søndag 31. oktober 2010

Hunderaser!

Her er det stort sett ingen ting som skjer. Vel, ikke helt sant. Jeg fikk beskjed fra legen for to uker siden, SLUTT Å RØYK!!!!! Og det sliter jeg med ennå. Er så sint på meg selv. Vet jo at når tester er gjort så er det ikke noe annet å gjøre. Lungene mine har begynt å ta skade av mange års røyking og jeg har fått beskjed om at det er nå eller aldri. Nå kan det gjøres noe med. Hvis jeg slutter nå så vil det ikke bli noen varig skade. Da vil de ta seg inn igjen. Blir deppa av å ikke fikse det. Heldigvis for Charlie og Heidi og Aida, og lange turer på kyststien. Vel, det var dagens sutring. Så over til det jeg vil skrive litt om……

072

Stavern på høsten.

Andre hunderaser! Jeg har sett litt på andre hunderaser enn finsk lapphund med tanke på framtiden. Vi vet jo alle her at finsk lapphund er den (nesten) perfekte rasen. Men jeg som sliter med bjeffing og bor i tettbebygd strøk tenker litt på naboene. Så nå er jeg ikke så sikker på om den neste blir en finsk lapphund. Tror ikke det er noen oppdrettere av finsk lapphund som kan garantere en bjeffefri hund. Så jeg har sett litt på Whippet, Lagotto og goldendoodel. Det er raser jeg TROR vil passe for meg og hvordan jeg driver hund. Eneste dumme med Whippet er at de ikke liker så mye kulde, sånn i sammen med Charlie. Ellers er det en rolig og behagelig rase. Lagottoen er det endel pelsstell med, er ikke helt sikker på hvor mye. Og denne kryssningen med golden og puddel er jo litt ny ennå. Hvor mye vet vi om sykdommer og gemytt ennå? Og nå som jeg har en finsk lapphund som jeg bare er sååååå glad i hvorfor ikke ha to forskjellige raser. Det er jo mange flotte hunder der ute. Blandinger også. Så hund nr 2 hos meg er jeg veldig spent på. Her er det veldig åpent. Fikk dere sjokk der ute nå?????? Her vil jeg gjerne har noen innspill om andre raser jeg ikke har tenkt på. Så vær så snill å kom med innspill.Smilefjes med åpen munn074Charlie koser seg i ettermiddagssolen.

Så forrige søndag hadde vi barndåp for Andrea Sophie. Familie samlet og spiste og koste seg. Lille frøkna var bare blid og glad. Og det var broren også. Snille barn de har fått.

023Andrea Sophie og mammaen!

029William shower i kirken!

På jobben har jeg det flott. Har tatt på meg noen søndagsvakter inne på avdelingen, for det er bare så koselig. Fikk skrapt opp nesten hele siden på bilen i en forbannet smal port så litt ekstra penger kommer godt med. Gud, da var jeg gretten resten av dagen. Men uhell har jo skjedd og jeg har kommet over det.

Ellers har jeg brukt helger og kvelder på å pusse opp møblene mine. Har jo hatt skap, hyller og tv-benk i furu etter 90-tallets moter. Og er drittlei det. NÅ har jeg endelig fått malt vitrineskapet i høyglans hvitt og alt det andre har jeg hvittet med antikkhvit lakk. Salongbordet har fått hvittet bordplate og hvite bein. Jeg har fått kjøpt spisestuestoler men mangler forsatt bord. Så jeg sjekker Finn.no hver dag.  Så nå er det blitt lyst her. Det så kalte roterommet har blitt malt og møblert og kan nå kalles gjesterom. Blitt så koselig så. Mye kan gjøres med litt maling og møbler fra loppa. Har vært på noen loppemarkeder og funnet litt billig.

043

Tilslutt må jeg bare ta med dette bilde av en sel vi så når vi gikk på kyststien. Har forstørret det kraftig for jeg har dårlig med linse på kamera. Ønsker meg en bedre linse til jul.

Ønsker alle en kjempefin høstuke!

 

 

37 kommentarer:

Nøve sa...

Nina!!! Noe anna enn lapphund!? Ja, jeg fikk litt hakeslepp nå,gitt!
Lagottoen vet jeg for lite om, men pels-stell gjør den uaktuell for meg. Jeg vil heller ikke ha en hund jeg må kle på. Og doodlen har jeg ikke helt sansen for...
Lapphunden er passe stor syns jeg, hvilke andre raser er på den størrelsen?
Ebbie. Hildes Ebbie. Korthårs-collie! Litt større, men ho er faktisk ganske perfekt. Eller en lapsk? Tror den er stillere enn FL og SL?

