søndag 30. mai 2010

Vår helg!

Jeg har hatt langfri denne helgen så her begynte helgen allerede torsdag kveld. Så fredag fikk jeg unna noen ærender og så var resten av dagen til å være i hagen. Selv om ikke været var det beste så var det deilig å bare være ute. Planting av sommerblomster og klipping av plen. Charlie blir så trøtt av å være ute hele dagen. Så når kvelden kom så høre eller så jeg ikke mer til han. Måtte til å med hente han til langlineturen sent på kvelden.

Lørdag hadde vi en playdate avtale med Tove og Barfi. Vel, Vina var der jo også, men hun er ikke med å leker. Det er en godt voksen dame. Men Charlie elsker å springe på jordet hos Tove på Hedrum. Så når Tove er hjemme, så passer vi på å møtes. Men vi har byttet litt beite. Nå som jeg oppdaget hvor fint hundene har det hos Tove, så er det blitt min tur til å komme til henne.

002

Det ble varmt og godt på lørdagen så Charlie og Barfi holdt seg mye i skyggen. Se, Barfi springer i fra Charlie. Det trodde jeg ikke var mulig. Han som er så kjapp ellers. Og mens vi satt og spiste kake og drakk kaffe/te så begynte det å tordne. Det var bare Vina som ikke likte seg da. De andre blåste en lang marsj i det. Heldigvis!!!

003

Her er det vist noe i skogen som vekker interesse. Moro å se så forskjellige de er i fargene. Fine hundene våre.

Etterhvert forsvant Vina inn i skogen og Tove var sikker på at hun bare sprang hjem. Tenk å ta det så rolig. Jeg hadde ikke fått ro på meg før jeg hadde gått hjem for å sjekke.

007

Charlie orket ikke å springe så mye i varmen. Her er det gått over i kos mellom Barfi og Charlie. De er jo så fine sammen. Barfi er blitt ei skikkelig flott jente. Mere utstilling på henne, Tove. Hører du????

026

Tove og Charlie koset seg sammen. Han har fått litt mere tid til oss når han er sammen med andre hunder nå. Må innom å sjekke om vi har noe godt. Og innkallingen sitte på jordet hos Tove. Der vet han at han kan gå løs til vi kommer til bilen.

Tove og jeg prater om alt og koser oss sammen. Plutselig var det gått over 3 timer og det var på tiden å komme seg hjemover. Og i tillegg så kom regnet. Greit når en skal gå igjennom en tykk skog på vei hjemover mot bilen. Og hjemme ventet Vina. Hun var gått hjem å lå inne når vi kom.Tusen takk for du har tid til å få besøk av oss når du er hjemme, Tove. Vi koser oss masse sammen med dere.

097

På søndag var det denne karen sin tur til å bli feiret. William har fylt 2 år i dag. Og da var det fullt opp å gjøre. Vi var heldigvis heldig med været. Så det var grilling og masse hjemmebakte kaker av mammaen. Hele familien fra Oslosiden kom og da med 3 barn. Så Charlie fikk bli hjemme. Kan bli for mye for den karen også. Men selskapet begynte tidlig og sluttet tidlig så det gikk fint.

010

Og jeg hjalp til med grillingen, som vanlig. Det er mer eller mindre blitt min jobb. Men det er bare gøy. Litt uvant med gassgrill, men pytt, det blir da stort sett mat av det og ingen tør å klage. Bare et lite tips, bruk forkle. Jeg viste ikke på forhånd at jeg skulle grille så jeg må jobbe litt med noen flekker jeg fikk på klærne. Det spruter mer fra en gassgrill.

081

Vår gave til William var et huskestativ. Ungdommen fikk noe å gjøre. Det er Marius og onkel Tommy som jobber. Kjekt å ha noe å gjøre og veldig greit med hjelp. De ble ikke ferdig, men etter kurset i morgen skal jeg bort å hjelpe til. Kirsti drar ditt først. William er utålmodig etter å få prøve sin egen huske og sklie.

Vel, det var litt om hva som har skjedd her i helgen. Nå venter en ny arbeidsuke. Etter værmeldingen så burde jeg vel tatt ferien den uken. Varmen skal komme og vi kan være ute å kose oss. Jeg gleder meg!!!!

