tirsdag 5. oktober 2010

Hva vi har gjort siden sist.

Nå har det blitt lenge siden jeg har skrevet noe. Det er lissom det at hverdagen er veldig lik og ikke mye nytt å skrive om. Jeg ser jo nå at  ting fort går i glemmeboka. Så nå skal jeg prøve å oppdatere litt av det jeg husker.

Det har ikke blitt mer trening med oss på hundeklubben. Etter Charlie hadde kennelhoste så var vi på en trening, så ble jeg syk. Ett eller annet har satt seg på lungene mine og det satt lenge. Ble testet for div. lungebakterier, men alle tester var negative. Så lungebetennelse var det ikke. Jeg var sykemeldt en stund, men etter Tjømehelgen så har jeg vært i jobb. Da var det lite igjen av kurset så jeg synes det var litt flaut å komme tilbake. Jeg skal tilbake til legen for mere testing. For astma eller noe annet jeg ikke vil tenke på. Nå har jeg vært matforgiftet. Både Kirsti og jeg har ligget. Det var noe vi spiste hos henne på søndag. Dette var en fryktelig opplevelse. Natt til mandag trodde jeg min siste time var kommet.Nå har jeg kommet meg og jeg skal på jobb igjen i morgen. Vel, det var det. Over til litt hyggeligere ting.

003

Heidi og jeg henger stort sett sammen for å gå turer sammen når været er fint. Whippeten hennes vil ikke ut i regnevær så da rusler vi en tur alene. Her er det bilde fra Bugårdsdammen i Sandefjord.  Koselig å spasere en tur der og i sær når vi slår det sammen med en tur på Plantasjen. Nå er det innplanter som gjelder.

030

Nå skal jeg plage dere med noen bilder fra Kyststien. Jeg har igjen fått dilla på bilder i farta. Og når det er fint vær og ikke vind så er det perfekt.

041

Guttungen som kommer til mammaen sin.

054

Aida og Charlie springer og koser seg.

111

Første mann!

137

Her er beviset, bølla Aida henger seg fast i Charlie. Har et godt tak i halsbåndet hans. Nå blir det ingen turer til Stavern denne uka. Det er høstferie og masse folk på hyttene. Så da for vi ta det litt roligere og gå i vestmarka i steden.

Så kom endelig Tove en tur til Hedrum og med tid til besøk av meg og Charlie. Vi snakker og snakker, og hundene springer og springer. Vel, unntatt Vina da. Hun sitter og passer på. Både oss og hva vi spiser, og Barfi og Charlie at de oppfører seg.

001

Bildene fra den dagen var desverre av dårlig kvalitet. Men dere ser vel hvem det er??

012

Sorry, Nøve. Dette var det eneste bilde med Tove på. Og der er det dårlig med tydelig bikkjer.

039

Fine Barfi, bare snill og god. Hun ligner mer og mer på pappaen sin.

074

På vei hjemover kom vi over denne soppen, hva er dette tro?????

076

Og her er de berømte kuene til Olav, bror til Tove. Den i forkant er på dette jordet og de tre bak står på andre siden av gjerdet. Charlie skjønte ikke noe. Han har aldri sett en ku før og når Vina og Barfi sprang bjeffende mot dem så ble han stående å se på. Når Tove og jeg gikk for å se på gjerde og å prøve å lokke på kuene fant den ensomme kua ut at den skulle hevne seg på Charlie. Charlie ble jaget av kua ut av jordet. En stykk lappe sprang for livet med halen mellom beina. For et syn!!!!! Jeg måtte le, glemte helt at jeg hadde kamera med. Men jeg fikk lokket Charlie til meg etterpå og han har nok fått en respekt for disse store dyra.

009

Veldig glad for at vi møtes lørdag, Tove. Søndag hadde det ikke blitt noe. For et vær……da koset vi oss inne hele dagen. Takk for nå, Tove! Så sees vi plutselig igjen. :o)

Litt småpusel inne har jeg begynt med, men det for vi ta en annen gang. Dette innlegget ble vist fryktelig langt. Så til neste gang…….