Det blir nok lappis på meg ;o)

Så flink du har vært forresten! Bilder? Eller må vi komme og se nå som gjesterom og alt står klart..? hehe

Berit sa...

Lykke til med røykeslutt. Vi har vært igjennom det fler av oss...
Hunderase ? Ja, nå vil du ikke ha bjeffing.. Men jeg er veldig forelska i den norske buhunden. Traff ei nyydelig liten tispe i sommer, den bjeffa ikke og var bare den hjerteknuseren .

Irén T. A. Færevaag sa...

HEIA Nina med røykekutt!!! Dette fikser du vet du :-)

Jeg vet ikke om jeg fikk sånn hakeslepp over det med valg av hunderase. Dette har du nok tenkt masse på. Kan ikke nok, så jeg får vel bare si at din neste hund kan bare glede seg - uansett rase. Den får en super matmor iallfall :-)

Også må jeg bare si at du tar KJEMPEFLOTTE bilder, Nina!!!

Kommer gjerne en tur og sjekker ut din nye lyse verden ;-)

Kjedelig med bilen - men som min kjære pleier å si; "Det er en bruksgjenstand!"

Ønsker deg en superduper uke!

Gry og Milli sa...

Hei på deg kjære Nina. Få noen røykekutt tips av Nøve da vel, hun har jo klart det, og kan sikkert dele noen lure råd!

Annen hunderase, hmmmmm, det må jeg tenke på Nina. Jeg ble ikke så veldig sjokkert, ser mange hunder jeg kunne tenkt meg, men det blir nok lappis på meg resten av livet tror jeg. Leste om Akita Inu (?) i siste Hundesport, har møtt en sånn, den var skjønn (men stor da:o)

Jeg vil også ha bilder av møbler og oppussing. Bildet ditt fra Stavern var bare vakkert!!!!!

Anne-Liss sa...

Først å fremst : Lykke til med røykeslutt !
Tror bjeffinga varierer en del på lappene, Maila bjeffer mye når hun leker og løper med andre hunder men hjemme er hun roligere der et det Leia som tar seg av bjeffinga.
En annen rase ? Dersom jeg skulle valgt så hadde det kanskje blitt en Flat eller en Toller, springer spaniel er også en kjekk rase men de lukter mye hund synes jeg :(Jeg ville kanskje tenkt litt på størrelsen, tenk på hva du klarer å håndtere (f.eks to hunder sammtidig i bånd) plass, bading, børsting husk det blir dobbelt av alt.

Herlige bilder av Andrea Sophie, dåpsbarnet og selvfølgelig ville William showe litt, oppmerksomhet :o)

Kjedelig med bilen men det er bare en ting som kan fikses (ergelig at det koster så mye alikevel :(

Nina og Bonnie sa...

Ja, nå har jeg bestemt ny dato for å rydde bort røyken så da skal det gå. Det bare må!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Korthårs-collie, godt forslag. Men er ikke det en gjeterhund som må brukes???? Orker ikke en hjerne- hund som bare venter på at noe skal skje.

Buhund er en flott rase, men da har jeg vel bjeffing igjen?

Akita vet jeg ikke noe om. Den må jeg sjekke opp, Gry. Gjør ikke noe om de er større bare de er håndtelig.

For ta noen bilder her så dere får se. Gjesterommet må dere komme å se og prøve selv, haha..

T :-) sa...

Endelig noen ord fra deg igjen, Nina :-)

1. Lykke til med røyeslutt, bare du bestemmer deg så greier du dette, helt sikkert :-) Og i hvert fall nå som legen har sagt sitt. PE har er fortsatt røykfri, så jeg har virkelig fått trua på den måten. Jeg hadde nemlig ikke noe tru på at han skulle lykkes.

2. Knallfine bilder, Nina! Du har jammen blitt en kløpper med kameraet :-)

3. En annen rase. Ja jeg er jo litt tilhenger av å prøve ut flere raser jeg da ;-) Det finnes jo så mange flotte raser. Greier ikke å anbefale andre raser enn dem jeg selv har sett på. I tillegg til spisshunder så burde du kanskje se litt på Koiker, Lancashire heeler og Spansk vannhund. Jeg MÅ jo bare ha en rase som ikke alle andre jeg har da ;-)Det er så lenge siden jeg undersøkte raser så jeg husker ikke helt hvordan de var.

