mandag 25. april 2011

Nå er det lenge siden…..

Her er vi og ja, vi lever. Nå er våren her og  alt som følger med. Vi er ute og bare ute om dagen.  Jeg er alltid svart under neglene nå, kan dere skjønne hvorfor???? Nå som påsken har vært herlig så er ikke blogglysten  blitt noe bedre.

006

For å begynne for noen uker siden så hadde jo Charlie et kutt under beinet. Det gikk bra og gutten er god som ny. Vi slapp unna med å holde foten tørr en ekstra uke. Så ble alt bra igjen og vi slapp flere turer i barnevogn.

Nå er jo båndtvangen begynt og det er slutt på all moro. Til og med barnehagen er har fått opp skilt og hengelås. Så nå er det virkelig langline som gjelder. Charlie har tatt seg en 2 minutters tur i nabolaget, men han kom hjem igjen. Han er visnok for pysete til å gå lenge alene nå.

021

I påsken har jeg hjulpet Marius og satt opp en slags vinterhage på verandaen. Jeg hadde jo med Charlie og han lå å sov, trodde jeg. Plutselig sier Marius, her er jo Charlie. Yes, han hadde bitt over båndet og tuslet stille rundt i hagen for seg selv. Og det lot jeg han fortsette med. Han holdt seg jo bare der. Skal si gutten er blitt voksen.

055

I hagen vokser det og gror. I dag har jeg klippet plen, den var lang. I påsken har vi måttet vanne med sperder også. Det er veldig tørt rundt omkring. Alle vårblomstene er ferdig for i år og nå venter jeg på tulipaner og keiserkronene. Rosene er klippet og alle andre blomster skyter masse for hver dag. En trist ting i år er at alle fiskene i dammen var døde. Så dammen har blitt tømt og renset og fylt igjen. I vinter har isen blitt for tett og det har ikke kommet luft til og fisken har antagenligvis blitt kvalt. Så i mai blir det innkjøp av ny fisk.

020

Så har Hundehjelpen startet avdelig i Larvik og de har jo Heidi og jeg kommet i kontakt med. Først og fremst for de har begynt med kommunen om luftegård. Jeg hadde jo en runde med kommunen for et par år siden og nå står en organisasjon i front. Så nå jobber vi litt sammen om dette. Så for vi se hva som skjer.

Også en ting som er ny, vi har prøvd oss på blodspor. Har bare fått lagt et spor, men det ser lovende ut. Måtte føre Charlie på sporet et par ganger, men han skjønte det, tror jeg. Skulle jo prøvd mer i påsken, men det kom alltid noe annet i veien. Skal bli moro å komme til Nøve og få prøvd med en skikkelig proff.

087

Så til fredagen så skjer det noe her, skal bare si A nå. B`en kommer etterhvert.  Jeg både gruer og gleder meg. 

Ha en fin uke!

 

 

 

13 kommentarer:

Siss sa...

Så flink Charlie er blitt da.Tenk at han går løs uten og stikke av. Det er det jeg sier. Finsk lapphund bruker litt tid på å bli voksen:-)
Jeg tenkte faktisk på deg i dag .jeg var ute i haven og prøvde å få orden på noe villkratt. Da tenkte jeg , Hvordan ville Nina ha gjort dette?
Vel det ble ikke så verst:-)

Så fint at dere prøver på å få til et eget sted for hunder. Merkelig at det skal være så vanskelig i Vestfold.
Nå er jeg kjempe spent på B din?
Ha en fin uke

Gry og Millis blogg sa...

Ikke noe rart at bloggelysten er laber for deg nå Nina, dette er jo "din" tid, når hagen liksom våkner til liv:o)

Så synd med fiskene. Har du ingen inne lenger, de som du hadde i akvariet?

Superflink Charlie!!!! Så deilig at han har blitt litt mer "hjemmekjær" Nina!

Jeg er også spent på "B"'en din:o)))

Nina og Bonnie sa...

