lørdag 19. mars 2011

Ut på tur, aldri sur…..

I dag har det vært et herlig vær.  Og hva gjør en da når en har en hund som ikke kan gå på tur????????

027

Gutten min er litt usikker her.

Jo da, en har da en barnevogn i huset. Og når Kirsti i tillegg skulle hente William og ha han i helgen. Ja da måtte vi jo bare på tur og nyte det flotte været.  Selv om det ble en litt kjedelig gate-tur så var det deilig å bare være ute.

029

Denne veien var bedre!

Tror det var mange som ikke trodde sine egene øyne når vi kom gående. En snart 3 åring gående og en hund i vogna, haha.  Charlie er en type som finner seg i det meste, når jeg gjør det i hvertfall.  Han satt stille i vogna helt til på vei hjem. Da prøvde han å reise seg.  Litt utålmodig, men roet seg igjen.  Han var ute av vogna en gang for å tisse litt på veien. Og William synes det var veldig rart at Charlie skulle låne vogna hans.

018

  Når vi kom hjem og jeg skulle ta av båndet og bære han ned, så ble det mye tull og Charlie fikk tatt seg en runde.  Rundt huset og opp til naboen. Der så han bare dumt på meg når jeg ropte.  Så snudde han rompa til meg og gikk videre.  F….., tenkte jeg og gikk hjem for å hente bånd og bilen.  Når jeg kom ut og skulle gå til bilen kom han i en rasende fart fra huset til naboen.  Og rett forbi meg, fikk bare DET blikket!!!!!!!  Og borte var han igjen.  Da gikk jeg til bilen og kjørte mot Heidi og innom henne.  Der sto porten åpen så jeg satset på at der var han. Men nei, Heidi hadde ikke sett han.   Når jeg kjører derfra så ringer Kirsti og sier han er hjemme.  Han hadde stått på utgangsdøra min og bjeffet for å komme inn.  Kirsti lurte på hvorfor i all verden jeg kjørte etter den bikkja.  Han kommer jo hjem igjen selv.  Hentet han hos Kirsti og begynte å skifte bandasje for andre gang i dag. Den var blitt våt, selv med vanntett potesokk.  Og jeg var spent på poten og stinga etter den runden han hadde tatt seg.  Heldigvis så alt kjempebra ut.  Ingen skade var skjedd, griseflaks!!!!!! Nå må gutten gå i bånd hjemme også.  Tar ingen sjanse nå inntil såret er grodd bedre.

041

Tror de som kjørte forbi oss her var veldig nær å kjøre ut i dag!

Vel, nok bilder. En oppdatering om Charlie er vel på plass.  Han hadde jo et ganske stort og dypt kutt så nå er det antibiotika og smertestillende.  Holde han i ro i 10-12 dager, det har allerede vært en prøvelse. Jeg ble vekt kl 0700 i går med en som lå i gangen  og ulte. Og så har han blitt en pipe-dokke. Det synes jeg ikke er så ille. Det hadde vært verre om han satt og bjeffet hele tiden.  Jeg skal bytte bandasje annen hver dag så jeg følger med på hvordan det gror hele tiden.  Byttet på det i dag og det så VELDIG bra ut. Heldigvis!!!!!

022

Charlie blir holdt en hånd på. 

Har jo vært ute i hele dag, det var grilling for første gang i dag.  Og så har jeg fått støvsuget bilen.  Mens Charlie har ligget i gården og bjeffet på alt som har gått forbi.  Jippi, det er VÅR!!!!!!  Og nå sover Charlie GODT!!!!!

015

HA EN FORTSATT FLOTT HELG!

17 kommentarer:

Marianne sa...

For et hæææærligt bilde Nina!! Digger Charlie i barnevogenen!! Jaja, kan man ikke gå, så får man finne andre løsninger!! Flink er han iallefall, ikke alle guttebasser som hadde akseptert å sitte der!!
Men skjønner godt han måtte ha seg en "tur" etterpå..Seriøst altså ;)

Nina og Bonnie sa...

Du skulle bare se hvor lykkelig han var når jeg hentet han. Selvfølgelig var han glad for å få seg en tur.

Nøve sa...

Dere er helt utrolige, du og Charlie. Tror neimen ikke det er så mange andre gutter som hadde finni seg i det der. Tenker meg han var nesten like sliten etter trilleturen som etter en snusetur?? Det må jo ha vært litt av en tålmodighetstest, og litt nervepirrende, iallefall istarten. Det ser nesten ut som om han koser seg til slutt.
Makalaust blogginnslag fra de lapphund-gale :o)

Nina og Bonnie sa...

Koser seg vet jeg ikke, men han finner seg i mye rart. Snill er han, det skal ingen ta i fra han. Og sliten ble han, ikke bare bare å holde balansen. :))))

Unknown sa...

