mandag 9. august 2010

MYE RART PÅ EN GANG!!!

Tja, hvor skal jeg starte?!???? Det har vært lite data den siste tiden på meg. Delvis for det har vært glimrende vær og det har vært litt å finne på. Og da har nok dataen blitt nedprioritert. Vi kommer sterkere tilbake etterhvert.

Først kan jeg jo fortelle at forrige lørdag så brakk William beinet på to steder og er gipset fra hofta og ned til tærne. Han datt ned fra klatre/huskestativet vi kjøpte til han i bursdaggave.

057

Men han er like blid og krabber rundt. Gipsen får jammen gjennomgå. Han skal ikke stå på beinet så det blir mye løfting på foreldrene. Og med ei lita frøken på snart 5 mnd så er det liv i leiern om dagen. Til fredagen skal de ta røgnten for å se om det er grodd nok til å ta av gipsen. Den skal vist bare sitte i 2 uker.

006

Såååååå har jeg vært på valpebesøk. Nå er det ikke Ofelia som har fått valper, men hun er en god mor nr. 2. Får litt vondt i magen når jeg ser de lyse valpene. Må bare innrømme det. Sissel og jeg pratet hund og atter hund i nesten 3 timer før valpene hylte etter mat og jeg fant ut at det var best å komme seg hjem. Takk for en nydelig ostekake, Sissel!!!! Flere valpebilder?????? Å ja, jeg tok endel av dem.

008

Honey-valpene fikk en liten leke av meg. Den var populær blandt de voksene også.

009

Åtto stjeler fra søsteren sin. Han er en vakker gutt med et artig navn.

023

Og så fikk jeg kose masse med mamma Belle, mammaen til Charlie. Ser hvem han likner på.

028

Vi vil ha mat, vi vil ha mat!!!!!!!!!

Og da tok jeg hintet og takket for meg.

104

Så under en grilling hos Heidi så måtte de bare teste en gave de hadde fått. En 4 m høy snømann med lys. En som vist nok skal stå ute på vinteren. Naboene trodde sikkert det hadde tippet for oss alle den kvelden.

107

Sånn så den ut fra hagen. Litt “harry” synes jeg, skal bli spennende å se om den havner i hagen hos Heidi til jul.

011

Aida og Charlie har fortsatt mye moro sammen. Vi sees vel omtrent annen hver dag. Hundene leker og vi går tur sammen.

010

Ligger stadig på lur for å prøve å ta “i farta”- bildet. Det er faktisk ikke så lett nå, men moro. Får mange rare bilder av de to i lek. Med en whippet så går det faktisk litt for fort noen ganger.

DAMMEN!

040

Snart ferdig!!! Muringen er ferdig og mye annet også. Noe pynting og detaljer tar vi etter hvert.

043

Her er Doffen oppe å hilser på fuglene Kirsti kjøpte.

047

En gammel pumpe vi fikk står på toppen. Skulle vært morsomt en gang å få vann i gjennom den og ut i dammen. Vel, det for bli neste prosjekt.

I helgen har Marius og familien bodd hos Kirsti for det har vært maling hjemme hos dem. Litt for mye lukt for babyen. Da fikk jeg hjelp til å gjøre ferdig i kjelleren og nå er det ikke mye igjen så blir det leid ut. Mangler en sofa/salong og en komfyr. Noen som har??????? Og så fikk vi ordnet på en takrenne som rant helt feil. Marius demonterte deler av taket for å få det til. Det ble en kjempejobb som tok hele søndagen. Tror han angret på at han begynte på den.

057

Marius jobber og jeg er handtlanger. I høyden er det ikke mye hjelp å få av meg. Men jeg kan alltis stå under å sende og å ta i mot. Det er jeg god på.

063

Ungene er da med helt tiden. Så snille som de er. Andrea og William er greie å passe. Har passet dem et par ganger nå, begge to. Det er ikke noe problem.

Dette var en liten oppdatering fra meg. Det har sikkert hent noen mer jeg har glemt i farta. Kommer snart tilbake med mer når været blir dårligere og det blir kaldere. Nå nyter jeg hver dag etter jobb. Ja, jobben!!!!!! Den må jeg bare lage et eget innlegg om. SNART!!!!

HA EN FIN UKE!!!!!!!

13 kommentarer:

Nøve sa...

Hei på deg, Nina - nå har jeg virkelig savna deg! Har jo skjønt at du har hatt litt av hvert å drive med.
Stakkars vesle William,da, det gror heldigvis fort på slike små! Det hadde helt sikkert gått verre om det var du som ramla ned ;o)

Dammen ser ut til å bli flott! Jammen har dere stått på.
Og så valpene,da. Noe så nydelig. Det er nok ikke lenge før det kommer en lapp til hos deg ;o)

Gry Viola og Roxie sa...

Så mange flot bilder!!
Stakars William da, som har brukket beine. Godt at det gror fort på sånn små!! Men det er veldig slitsomt når de har brukket noe for de skjønner liksom ikke helt at de må være forsiktige!!
Så flott dammen blir!!

Valpene er jo bare et kapittel for seg!! Kjempe skjønne er de!!

Så morro for Charlie da at han kan gå på tur så ofte med den andre hunden. De har så godt av å være sammen med,leke å gå tur med andre hunder!!