Nina og Bonnie sa...

Takk, Tove. De skal jeg sjekke opp. Jeg synes også det er litt moro med raser som ikke er så vanlig.

Når det gjelder røykeslutten, så er jeg i hvertfall så heldig at jeg ikke har noen rundt meg til daglig som røyker. Ikke på jobben og ikke privat.

Jeg glemte helt å skrive i blogginnlegget at jeg er superdårlig til å kommentere blogger for tiden. Det er bare å beklage! ;(

Ragnhild B. sa...

Det ER mulig å slutte å røyke, Nina! Men du bør ha noen strategier, noe å trøste deg med, noe som gir deg noe å gjøre med henda, noe som erstatter alle de ulike situasjonene du røyker i. Du ruller? Da er det alt håndarbeidet i tillegg. Sjøl la jeg brt rullepakka for 25 år siden, mannen min for 10 år siden. For meg gikk det lett, for han var det en tøff tid. Men det gikk! og det har holdt. Alternative raser? Det er jo mange kjempesøte og fine hunder, men hva vil du? En som kan gå lange turer med deg og Charlie uten å fryse? Da har du utelukket whippeten og den bjeffefrie basenjien. En som ikke trenger trening og stimulans i massevis? Kutt ut gjeterhunder, selv om de er kjempeflotte! Pelsstell? Ut med både den ene og den andre. Forslag: Engelsk cocker spaniel, newfoundlender... Men jeg er fornøyd med fl, og tenker ikke i andre baner.

Nøve igjen sa...

Nuffen er det utrolig mye pelsstell på, oppdrettere har begynt å arrangere enge pels-kurs. Og så sikler den så fælt...
Toller ble nevnt, den virker veldig grei. Akitaen er diger! Det går vel ikke,Nina.. Jammen har vi mange fine raser, og forskjellig smak - og bra er det :o)

Jeg fikk Champix-piller hos legen, hadde neppe greid meg uten dem ;o) Jeg er sååå glad jeg er ferdig med røyken! Gled deg,Nina.

Hanne sa...

En annen hunderase? Nei, jeg er ikke overrasket. Faktisk så har jeg tenkt samme tanke selv. Jeg sliter jo også med en høylytt og gira hund, så jeg har også lurt litt på forskjellige raser. Jeg har tenkt på Australian Sheperd og Toller.

Morsomt at du er så flink med å pusse opp møblene dine!! Du er en geskjeftig dame, må jeg si!!! Får vi se noen bilder??

Røykeslutt!? Det klarer du, Nina! Jeg har stor tro på deg!!

Heidi og Aida sa...

Jeg vil bare si at jeg må være den perfekte hunderase! Jeg er vakker, snill, festlig, kosete, elegant, muskuløs, morsom, jeg krever ikke masse tur eller aktivisering, men jeg liker å springe, springe og springe! Jeg liker også å ligge masse i sofaen og gjerne under dyna i senga di;-). Jeg er renslig, lukter ikke hund og røyter lite. Ok, så må jeg ha på meg klær når det er kjølig ute, men det finns såååå mye fine klær til sånne som meg=). Jeg liker jo å pynte meg, men jeg liker like godt å rase fra meg i skog og mark. Jeg har full fart ute, men inne liker jeg å ta livet med ro.

Hvem jeg er??? Aida, whippet såklart;-))

Nina og Bonnie sa...

Heidi, så koselig du har kommentert!!!! :O))))))) Jeg vet jo hva du mener om Whippet og jeg har jo erfart det. En rase vi som er vant med hårete pelsdotter må venne oss til. Det har jeg gjort og har jo falt for både Aida og Tea. Men er det rasen for meg?????? Det er så mange andre der ute også. Og her kommer det mange gode forslag. Jeg får en jobb i natt med googel.

Nøve, jeg fikk forslag om de pillene av legen min, men googlet dem og ble skremt. Det er jo endel bivirkninger. Merket du noe????

Tove sa...

Nina da, du sa jo selv at man IKKE skal lese slikt som står på pakka!

Når det gjelder de store akitaene, så finnes de i små søte utgaver også: shiba

Når det gjelder hunder som ikke bjeffer så er vel Eurasier midt i blinken! Den valgte jeg vekk fordi den egnet seg dårlig på AG, men ellers :-)))

Nøve sa...

