onsdag 14. september 2011

DRITT bikkje!!!!!!!

 

074

075

Ja, det er regelrett dritt!  Menneskedritt som Charlie rullet seg så flott i på tur i dag.  Hadde jeg bare vist…… Han har det jo med å rulle seg i gress og kose seg.  Ikke viste jeg hva som ventet når han kom tilbake.  Heidi fikk seg en god latter og ikke ville jeg ha den hunden inn i bilen sånn.  Heldigvis så er det en vannpost på stranda.  Charlie ble bundet fast til stolpen og spylt.  Hjem for så å gå rett i dusjen.  Nå ligger det en pen og ren hund sliten rett ut.

MEN dagen begynte ikke med det.  I dag er det badedag på Kysthospitalet og Charlie er med meg dit.  Da fant han noe annet og rulle  seg i.

054

Og med en hund som har diare om dagen så ble det en tur i dusjen før turen dere leste om over her.  Charlie har blitt vasket og vasket i dag.  Og jeg har en vaskemaskin med håndkler.

061

015

Ellers så nyter en “gla-gutt” og jeg at båndtvanger er over.  Er i Stavern så ofte som mulig og slipper Charlie.  Der er det oversiktelig og fint for hundene. Og ennå er Charlie stort sett grei med andre hanner så lenge han er løs.  Da er det flott å bruke strendene og svaberga.

020

De fuglene stikker bare….

039

Så deilig å bare springe….

012

Hadde besøk av Kaysa en dag for et par uker siden.  Da brukte vi Vestmarka og gikk en lang, koselig tur.  Kaysa er en lappe med en utrolig jakt i seg.  Har aldri sett noen som bruker hele skogen og jakter for seg selv. Hun leter opp fugel og står under treet å bjeffer.  Sa til eieren at de må begynne å jakte. Da kommer Kaysa til å kose seg.

102

En ny vakker valp har kommet for å gå tur sammen med oss inn i mellom. Dette er Perny.  En collie-valp på 12 uker.  Hun er skikkelig tøff og rampete.  Hun tror hun er som en av de voksene hundene.  Charlie synes hun er grei, bare han får snuse på sine ting.  Og så springer ikke hun fra han, sånn som Aida gjør.  Hun er like myk som han og de kan leke på samme måte.  NÅR Charlie gidder!

Selv om det er lenge mellom bloggingen min så lever vi her.  Blir ikke så mye å skrive om lenger.  Vi lever jo i våre faste vaner. Og den kjenner dere jo til. :)  Det er jo jobb, turer og hundevenner.  Sånn lever vi stort sett hver dag.  Og litt familie inn i mellom.

Til neste gang……

 

9 kommentarer:

Nøve sa...

Nå begynte jeg å lure, gitt!
Har du fått bort drittlukta?? Ingenting er vel så ille som mannemøkk :(
Skal se Charlie LIKER å vaske seg, rett og slett :) Syns det blei ett artig blogginnlegg utav denne dagen :)

Marianne sa...

Æsj da!!! Aldri opplevd det der, å håper jeg slipper!!! Så ekkelt..godt det var mulighet for spyling på stranda!

Gry og Millis blogg sa...

Åh, Nina, noe så motbydelig!! Jeg skjønner at det sikkert lukter helt uimotståelig for Charlie, men må si meg enig med Nøve i at "mannskit" er det aller, aller verste som er!!!! Godt du kunne spyle ham på stranda.

Han ser jo så lykkelig ut der han springer, godt båndtvangen er over. Her oppe går jeg helst på toppene, for da ser jeg om det kommer folk og hunder og er jeg heldig så får jeg kalt dem inn;o)

Ville sa...

Uæææ Charlie noe sååå dritt!!
Hevdamøkk er pyton, men menneske dritt er nå aldeles ufyse, godt der finnes såpe og vann!

Ellers så var det noe utrolig flotte strandbilder du har tatt Nina...husker for en tid siden du bemerket at bølge bildene dine var litt "flate" Det må jo være historie, nå vel:o)

Gry Viola og Roxie sa...

Koselig å høre fra dere igjen " selv om det var dritt" he-he

Så deilig dere har det og sånn som charlie koser seg der han løper!!

Ha en fin uke videre!! Det er meldt ganske fint i fra i ettermiddag og i morra!! Håper at det stemmer!!

Litt tidlig ute men dere får ha ei god helg!!

Tove sa...

En "spennende" tittel, måtte jo inn og se hva dette var for noe????

Det ser i hvert fall ut som Charlie har noen herlige dager! :-)

Hanne sa...

Fysj, så ekkelt!! Men skal si Charlie fikk vaska seg da!

Dere står på lista mi over ting jeg har lyst til å gjøre, nemlig å gå tur sammen med dere i Vestmarka for eksempel. Det er bare det at tida flyr og jobb- og kjæresteturnus gjør at jeg stadig havner i tidsklemma. Men før eller siden får vi det vel til?

Unknown sa...

hihi, no måtte eg jo berre le litt!! men fysj, eg trur eg hadde frika ut ja..Noko så EKKELT!!!! mannjskit er jo det VERSTE!!! Eg har ein mistanke om at Heino mumsa i seg litt av sorten då me var på fjellet i sommar..han brukar nemleg ikkje å ete skit, men så plutseleg hadde han munnen full, og det såg IKKJE ut som saueskit..... eg trur eg brakk meg ein smule då, og han fekk ikkje sleike meg i ansiktet på over ei veke! :p Uff, desse hundane altså, korfor skal dei helst legge sin elsk på skit og alt anna som luktar dritt!?

Nina og Bonnie sa...

Ja du Nøve, Charlie ble ren og pen. Han blir voktet nå.

Hanne, jeg venter på en melding fra deg. Vet det er hektisk hos deg, så du må selv styre dette. :)

Gry, oversikten er alfa og omega. Det er det som er så flott i Stavern.

Berit, jeg sliter enda med å ta naturbilder som ikke er så flate. Men øvelse gjør vel mester?