fredag 10. september 2010

GRATULERER MED DAGEN!

128

GRATULERER MED DAGEN, kjære Nøve!!!!!

Ei kjempejente fyller år i dag. Her kan en gjøre som jeg gjorde med Gry, ramse opp alle de gode og fine kvalitetene ved Nøve. For det blir en lang liste her også. Vi som kjenner henne vet jo hvor snill og god hun er. Jeg må jo bare si, Nøve. Du er den eneste jeg har snakket i 1,5 time med på telefon. Det sier jo litt……

Du er den første jeg ble kjent med av bloggerne ved siden av Gry. Og tenk det er 2 år siden. Og da hadde jeg ikke blogg. Den gangen var det hjemmesiden som gjaldt. Og du verden så moro vi hadde det. Til vi møttes for første gang i Andebu.

Jeg tipper dagen blir feiret i fjellheimen med Nalle og kos deg masse! :)))

9 kommentarer:

Hanne sa...

Ja, Nøve er uten tvil ei kjempejente!!! Gratulerer med dagen!!!

snorredimma sa...

Jeg stemmer i - Nøve, du er bare så alt for herlig til å være sann!!

Jeg er bare sååå glad for at jeg har blitt kjent med deg - og Nalle - det har beriket livet mitt masse og tenk at det er ikke lenge siden jeg traff deg for første gang! Det var hos Gry, det første bloggetreffet, og jeg tror vel ikke det var mer enn tre ord vi fikk sagt til hverandre. Nalle og Snorre var jo ikke så kompiser den gangen....hehe

Så ble det Bergheim og rundering...et stort smil....

Håper du koser deg masse og at dere har like fin sol på hummelen som det er her...og så har du vel ferie fortsatt????

Store klemmer fra meg, Dimma og Snorre

Gry og Millis blogg sa...

Kjære Nøve. Jeg istemmer!!! Du er ei herlig jente med en haug gode kvaliteter (men jammen har jeg til gode å prate med deg 1,5 time i telefonen, det må en "mor" og en Nøve til:o))

Nå er du vel på veien evt. stien igjen, kanskje i Vest?

Uansett så vet jeg at dagen er bare din i dag, og at Nalle-mann nok vet å sette pris på den uendelig snille mamma'n sin:o)

KOS DEG!!!!

Klem

Ville sa...

Gratulerer sier jeg også, jeg visste om Nøves hjemmeside før jeg fikk Ville. Allerede da var det noe med den dama...maleriene, alle bildene av Nalle, Bjørn, Bergheim. m.m. Jeg kunne liksom lese mellom linjene eller av bildene at der var en egen form for varme i damen.
At jeg skulle få møte henne, Nøve, ei spesiell dame med mange gode kvaliteter...det er ikke til å tro:o)))
Hipp hurra for deg som fuller år i dag:o)))

Dixie sa...

Gratulerer med dagen, Nøve! :D Jeg husker også veldig godt hjemmesiden din - det var en av de første lapphundsidene jeg fikk vite om! Og jeg var ofte innom for å se bilder av både Nalle og det du malte! Og det samme var det med bloggen, jeg hadde nok ikke holdt på ennå hvis ikke du hadde begynt å kommentere etter hvert! :D

Så igjen, gratulerer sååå mye med dagen! :D

Elses og Goyas blogg sa...

Gratulerer så mye med dagen fra Goya og meg!

Nøve,45 år sa...

Hei og hå , og takk for gratulasjoner og vennlige ord :o))) Er så glad jeg har blitt kjent med dere alle.

Og så du da Nina, du er den eneste jeg har snakka så lenge i telefonen med - garantert, jeg snakker vanligvis ikke i telefonen! Skjønner ikke hvordan vi fikk det til ;o))

Jeg var hjemom igår kveld,trengte sårt en dusj. Nå stikker jeg avgårde igjen mot ukjent mål. Deilig!

Ragnhild B. sa...

Et par dager for seint, men likevel: Jeg slutter meg til gratulasjonene! Flott jente er du, Nøve! og du, Nina, som er så oppmerksom og omtenksom og bruker bloggen til å dele godorda! Det er flott!

Sidsel E sa...

Hipp hipp hurra for Nøvemor! Ei kjempejente som midt i landet bor! Mange klemmer fra oss her nede!