tirsdag 24. august 2010

HEI!

Her sitter jeg å kjeder meg. Hjemme fra jobb ennå og formen er ikke god. Orker ikke noe og humøret er der etter. Dette er såååå kjedelig. Jeg har i hvertfall fått ryddet litt i bildene min og laget meg et skjema for gjøremål i og rundt huset. Ikke at jeg er så flink til sånt, men for å ha noe å gjøre når jeg sitter med dataen på fanget.

Mye skulle vært gjort nå. Vi har fått 4 favner med ved som skulle vært stablet, og leiligheten i kjelleren skulle vært vasket ned og møblert ferdig. Så dette passet skikkelig dårlig.

Charlie fikk seg en tur med Marius og Marita i går, så han lider ingen nød. Han er jo vant til å sove hele dagen og nå gjør han det i sofaen sammen med meg. Tror han koser seg.

 

002

Så det skjer ikke så mye her, jeg går jo glipp av hundekurset denne uka også. Det er nesten mer kjedelig enn jobben. Vi har virkelig godt av det, like mye jeg som Charlie. Vi gjentar mye fra kurset i våres, men med mer forstyrrelse og økt vanskelighetsgrad. Alt etter hvor langt vi er kommet. Hundene på kurset er forskjellig og da er det kjekt med flere instruktører så alle blir sett og korrigert. Og ikke minst få mye skryt for det vi gjør riktig. Charlie kjedebjeffer ikke så mye denne gangen. Kanskje for det er flere hunder med. Nå er vi 10 stykker og det merkes. Han må følge med på alle og nå er flesteparten hanner. Tror det er bare 2 tisper. Vel, moro har vi det uansett om det går opp eller ned.

063

Balansen er det ikke noe i veien med. Dette bilde ble tatt av Marita tidligere i sommer. Hadde nesten glemt dette med dansing, men Charlie har ikke glemt.

137

Et bilde fra i sommer, når det var varmt og fint vær. Tatt på Trettnes og Farris.

078

Endelig fikk jeg en ny leke og den varte mye lenger enn de andre. Denne var nemlig lodden og sømmene var vanskelig å finne. Men etter et par uker så var den tom for stopping. Felleskjøpet har forresten mange fine leker.

003

Noen få kløvturer har det blitt i år. Her venter vi på Heidi og Aida for å gå tur i Vestmarka. Det er myyyye bringebær der i år. Har jeg plukket, nei da. Bruker ikke mye av det en finner av bær. Burde vært flinkere. ;(

047 (2)

Til slutt et oversiktsbilde av hvordan dammen har blitt. Snart ferdig, mangler litt planting og litt pynting på baksiden. Er fornøyd hvis den holder seg sånn når snøen forsvinner til våren.

Vel, dette var jo mye surr på en gang. Så dere skjønner jeg kjeder meg. Skal få kommet meg litt opp av sofaen nå, jeg blir jo helt stiv av å ligge/sitte her. Går noen runder på stua og ser på rotet og hybelkaninene som avler vilt nå. Noen som vil kjøpe billig?????

Fotoskolen har jeg heldigvis sett meg ferdig med. Bildene er klare, men jeg blir aldri fornøyd. Tror jeg må innrømme jeg ikke har noe talent for det. Jeg ser jo på andre bilder hvor fine de er og så prøver jeg lys, innstillinger og retninger. Det blir ikke helt det sammen. Jeg sitter, ligger, og står å tar bilde. Sender bare inn de jeg har tatt og lar lærer Marianne kommentere hva jeg gjør galt. Da må jeg vel lære.

Og med disse sytende ord så ønsker jeg dere alle en fortsatt fin uke!

Klem Nina

 

17 kommentarer:

Ville sa...

Hjemme du også Nina, du høres ut som jeg var igår, kanskje litt værre for jeg klarte å gå tur med Ville.
Håper du blir raskt bedre:o)))

Det var et koselig innlegg og bilder, trenger ikke være så kritisk med deg selv, synes du tar flotte bilder jeg...vi ser jo på det som er rundt oss med forskjellige øyne.

For å gjøre dagen litt "verre" for deg Nina...så har jeg endelig klart å ligge på alle fire og vaska bort alle hybelkaninene fra alle hjørner og krinkelkroker...jeg ønkser ikke å ta imot dine;o)))

Så kjekt at kurset gir så gode resultater, håper du blir raskt frisk igjen og kan forsette på kurset sammen du og Charlie.

Flott bilde av dammen og Charlie med kløven:o)))
Ha en så fin dag som du bare kan, hybelkaninene har det fint der dem er:o)))

Nina og Bonnie sa...

Dårlig gjort, Berit, kommer du ikke??? Haha.... Nei da, skjønner den. Et ork å få det gjort, da reiser en ikke videre.

Nå kommer ei veninne å henter Charlie og meg for å dra et sted å slippe hundene. Det skal bli deilig. Han har blitt litt rastløs. Er ikke sikkert det er like fint å gå med andre. Nå får han frest fra seg. Og jeg får litt frisk luft, jeg går snart på veggene her.

Irén T. A. Færevaag sa...

Uffda, stakkars deg, Nina! Ja, det er kjedelig å være syk. Men gå nå ikke på jobb for tidlig. Det har en lei tendens til å straffe seg...

Nydelig den kroken din i hagen med dammen!!!

Mange flotte bilder av Charlie også. Tipper han koser seg sammen med matmor nå som du er hjemme hele dagen. Aldri så galt... osv ;-)

Gleder meg til å se resultatene fra sommeroppgavene. Vet du, jeg er ferdig med kun ett bilde foreløpig! *iiiik* Det blir skippertak så det holder for å bli ferdig...

