torsdag 1. januar 2009

Besøk av Milli!

Hjertelig gjensyn!
I dag hadde jeg planlagt å liste litt på do i leiligheten. Det er noen dager siden jeg har gjort noe der. Hadde egentlig ikke lyst. Charlie var sliten etter en fryktelig natt og sov hele formiddagen. Så fikk jeg en melding. Det var Gry som lurte på om jeg hadde lyst på besøk. Og gjett om! Jeg svarte: det er bare å komme,men ta det som det er her. Hadde ikke gjort så mye inne siden julaften.Nå er det bare å springe!
Jeg heiv meg over støvsugeren, måtte lissom få det verst av hårdottene vekk.(Det viste du ikke,Gry.) Og det var det. Så ringer telefonen, jeg tror jeg er her nå,sier Gry. Og så sant, der kjører det en svær 4-hjulstekker inn i gården. Det var Gry og Milli. Så hyggelig å se igjen.


Dette var gøy!
Vi gikk inn først og tok en kaffe før vi bestemte oss for hvor vi skulle gå hen. Det var en slags søndag og fint vær, så vestmarka med mye skog og løyper betydde mye mennesker på tur. Da bestemte vi oss for den inngjerda barnehagen. Der kunne de jo springe. Vi ruslet gjennom nabolaget og snakket lapphund. Også litt mer privat, blir bedre kjent for hver gang. Charlie viste hva som skulle skje når vi nærmet oss barnehagen. Vi hadde ikke vært der lenge før Kischa kom. De eierne er av mere vårt slag. Så glad for å ha en hund å leke med. Da har de litt bedre samvittighet også.Så kom dama til Charlie!Dette synes både Milli og Charlie var gøy. De ble bare noen minutter, de skulle få litt mosjon selv. Men det gjorde da ingen ting. Milli og Charlie sprang og koset seg. Etter en stund gikk vi hjem over. Da hadde de nok fått ut det meste av energien, men måtte liksom prøve den andre likevel.


Milli,Kischa og Charlie!


Vel hjemme prøvde jeg å by Gry på litt mat og drikke, men det var bare kaffen som fristet da. Det var vist på tide å reise hjem. Vi pratet oss litt vekk mens hundene nå hadde begynt å ligge og leke. De var slitene. Tiden gikk alt for fort. Sånn er det i hyggelig lag. Vi hadde det veldig koselig og vi håper på gjentagelse. Tusen, tusen, tusen takk for besøket i dag, Gry og Milli. Det er ikke ofte vi har besøk av en annen hund. Charlie har sovet siden. Vi har vært ute å tisset en gang og det er det.


Liggende lek!

23 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine bilder Nina, det er jo masse bilder der man virkelig ser hvor glade de er!

Som du sikkert har forstått på bloggen min, har vi storkost oss vi også, og nå vet vi jo veien (trur eg......) Nå er Milli seg selv igjen, men hun sov i hele går, Ola lurte på hva i himmelens navn og rike jeg hadde gjort med henne. Stor klem til snille Charlie!

Marianne sa...

Det så ut som noen lykkelige hunder ja, kjekt å få besøk av noen likesinnede av og til.
Flotte bilder du har fått tatt også.

Anonym sa...

Først og fremst: utrolig godt gjort av Gry å finne fram!!!

Jeg ser jo tydelig at hundene koste seg sammen, skikkelig fine bilder, Nina. Så godt å kunne ta tingene slik på sparket. Skulle ønske jeg bodde nærmere dere!
Men vi har jo heldigvis Børre i "nærheten", og KANGO. Tror Nalle savner en tur med ham nå..

T :-) sa...

Morsomt å se på de lekende hundene. Fine bilder og det ser ut som dere på to bein har hatt det fint også :-)

Anonym sa...

Ingen ufinheter Nøve;o)))) Dette klarte jeg uten å kjøre feil en eneste gang (jeg tar imidlertid bølgen for GPS'en).

Jeg visste ikke at du hadde støvsugd Nina, men det var bra strøkent hos deg! Ikke no' rot jo!

Dixie sa...

Så kjekt med besøk! :)
Det så ut som om hundene hadde det veeeldig kjekt!

Dixie har lekt mye med Tessy og Ville i det siste, men nå er vi på Hovden, og her er det ingen hunder vi kjenner... Ute er det nå ca. 15 minusgrader (det er det varmeste det har vært her siden vi kom), så vi klarer ikke å være så lenge ute om gangen heller... Men Dixie blir trøtt uansett hun, nå ligger hun og sover etter bare en halvtimes tur... :)

Anonym sa...

Så rotete greier jeg ikke å få det når det er bare meg. Men strøkent var vel å overdrive. Jeg liker å ha et brukshjem. Hunder skal kunne bevege seg selv om det er lite. Ikke noen fancy parkettgulv hos meg. Men vi lever lenge på det hyggelige besøket. Å få ny verpa egg levert på døra har jeg aldri fått før. Tusen takk for de.

Anonym sa...

Det var strøkent i min målestokk (ha det i minne når du kommer hit Nina:o)

Deilig at hundene kan spinne rundt uten at noen av oss går med høye skuldre. Det er ikke noe moro å kjefte på dem når de har det så gøy.

Egga er faktisk kjempegode, hønene får mais, så det blir veldig gule plommer. Nam, nam!

Anonym sa...

Jeg skal steke egg til brødskiva i kveld. Da skal jeg teste.

Charlie er veldig rolig i dag. Det sitter nok i beina ennå.

Hanne sa...