Hehehe, dette var jo berre vekas innlegg!! Charlie ser jo ut som ein konge i vogna!!! ...eg hadde nok snudd meg eit par gongar etter dykk på gata ja ;) he-he. Men det var nok kjedeleg for han å sitje i ro, så eg forstår godt at han måtte ha seg ein liten seiersrunde i nabolaget etterpå ;) det var iallefall godt at alt såg bra ut med såret!

God helg ;)

Gry og Millis blogg sa...

He-he-he. Han finner seg i det utroligste:o)

Må innrømme at jeg godt kan forstå at han tok seg en tur på egenhånd, det var nok for å få igjen et snev av verdighet:o) Godt han kom hjem av seg selv!

Fine bildet av William som hjelper til med snømåkinga.

Gry Viola og Roxie sa...

Ja det var nok ikke bare en bil som holdt på å kjøre a veien ved Nordbyen i går!! Så flink Charlie er som sitter fint i vogna. Forstår han godt jeg at Charlie tok seg en tur i nabolaget etter på, at det ikke helt var lov og ikke så bra tenkte nok ikke han på!!
Flotte alle bildene som vanelig, men jeg synes nå det av Charlie i vogna og William som sitter og spiser pølse med en gutt som følger med på om det ikke detter noe snart tar karansekaka!!

Snart så kommer væren for fullt og det gleder jeg meg til nå!!

Ha en flott uke og god bedring til Charlie!! Nuss på nesa til ham fra Roxie og Jackie!!

Hanne sa...

Herlige Charlie!! Så grei han er som finner seg i å sitte i vogna! Hadde neppe gått med Bølla mi...

Forståelig at han måtte "ta igjen" med en liten runde på egenhånd da han kom hjem, kanskje?

Stilige bilder! Og kjempefin nyoppusset blogg!

Tove sa...

Jeg tar av meg hatten (som jeg riktignok ikke har) for hva du får til Nina. Skrekk og gru tenker jeg når du skriver at han skal holdes i ro,og såååå lenge.Men du har jo løsninger for alt.

Kos deg med finværet :-)

Tove sa...

Vi har foresten hatt to nabohunder som har hatt lignende tur-varianter. Den ene satt i kurven foran på sykkelen og den andre var på trilletur vær dag. Den hadde forøvrig egen barnestol (tror jeg) og satt ved bordet og spiste også den. Litt spesielle forhold der i gården.... begge cairn t. tror jeg, litt mindrer enn Charlie med andre ord.

Anne-Liss sa...

Du er jammen kreativ, tenk å sette Charlie i vogna det hadde ikke jeg tenkt på. Og bare det at han fant seg i det er jammen meg godt. Men Nina, det er nesten litt farlig for trafikken. Tenk på hvordan synet av hunden i vogna må ha distrahert mange bilister ;D

Han ordna nå løpeturen selv da, godgutten. Men hjem til mor det ville han til slutt.

Ville sa...

Nina du er helt utrolig, eller kanskje det er Charlie som villig sitter så fint i vogna:o))) Knall bilde!!! Det er årets bilde!
Han er liksom sånn enten eller han, helt i ro og løper som bare når han finner det for godt:o)))

Jeg tror han løper alt ha kan bare for å erte deg Nina;o) når du ikke ser ham lenger så kuler han det helt ned, ha.. ute av syne tror jeg han tenker.
Han har sikkert ei klokke også, når han føler du har vært urolig lenge nok (tror han sitter å følger med deg, når du stresser ivei) går han til døra. Noe sånt tror jeg foregår oppe i hue hans;o))) Dere passer så godt i sammen!!!
Håper det går godt med foten hans!

Nina og Bonnie sa...

Ja Berit, jeg tror også han har god peil på hvor jeg er og hva jeg gjør. Jeg er bare veldig stolt av han som kom hjem så fort og sa i fra at han ville inn. Det har aldri skjedd før. :)))

Så er jeg veldig stolt av gutten min som finner seg i så mye rart.

Takk alle sammen for koselige og morsomme kommentarer til dette litt spesielle innlegget. Ikke hver dag en ser en hund i barnevogn. :)))))))

Inger`s blogg sa...

Må jo smile litt av Charlie, ser nå ut som han koser seg, med å bli kjørt rundt!
Du er både smart og morsom, du Nina!

Helt typisk å stikke av, så snart, dere var hjemme igjen, han trengte vel "å få strekke på bena"
Håper det går bra med såret og foten.
Gode bilder.
Ha en fin uke!

Siss sa...

Nå fikk jeg meg en god latter:-)))))))))))))

Nina den kreative.Det var jo vår og sol. Ut på tur aldrig sur:

Ha en fin uke, og god bedring til Charlie

snorredimma sa...

Herlig, Nina - du er oppfinnsom må jeg si...hehe...tror nok mange lurte fælt, ja...Men må man så må man - og Charlie er nill og flink gutt og gjør som mora hannes sier!! Som oftest, da..:o) Godt at han kom helskinna fra det med den "stikke-av-turen" sin. Herlige bilder, Nina!

Ragnhild B. sa...

Han har det godt, den gutten! Ser ut som han er ganske stolt i barnevogna!