søndag 26. juni 2011

Noen hektiske dager.

 

020

Nå har det vært noen hektiske dager, men nå satser jeg på det roer seg fram til ferien.  Først jobbet jeg ekstra3 forrige helg, både lørdag og søndag. Så var jeg i Oslo på kurs både mandag og tirsdag.  BPA-kurs sammen med hun jeg er assistent for.  Pga dårlig handikapprom så kjørte vi fram og tilbake hver dag.  Det ble to laaaange dager og takk til Heidi som tok seg av Charlie disse to dagene. Så var det vanlig jobb på onsdag og kysthospitalet på ettermiddagen før jeg hentet Andrea i barnehagen før den stengte.  Torsdagen var “bare” en vanlig arbeidsdag, men  så var det jo St. Hans-aften.  Da ble det en kveldstur i skogen på Charlie.  SÅ på fredag var vi å hentet Tara etter jobb.  Beklager så mye at jeg ikke har kommentert så mye disse dagene.  Jeg har vært såååå trøtt på kvelden at jeg har bare lest og pakket sammen dataen.  Og et par dager har jeg ikke åpnet den en gang. Jeg som synes jeg er avhengig av den.

088

Nå er Tara her på et lite besøk igjen.  Og vi koser oss sammen. Det var så rørende å se hvor glad Charlie var for å få hun “hjem” igjen.  Han var med når jeg hentet henne, men da var han veldig opptatt av at han fikk sitte i forsete i bilen.  Når vi kom hjem la han seg halvveis ned, sånn i lekestilling, og slikket Tara. Snakket og ville leke.  Den treging som ikke gidder å leke med noen om dagen. Han passer på Tara og gir henne leker og bein.  Til og med kurven hans ved siden av sengen min, den overtar Tara.  Men tørrfisken, den er hans.  Og spiser ikke Tara opp sin så rapper han den.  Tara er så snill med William og Andrea, følger dem overalt.  Bare må være der de er.  Nå har Charlie fått avlastning.  Han synes ungene er skikkelig kjedelig og vil helst ligge i fred.  Tara lar William gå med henne i bånd. Og da har jo Marita og Marius forelsket seg i dette lille vesenet.  Tøffe-berta….det er Tara. Hun skal være her til søndag.  Så for vi se når det blir et besøk neste gang.  Hun er i hvertfall veldig velkommen her. 

048

Til bursdagen min fikk jeg en ny objektiv til kamera. Og nå kan jeg søke inn nærmere og får en masse fine bilder som før hadde vært langt unna.  I et tidligere innlegg hadde jeg et bilde av Minnehallen og da hadde jeg det på det nærmeste med det objektivet.  Nå ser dere resultatet av den nye objektivet.  Det skal bli mange fine hundebilder i sommer og når båndtvanger er opphevet. Gleder meg til mange bilder i farta.

042

Kosebamsen min, kjekt å kunne ta bilde fra lang avstand. Da ble det lettere å lure han med på bildet. Stakkars, han ser så sørgmodig ut her, lurer på hva han tenker på.

024

Kjekt å få nærbilder uten å fikse det på dataen etterpå.  Rulle er da en lapphunds- lykke!!!

073

Herman, en stykk Kongepuddel i farta…og han kan springe.  Han koser seg masse med Charlie. Selv om Charlie ikke vil leke med han.  Herman gir aldri opp.  Han springer rundt Charlie hele tiden.  Tar seg noen runder for seg selv og er tilbake hos Charlie for å sjekke om det er litt mere liv i han.  Men ellers går det fint med dem to sammen.  De er veldig forskjellig både av utseende og væremåte. Men på en måte har de funnet ut av det.  Det er så gøy å se på det forskjellige kroppspråket de to har.  Og så flinke de to er med tanke på at Herman blir 2 år nå i juli.

Utenom at Charlie er blitt en veldig treg hanne på 3,5 år så er han veldig avrøytet for tiden. Jeg børster og børster og synes ikke det tar slutt.  Har aldri vært borte i noe sånt.  Det er sikkert deilig for han i varmen, men den er det jo ikke mye  av.  Nå har jeg børstet på han i 14 dager og har fylt opp en pose med lappull.  Enda godt vi har gitt oss med utstillinger.  Da hadde det blitt mye rart av resultater, haha.

Nå har jeg hatt en avslappende og fin helg, det håper jeg dere andre har hatt også.  Tara og Charlie venter nå på den siste turen før senga og da er det en ny arbeidsuke som venter.

Ha en fin uke!  