Så moro med besøk!! Vi skal treffe Gry og Milli igjen til helgen. Det blir stas!
Skjønner også at det er flere enn Bienna som ikke liker raketter? Værst er det selvfølgelig rundt midnatt, men da har hun jo allerede fått "varmet" seg godt opp på alle de testrakettene som avfyres mellom jul og nyttår. Blir helt skvetten og nervøs av det, stakkar, og det varer gjerne et stykke inn i det nye året. En ting jeg har merket er at hun ikke reagerer så kraftig hvis hun får være løs ute. Føler sikker at hun har en fluktmulighet på den måten. Det skal imidlertid sies at rakettene har vært et lite stykke unna da...

Anonym sa...

Nå har jeg spist egg og bacon til kvelds. Egga var knallgode. Så god smak på plomma. Da merket jeg også at de var ferske. Og knallgule og kjempestore.Jeg tror jeg vil ha en fast levering en gang i måneden.Har du store høner siden egga blir så store?

Ha en like hyggelig dag med Hanne og Bienna i morgen som vi hadde.

Anonym sa...

Jeg skal ta med noen egg neste gang jeg kommer Nina:o) Jeg har bare en 10 - 12 høner nå, og selger alt jeg har, men snart kommer det nye høns til gards, og da har jeg straks mer:o)

Jeg har ikke så store høner, men de får litt varierende fòr også har jeg lært meg det med maisen.

Vi skal kose oss veldig i morgen. Det er jeg helt sikker på. Rapporterer helt sikkert på bloggen også.

Nøve sa...

Hvordan var egentlig Charlie på nyttårsaften? Virka ikke medisinene i det hele tatt? Leste nettopp i Olivias blogg, der hadde det gått bra for 1.gang!

Anonym sa...

Hei Nøve. Charlie sprang og bjeffet. Fram og tilbake. Intens bjeffing. Gikk gjennom marg og bein. Fikk tabelett kur, en pille kvelden før, en pille på nyttårsaften morgen og en siste på nyttårsaften kveld. Når han hadde fått pilla roet han seg en halvtimes tid og så var det på igjen. Måtte ta han fysisk og legge han ved beina våre for å få han til å holde munn. Der lå han under bordet. Når det virkelig satte i gang ble han nysgjerrig og ville se samtidig som det var skummelt. Jeg bærte han bort til vindu og lot han se ut. Da så han på rakettene et sekund eller to og la så hode på skulderen min og så inn i rommet isteden. Fikk han ikke ut. Han tisset og bærsjet inne den natta. Nå skal jeg skjekke bloggen til Oliviajenta. Se hva hun gjorde.

Anonym sa...

Selv om det med sjerfet ikke virka på Vina, så skal det ifølge henne jeg fikk rådet av, hjelpe. Flere har visstnok prøvd det og sier det samme. Men ørene måtte brettes ned og pakkes inn sånn at lyden ble dempet mest mulig. Og det er jo flere som er veldig fornøyd med bruk av piller. Kanskje det var dosen som var feil. Vina var nok roligere enn Charlie, hun bjeffet bare et par ganger, men peste og skalv og hadde det ikke godt. Bra det er nesten ett år til neste gang. Var forresten en rakett i går og..

Anonym sa...

Raketter var det her i går også. Da gikk det bedre. Vi gikk tur når de skjøt opp.Han ble bare veldig på vakt. Dro litt i båndet, men ga seg etter hvert. Vi var inne på å putte bomull i ørene hans. Prøvde det med Marco. Han synes det var fryktelig ubehagelig. Charlie skalv ikke og ikke peste han heller. Bare den grusomme bjeffingen.

Anonym sa...

Uff og uff, han hadde det neimen ikke godt (- ikke du heller.) Det må da finnes noe som hjelper bedre, får vi håpe.

Ellers får dere komme hit neste år. Vi skal sette i stand snekkerbua, der kan det bo folk og dyr :o) Blir du med og jobber i sommer, er du garantert sikker plass ;o)

Nå skal vi eta pizza til kvelds! Jul og julemat - over og ut.

Nina og Bonnie sa...

Takker for innbydelsen,Nøve. Kanskje vi skal til Bergheim på sommerferie i år. Har ikke vært på ferie på 3 år. Jeg trives med å holde på med hus og hage i ferien. Og har man hund kan man ikke bare reise hvor som helst. Dessuten er det veldig fint i Larvik og Stavern om sommeren.Vi bor jo nesten i syden her.

Anonym sa...

Vi tar ett hundetreff på Bergheim til sommeren!!!
Lappene er ikke så glad i sydentemperaturer, sikkert ikke islendingene, og ikke jeg heller ;o)
Vi kan gå på fjellet sammen, og kjøle oss ned i friskt fjellvatn. DET MÅ VI FÅ TIL!

Anonym sa...

Det høres innmari fristende ut, Nøve :-)

Anonym sa...

Ja det hadde kanskje vært noe. Det eneste er at jeg har halv veis lovet meg bort i ferien. Vi skal hjelpe Marius og Marita å bytte kledning på huset. Men dette frister mer.

Anonym sa...

Vi rekker jo mye på ei helg,vi! Og sommeren ER lang. Klart vi kan få det til!
Nå må dere se i bloggen til Hanne, der er snart datoen for 1.hundetreff satt!!!

Jeg må se Berlinerpoplene...
Ha en fin kveld!

Anelille sa...

Åååååå så kos det så ut. Ingenting er som fart og lek:) Ser Kisha er der også. Takk for kommentar på bloggen vennen. Det setter jeg veldig pris på. Vi sees snart:)