Jeg var kvalm de første ukene, men det kom like gjerne av kostholdet mitt...som ble veldig uregelmessig og med MYE søtsaker ;o)
Ikke no å bry seg om. Jeg kan trygt anbefale dem utifra min erfaring.
Det er mye gift som skal ut av kroppen. "Renselsesprossessen" fører med seg bivirkninger uansett, derfor er det ikke godt å si om det er pillenes skyld - eller 30 års slaveri med daglig giftdose.

Planer om valp samtidig med røykeslutt, kanskje? De kan sikkert være effektivt :o)

. sa...

Lykke til med røykeslutt!
Jeg har jo kun hatt Lexi 1 år, så eeelsker finsk lapphund :P og hun bjeffer ikke så mye at det er noe problem. Men hadde jeg hatt en "bjeffehund", så tror jeg at jeg hadde blitt gal :P
Men det er jo mange raser man får lyst på; Huskyer, Jack Russel, Shetlandsheepdog, flatcoated retriver.. Tollern er nydelig, hørt at den rasen er veldig sta :P

Vi så jo på alle raser før vi valgte Finsk lapphund. Litt gøy å ha muligheten til å velge hvilken som helst rase. Lykke til, gleder meg til å lese om valget !

Ville sa...

Så kjekt å høre fra deg igjen Nina. Har jo lurt på hvor du har vært:o)
Stavern bilde var ubeskrivelig vakkert!!! Ellers var det koselig å se blide William og døpsbarnet.

Røyeslutt, det holdt vi på med for et par år siden. Det gikk veldig fint med røyke-tyggi som vi holdt på med i ca 3 år, i slutten tygget vi bare vanlig tyggi eller drops, nå er suget over.Vi sluttet helt frivillig var klar for å slutte, er nok litt annerledes for deg Nina som må.

Du har jo fått en del tips, tror det er viktig å finne noe som passer for deg. Vi er jo så forkjellige, noen tyr til hypnose, andre har lest røykeboken.
Lykke til Nina:o)))
Jeg liker godt Shibaen og Crain terrien, nest etter lapphunden.
Ser de nevner Lapsk valhund, der er ei lita lapsk frøken ikke så langt fra oss, vi har gått forbi huset deres, hun står fint på terrassen og ser på oss, ikke en lyd fra den frøkna. Har også truffet henne på turstien, hun er mye mykere enn Ville, veldig rolig og lydhør:o)))
Buhund har jeg opplevd et par av her, veldig masete og vanskelige på innkalling, ellers er de søte og greie innomhus.
Spennende å følge med på hva du velger tilslutt, Nina:o)))

snorredimma sa...

Så koselig å høre fra deg igjen. Stumpe røyken klarer du etter hvert - det vet jeg! Det er mange som har slutta å røyke med de pillene som Nøve nevner..ja, bivirkninger som kvalme er vanlig og hodepine, hvis jeg ikke husker feil...

Jeg har også vært inne på en annen rase ved valg av hund nr. 3 (eller er det nr. 4?) og jeg er litt opptatt av de sjeldne rasene jeg også - akkurat som Tove. Gikk Freestyle-kurs sammen med ei som har Koiker. For det første er den utrolig lærevillig, glad og lydig...i allefall den, da......litt mindre enn islender...og har et vakkert ansikt! Den bjeffet ikke en eneste gang!! Men det er mange fine raser...les om de forskjellige rasene på Canis, da vel...Jeg har en liten forkjærlighet for Leonberger..jeg vet...den er mega-stor og har masse masse pels!! Men av en eller annen grunn, synes jeg den rasen er kjempe-flott...og den har det gemyttet jeg ønsker av en hund...Men lille meg og en stor hund???

Til slutt må jeg bare få si at du har tatt noen flotte blikskudd - særlig det første bildet og det med mor og barn..:-)

Ha en fin uke!

Gry Viola og Roxie sa...

Hei Nina!! Det å slutte å røyke klarer du!! Du har ikke vurdert og ta akumpuntur? Terje gjore det. Han hadde 3 behandlinger og så hadde ikke han lyst på røyk mer. Dette er da 6 år siden. Han hadde røyka i 25 år.

Kjempe flotte bilder du har tatt!!
Falt helt pladask for det av William i kirka der han står og shower!

En annen hunderase en fl? Du har jo valsk lapphund. De er rolige så mener jeg tollere og huskier. Men huskiene er så store. Så har du jo leonberger åsså da.

Lykke til med valg av rase! Den hunden du velger vil få det kjempe bra!!

Det har nok blitt flott hjemme hos dere når du har pusset opp og malet furu møbler!! Bildre?

Kjedlig med bilen da, men det er jo bare døde ting. Selv om det er gørr surt!!