 

 

11 kommentarer:

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Nina!!! Først av alt: Du har ingen grunn til å beklage at du ikke har kommentert her på noen dager, det er ingen plikt vi har til å følge med og kommentere!!! Da blir jo bloggen et stressmoment til slutt da. Så senk skuldrene og blogg bare når du har lyst, og det samme gjelder kommentarer. Ellers er du så flink både med tekst og bilder, litt grønn av misunnelse der, men jeg har ikke samme energi som andre her inne til sånn. Selv om jeg er glad i mange av dere :):):) Klem til alle venner.

Ville sa...

Så mange flotte bilder alle på hver sin måte! Nydelig header... og puddelen i det svevet:o)
Jeg oppdaget også det du beskriver, med mitt nye kamera, er så utrolig kjekt å kunne være litt på avstand og fokusere på våre firbeinte. Merket så godt at Ville slapper av på en annen måte, enn tidligere, hun liker ikke å få kamera tett innpå seg.

Så enig med Sidsel, er viktig å blogge når en har lyst og tid.
Jeg for min del synes det er greit å få inn turer og ferier. Det er kjekt å vise det til bloggvenner samtidig så er det kjekt å gå tilbake for å se, hva vi gjorde foreksempel sommeren 2009 og hvordan var været.
Gleder meg til du og søsteren din dukker opp i Stavanger. Byen står nok litt på hode, mitt mellom 2 festivaler...kan jo treffes på terrassen her, eller noe annet dere kunne tenke dere, jeg er fri som fuglen et par dager:o)

T :-) sa...

Gratulerer med nytt objektiv. Det får du det moro med :-)
Ha en fortsatt fin sommer. Håper det blir brukbart vær framover så treffes vi kanskje :-)

Charlie har tydeligvis blitt voksen, siden han ikke vil leke noe særlig mer.

Marianne sa...

Kos deg med nytt objektiv i sommer da..Gleder meg til flere fine bilder ,)

Gry Viola og Roxie sa...

Grattis med nytt objektiv!!
Kjempe flott bilde av minnehallen!!

Kjempe flotte bilder av Charlie + venner!!

Du er så flink til å ta bilder og skrive komentarer til!!

Ha en flott uke!!

Gry og Millis blogg sa...

Så koselig å høre fra dere igjen Nina. Jeg er helt enig med Sidsel, bloggen blir et stressmoment hvis man føler at man "må". Og sommeren er definitivt din "utetid" Nina, ikke rart du ikke har all verdens tid ved pc'n (og når jeg leste om de andre gjøremålene dine, så ble jeg nesten andpusten:o)

Så gøy at du har fått nytt objektiv! Ikke bare gleder det deg - det gleder oss også, for du har blitt innmari flink til å ta bilder! Bildene i dette innlegget ditt var fantastiske synes jeg!

Så koselig at Tara kommer på besøk av og til. Gøy å høre at Charlie ble så glad!

Jeg tar meg forresten i å lure på hvordan Charlie blir når han møter Milli igjen. Glemmer han at han har blitt makelig tro, og blir med på Millis lek?

Ha en fin uke Nina:o)

Ragnhild B. sa...

Så koselig med besøk av Tara, da, og sikkert godt for Charlie å bli trekt opp litt. Så deilig at han tok så vel i mot henne!

Siss sa...

Enig med de andre ! Blogg skal være når en har lyst.

Alltid artig med dine innlegg.

Så fine bilder det ble med nytt objektiv.

Det bilde med konge puddlen i farta var bare så fint.

Da skjønner jeg at det ikke er lenge igjenn til du skal ha ferie.
God ferie. Og nyt dagene:-)

Inger`s blogg sa...

Jammen skjer det mye hos deg, både her og der. Ikke noe rart tiden går fort da.
Så mange flotte bilder du tar, kjempeflink, Nina!
Charlie har utviklet seg til en voksen hund å se på.Så fint han trives med Tara.
Og så har du den skjønne hagen din å stelle med også.
Håper du får tid å "puste".... virker som sommerværet er her nå.
God helg!!!

Nina og Bonnie sa...

Jeg begynner ikke ferie før om 3 uker. Så det blir mye som kan skje før den tid. :)

Tove, vi må jo møtes i løpet av sommeren. Si i fra neste gang du er i Hedrum. :)

Gry, det har jeg tenkt på også. Kanskje på tide med et lite besøk snart?

Sissel, det er bare å ta seg en tur, vettu!

Dixie sa...

Gratulerer med nytt objektiv! Gleder meg til å se flere bilder med det! :) De i dette innlegget var i allefall kjempefine! :)