fredag 4. mars 2011

Valpebesøk med nogåt attåt….

I går var jeg og Heidi på valpebesøk hos Sidsel. Det er sånne besøk jeg alltid er på  når det er valper i “nabolaget”. Elsker lapphundvalper, de bamsene er noe for seg selv.

005

Hvordan Sidsel og Rolf ser forskjellen på de valpene vet ikke jeg. De var så like. Og rolige og store. I går var de 5 og en halv uke og større enn Charlie var når jeg hentet han. Flotte valper med mye pels.

009

Det var sovestund litt etter vi kom og rolig i stua. Vi fikk oss et par timer skikkelig hundeprat. Det var koselig. Og jeg måtte jo ha med bilde av den vakreste lapphunden jeg vet om, Honey!

002

Så på vei hjem traff vi et skikkelig hull i veien og da var det stopp. Dekket var flatt og felgen var ødelagt. Et stort hull helt umarkert. Da var det bare å prøve den boksen som følger med alle nye biler nå for tiden. Heidi har desverre en litt for ny bil til å ha reservedekk. Denne boksen med tettningsstoff virket ikke på denne skaden. Da var det å ringe Viking. Og VENTE….ikke gøy kl. 2030 og grisekaldt. Så plutselig får jeg se, ikke bare en lapphund komme, men TO.  Jeg roper og begynner å gå over veien mot dem. Og jaggu…det var bror til Charlie, Caiser. Har aldri møtt han før og så like Belle. Like liten som Charlie, men med mer pels. Og den andre han hadde med var fra Fjelldronningens J-kull. Allså bror til Gry`s Jackie. En kremfarget og flott lappe som var tro kopi av sin mor Asca, men ansiktet og uttykket var Indy. 

017

Kamera var jo med i bilen så da måtte det bli et bilde. Se så lik Caiser er Belle. Fikk ikke med meg hva den lyse het. Men den var allerede større enn Caiser. Caiser var så leken og slett ikke lik Charlie i oppførsel. Ikke var han bjeffete og ikke var han hysterisk nyttårsaften. Han var en piper. Jeg glemte at vi ventet på Viking og sto fast i Sandefjord. Det er ikke hver dag en møter to Fjelldronninger på gata.

018

Så kom Viking og han mente at han hadde et dekk på verkstedet så slapp vi å bli tauet til Larvik. Og en ny time på verkstedet til Viking i Sandefjord så var vi på vei hjem. Reiste fra Sidsel og Rolf kl 20.10 og var hjemme 2300. FOR en kveld!!!!!!!

062

Så har jeg jo begynt min ekstra jobb og hun har en kongepuddel. Ikke se så nøye på klippen, det er jeg som har skamklippet han. Han hadde fått noen tover som vi ikke fikk gredd ut.  Vi har nå sluppet disse to hannene to ganger sammen og i dag var det bare lek og moro. Nå har de skjønt at de skal være venner og Charlie lekte og koste seg sammen med Hermann.

010

079

Når vi møtes første gang så slapp vi dem fra hver vår side av en parkeringsplass på landet. Når de møtes på da, så var ingen av oss i nærheten og Charlie sa litt i fra. Han ville ikke leke og Hermann som ikke har fylt 2 år ennå tenker bare lek. Han ble litt frustrert og lot Charlie snuse i fred, men  fotfulgte Charlie. Og det var greit. Etter en times tid så kunne de gå sammen uten noe tull. Hadde en hendelse og det var når begge kom til meg. Charlie var sjalu. Da snudde jeg bare ryggen til dem og gikk. Må innrømme jeg hadde hjerte litt i halsen. Det hørtes ikke pent ut. Det sluttet med en gang jeg gikk fra dem.

I dag møttes de som gamle kjente og etter en ny snuserunde begynte Charlie å leke med Hermann. Og han var jo i ekstase. De sprang og lekte i 1 og en halv time. Charlie var såååå sliten etterpå. Når vi kom hjem til Hermanns eier etterpå så satte vi begge i hundegården og der var de sammen i 2 timer. Den siste tiden jeg var på jobb så satte jeg Charlie i bilen. Han var jo så sliten da at det var deilig å få komme i buret å sove. Så nå gleder vi oss til uka og ny jobbdag der. :)

Og med dette ønsker jeg dere en riktig god helg!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Oioi, her var det action ja! Både med kvalpebesøk og punktering!