Ha en flott uke videre!!

Nina og Bonnie sa...

Jeg har googlet litt på nytt etter alle gode tips her. Eurasier var en rase som absolutt er med. Og jeg har også sansen for leonberger, Camilla. Fått ny nabo som har en sånn. De er vist bare godmodig og snille, men ser ikke helt for meg at jeg skal henge etter en. Da kan du snakke om lille meg og stor hund.

Buhund har jeg vokst opp med, den ble tatt når jeg var 7 år og den perfekte hund eller Kirsti`s mening. Men den er en gårdshund og bjeffete. Disse terrier-rasene er sta og aktive så ikke det for meg. Kooiker og toller er aktive hunder med litt nerver. De må vist sosialiseres mye i valpeperioden for ikke å bli nervøse. Litt skeptiske for folk er de vist. Det hørtes ikke bra ut. Vel, letingen fortsetter......

Dixie sa...

Hmm... en annen hunderase! Kanskje portugisisk vannhund er litt mindre bjeffete i hvert fall!? Tessy, Dixies gode venn (som også er en portugusisk vannhund) bjeffer ganske lite, i hvert fall i forhold til Dixie, men den trenger en del tur og kanskje også litt trening da... Ellers er hun veeeldig glad i folk, og liker godt å ligge på fanget og i sofaen. En negativ ting er kanskje at hun absolutt ikke liker å alene, men det går det jo vanligvis an å trene bort... ;)

Ellers kjenner jeg ikke så mange andre hunder av andre raser så godt, men en flatcoated retriever som bor rett oppi veien her hører vi aldri noe til, og han står ute i garde når familien er på jobb/skole, samtidig som rasen elsker å gå tur, leke osv... :D

Men det var mange andre gode forslag her også, da! Også finnes det jo sånne rasetester på internett rundt omkring, der du kanskje kan få vite litt mer om hva som passer? :D Uansett, lykke til! :)

Ville sa...

Nina; jeg har tenkt litt i dag, spesielt på deg som er på jakt etter eventuelt ny hund/rase. En blanding som jeg har sett flere av og som er utrolige flotte, er bordercollie/schäfer blanding. De er veldig greie hunder med varierende størrelse og også gemytt.
Når jeg var østover i sommer så traff vi på flere veldig fine og uredde små hunder, alle var blanding og alle eierne kunne fortelle om en/fler kvinnelig oppdretter/e som baserte oppdrette på blanding av små hunder, lang erfaring gjorde at kombinasjonene var meget bra. Uredde, sunne, stødige og veldig søte små hunder, som jeg også kunne tenke meg, greit med en liten en også.

Ha en fin kveld:o)))

Nina og Bonnie sa...

Mange fine blandinghunder, Berit. Jeg googler og googler. Kjempefint med mange gode tips.Dette er jo ikke noe som skal skje i morgen så jeg har god tid. Men snart håper jeg. :o)

Lena & tussarna sa...

Hoppas verkligen du lyckas sluta röka så att kan få må bättre i dina lungor. Du är duktig som lyssnar på läkarens ord :)
Vi har som du vet två finska lapphundar, Charlie skäller väldigt sällan men Ennio däremot han kan prata med oss en hel promenad om han är på det humöret så jag förstår vad du menar ;)
En hundras som jag är lite nyfiken på är Lagotto.
Vilka jättefina bilder du tagit, du är en mäster fotograf.

Nøve sa...

Det finnes bare en som Kango. Derfor ville jeg ikke kjøpt valp fra en "seriøs" blandingshund-oppdretter! Du vet neimen ikke hva du får, dessuten fungerer ofte første ledd bra - men ledd to og tre kan få uante problemer... Hvorfor trikse slik når vi har så mange fine raser? Da kan du vel heller finne en omplasseringhund eller noe?

Men du, vil du ha den røyke-slutt boka, så sender jeg den til deg. Den har virka på mange, og nesten på meg. Motivasjon er nok det aller aller viktigste uansett, men det går jo mange veier til Rom.

Nina og Bonnie sa...

Jeg blir bare mer usikker når jeg leser om andre raser. Kanskje en lappe med foreldre som ikke bjeffer blir tingen. Det er jo bare det som jeg plages med. Ellers er jo lappen den perfekte hunden.

Ja takk, Nøve. Den boken hadde vært fint å lese. Men nå vil jeg betale for den sendingen. Send den i oppkrav!!!!! Snille deg, klem! :o)

Ville sa...