Ha en fin uke!

21 kommentarer:

T :-) sa...

Huff så mye sjuk du har vært i det siste :-( Håper dere finner ut av det og at du holder deg frisk resten av vinteren :-)Matforgifting er IKKE godt.

Masse fine bilder Nina. Tydelig at Aida og Charlie koser seg :-) Så fint bilde av kvigene du fikk tatt. Staaaakar Charlie, store dyr med bjeller er det best å passse seg for ;-)Neste gang vi treffes er de tatt inn. Takk igjen for besøket.

Gry og Milli sa...

Næmmen Nina da, har du vært enda mere syk. Huff og huff og huff a' meg!!! Nå må du ta vare på deg selv også må du holde meg oppdatert. Jeg har vært matforgiftet to ganger tror jeg, og jeg forstår godt at du trodde din siste time var kommet. Godt du er over den sjauen nå!!

Du plager oss slett ikke med "i farta" bilder. Jeg elsker dem!!!

Så koselig du og Tove har det, også lo jeg litt av det med kuene. Jeg måtte le enda litt mer når den ensomme kua hevna seg på Charlie. På det siste bildet ditt er jeg sikker på at hundene satt og slang dritt om kuene - sånn seg i mellom.

Fortsatt god bedring til deg.

Klem fra meg og Milli mor

Anne-Liss sa...

Uff så mye syk du har vært den siste tida. Du får håpe at du har fått ditt for en god stund nå og at du får en frisk og fin vinter.
Mange flotte ifarta bilder, en kan tydelig se at Aida og Charlie trives sammen. Skal si Aida fikk godt tak i Charlie på det ene bildet der :o) Slik holdt Luka (storpuddelen) på med Maila tidligere, hang i båndet eller i nakkepelsen hennes slik at hun var helt våt og klissete etter kjeften hans etter en tur med dem :(
Nå er han så stor så hun tolerer ikke slikt tull mer men han prøver alikevel.

Du og Tove har hatt en flott tur igjen, synes det var en morsom historie dette med kvigene men når du forteller at kviga hevnet seg på Charlie da måtte jeg le. Du kan nok være trygg på at han aldri vil jage kyr :))
Ha en fin uke og stell fint med deg selv :o)))

Nøve sa...

Morsomt når Nina og Tove er ute på nye eventyr :o)

Jammen har du fått prøvd deg i det siste! IKKE moro å væra sjuk, stakkars deg. Vær snill mot deg sjøl nå,da!
Synd du ikke fikk med deg resten av kurset, men det kommer nye muligheter ;o)

Nøve sa...

Glemte å kommentere bildene!! Jeg som har vært her og smugkikka flere ganger allerede ;o) Fartabilder kan du! Og Charlie er selvskreven modell (det nytter ikke med trege-Nalle,liksom)

Ps. dere får snart ei pakke i posten ;o)

Irén T. A. Færevaag sa...

Kjære Nina! Uff og uff, ikke kjekt å være syk! Håper du blir frisk og rask igjen, fort, fort! Riktig god bedring!

Du - det må jeg si; de i farta-bildene dine er KNALLBRA! Dette kan du virkelig :-)

Jeg ser for meg Charlie som løper for livet, stakkar. Må ha vært litt av et syn :-D

Ønsker deg en fin dag, og sender god bedring-klem fra Balder, Katherine og meg :-)

PS! Beina mine holdt, men akillessenen min er "preget" av turen, for å si det slik. Men pytt, det var verdt det :-)))

Caroline sa...

Så veldig syk du har vært i det siste da, skikkelig uflaks :/ Håper du er ferdig med sykdom for resten av året nå da :) (Og neste for den saks skyld:)) Du kan ikke skrive at du plager oss med bilder, er kjempekjekt med bilder!! Fine bilder var det også:)

Gry Viola og Roxie sa...