Skal bli morro å lese om jobben din når du får til det innlegget!! Nå er sommeren på en snar tur igjen og da får vi nyte det som er igjen av den!!

Ha en flott uke!!

Dixie sa...

Huffda, stakkars William! Håper han får ta av gipsen snart, da! :)

Høres ut som du hadde et koselig besøk hos valpene! Veldig gøy at du fikke tatt så mange bilder av dem! :D Jeg synes faktisk Belle ligner en del på Charlie! Ikke i fargen, da, men ellers! :)

Det er nok veldig kjekt for Charlie å få leke med Aida så ofte! Du får sikkert tatt noen kjempefine "i farta" bilder til slutt! :D Forresten, så var jo de du hadde lagt ut av dem i dette innlegget også veldig fine og skarpe! :D

Anne-Liss sa...

Stakkars William, det hørtes ikke godt ut. Tenk å brekke foten på to plasser :( Det er bra det gror fort og unger glemmer like fort.

Dammen er blitt kjempeflott. Du har ikke mye fritidsproblmer med en slik hage, barnepass og Charlie :o)

Herlige valper, en kan bli fristet både den ene og den andre.

Tove sa...

Uffda, håper alt går bra med William og han snart er kvitt gipsen.

Mange flotte bilder som viser at du har hatt en fin sommer Nina :-)

Marianne sa...

Koseligt at du har hatt en begivenhetsrik sommer da Nina...Stakkars William som datt ned da, huff det må gjort condt :\....Men barn og gips går som regel fint det, å snart klatrer han vel i huskestativet sitt igjen!!

Nydelige valper hos Sissel...Har lyst til å ta en tur jeg og en dag...Er nok masse å lære hos de tenker jeg!!

Mammaen til Charlie er kjempe vakker!!

Gøy med dammen din Nina, du er jammen med flink til å få det til!!

Gry og Millis blogg sa...

Jippi, der var du jo:o)

Så masse som har skjedd Nina!!! Huff og huff og stakkars William! Ikke lett å være liten gutt og ha masse energi, og ikke skulle gå på beinet sitt. Godt han har hjelpsom farmor og tante:o))

Jeg synes bildene du har tatt av Aida og Charlie var kjempefine. Det bildet der han svever i lufta var bare herlig:o) Det er så ålreit å ha hundevenner sånn i nabolaget - jeg ser hvor mye vi er sammen med Lise og Bella og hvordan vi gleder oss over det!

Åh, valpene til Honey er bare knusgode. Alle valpene til Sissel og Per er jo knusgode, så vi er heldige som får lov til å komme å hilse på og ta litt del i dem før de flytter!

Dammen blir jo kjempefin. Kan tenke meg fiskene er glade for at den ble ferdig nå:o) Stilig med den pumpa!!!

Jeg synes ikke at Charlie og Belle ligner av utseende, men jeg ser på energien til begge to at de er nært beslektet. Små sirkusartister er de begge:o)

Gleder meg til å høre mer om den nye jobben din også jeg Nina!
Forstår godt at du prioriterer annet enn data, for sånn er det her om dagen også. Nå er jeg helt sløv!

Elin sa...

Hei Nina:-)..håper du har hatt en flott Sommer og en fin tid i den nye jobben din?
Her var jo masse nytt på bloggen din.(rask bedring til William:-)
Valper!!!..åh ja skjønne!
Synes jeg ser en fisk i dammen din!?..driver du oppdrett også;-)
Moro å se mor til Charlie,flott er hun.I farta bildene dine er det jo god fart i,Aida er nok superrask ja:-))
Ha flotte sensommer dager:-))

snorredimma sa...

Liker mye rart, jeg :o) William og gips ser jo ut til å gå greit,men kan tenke meg at han er irritert på den innimellom...og den skal jo sitte på sååå lenge....

Valper...sukk..sier jeg...

Hagen din er et kapittel for seg sjøl - gleder meg til å få se den en eller annen gang...og den pumpa er jo knall!

Men mest av alt er jeg nysgjerrig på den nye jobben din...fortell!!

Nina og Bonnie sa...

Jeg skal skrive litt om jobben min senere i uka og med bilder. Tar litt bilder hver dag nå. Så smør dere med litt tålmodighet!!!!

Merker jeg ikke har hatt ferie i år. Kanskje jeg får en fridag til uka når alle er tilbake fra ferie.

snorredimma sa...

Sitter her og små-ler for meg sjøl...ser for meg den svære hvite snømannen som ruver høyt opp i lufta i hagen....hehe...midt på sommer'n lissom...

Gry og Millis blogg sa...

Åh, glemte å kommentere "monstersnømannen". Litt enig med deg Nina, men samtidig så får den meg jo til å le (spesielt med bittelille deg foran:o))

Ville sa...

Her var det masse nytt og koselig fra deg Nina:o)))
Litt mindre koselig å høre at William har klart å brekke foten, tenker det er slitsomt både for gutten og foreldrene. Godt at det gror raskt på sånne småtasser.

Dammen er jo super fin, fine Doffen som må se på fuglene:o)))

Tenk å få lov å besøke så mange søte valper, forstår deg godt, vanskelig å løs rive seg fra sånne små.

Jeg synes du er blitt super god i ifarta bilder...veldig bra der hele Charlie er i lufta:o)))
Enig veldig Harry..kule Harry- snømannen:D
Ha en fin uke du også Nina:o)