Nøve; jeg vil forsvare hundene jeg så ørlite, føler de fortjener det.

De små hundene jeg så i Stavern var et utrolig flott alternativ- hund når en har en større fra før. Mange små raser er utrygge, det er nå min erfaring, disse jeg traff oppførte seg med en trygg verdighet, det er noe jeg setter pris på når det gjelder hunder. Så resultatet på de jeg så var glimrende. Like stolte i blikket som Kango, men såvisst ingen Kango, mindre enn ham også:o)))

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Skjønner at du vurderer noe annet enn lapphund pga bjeffingen. Viktig at du får ny oppdretter til å velge en rolig en i kullet. Buhunder er jo kjent for å bjeffe mye, spisshunder også. Akita er en tøff hund, så det ville jeg ikke valgt. Men whippet til deg, jaaaaaaaa! Tror det blir perfekt. Enda jeg ikke er fan av whippet! Og flott du legger røyken på hylla! Jeg måtte jo slutte selv jeg fordi jeg ikke tålte det lenger. Og jeg kan love det et liv som faktisk blir roligere når du har kommet over det :):) Lykke til Nina, klem herfra.

Tove sa...

Tror kanskje at Koikeren har fått et ufortjent rykte som en nervøs rase?
Du blir nok nødt til å gjøre alvor av å ta turen til Dogs4All Nina, der ser jeg mange av de foreslåtte raser har stand. Og så må du jo bare nyte tiden med å undersøke/tvile/gruble/vakle over hvilken rase du skal velge.

Kjekt at du trives så godt fortsatt i jobben din :-)

Nina og Bonnie sa...

Tove, jeg skal innover på Dog4all. Det har allerede Heidi og jeg bestemt.Heidi er en gammel utstillingsdame. Hun har hatt en champion. Hun ville inn å sjekke Whippetene, og for en gang skyld så stiller de og FL på samme dag. Så en Lillestrøm-tur blir det i år. Kanskje det er fler her som skal?

Tove sa...

Jeg skal innover på lørdag ettermiddag, men mest for å treffe to andre for å diskutere og planlegge saker og ting. Lapphundklubben har stand på baksiden av Islandshund klubben. Så jeg må jo ta en tur innom den :)

Ragnhild B. sa...

Jeg skal stille Warja, og sitte på stand, så vi sses der. Benytt anledningen til å se deg om og spørre deg for!

Nina og Bonnie sa...

Da ser jeg kanskje dere der. Skal bli moro. :o)

Ville sa...

Jøss:o))) skal si vi blir engasjert av at du nevner ny hund Nina, og tenk muligens en annen en en lappis:o)
Jeg ønsker deg lykketil med valg av rase, blir spennende med referat fra Dogs4All:o)

Nøve sa...

Det blir spennende Nina. Du kommer til å se mye fint, og alle vil jo skryte av sine raser :o)

Boka er underveis. Leser du den, er det faktisk latterlig lett å slutte. Det var også grunnen til at jeg begynte som festrøyker etter ei stund, det hadde jo vært så lett å slutte at det skulle jeg greie igjen.

Nina og Bonnie sa...

Takk, takk, Nøve. Festrøyke tør ikke jeg å prøve hvis jeg greier å slutte nå. Uff, den jobben også går alt i vasken. :o)

Skal ha med fullt ladet kamera til Lillestrøm så det blir sikkert endel bilder. Gleder meg, men det er jo ikke før i slutten av måneden. Mange raser er luket vekk og jeg sitter igjen med et bittelite knippe raser igjen. Lappe er fortsatt med som et siste alternativ. Glemmer ikke den flotte rasen vår.

Inger`s blogg sa...

Litt treg til å kommentere på bloggen, men jeg følger med og nå var det litt moro å høre om andres meninger om hunderaser,
Bjeffer Charlie forsatt mye, når han er ute?
Leonberger vill bli en alt for stor hund for deg og Charlie, stakkers gutten, han vil jo bli som en mus ved siden av.
Whippet blir så sterke.

En rolig og omgengelig hund er Labrador! sikkert også Toller, den har passe størrelse.
Å få en hund det ikke røyter er vel nesten umulig, da må det vel bli en Puddel, men den skal klippes.
Spennende hva du kommer til å bestemme deg for!!!

Fine bilder du har tatt og så nydelie og søte tantebarn du har!

Kan du slutte å Røyke, ja selvfølgelig kan du det; men da burde jeg også kunne slutte, jeg er bare ikke motivert og slets ikke nå.
Lykke, lykke til!!!