Uff da, så dumt at du har værs mye syk i høst da. Godt at du føler deg bedre. Sånn matforgiftning er ikke å spøke med.
Godt at de skal ta prøver og slikt da. Flotte bilder av de to gode vennene i farta!! Du er kjempe flink til å ta slike bilder!!
Kjempe flott bilde av kuene åsså!! Så det bilde av de alle tre var jo bare til å smelte av!! Ser ut som de avtaler neste møte!
Ha en fin uke videre!!

Nina og Bonnie sa...

Takk for alle gode bedringene. Det har hjulpet og jeg har vært en dag på jobb. Det var deilig å komme i gang igjen. Det var flere av mine " brukerer" som har savnet meg. Det varmet å høre. Superkoselig jobb jeg har!!!!

Nøve da, jeg har da ikke vært hos deg og glemt noe. Nå ble jeg skikkelig nysgjerrig. Hva har du funnet på?????

Ville sa...

Uffda Nina, matforgiftning hørtes slettes ikke godt ut. Forkjølet du også, jeg har også hatt en sånn laaang en som har satte seg, er på bedringens vei nå.
Rart, men jeg synes det gjør litt godt å lese at du også Nina har hatt lignende forkjølelse.

Det er alltid koselig innlegg fra deg Nina, tror aldri det går an å bli lei av kystveien, den er jo så fin, masse flotte svaberg:o)

Du er suvern på i farta bilder, Charlie ser ut som verdens lykkeligste der han kommer i full fart mot mor:o)))

Bilde av kyrene var superfint, dakkar Charlie som fikk hele kuas vrede fordi Barfi og Vina kjefta;o)))
Ha en forsatt fin uke Nina!!!

Lena & tussarna sa...

Stackare det var värst vad mycket sjukdomar du råkat ut för!
Skönt att du är på bättringsvägen!
Vilka fina bilder du har tagit, det ser så mysigt ut när det leks och springs för fullt :)

Ha en skön helg!

Marianne sa...

Så kjedeligt å være syk da!! Håper det går bedre med deg fremover..
Du er virkelig blitt god på det å ta i farta bilder Nina!!

Dixie sa...

Så mange kjempefine i farta-bilder! :D De blir jeg aldri lei av å se på! :) Håper du er frisk igjen nå, og slipper å være mer syk framover!

Ser ut som Charlie koser seg veldig med alle hundene på bildene! :)

Ragnhild B. sa...

Håper du er frisk og rask nå, Nina, og kan ha det moro både på jobb og med Charlie ute på tur! Og fortsett å ta bilder av Charlie i farta! Det er alltid morsomt å se den vakre gutten i utfoldelse!

Inger`s blogg sa...

Så mye syk da Nina, håper du har kunnet vært ute å nyte finværet i dag!!!

Du tar så gode og morsomme bilder, blir aldrig lei å se bilder jeg.

Litt "morsomt" med kua....ikke noe rart Charlie ble skremt.

Godt du trives med jobben din.

Ha en fin uke!

pepperkverna sa...

Flotte hundebilder! Hege

Nøve sa...

TRE ukers bloggepause... Det er lenge,det!
Håper alt er bra med deg og vår alles kjære Charlie ;o)

Nina og Bonnie sa...

Vi er her, Nøve! Ikke så mye blogging i det siste, men kommer snart med et innlegg jeg har tenkt lenge på. Sånn for å lufte det.

Ha en riktig god helg.:)

Nøve sa...

Bra, Nina!
Jeg skal sove leeenge imorgo, og stille klokka en time tilbake når jeg våkner :o) Det blir nok en deilig søndag!
Håper du får det slik du ønsker også!

Nøve sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tove sa...

Gjør det fort Nina, for nå blei jeg nysgjerrig! ;-)Ha en fortsatt alle tiders søndag :-)