onsdag 18. mai 2011

BARE BILDER.

I dag blir det bare bilder fra meg. Har ryddet i bildene og det tar tid. Siden det er regn og vind i dag så passet det. Vasking for jeg ta ved neste regnværsdag. ADVARSEL: her er det myyyyyye rart!

012

En stolt gutt har fått 3-hjulsykkel av farmor!

015

018

017

024

027

Masse blomster har kommet for tidlig i år. Er redd det kommer til å bli tynt til høsten. Men rosene bruker litt lenger tid, heldigvis.

020

022

Charlie må jo ligge i bedet.

004

Lille-jenta vår, Andrea er blitt 1 år.

005

011

Er det dette du mente, Gry?  Denne gjengen er jammen i meg fulle av energi og rampestreker. HERLIG!!!!!!!

023

Ikke lenge siden dette!

077

037 (2)

Til slutt kom det et par naturbilder. Dette er vel det jeg synes er vanskeligst.

Ellers så går dagene sin gang etter alt som har skjedd. Tara er hjemme hos sin familie og det går bra. Vi savner henne her, til og med Kirsti og de andre i familien. Jeg skal passe henne hvis de skal noen steder. Det har jeg sagt er greit. Så vi satser på de skal på ferie snart.

Ikke mye nytt å fortelle her i fra. Virker sikkert kjedelig, men dagene går super fort. Ikke vet jeg hvor de blir av.  Så til neste gang….ha en fortreffelig vår!

 

Klem fra Nina og Charlie!  

11 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

MASSE flotte bilder Nina!!! Så fint det var med de blomstene som vokser ut av stubben!! Kjempefint!

Jeg synes du er flink til å ta naturbilder jeg - jeg er nemlig enig med deg - det er de vanskeligste å ta (for meg blir de så "flate" og kjedelige liksom). Du er flink til å få litt liv i dem.

Så stor Andrea har blitt. Himmel og hav!

JA NINA - DET VAR AKKURAT DET JEG MENTE:o)))

Hanne sa...

Her var det mye forskjellig, ja! Men bilder er alltid gøy å se og her var det mange fine!!

Neimen ikke så lenge siden vi hadde full vinter, nei. Flott vinterbilde av Charlie i snøen!

Så fint at du iallefall kan passe Tara! Jeg tror nok at du tok den rette avgjørelsen i forhold til henne. Er man usikker bør man nok la være...

Takker ellers for sist!! Så fint vi hadde det!!!

Lappelykke sa...

Dette var en opprydning som ganget oss som følger bloggen . her var det mye vakkert!

Syns det ser ut som du virkelig har en flott hage, særlig Charlie-blomsten likte jeg godt;) Og selv om det er kos med hage - jeg må si at jeg syns snøbildet ditt var fantastisk. Men liker vinteren, da. Den er kanskej kald, men jeg slipper å engste meg for orm og flått og andre eklepekler. På vinteren er det bare skigåere og de stresser meg ikke på samme vis:) Men hver sesong sin sjarm!

Ha en gd helg når vi kommer dit!

Ville sa...

Så mange flotte bilder Nina!!! Bare bilder er også gøy. Kjekt å se William og Andrea, jeg gjentar meg selv men de har begge sånt et deilig smil - Lano smilet, nydelige bilder av dem begge:o)))

Charlie i sivene, blomstene og så synes jeg at naturbildene dine er fine...jeg tar bare naturbilder, kan ikke annet, så har det jo med intresser å gjøre også, tenker jeg.
Jeg innbiller meg at når dere går på fotoskolen så blir dere kanskje ekstra kritiske til bildene ???

Nøve sa...

Så mange fine bilder! Jeg også ble liksom overraska over å se hvor stor Andrea har blitt :o)

For en hage du har, Nina. Kan ikke se meg mett på alle de vakre blomstene, og tenker på alt arbeidet som ligger bak.. Håper dere får mange fine sommerkvelder å nyte hagen på. Har du fått fisk i dammen igjen??

Nina og Bonnie sa...

Gry, er helt enig. Flate bilder, det var det rette ordet. Der har du meg, jeg finner ikke de rette ordene. :o)

Nøve, fisken som er satt ut er Kirsti sine 4 bitte små gullfisk. Stakkars, de svømmer seg vekk i dammen. Men til helgen skal jeg dra å kjøpe noen fler.

Hanne, jeg angrer ikke på valget om Tara. Men jeg savner henne inn i mellom. Det var jo så koselig med to stk her. Vel, jeg får heller bli en hundepasser. :o)

T :-) sa...

Du verden som det blomstrer hos deg! Jeg frykter at mine sommerblomstplanter frøys i natt :-s
God helg!

Marianne sa...

Ja det var ikke BARE BILDER nei..Masse flott å se på, herlige unger , herlige valper å en herlig hage ;) Livet er rett å slett herligt på våren! Kos dere videre i hagen du og Charlie!

Ragnhild B. sa...

Heisan, her har det skjedd mye! Har ikke hatt tid og anledning til noe særlig blogglesing, men nå har jeg lest meg bakover i tida her hos deg, og fått med meg historien om Tara! Og så mange fine bilder!

Siss sa...

Bilder er ikke bare.!
Det setter i gang fantasien, og en kan jo se at hos deg er hagen så perfekt som den pleier.

Du er på tur og koser deg med Charlie gutten, og du storkoser deg med tanteungene dine.

Du er flink til å ta levende bilder:-)

Unknown sa...

flotte bilder som vanleg! :) og så forstår eg det slik at Tara ikkje vart verande hjå deg? Det er jo slikt som skjer, det er ikkje alltid at ein finn ut at det passar inn i livssituasjonen med to hundar heller!