onsdag 4. mai 2011

Hei igjen!

Noen som  lurer på hvordan det går?????  Her går det glimrende!!!! Men er litt usikker på når lille Tara-mor skal vise sitt sanne jeg. Det er jo ikke bjeffing på henne i det hele tatt. Og det gjorde hun endel hjemme hos seg selv. Lurer mye på om det er for nytt ennå til at hun føler hagen som sitt territoriet. 

Vi har klippet klørne igjen og da satt hun pent på fanget mitt og lot meg gjøre det.  Hun begynner nok å lære at jeg er bestemt på å gjennomføre det jeg begynner på. Det er bare å vente henne ut og være tålmodig. Og ost er den beste godtbiten hun kan få.  Så når vi er ferdig og hun får masse ros og gladstemme, så springer hun ut på kjøkkenet for å få ost. Lille logre-jenta!!!!!

001

Sånn ligger vi når vi er skikkelig trøtte og vil sove.

Hun har også blitt bedre med store hunder.  Jeg hadde henne med meg sammen med Hermann på mandag.  Hun var vettskremt til å begynne med.  Men når hun fant ut at han gikk i kort bånd og hun i flexi så gikk det greit.  Da kunne hun springe unna han. Til slutt delte de snuseplass og alt var greit så lenge han ikke snuste på henne. Da ble det liv i dama, hun glefset etter nesa hans.  Og han hoppet 2 meter……i høyden. For dere som kjenner til kongepuddel så vet dere hvor lettbeint de er.  Og veldig kalvete i oppførslen. Det er myyyyye hopp og sprett på han. Så når hun møter på nabo-lenonbergeren så går hun mot den og stopper en halvmeter fra og knurrer.  Lille tøtta!!!!!!  Men sånn oppførsel vil vi ikke ha så da er det å gi beskjed om det.  Den tar hun fort.  Trenger ikke å kjefte på henne.

012

Charlie i Stavern.

På tirsdag når jeg hadde med Tara og gikk med Hermann så var Charlie hjemme alene.  Han hadde fått en tur med Aida tidligere på ettermiddagen.  Da var Tare hjemme alene. Og det gikk kjempefint.  Charlie elsket litt kvalitetstid med mammaen.  Og når Tara og jeg kom hjem senere på kvelden, var han like glad for å se Tara som meg.  Hun fikk også en velkomst.  Det var gøy å se. Skal bli mer tur hver for seg. Det har de nok godt av. 

007

Bølle-gutten Hermann. PS han skal klippes av proffe i morgen.

Ellers så leker ikke Charlie med Tara ennå.  Den sitter langt inne,  han er blitt sååååå treg. Tror det må en lapphund til!!!!!  Men tyggebeina deler han med seg nå. Det begynte han med etter Tara var borte den kvelden med meg.  Og hun har overtatt senga hans ved siden av senga mi. 

006

Heidi, Aida og Tara.

Dette bilde er fra tirsdagen. Da var jeg med hun jeg jobber for i Stavern.  Da har hun bassengtrening der.  Heidi og jeg fant ut at da skulle vi ta alle hundene med og gå tur.  Så Heidi går med Aida og Tara, jeg går med Hermann og Charlie.  Det må ha vært litt av et syn. En kongepuddel, en whippet, en finsk lapphund og en tibetansk spaniel.  Det må jo være alle raser som egentlig ikke passer sammen.  Sånn av utseende.

009

Charlie og Tara sammen. De er ikke lett å få tatt bilde av sammen.

018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enda godt vi har egen vanndam i hagen.

Nå gleder jeg meg bare masse til at fredagen skal komme. Da er det Bergheim neste!!!!!!!! 

 

Ha en riktig god helg, alle sammen!!!!!!!!!

9 kommentarer:

Nøve sa...

Jeg er så glad for at det går så bra, Nina :o)))

Og jeg gleder meg vanvittig til å se dere!

snorredimma sa...

Det er såå koselig at det går så bra. Du er jo kjempe-flink og tålmodigheta sjøl :-)

Kos dere masse på Bergheim - du kommer til å trives i bøtter og spann med Hilde som kursintruktør..."super-duper-Hilde!"....og med Nøve og Nalle som er verdens herligste duo!!

Marianne sa...

Så gøy at ting går så bra ;) Tenker dere blir den supertrioen!!

God tur til Bergheim, det kan vel ikke bli noe annet en en suksess!

Gry Viola og Roxie sa...

Kjempe bra at det går så bra hos dere!! Blir jo litt omveltning når en får en hund til i huset!

God tur til Bergheim og kos dere masse!!

God helg!!

Lappelykke sa...

Så kjempehyggelig at dette går så bra. Det gleder oss å høre, jeg syns det virker som om hun har funnet sin plass hos dere, jeg!

Ha det moro på Bergheim!

Tove sa...

Så kjekt å høre. Dette går jo bare superbra!! :-) :-) Du kommer til å få en fin og morsom sommer i år Nina :-)

Kos deg masse i helgen og god tur!

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

:):):)

Ville sa...

Så utrolig deilig å lese Nina:o) Du beholder vel Tara nå!?!
Du skal se at Charlie og du har den rette innflytelse på Tara, kanskje det er sånt som hun er nå som er den rette Tara hos dere:o)))

Damen Tara er jo helt nydelig!

Koselig innlegg flotte bilder av 4 spannet og den utrolig flotte dammen din.

Kos deg masse på Bergheim...gleder meg til innlegg derfra!!

Gry og Millis blogg sa...

Utrolig fine nyheter å få fra dere Nina!! Vi har tenkt på dere, og krysset fingrene for at Tara skal bli Charlies lillesøster, og det ser jo unektelig svært så lovende ut!!

Ønsker deg en god tur i morgen!! Jeg VET at dere kommer til å storkose dere alle sammen og at du kommer til å ELSKE både Bergheim og kurs med vår alles kjære Hilde. Ha en strålende helg Nina:o))))