herlige hundefolk - bloggere - dere skal møte. Det må bare bli en herrlig dag!!:-)

Hvor er det innlegget du har av Charlie på klubbens hjemmeside? Ååå, det har jeg lyst til å se...

Fortsatt fin uke!

Ville sa...

Takk for tipset Nina :o) kanskje det beste er å melde henne på i mai, så kan vi bestemme der og da om vi vil vise henne frem eller trekke oss. Er jo litt synd og gå å se på og putselig føle trang til å gå i ringen ;o)

Dixie sa...

Gratulerer med ny leilighet! :) Håper du legger ut noen bilder av den snart, så vi får sen den! :)

Og lykke til på utstilling, alle dere som skal der! Det må jo være kjempekjekt å få møte alle bloggefolka og mange flere med lapphund på én gang!

Berit: Skal dere melde Ville på utstilling i mai? På Orre? Det blir spennende! Vi har tenkt på å stille ut Dixie også, og Gunn Tove har tilbudt seg å gå med henne, så vi får se om vi gjør det en gang vi også! (Men hun kunne ikke i mai, da...)

God tur til Kongsberg! :)

Nina og Bonnie sa...

Camilla: jeg har sendt inn Charlie som "ukens sjarmør". Der kan du seg go`gutten.

Tove sa...

Laphhundklubbens sjarmører: Jeg var inne og tittet på hvem som lå der. Det var jammen ikke mange som hadde sendt inn bidrag de siste årene? Hallooooo, skjerp dere ;) Er dere ikke klar over at dere andre også har sjarmører? Det er jo så morsomt å lese og se bilder. Barfi er for liten, så jeg er fritatt :o)

snorredimma sa...

Da har jeg vært inne på sjarmørsiden til lapphundklubben, og der så jeg jammen en utrolig vakker hund (flott bilde, forresten) som blir kalt for Charlie!!!

Og det var utrolig rart å se den tispa med blå øyne, minnet nesten litt om en border collie....