Ha en fin uke, alle sammen!!!!!

11 kommentarer:

T :-) sa...

Tusen takk for besøket Nina og Charlie!! Vi gleder oss allerede til neste gang:-) Og Vina og Barfi syntes halene var kjempegode!!
Masse fine bilder her :-)Jeg har ikke kommet lenger enn å sjekke mine og filmene..

Nøve sa...

Godt å lese hvordan dere koser dere, både folk og dyr :o)

Tenk at William er to år, vi har "kjent" ham hele livet faktisk! Det var ei flott gave han fikk!
ps. moro at lille du må trå til og hjelpe kara montering ;o)
Håper du får ei fin uke!
(Jeg for min del håper vi slipper unna med max 20c..)

Dixie sa...

Det hørtes kjekt ut med langhelg! Charlie fikk visst være med på mye forskjellig denne helga! Ser ut som han og Barfi koser seg veeeldig sammen! Og Vina likte nok også godt å bare få gjøre som hun ville! :D

William ble sikkert kjempeglad for lekestativet! :D Skjønner godt at han gleder seg til å prøve det! :)

Gry Viola og Roxie sa...

Så fine hunder! Veldig fint bilde av Barfi og Charlie som koser!
Vina er jo bare flott da!
Flott huskestativ William fikk da!
Ha en flott uke!
Skal til hu dyrlegen nær dere på torsdag, er du hjemme da? Så kunne vi jo ta en tur innom.

Marianne sa...

Så gøy med Barfi besøk da! De leker visst fint sammen de to!

Flott huske eller RONSE som vi kaller det her nede, som William fikk, å så med sklie på også..tenker han kommer til å stor kose seg med det!

Ville sa...

Så kjekt at Charlie fikk leke med Vina og Barfi i helgen!!!
Det er så utrolig herlig å lese når hundene har det gøy isammen.
Sitter her å tenker på: "hvor heldige vi og hundene er. Masse nye venner både for dem og oss.
Masse fine bilder av dem ilag!!!

Tenk at William er nå hele 2 år, for en flott gave, han får nok mye glede av den.
Likte bilde av deg ved grillen:o))) vekker gode minner, fra en grillkveld i mai;o)

Gry og Millis blogg sa...

Det er så trivelig å lese om hvordan dere koser dere sammen, både du og Tove og hundene:o)) Kjempedeilig for alle 5 at dere treffes:o)

FOR en fin bursdagsgave William har fått.

Jeg tenkte som Berit:o) Får herlige assosiasjoner til en fantastisk helg i mai - med "mor" ved grillen:o)) Herlige Nina!

snorredimma sa...

Jammen er lille William blitt 2 år allerede - og han er fortsatt en liten sjarmør...nesten vår maskott han her i blogglandia!!

Herlig at du og Tove koser dere i lag, og hundene vet vi jo trives sammen. Tenk at Vina bare sprang hjem - ho syns sikkert det ble litt kjedelig...eller så savnet ho PE ;o)))

Nå kommer varmen, Nina..så nå skal vi kose oss....jeg kan iallfall si det, for nå har jeg fri hele uka etter en tøff jobbe-helg!! Jippi :o)

Irén sa...

Koselig å lese om besøket hos Tove! Høres ut som to- og firbeinte koste seg like mye :-)

Flotte bilder, Nina! Liker så godt headingen din, at jeg må skryte litt ekstra av den. Charlie er vakker!

Gratulerer så masse med overstått til store, lille William! Så skjønn han er :-) Skikkelig flott gave. Mistenkelig likt lekestativet til Katherine ;-)

Kommer du på besøk, Nina, skal vi passe på å ha grillen klar, hihihi

Ha en flott dag!

T :-) sa...

Herlige William, tenker han får mye moro med presangen /-e sine :-)

3 timer!! oi! de gikk jammen fort :-)

Nina og Bonnie sa...

Gry Viola, ja jeg er hjemme på tordag. Har fri da. Så dere er hjertlig velkommen!!!! Vet du ca når??? Så jeg er litt forberedt.