søndag 27. mars 2011

Charlie slipper løs!

I går var det meldt så fint vær og jeg ville jo at Charlie skulle få seg en tur. Så på fredag  ringte jeg dyrlegen og spurte om vi kunne ut på tur.  Såret har vært fint hele tiden. Ingen væsking eller betennelse. Det har lukket seg fint og ser så fint ut.  Da fikk vi lov til å gå på tur. En betingelse var at labben måtte holdes tørr og bandasjert.  Det er jo helt greit, det har den vært hele tiden. Så på fredag kveld gikk vi en lenger tur bare gatelangs her.  En forsiktig tilvenning.  Dette gikk jo fint og Charlie hang i båndet en stund når han skjønte at det var en lenger tur på gang.

På lørdag var det strålende vær og vi fant ut at det var på tide å la han få springe litt fra seg. Vi dro til Stavern og ut på stendene. Og der fikk han jammen frest fra seg. Bare en dum ting skjedde.  Han sprang ned i vannet og potesokken ble så våt og tung at den datt av. Men jeg hadde da med meg både bandasje og tørr sokk. Så her ble det skifte på stranda.  Det gikk ikke lang tid før det samme skjedde igjen.  Nå lurte jeg på hva jeg skulle gjøre og undersøkte beinet hans. Det så helt fint ut så jeg tok sjansen på at dette ville gå bra.  Så en super-glad Charlie fikk springe en god time på stranda.

098

Tara var også med. Hun elsker Charlie.

116

Her er radarparet.

119

Charlie prøver å bremse Aida.

087

Pause er lov!

Trodde aldri Charlie hadde kommet på innkalling når han ikke har sprunget på over en uke. Skal si gutten vet å overraske.  Flink han!!!!!!!!

Verre har det vært med beinet i dag. Han møtte meg i morres med en bein uten bandasje og begge stinga var borte. Vel, vi skulle jo ta dem i morgen, men jeg vet ikke om dyrlegen er like fornøyd med meg nå. Det ser fortsatt fint ut, så jeg får se i morgen hva dyrlegen sier. Men vi har holdt oss gatelangs på tur i dag. Det er forresten ikke noe deilig ute. Bare 1 varmegrad og skikkelig surt.  En perfekt innedag.

Ha en fin uke!

14 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Flinke Charlie gutten!! Tenker det går greit hos dyrlegen jeg!! Hun er sikkert kjempe fornøyd med Charlie og åssen du har gjort dette!!!
Her er heller ikke noe deilig!! Har holdt seg rundt 0 grader i dag!! Nå når jeg sitter her å skriver så dukker sola opp så jeg tenker det blir varmere ute nå!!
Ha en flott uke!!

Unknown sa...

Det ser ut som han syns det var skikkeleg herleg å endelig få lov til å springe litt! Eg syns det høyres ut som om det kjem til å gå heilt fint med såret, sidan du seier at det ser greitt ut sjølv om bandasjen datt av. Eg fekk sjølv vite den gongen Heino hadde fått sydd eit sår at eg kunne ta stinga ut sjølv sånn ca etter ei veke, men det kunne eg sjå litt an sjølv. Eg trur eg tok dei ut litt tidligare, for det var heilt grodd og fint, så det der er sikkert sånt ein kan ta litt på gefühlen - så om stinga til Charlie var borte berre èin dag før dei eigentleg skulle ut så trur eg nok ikkje det spelar så veldig stor rolle så lenge det såg grodd og fint ut! :D

Irén T. A. Færevaag sa...

Nina - fy søren for noen flotte bilder av glade hunder! Toppers :-)

Det høres nå ut som du har gjort alt etter alle kunsters regler og mer til så foten til Charlie skal bli helt bra igjen. Når det bare var ett døgn til han likevel skulle få fjernet stingene tipper jeg det går bra. Håper det iallfall!

Fortsatt god søndag, og ha en strålende uke begge to :-)

Ville sa...

Så fint at kuttet i poten gror så bra!!!
Ha ser super glad ut, nå når han endelig får løpe:o)))

Flotte bilder Nina av løpenede hunder og strender!!!

Ragnhild B. sa...

Åååå, det var nok herlig for Charlie å få slippe seg løs på stranda! Han ser lykkelig ut på bildene. Nå må vi tro dyrlegen bekrefter det du sier, og det gjør han/hun sikkert! Nå er det jo snart båndtvang igjen, og da var det deilig å få ta seg ut litt før alle begrensingene kommer!

Gry og Millis blogg sa...

Charlie stråler jo med hele seg Nina. Ikke rart, han har jo vært fryktelig flink og fryktelig i ro så lenge, den lille, rastløse kroppen:o)

Flotte bilder. Særlig bildet av Charlie og Aida synes jeg var helt knall!

Da krysser vi fingre for poten og håper (og tror) at det går bra:o)

Nøve sa...

Ja, det var en stykk lykkelig lappis,det :o))) Aida var sikkert minst like glad for å springe med kompisen sin igjen. Virkelig vårlige bilder fra Stavern :o)
Det går sikkert bra hos dyrlegen imorgo, så flinke som dere har vært.
ps. ta med deg bildet av Charlie i barnevogna ;o)

Lappelykke sa...

Fine Charlie som får løpe igjen, det var godt å høre.

Fantatisk flott det "pausebildet" av han, han er en vakker gutt. Og så flink til å komme på innkalling, det er alltid betryggende å vite.

Ha en fin uke, håper alt går bra videre med labben sånn at dere kan kose dere videre:)

Nina og Bonnie sa...

Vel, dyrlegen var ikke imponert og det ble en ny runde med antibiotika. Såret har gått opp igjen. Og det var vist et sting igjen som de lot sitte. Jeg skal sjekke det ordentlig på onsdag og hvis det ikke har lukket seg så skal de klippe/kutte det på nytt og sy igjen. Grøss og gru....det var den badeturen på lørdag som gjorde det. Jeg fikk streng beskjed om å holde det tørt, men vi fikk gå turer som vanlig. Bare gatelangs. Ikke noe hopping i snøen eller springing på stranden.

Tove sa...

Flotte bilder og en lykkelig gutt. Så lenge det varte... Håper det ordner seg likevel.

Inger`s blogg sa...

Skjønner jo gutten, det elsker å springe i vannkanten.......

det var nok ikke så lurt, Charlie.
Håper du slipper å må syes om igjen.

Tvi, tvi!!!!!

Du må bli fin på foten, så du kan komme og leke med Oda!

Anonym sa...

Hei Nina og Charlie:-)
eeendelig data og NETT-FORBINDLESE her i huset:-)
Håper det går rette veien fremover med poten av Charlie nå!
Våren er søvnig her sør også,men den ligger på lur;-)...og Charlie er vel klar tenker jeg?
Flotte fotos forresten!
Ha ei god helg dere.
Banjo og Elin:-)

Siss sa...

Han var jo så lykkelig der han sprang:-)
Dumt at såret gikk opp da. Vi får håpe dere slipper å kutte det opp på ny.
Lykke til med foten din Chrlie.

Dixie sa...

Så kjekt det ser ut som Charlie hadde det på stranda! :D
Håper det går fint med såret! :)