Riktig god bedring! KLEM!

Anne-Liss sa...

Det er kjedelig å være syk :o( men jeg er helt sikker på at Charlie koser seg med mor på sofaen.

Forstår heller ikke dette med fotograferingen, synes du tar mange flotte bilder. Du er nok for selvkritisk, slutt med det NÅ!!!

Ha fortsatt god bedring !!!

Gry Viola og Roxie sa...

Mange flotte bilder tar du Nina!!
Kjempe stilig bilde der Charlie danser på 1 bein!! Skikkelig blink skudd!! Den kløven er charlie så stilig med!! Dammen var jobare kjempe flott!! Du må ikke være så kritisk til deg selv!! Når en er syk så skal en vel ikke tenke på hybelkaniner. Tenk på det possetivet. Charlie stor koser seg når han har deg hjemme og kan kose på sofan!! God bedring til deg!!

Nina og Bonnie sa...

Tusen takk, alle sammen. :)))) Formen er stigende og jeg regner med å være på jobb på torsdag.

Ja vel, Anne-Liss, jeg skal høre på deg!!! Klem til deg!! :)))

Caroline sa...

For en nydelig hund du har! Sjeldent jeg ser hvite lapphunder. Fine bilder av han :)

Inger`s blogg sa...

Nei det passer aldrig å være syk, men...kanskje du trenkte å få roet deg litt ned noen dager.
Husk på alt det du har fått gjort i sommer og så har du heller ingen ferie hatt.
Nina vær syk med god samvittighet og alt det du " skulle" hatt gjort, det rekker du en annen gang.
Koselig å høre du og Charlig liker dere godt på treningen, så gøy det er. Klart "Gutten" din koser seg med mor hjemme på sofaen.

Du tar masse gode,fine og koselige bilder, alltid spennende å lese bloggen din å.
Jeg misunner deg den fantastisk flotte dammen, for en jobb og kr. dere har lagt der.

Fortsatt god bedring!!! og ta det nå litt med ro.
Klem fra meg og Chicko.

snorredimma sa...

Å, jeg skjønner akkurat åssen du har det - innmari tregt å ikke være i form. Kjedelig....

Jeg syns også at du tar kjempe-fine bilder, og det er liksom det som er det beste med hele blogginga: Å få se bilder til innleggene! Bare fortsett...

iRobot Roomba er gull verdt!! Blir som oppvaskmaskin: Først hatt det en gang...vil jeg aldri være foruten igjen!!

Jammen har jeg vært inne på hjemmesiden og sendt en hilsen...

God bedring til deg!!

Marianne sa...

Kjedeligt å være syk ja, men kanskje godt å få en skikkelig hvil også!? Charlie koser seg vel uansett!! Godt å komme seg ut på tur da, det er liksom et "must", selv når man er uggen!!

Bildene dine ER fine Nina, så ingenting å være kritisk til det..Men sånn er det med noen, man blir aldri 100% fornøyd med seg selv..kjenner til den jeg og!!

Bare la hybelkaninene kose seg du! Jeg er uten vann på andre uka nå, så her yngles det i både kaniner og "skitt"!! I morgen kommer det ny vannpumpe..å jeg gleeeeder meg til å få vaske litt igjen!! Men det er meg da!! (støv på en viss plass!!)

Gry og Millis blogg sa...

Nå håper jeg inderlig at du er bedre i dag Nina!! Det er superkjedelig ikke å være i form!!

Jeg synes du tar fine bilder, og skjønner ikke helt hva du mener. Du bruker jo til og med manuellfunksjonen etter at du begynte på kurset til Marianne!!!

Så vakker dammen deres har blitt. Det ble bare sååååå fint med den pumpa!!

Gi sofasliter Charlie en god nuss på nesa fra Milli og meg, også gir vi deg en stoooor god bedringsklem i samma slengen:o)

Gry Viola og Roxie sa...

Håper det går bedre idag!! God bedring og ta det med ro til du er helt bra. Ingen er tjent med en halvsyk Nina!!
klem

T :-) sa...

GOD BEDRING, Nina!
Mange fine bilder her i hvert fall og jeg ser helt klart at jeg skulle vært en tur, men når blir det mon tro...

Nøve sa...

Hei på deg!

Håper du er bedre idag :o)
Det er alltid moro å lese hva du skriver, og jeg har fått tips om hva fridagen min bør brukes til.
Nalle skal gå med kløv, mens jeg prøver meg på bilder til fotoskolen - har ikke gjort det enda!!!
Sola stikker seg fram innimellom. Håper du får deg litt verandasol idag også :o)

Siss sa...

Uff da Nina!
God bedring til deg.
Skjønner ikke at du er missfornøyd med dine bilder. Jeg tar og tar med denne m uten at jeg får til noe som helst:-(((
Likte sååååååå godt det bilde av Charlie og pc.
Lykke til på kurset:-)

Anonym sa...

Bildene dine er fine Nina:-)...OG morsomt for oss andre og se dem!!..ikke glem det da!
Synd at du ikke er i form,jeg ønkser deg virkelig rask og god berdring!..Du skrev om bær?..jeg plukker blåbær hvert år,og i år var det skuffende lite her sør.
Håper du kan trå til igjen på kurset med Charlie igjen snart.Jeg skal legge ett bilde i gjesteboka hans,han kan jo danse!!..skal vedde på han hadde likt Maggie;-))

Ragnhild B. sa...

Nå håper jeg du er bedre, Nina, og kan trene med Charlie, stele hagen og jobbe! Den hagen din er så fin, og dammen ser kjempeflott ut! Vi må håpe på ennå noen varme dager, selv om det straks er september!