søndag 1. mai 2011

Å dagene går……

Tara glir mer og mer i hos oss.  Hun vekker meg om morgenen sammen med Charlie og har skjønt at jeg må ha kaffe før jeg våkner. Hun er tålmodig og snill. Foreløpig ikke mye lyd i henne.  Her er det nok mer som skjer enn det hun er vant til og da er hun sliten og trøtt når kvelden kommer. Sover gjerne til 1000 og det passe meg utmerket. :)  Tara er veldig smart og derfor må en tenke stor hund når en takler henne. Hun kan nok lett blir pysete hvis en skal bære og hjelpe henne overalt.  Hun har prøvd seg på å slippe å gå i trapper, står nede og piper. Når jeg tar på henne båndet og går opp i trappen med henne på slep, så går det jo så fint. Selvfølgelig kan hun går i trapper, det er jo bare en tulle ting. Så hun tester meg nok hele tiden.  I sofaen ligger hun, men senga er fy-fy. Og det er helt greit. Hun har ikke prøvd seg der. Så den hunden er slett ikke dum.  Hun er litt redd store hunder og når leonberger-tispa til naboen kom i en rasende fart gjennom hekken så skvatt hun. Da hylte hun  til så det hørtes ut som noen drepte henne.  Skal si jeg skvatt, jeg også.  Så dette er noe vi må trene på. Hermann, kongepuddelen til hun jeg jobber for har jeg jo hver mandag og tirsdag mens hun er på bassengtrening. Da skal jeg passe på å ta med Tara på en tur i sammen med han.  Når hun venner seg til han i bånd så må det jo går bra til slutt. 

007

I går klippet vi klørne. Var forberedt på skrik og en usamarbeids hund. Det er det eieren har fortalt meg. Hun må få dyrlegen til å gjøre det. Med hjelp av Kirsti så stålsatte vi oss og satte i gang.  Det gikk sååååå fint. Hun hylte ikke og lå stille i armene til Kirsti mens jeg klippet. Kirsti godsnakket med henne og lovet henne ost når vi var ferdig. Og hun protesterte bare litt når jeg kom til framlabbene.  Hun har vent seg til mye på de to dagene hun har vært her.  Snill er hun!!!!!!

061

Charlie er sliten om dagen. Han sover så hardt om kvelden nå at han snorker. Det har han aldri gjort før. Tara er nok ikke drømmen hans, men han finner seg i å ha henne her.  Ikke vil han leke med henne, der er han blitt fryktelig treg. Det eneste han passer på er beina sine.  Men han godtar henne, går fint i sammen med henne og godtar det meste av det hun gjør.  Han knurrer ikke på henne når det er noe han ikke liker. Han bare vender ansikte vekk eller går. Er redd kanskje han blir en tøffel…..litt for snill den gutten der.  Tara er jo så glad i Charlie. Hun hopper på to og vil gjerne slikke han i ansiktet. En skikkelig logredame.  Men kjedelig-Charlie bare løfter hode og ser helt uberørt ut. Stakkars Tara, hun vil jo så gjerne gjøre noe godt med han.

004 

Nå i helgen har vi vært ute hele dagene og det tærer på.  Merker til og med jeg blir trøtt på kvelden av mye frisk luft. Ikke rart hundene sover som noen slakt nå. I dag har jeg vært på hagesentere og kjøpt roser og hundene har vært hjemme alene. Det gikk fint, ikke noe blod å se, hihi.  Så i morgen så er det jobb og noen timer alene for hundene. Tenker de trenger å sove litt ut etter helgen.

006

Hilsen Tara, Charlie og Nina!

8 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Dette er jo helt strålende Nina. En superduper start! Jeg har tenkt masse på dere i helgen, og nå fikk jeg endelig litt nytt:o)

Høres ut som om hun koser seg hos dere. Charlie gjør seg sikkert bare litt kostbar tror jeg:o)

Du må holde oss oppdatert nå, for dette vil ingen av oss gå glipp av tror jeg:o)

Nøve sa...

Dette høres bra ut. Og smarte Nina lar seg ikke lure av ett yndig lite vesen :o) Dette må jo bare bli kjempebra,det!
Litt rart å tenke på at Charlie er like treg som Nalle! Hva er det med disse gutta..når ikke alt går akkurat som de har tenkt. De drømmer nok mest om villige finske lappejenter,de. Det er ikke synd på dem ;-)
(Nalle kan nok finne på å forelske seg bittelitt i Tara også)

snorredimma sa...

Å, dette går jo strålende. Så flink som du er, NIna, kommer vesle Tara til skli rett inn hos dere for alltid. Tenk at Charlie-gutten bare snur seg vekk.....tror han holder Tara litt på pinebenken, jeg :-)...det skal ikke være alt for lett å komme hjem til dere å agere som lille-søster..hihi...

Ville sa...

Dette høres virkelig lovende ut for dere Nina:o)

Bilde av Charlie med alle tyggebeina får meg til å le:D
Han kommer nok på gli Charlie også og blir den perfekte storebror for Tara. Jeg tror også at han oppfører seg litt kostbar, tross alt det er hans domene. Gir han Tara den ene kloa nå tar hun hele labben og Charlie er solgt, smarte gutten skjønner sånt;o)))

Hun er så femenin og vakker, helt nydelig liten Tibbe-frøken. Gleder meg på dine vegne Nina.

Vil ikke gå glipp av dette jeg heller, så litt oppdatering synes jeg også er helt ok:o)

Lappelykke sa...

Synes dette høres ut som en riktig så godt utgangspunkt for tiden videre!

Jeg har også tenkt på dere i helgen og krysset tær og fingre for at alt gikk fint.

Den friske luften er uten tvil søvndyssende, men å så deilig å være ute. Frost er også ute fra vi står opp til han legger seg. Iallefall neste, da. Og merker en helt annen rytme på han om sommeren enn på vinteren.

Ha en finfin uke!

Inger`s blogg sa...

Gratulerer, dette kommer til å gå bra!!!
Selv om det blir litt av en omveltning. Tara ser nå så søt ut og jeg tenker Charlie kommer til å hjelpe med oppdragelsen.
Du og Charlie blir helt sikkert glad i lille Tara!
Lykke til!!!

Lena & tussarna sa...

Vilken liten sötnos som flyttat hem till dig och Charlie. Hoppas de att det kommer att bli bra för er tre.

Vilken massa underbara bilder i bloggen vilken otroligt duktig fotograf du är!

Unknown sa...

Det er så artig å høyre om framgangen til Tara, gler meg til fleire oppdateringar :) Så kjekt at ho glir rett inn! :D Og så artig at du har fått såpass "dreisen" på ho at de fekk ho til å vere roleg under kloklippinga! Og når det gjeldt Charlie så kan det jo hende han vil leike med ho etterkvart?