søndag 28. februar 2010

Så var det oss igjen. :)

Så var det søndag igjen og jeg ser at jeg ikke har skrevet noe på lange tider. Ikke så mye mer enn SNØ har skjedd her. Det er for mye snø nå til å bruke trugene også. I hvertfall der vi bruker å gå. Kanskje inni skogen hadde det vært bedre.

Men ukene er blitt hektiske på jobben. I januar ble 3 permiterte og ikke lenge etter ble en langtidssykemeldt og en sykemeldt på 60 %. Så nå er det bare å jobbe å tjene noe kroner mens jeg kan. Charlie er hos Kirsti hver dag nå. Jeg er skjeldent hjemme før 1645 og torsdagene er det langdag, da er det enda en time. Så en ukes jobb nå er faktisk 42 timers uke. Nå om dagen er jeg sliten, men utrolig nok så er det deilig å komme seg på tur med Charlie etter jobb. Akkurat som jeg går av meg stresset. Vel, det varer ikke evig, så jeg må bare jobbe det jeg kan når jeg kan. Om ikke lenge så er jeg tilbake på 70% stilling. Nye jobber har det jo ikke vært. Dårlig på arbeidsmarkede nå.

043

Sånn så det ut hos oss etter forrige helg, nå er det mer snø. Snart må vi har traktor for å fjerne noe snø. Akkurat i innkjøringen er det så høyt med snø at freseren ikke kaster det høyt nok lenger. Nå må jeg frese det bak huset.

027

Et av husa i nabolaget etter forrige helg. De fikk litt av en jobb.

015

Charlie og Cæsar, jeg vet ikke hvem som er størst nå. En på slankekur og en på feitekur. En svart og en hvit. To så forskjellige dyr jeg har. Den katta vil ikke ut om dagen. Kaster jeg han ut så står han på døra hos Kirsti, og omvendt. Han vil bare ligge å sove eller spise. Charlie får har ikke i lek en gang. Ikke rart han eser ut. Han rører seg jo ikke.

076

Så i går skulle vi feire min søsters bursdag og gjett hvem som ble midtpunktet. Der trives han veldig godt.

071

Ikke så ofte å se oss sammen på bilder. Stort sett så er det jeg som tar bildene. Her har Kirsti fått kloa i kamera.

144

Så fikk William lov til å ligge over hos Kirsti til i dag og vi benyttet  sjansen til å være med på tur på dagen i dag.

130

Har du spist noe godt, William??? Jeg kan vaske deg, jeg!!!!

108

Charlie drar og Kirsti prøver å holde han igjen. Det går rasende fort da.

115

Vakre, vakre gutten min!!!

Ser det er diskutert pels på Finsk Lapphund. Charlie har kort pels og myk underull. Ikke det meste, men det er vel fordi har ikke ligger ute hele dagen som andre lapper. Men vi har aldri problemer med kladding eller klumping i pelsen. Og ikke på labbene heller. Har aldri klippet han på beina. Men i år har han fått mer pels på og under beina. Ser ut som tøfler, fjoner som legger seg rundt labbene. Ikke noen problemer der heller. Så det er nok litt forskjell på disse lappene. Trodde jo at han som har så lite pels ville få det på kritikken hos denne bruksdommeren på Kongsberg i fjor og i Drammen i fjor, men der fikk jeg skryt for en praktisk og flott pels. Så da skal vel ikke brukshunden ha så lang pels da.

Til slutt vil jeg sende noen gode tanker til Sissel og Per!!!!!

030

Ha en fin uke, alle sammen!!!!

 

Hilsen Nina

12 kommentarer:

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Er jo bare såå koselig med deg og Charlie igjen da :) Han blir jo bare vakrere og vakrere for hver dag! Mht kladding, i dag gikk vi en mil i skiløyper, og i dag kladda det faktisk hos Arja og, men liten hos Honey. Merkelige greier. Og jeg får ikke sokkene til å sitte!!! Grrrr, så nå skal jeg lage hofteholder!!! hahaha!

Gry Viola og Roxie sa...

