onsdag 26. mai 2010

JEG ER SÅ GLAD!!!! :O)

Ja, endelig!!!!! Nå ble det ny jobb på meg i går. Og i dag fikk jeg sagt opp den jeg har nå. Så nå er det gjort. Og hva skal jeg så gjøre?????

JO, jeg skal jobbe i kommunen som hjemmehjelp. Eller praktisk bistand, som det så fint heter nå. Men jeg har fått bedre arbeidstid. Ingen lange ettermiddager. Ingen helger. JIPPI!!!!!!!!Og jeg skal bruke min bil, med godtgjørselse for det. Og det betyr at Charlie kan være med meg. Jeg er jo aldri mer en 2 timer på et sted. Så han slipper å ligge i bilen hele dagen. Og kanskje noen eldre vil ha besøk av han også.

Så nå er jeg bare glad og superfornøyd. Dette har jeg ventet på lenge. Og tålmodighet, det lønner seg. Jeg tok med familien ut til middag i går for å feire. Her er alle kjempeglad for dette. Og kjempekjekt å få jobbe i kommunen, der alt er ordentlig og med 10,- mer i timen enn det jeg har nå.

063

En glad Charlie som vil være med mamma på jobb i sommer. :o)

Nå kan jeg begynne å planlegge litt mer i forhold til en hund til. Nå har jeg en arbeidstid som gjør meg mer fleksibel, jeg bestemmer mye av den selv. Og etterhvert kan jeg legge meg opp litt penger, en buffer til hundehold og veterinær. Utrolig hvor mye en ny jobb kan gjøre. Jeg er bare GLAD, GLAD OG GLAD!!!!!

Nå skal jeg ikke skrive så mye mer, bare ønske dere alle fine dager framover. Dere venter sikkert på varmen, akkurat som meg.

21 kommentarer:

Nøve sa...

Dette blir jo aldeles perfekt for dere :o)))
Tenk så mange gamle som vil lysne opp bare ved synet av Charlie, han må jammen få godt betalt han også!
Jeg ble glad jeg også, Nina. Gratulerer såååå mye :o)
KLEM!

Gry Viola og Roxie sa...

Grattis med ny jobb! Kjempe morro å høre at det fixet seg!!
Blir nok deilig å ikke jobbe helger mer!!
Ha en fin uke videre!! Vi snakkes!
Hilsen Gry og Roxie

snorredimma sa...

Ååå, sååå heeerrrlig, Nina!! Det er deg vel unt...og så kan du ha med Charlie på jobb :-) Så BRA! Like glad som deg jeg, nå...JIPPI!

Ville sa...

Det høres jo helt glimrende ut, gratulere så mye,Nina:o)))
Tenk at du har fåt der Charlie ikke er så lenge alene og du kan til og med ha ham med, dette fortjener dere begge to:o)))

T :-) sa...

Gratulerer Nina! Så bra at det har ordnet seg :-))))

Gry og Millis blogg sa...

Jeg og Milli er superduperglad på dine og Charlies vegne. At dere kommer til å bli en ressurs for brukerne, ja det er vi HELT SIKRE på!!!!!!!! Dette er midt i blinken for dere begge, OG for de dere skal besøke - for makan til Nina og makan til Charlie - ja det finnes bare ikke. Dette blir så innmari bra Nina!!!!

Stor klem fra Tjømlingene

Marianne sa...

Gratulere Nina, med "nytt og bedre liv"!! Dette blir jo bare så bra for både deg og Charlie...og enda kjekkere er det jo visst du nå kan få muligheten til å realisere en hund til!! Det hørtes veldig spennende ut!

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Så fantastisk å høre Nina! Skjønner at du har det veeeeldig bra nå! Lykke til med ny jobb. Klem

T :-) sa...

og de som får "bistand" av deg er kjempeheldige :-))) tenk å få trivelige Nina på besøk og reint blir det også. Huset til Nina er jo strøkent enten det er finvær, søle eller røyteperiode!

men du kommer til å savne fridagen midt i uka...neida, du setter sikkert mye større pris på fri i helgene enn det jeg gjør :-)Gled deg :-)

noe annet, mulig det blir neste helg isteden, er du i Drammen da? Vi tastes :-)

Anne-Liss sa...

Gratulerer med ny jobb !
Det er jo supert å kunne ta Charlie med seg, sikker mange som vil synes det er stas å få besøk av ham også!

Lykke til !

Luna sa...

Gratulerer med ny jobb! høres kjempebra ut :)

Eva + 4 sa...

Gratulerer så mye :D Herlig når man får arbeidstidene man ønsker,samt at man går opp i lønn! Også et stoooort + at man kan ha med seg hunden... Supert,Nina :D

Marielle sa...

Gratulerer så masse med ny jobb! :o) Kjekt at alt ordner seg for dere :o))

Nina og Bonnie sa...

Tusen takk, alle sammen!!!! :o))))

Jeg vet vel egentlig ikke hva jeg går til, men her er det bare å hoppe i det.Dette blir jo noe helt andeledes enn det jeg er vant til. Jeg begynner 5 juli og da blir det ikke noe ferie på meg i år. Men det gjør ikke noe.

Tove: så strøkent er det IKKE hos meg hele tiden. Sterkt overdrevet!!!

Nå har jeg satt inn et gir til med bjeffingen til Charlie og så for jeg planlagt en hund til. Så nå om dagen er det jobbe, jobbe, jobbe hund.

Marina sa...

Åh tusen Grattis ! Vad kul att få ett jobb man längtat efter , och att kunna ha Charlie med sig !! underbart ! Hoppas vi ses i Drammen nästa helg! kram på er !

Elses og Goyas blogg sa...

Gratulerer! jeg blir helt glad av å lese innlegget ditt.

Siss sa...

Gratulerer kjempe mye med ny jobb Nina:-)
Jeg ser for meg deg og Charlie på jobb. Gleder meg til å lese referater.

Anonym sa...

Grattis till både dig och Charlie!
Det är härligt och nyttigt att få sadla om ibland och miljöombyte mår vi alla bra av.... Det är ju alltid för- och nackdelar med alla jobb, men bra arbetstider och bättre lön är aldrig fel... ;-)
Lycka till från oss.

. sa...

Så utrolig gøy! De gamle er jo såååå koselig å jobbe med :) Også så praktisk å ha med hunden !!
gratulerer og lykke til!!

Dixie sa...

Gratulerer med ny jobb! :D Den hørtes jo veldig kjekk ut både for deg og Charlie! Det er sikkert mange gamle som har lyst på besøk av Charlie! Veldig gøy at du slipper å jobb både kvelder og helger! :D

Ragnhild B. sa...

Gratulerer, Nina! Dette høres jo bare supert ut! Spennende og stimulerende å skifte "beite", og bedre lønn og fleksibilitet i forhold til Charlie er absolutt ikke å forakte! Spennende å høre om tanker om ny hund!