..så kjekt at Charlie og Hermann gjekk godt ilag til slutt :D Eg syns det er så artig når hundar møtest og har god kjemi og kan leike seg ilag! Naboen vår har ein staffordshire bull terrier hannhund på 1,5 år som Heino faktisk går kjempebra ilag med, og det er så moro! Og så får ein så god samvittigheit etterpå med tanke på at hunden har fått tatt seg skikkeleg ut; for ein trøtt hund er ein nøgd hund!

God helg til både deg og Charlie!!

Gry og Millis blogg sa...

For et herlig bilde du har tatt av den lille "pelspølsa" øverst Nina! Så gøy å være på valpebesøk!

Det ble jammen litt av en begivenhetsrik tur hjem igjen! Synd med bilen til Heidi, men innmari gøy at du møtte to Fjelldronninger på din vei da. Og likheten med Belle må jeg si var slående!

Så moro med Hermann og Charlie. Nå kommer de sikkert til å kose seg sammen - du er kjempeflink som gjorde akkurat som du gjorde!

Gry Viola og Roxie sa...

Ikke langt mellom Sandefjord og Larvik, men med punktering og ødelagt felg så kan det ta sin tid!! Godt at dere fikk fikset det da.
Så traff du på 2 fjelldronninger. Så artig. Kjempe fint bilde av de 2 dronningene!!
Så bra at Charlie og Hermann går så godt sammen da! Ps synes ikke Herman var skamklippt jeg da!!
Ha en fin lørdag! Skal prøve å kpmme meg ut i det flotte være vi har i mellom slaga på tv i dag!!

Irén T. A. Færevaag sa...

Du verden, ja dette var virkelig med "någo attåt" ja! Men uten bom stopp hadde du sikkert ikke fått med deg treffet med de nydelige Lappene. Aldri så galt, osv :-)

Så gøy for Hermann og Charlie at de er blitt kompiser. Flott å se dem sammen.

Valpebesøk er skumle greier. Lett for å bli rammet av akutt "valpesyke" da :-D For noen herlige nøster!!!

Fortsatt god helg til deg og Charlie! Hilsen Balder og Irén som regjerer huset alene med pusekattene - mens resten av familien er til fjells :-)

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Gry!!!!!!!!!!! Pelspølse!!!!!!!!!!!!!
Du får ta deg en tur du og og se på de beste pølsene som er å oppdrive! hehe.
Og Nina, for en merkelig hjemtur! Men hell i uhell så møtte du jo noen lappiser, var nok det som var meningen da skjønner du. Og det var kjempekos å ha besøk av dere :) Trivelig hun whippetdama, kan jeg kalle henne det? :) Hils fra meg. Kom gjerne tilbake :)

Nøve sa...

Næmmen, jeg var da sikker på at jeg hadde kommentert noe her!?! Har vært innom og kikka på bildene flere ganger. Herlige bilder av pelspølsene - herregud at det går an å kalle dem noe sånt :o))) Lurer på hvor lenge det går før du har en liten en..?
Har du begynt å klippe pudler?!? Begynt å trene??
Jeg syns iallefall du er kjempemodig som setter Charlie sammen med den ene hannen etter den andre. Jeg ser med skrekkblanda fryd fram til vi skal møtes :o)))

Nina og Bonnie sa...

Du Nøve, jeg trener ikke på klipp i forhold til ny hund. Jeg skal ikke ha noe klipperase. Uff for et styr.

Det skal bli spennende med Nalle og Charlie. Det kommer til å gå såååå fint. :)))) Slapp Charlie med en ny ukjent hanne i går. Det gikk så fint. Det var en toller på 8 år. :)))

Anne-Liss sa...

De pelsdottene er bare så skjønne :-)
Så flott at Charlie finner ut av det med andre hannhunder, lurt å ikke gi opp for jo eldre de blir jo mer sikker blir de på seg selv og blir flinkere til å lese hverandres kroppspråk. Så får han jo i tillegg mer respekt fra andre når han nå er en voksen mann.
Det er jo en ganske praktisk klipp den puddelen hadde ;o)
Ha en flott uke !