Fine bilder du har tatt Nina! Klippet deg? Kjempe fin var du på håret!! Charlie blir bare flottere og flottere! Ser ut som William synes det er gøy når Chsrlie drar han på sklibrettet!!
Ha en flott uke!!

Irén sa...

For et koselig innlegg Nina! Det gjorde jammen godt å lese! Herlige biolder som vanlig. Kjempekoselig å se bilde av deg og godgutten Charlie. Bildet der Charlie vasker på William får virkelig fart på smilebåndet. Herlig :-)

Kjempefin på håret foressten! I morgen skal jeg kjøre Katherine på vinterferie. Da kan det hende jeg snoper meg en rettetang på hjemvei. Den nye sveisen krever sitt ser du ;-)

Tenker det er deilig avstressende å rusle tur med Charlie så mye som du jobber for tiden.

Ønsker dere en fabelaktig uke! Klem :-)

Lisbeth. sa...

Hei og hå, jammen mye snø hos dere også.. Smurfen ønsker seg lengre ben så han kan gå tur utafor gangstien, he he. ;D
Charlie ser kjempe fin ut! Ha ei helt super uke.

T :-) sa...

Bildet av Charlie som vasker William er bare herlig!!! Og så er det alltid morsomt å se bilder av deg også, som du skriver, ikke så ofte det. Det gjelder vel de for fleste av oss.

Så synd med arbeidsplassen. Har en mistanke om at Nordby'n har mye av skylda... Kjedelig at det blir sånn, men jeg bør ikke si noe for jeg er en typisk senterhandler :-/ Hvis jeg i det hele tatt kommer meg på handltur da. Godt dagene er blitt lengre, da ser du fortsatt litt når du er hjemme :-)

MYE snø, ingen tvil om det. Snø er vakkert, men slitsomt.Dere har vel fått nok for denne vinteren. Satser på at du slipper å flytte noe mer på den :-)

T :-) sa...

OI nå var nesa blitt veldig lys? Men hva gjør vel det :-) Gutten er og blir vakker :-) Måtte som du skjønner se på bildene en gang til.

Berit sa...

Hei Charlie ! Du har maken sele som meg. Er ikke den tøff, eller ?? Hilsen Kango.

Gry og Millis blogg sa...

I likhet med deg Nina, så spyr jeg snart av snø...., men du har jo fylt innlegget ditt med bildet av ekte vinterglede - i hvertfall der Charlie og William driver med trekkhundleken:o)

Ikke rart du blir stressa av så mye og så sen jobbing. Det er lurt å gå tur etterpå, men "går" liksom av seg jobben og stresset.

Ha en fin uke Nina, og nuss på nesa til Charlie:o)

Nøve sa...

Hei Nina og Charlie!
Syns det ser ut til at dere koser dere med vinter'n fortsatt. Gromgutten veit iallefall å innrette (innynde) seg hos de rette folka til rett tid :o)

Rart å se snuta hans så lys, den er jo kullsvart til tider! Men Charlie er Charlie uansett. Dere kler forresten den nye 'looken' begge to ;o)

Kos deg med fridagen imorgo - det skal virkelig jeg gjøre også!

Ville sa...

Så nydelige bilder av vakre Charlie!
Koselig bilde av deg og han!!!

De er jo så herlig å se Charlie med William, de blir nok kjempekompiser etterhvert de 2.

Det er utrolig med snø hos dere gitt!

Bettan's blogg sa...

For en vakker gutt du har :-)Bildene var bare nydelige.
Ha en fortsatt kjempefin uke!

Ragnhild B. sa...

Ja, snø er det mer enn nok av nå! Nå må vi bare gjøre det beste ut av det, og det ser det ut til at dere er i stand til. Charlie er så flott, og han ser så snill og god ut! Ja, er det ikke godt med en hundetur etter en lang arbeidsdag! Skuldrene senker seg, og lyset og lufta gjør underverker. Fint å lese om pelsen til Charlie halvbror. Jeg får inntrykk av at pelskvaliteten hans er ganske lik Emmas.