Gry, alle fiskene inne døde i vinter. Hva som skjedde vet jeg ikke. Jeg holdt på lenge med vannbytte og forskjellige midler.Tilslutt var det bare en igjen. Og den tok jeg livet av. Så det var de fiskene. ;)

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Altså Nina, B for meg er jo Bare en valp, kan ikke være noe annet. Kommer ikke på en eneste annen god ide, hehe. Flinke Charlie :) Gleder meg til ny tur inn til myra.

Gry Viola og Roxie sa...

Så flink Charlie er blitt som holder seg der hvor mor er!!! ER jo så nydelig den gutten!! Roxie har fått løpetid så det var kanskje ikke så rart at Charlie ville prøve seg litt på henne!

Synd med fiskene da. Husket du å be fadervår da? Når du tok den siste fisken? Når vi hadde fisekr her da var Mariken liten, og når en av fiskene var døde så måtte vi stå rundt do og hun ba fadervår før vi dro i snora!! Sånn var det bare!!

Den B`n er jeg virkelig nyskjerrig på hva er for noe!!

Ha en flott uke videre!!

Ville sa...

Koselig å høre fra dere igjen:o)

Charlie er jo blitt sååå flink og rolig etterhvert!

Blir spennende å høre hvordan dere har hatt det i Hallingdal og jeg koser meg med å lese om deg og hagen:o)

Tenk om dere får det endelig igjennom...eget hundeområde:o)))tvi-tvi-tvi!

Unknown sa...

Ja no er jo tida komen for å ligge å grave i molda! :) Eg har ikkje oppdatert bloggen på eit par veker eg heller, det er jo så mykje anna å finne på i påska! ...og så er det jo flott å høyre at Charlie har vorte litt meir heimekjær.

Oi, ja no er eg spent på kva som skjer på fredag ;)

Lappelykke sa...

Jeg lurer også på hva som skjer på fredagen din, men krysser tær og fingre for at det er noe positivt:)

Svart under neglene? Det har jeg aldri hørt om;) Jeg får sprøyter mot pollenallergi, så hagearbeid er blitt en kjær hobby!

Flinke Charlie - klart han er blitt mer og mer hjemmekjær; han innser jo, nå som han er blitt eldre, at det ikke finnes et bedre sted i verden enn hjemme.

Ha en fin uke!

snorredimma sa...

Ja, Charlie begynner nok å bli voksen - han er jo superflink! Ikke noe problem å ha gutten løs i hagen da han holder seg i nærheten....Jeg tenkte mitt da jeg så Charlie ligge oppi den flotte sofaen med putene....der skulle nok Snorre likt å få ligge..hihi..

Ja, jeg tenker du koser deg nå med alt det herlige våren har å by på når det gjelder hage og blomster - ikke rart du ikke har så veldig lyst tilå blogge!! ;o)

Åååå, så nysgjerrig jeg er på den B'en din.....enten er det som Sidsel sier: EN VALP....eller så er det kjæreste-besøk, kanskje??? En date??? :o) Gleder meg til å høre hva det er...

Nina og Bonnie sa...

Må bare si at det ikke var her i hagen han var så flink. Her går det mer folk og hunder på veien. Stoler ikke helt på han der ennå.

Sofaen er Heidi sin. Pyntesofaen i stua til Heidi.

Nøve sa...

Haha, var det ikke sofa'n din han lå i,nei - er det forbudt hjemme?? Ikke rart'n såg så fornøyd ut.

Skjønner godt at du har travle dager. Og det er jo bare bra når man elsker å drive på i hagen slik som du!
Du skulle vel hatt en vinterhage,du også?? Snille Nina hjelper andre, men kanskje du fikk nye ideèr som du kan teste ut hjemme?
Ja hva er det med den fredagen, tru...

Tenk så spennende det blir med Nalle og Charlie, store gutta våre. Men jeg tror nok Bienna holder dem på matta ;o)

T :-) sa...

Så flink som Charlie har blitt. Knallfint bilde av ham i hagen :-)

Ja nå er jeg spent på B...

Og så syns jeg det er kjempemoro at du skal til Bergheim i mai!! Gleder meg til rapporten etterpå :)

Lappelykke sa...

Lykke til med den hemmelige B'en som skjer idag:)

Og ha en strålende helg!